Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Хогуортс

Изживейте света на магията !

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеРегистрирайте сеПоследни снимкиВход

Бил срещу Пейтън < синьо - червена битка>

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Бил Дейвис
~Професор по Аритмантика~
~Професор по Аритмантика~
Бил Дейвис

Male
Брой мнения : 166
Registration date : 21.04.2008

Бил срещу Пейтън < синьо - червена битка> Empty
ПисанеЗаглавие: Бил срещу Пейтън < синьо - червена битка>   Бил срещу Пейтън < синьо - червена битка> Icon_minitimeВто Апр 29 2008, 10:50

Из дуелната зала се носеше утринната свежест и аромата на окосена трева, идващ от отворените арковидни прозорци. Пердетата бяха вързани с дебели въжета, за да могат топлите лъчи ан слънцето да докоснат всяко лице жадно за малко топлина. От лявата страна на дуелният подим беше синьо-сребърният флаг на Рейвънклоу - там стоеше Бил, здраво стиснал пръчката си и готов за битка. Той беше твърдо решен да победи Пейтън, която между другото стоеше от другата страна леко изплашена. Зад нея беше прострян червено - златният флаг на Грифиндор. Една капка пот се стече от челото на Бил. Той не и обърна внимание, а продължи да гледа Пейтън с голяма решителност. По средата ан подиума сякаш от нищото се появи съдията на мача.
- Добър ден на всички! Аз съм Дейвид Корнър - съдията на дуелните мачове. Оу - Грифиндор срещу Рейвънклоу - изуми се съдията. - А сега по същество - Корнър стана сериозен, но това беше разсеяно от лениво прозяване. Той се изпъна и каза с присъщата му шеговитост в гласа-  станах преди пет минути не съм си пил кафето. А сега готови ли сте?- попита той. Бил и Пейтън кимнаха - Е, добре да започваме. Приближете се и се поклонете.
Бил и Пейтън се приближиха, поклониха се и започнаха да броят крачки. След като и двамата направиха десет се обърнаха и насоиха пръчките си един към друг.
- Искам честна игра - без наранявания. Готови ли сте? Три... две.... едно... СТАРТ ! - изкрещя Дейвид Корнър
- Кой започва първи? - попита Пейвън вече с голяма решителност на лицето си.
- Давай ти ! -каза предизвикателно Бил.
- Вцепени се ! -изкрещя момичето
- Протего ! - защити се Бил. Пред него се бе получила сребриста стена. Проклятието на Пейтън се бръсна в нея и я разроши.
- Сега  е мой ред! Експелиармус ! -каза Бил. Пръчката на Пейтън изхвърча във въздуха и беше запратена в една празна морскосиня ваза.
- Грр ! - каза Пейтън, едва чуто. Тя се затича към ваязата.
- Уингардиум Левиоза ! -каза тихо Бил и замахна с пръчката си към вазата. Предмета се вдигна  и Пейтън се ядоса още повече. Тя вече беше червена от яд. Бил я бе  издигнал на разстояние, което беше малко над това, което Пейтън стигаше с един подскок.
- Свали я долу! - крещеше тя и същевременно подскачаше и се мяташе под вазата.
- Няма! - дразнеше я Бил
- Няма?! Така ли! - каза Пейтън и се отправи със сърдити крачки към Бил. Тя беше на крачки от него. Той се усети, че ще изяде ритник между краката и освободи вазата от заклинанието си. Тя се строполи на земята и се счупи на милиони малки частички. Пръчката на Пейтън се търкулна в навалицата. Притежателката й, обаче не отиде да я вземе, а продължи към Бил. Тя не му остави друг избор и той каза:
- Сори, но ... Петрификус Тоталус!
Момичето долепи ръцете си до тялотои си, а краката й сякаш замръзнагха един зад друг. Тя се сгромоляса на земята. Пейтън стоеше там неподвижно и само джумолеше нещо:
-Ще видиш ТИ! Само да падне проклятието на какво ще те напряавя! Глупак такъв..
Върнете се в началото Go down
Peyton
Лунен Елф

Брой мнения : 197
Registration date : 24.03.2008

Герой
Описание на героя ви::

Бил срещу Пейтън < синьо - червена битка> Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Бил срещу Пейтън < синьо - червена битка>   Бил срещу Пейтън < синьо - червена битка> Icon_minitimeВто Апр 29 2008, 16:34

(Понеже си започнал без мен аз променям малко историйката,ама много малко)
Тогава вратата се отвори,момчето което се беше
средотучило в дуела се разсея.Отмести пръкчта
си и Пейтън падна на земята толкова силно че се
чу строполясване.В стаята беше влязла Сти която
беше предизвикана от друг ученик.-Ъм аз май
съм объркала стаята:Каза тя и набързо излезе.Бил
беше се ядосал,а Пейтън беше взела пръчката си.:
-Сега ще видиш ти...."Инкарсерис":Извика тя и няколко
дебели въжете се овиха около момчето:-Сега май не си толкова силен...Ха:Въжетата се бяха овили доста силно и
момчето неможеше да мръдне.
-Пейтън,отвържиме веднага.Ти ще видиш:Каза Бил
и понечи да извади ръката си с която държеше пръчката.
Когато го направи пръчката се изхлузи и падна
близко до крака на Пейтън.:Хъм бих ти я подала..
.Но може би по-късно
Върнете се в началото Go down

Бил срещу Пейтън < синьо - червена битка>
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Хогуортс :: Хогуортс :: Стаята за дуели-
Идете на: