| Саня Делаанс | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Съни97 Хафълпафка
Брой мнения : 4 Registration date : 05.05.2008
| Заглавие: Саня Делаанс Пон Май 05 2008, 12:28 | |
| Име:Саня Делаанс Прякор:Философката (лепва и го сестра и) Майка:Стефани Делаанс Баща:Рики Делаанс Брат/сестра:Сестра - Мона Други роднини:Доста са - някой от който Саня НЕ познава Дом:сем.Делаанс живее в Лондон.Имат голямо имение което е защитено с Фиделиус. Раса:Нечистокръвна магьосница Националност:Англичанка
Училищe: Хогуортс Дом:все още неизвестен Любим дом:Рейвънклоу Омразен дом:Грифиндор Любим учител: Професор Флитуик Омразен учител: Професор Минерва Макгонагол Любим предмет:Вълшебство Омразен предмет:Аритмантика Най-добре:Вълшебство и ЗСЧИ Най-зле:Аритмантика
Години: 11 Зодия:Телец Дата на раждане:19 май 1997 Кратка история:Родена е в Англия точно в 12 часа на обяд.Най-добрата и приятелка е мъгълка и се казва Алекс. Характер:Забавна и общителна.Обича да е в компанията на много хора.Никога не избухва.Предпочита да решава всичко с преговори. Външен вид:Чернокоса ,с зелени очи и светла кожа. Ръст: 157 см Тегло:39 кг Особени белези:Няма Обича:Компанията си от приятели Мрази:Самотата и неизвестното Качества:Силна е във всичко освен в Аритмантиката и има голяма физическа сила въпреки че не и личи Пороци:Прекалено самохвална е Приятели:Много Врагове:Има доста врагове ,но повечето незначителни Гадже:Том Браун (русокосо момче родом от Германия ,но живее в Англия) Домашен любимец в "Хогуортс":Бухалът Ким Домашен любимец вкъщи:Фениксът Бейн Любими занимания:Много Любим цвят:Небесно син и бебешко розово Любима книга:Много Любим спорт:В мъгълския свят (тоест лятото) плуване ,а в магьосническия - шах Любимо ядене:Няма определено Любимо питие:Бирен шейк Езици: Английски Мечта:Да има сестра-близначка Слабости:Самохвалството Особенности:Доста
Пръчка:Все още неизвесна Любима магия:Еспекто Пантронум ,Левикорпус Омразна магия:Сектумсемпра Най-добре владяна магия:Еспекто Пантронум и Левикорпус Най-зле владяна магия:Диффиндо В дуели:Зависи с кой Богърт:Как приятелите и умират Покровител:Феникс Зоомаг:Саня не е регистрирана и не се владее ,но понякога се превръща в тигрова котка
Последната промяна е направена от Съни97 на Пон Май 05 2008, 16:15; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Саня Делаанс Пон Май 05 2008, 14:56 | |
| Ами... въпреки че не одобрявам подобни герои (тоест има план и само попълваш), героя става... Има още какво да се добави, но... Може обаче да смениш фамилията на героя си, да не е Кембъл, защото във форума вече има една Кембъл и ще стават обърквания... А пък аз тува съм без мнение, Стаси да одобри... | |
|
| |
*Rikki*Chadwick* ~Учител по Отвари~
Брой мнения : 421 Registration date : 22.01.2008
| |
| |
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Саня Делаанс Пон Май 05 2008, 16:46 | |
| Другата е Джесика Кембъл мисля... Цвети... Фатал Седъктед или нещо такова... Определено не са сестри... | |
|
| |
*Rikki*Chadwick* ~Учител по Отвари~
Брой мнения : 421 Registration date : 22.01.2008
| Заглавие: Re: Саня Делаанс Пон Май 05 2008, 16:47 | |
| Ооо да определено,но май с Мона са сестри | |
|
| |
Съни97 Хафълпафка
Брой мнения : 4 Registration date : 05.05.2008
| |
| |
| Заглавие: Re: Саня Делаанс Пон Май 05 2008, 17:32 | |
| Хах... Ами аз ще изчакам Стаси... тя да реши. По принцип героя е пълен, ама аз много не харесвам такъв тип герои. Ако искаш може да допълниш малко историята, характера и описанието... най-важните неща =) | |
|
| |
Стаси Луда за връзване
Брой мнения : 290 Age : 31 Registration date : 19.01.2008
| Заглавие: Re: Саня Делаанс Пон Май 05 2008, 22:19 | |
| Героят е пълен, благодарение на МОЯТА таблица... Но няма значение... Позачетох се малко, но като стигнах до любимия цвят се отказах... И все пак ще одобря героя в момента, в който напишеш мааалко РП, за да видим дали можеш спокойно да изграеш с него =)... И за Бога ЗНАМ че съм кучка =)
Едит: Аз установих, че повече от половината герои в този форум са анорексични... Това най-вероятно произлиза от комплексите на нашите потребители =)
Последната промяна е направена от Стаси на Пон Май 05 2008, 22:48; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: Саня Делаанс Пон Май 05 2008, 22:28 | |
| Е добре де Стаси. Ти какво искаш. Това е най-лесния начин за правене на герой - имаш план и само си попълваш. Хората просто ги мързи да си направят хубав, пълен герой и им е по-лесно просто да попълнят...
П.П. А и таблицата не е твоя...
Стаси: А чия е о.О? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Саня Делаанс | |
| |
|
| |
| Саня Делаанс | |
|