| Общата маса | |
|
+15Daniel Ron Weasley Тинг Тинг (= Smile =) Kameo Belladora Аластор Муди (* NaDэ7y *) Lacey Edeline fliper emma {RiRi_FoReVaR} toni92 sunshine Made_in_paradise™ 19 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Lacey Edeline ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 723 Age : 32 Местожителство : Облак 7 Дом : Грифиндор Registration date : 04.08.2007
| Заглавие: Re: Общата маса Нед Авг 12 2007, 00:10 | |
| -Мда всички ще са облечени официално,ще танцуваме ол супер! | |
|
| |
emma Админче
Брой мнения : 1090 Age : 31 Registration date : 03.06.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Общата маса Нед Авг 12 2007, 00:12 | |
| Хей момичета защо не потърсите тук? http://www.promdress4u.com/shop/categories.php?grp=-1&id=9308 Отдоло можеше да сменяте модела на роклята лично на мен ми харесват :) | |
|
| |
Lacey Edeline ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 723 Age : 32 Местожителство : Облак 7 Дом : Грифиндор Registration date : 04.08.2007
| Заглавие: Re: Общата маса Нед Авг 12 2007, 00:17 | |
| -Oлл бива ги но аз сега си намерих мноу сладка бяла къса рокличка и сега ще я постна да я видите-каза всичко това на един дъх Лейси.Емма бързо в кабинета на Белла.
| |
|
| |
emma Админче
| Заглавие: Re: Общата маса Нед Авг 12 2007, 00:19 | |
| Е,честита да ти е!!!Поздрави я Емма. | |
|
| |
(* NaDэ7y *) (* SLyThErIn *)
Брой мнения : 1346 Age : 30 Дом : Слидерин Registration date : 20.06.2007
| |
| |
emma Админче
| Заглавие: Re: Общата маса Чет Авг 23 2007, 21:46 | |
| Емма и Лейси обиколиха голямата зала ,но Флип го нямаше. -Хайде да седнем тук.Той може да дойде след малко-предложи Емма -А през това време аз ще нарисувам още нещо-каза Лейси.И двете момичета си взеха по един бирен шейк и зачакаха приятелят им да дойде... | |
|
| |
fliper Слидерин
Брой мнения : 705 Age : 33 Местожителство : Бургас Дом : Слидерин Галеони : 99999 Registration date : 27.07.2007
| Заглавие: Re: Общата маса Чет Авг 23 2007, 21:53 | |
| Когато чу че емма фо търси флип веднага се появи и седна до емма -Е защо си ме търсила | |
|
| |
Lacey Edeline ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Общата маса Чет Авг 23 2007, 21:57 | |
| -WoW!Много бързо се появи..-каза Лейси с удивление.. | |
|
| |
emma Админче
| Заглавие: Re: Общата маса Чет Авг 23 2007, 21:57 | |
| Ами двете с Лейси си говорихме за теб и Муди-каза малко притеснена Емма ,но продължи-Лейси има подарък за теб!Тогава Лейси извади картината и я показа на Флип,Той остана потресен като видя,че на нея са нарисувани той и муди как си стискат ръцете и се сдобряват,а над тях пишеше "ДА! ДА!".Двете с Лейси изпаднаха в изтеричен смях.Толкова силен ,че всички се обръщаха към тях ,а емма не мога да се спре доста сълго време: -Е,какво мислиш?-попитаха го двете момичета... | |
|
| |
fliper Слидерин
Брой мнения : 705 Age : 33 Местожителство : Бургас Дом : Слидерин Галеони : 99999 Registration date : 27.07.2007
| Заглавие: Re: Общата маса Чет Авг 23 2007, 22:01 | |
| Флип се нацупи : Само заради това ли ме извика . Мислех че е нещо по сериозно а не някъква картинка ! | |
|
| |
emma Админче
| Заглавие: Re: Общата маса Чет Авг 23 2007, 22:03 | |
| -Какво става в лошо настроение ли си?-попита Емма -разбрах за Белла ти си моят герой!-При тези думи Флип... | |
|
| |
fliper Слидерин
| Заглавие: Re: Общата маса Чет Авг 23 2007, 22:06 | |
| Се успокои . -Не съм в лошо настроение .... Просто си мислех че е нещо по важно - Ако не ви трябвам ще си тръгвам | |
|
| |
Аластор Муди ~~Напуснал~~
Брой мнения : 747 Age : 30 Дом : Грифиндор Галеони : 820 Registration date : 10.06.2007
| Заглавие: Re: Общата маса Пет Авг 24 2007, 21:52 | |
| Муди отиде при Флип каза: -Виждаш ли как ни се подиграват? | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
Брой мнения : 1101 Дом : Рейвънклоу Галеони : 267 Registration date : 08.08.2007
| Заглавие: Re: Общата маса Пет Сеп 21 2007, 02:52 | |
| Бела влезе в голямата зала и се заслуша в тишината.Тук никога не бе толкова тихо,но сега бе вече доста късно и всички ученици си бяха легнали.Тя се настани на общата маса почука с пръчката си по нея и изведнъж сякаш от нищото изникна цяла каничка с топъл чай.Бела си наля от ароматната напитка и се загледа в омагьосания таван,който в момента изглеждаше като буреносно небе. | |
|
| |
Kameo Рейвънклоу
Брой мнения : 64 Age : 36 Registration date : 21.09.2007
| Заглавие: Re: Общата маса Пет Сеп 21 2007, 03:02 | |
| Камео нахълта с гръм и трясък в залата сякаш нямаше представа нито колко е часът нито пък какво означават маниери. Забеляза, че не е сам и се упъти с бърза крачка към масата. Седна до жената и си наля чаша чай: -Аз съм Камео, а ти си?-попита той, без да отвръща поглед от чашата си. | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
Брой мнения : 1101 Дом : Рейвънклоу Галеони : 267 Registration date : 08.08.2007
| Заглавие: Re: Общата маса Пет Сеп 21 2007, 03:11 | |
| Бела се усмихна,харесваше ентусиазмът на учениците.Вдигна поглед към новодошлият и каза приветливо: - Аз съм Беладора ... Бела. - допълни тя и му подаде ръка - Радвам се да се запознаем.Явно си нов тук - констатира с весел тон - Би трябвало да те накажа за начина по който влизаш тук и за това че нарушаваш вечерния час,но няма да го направя - усмихна се тя и му намигна - Още не си разпределен предполагам ... В кой дом би искал да си? | |
|
| |
Kameo Рейвънклоу
| Заглавие: Re: Общата маса Пет Сеп 21 2007, 03:19 | |
| Камео се намръщи и погледна към нея: -Ами да, определено ще ти бъде трудно да накажеш неразпределен ученик, нали?-пое ръката й и се здрависаха.-Цялата тази история с домовете не ми допада много, но смятам, че ще ме сложат в Грифиндор или в Слидерин. Нямам особени предпочитания, така че не се вълнувам много от това. До колкото виждам...-и той огледа одеждите й.-си в Рейвънклоу...може пък и в Рейвънклоу да отида.-отново впери погледа си в чашата и отпи глътка от парещата течност.-Нямам търпение обаче да започнат уроците. Надявам се не съм изпуснал твърде много-би било жалко. Виждам, че нямаме обаче действащ учител по отвари...надявам се да е временно-точно с този предмет не бива да се изостава. | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
| Заглавие: Re: Общата маса Пет Сеп 21 2007, 03:33 | |
| - Харесва ми отношението ти към учебния процес - усмихна се тя - Не се притеснявай,сигурна съм,че бързо ще се намери учител по отвари.Ако няма друг може и аз да поема предмета.Всъщност аз водя почти всички часове за 1-ви курс.И да,от Рейвънклоу съм.Може би и ти ще дойдеш в моя дом,но това ще реши Разпределителната шапка.А взе ли си всичко необходимо за училище - запита тя - Предполагам са ти изпратили списък с нужните неща ... учебници,пръчка,принадлежности - започна да изрежда тя. - Е,дори и да не си,имаш време,Учебната година вече започна,но не сме взели много материал...Ще ти се наложи да предадеш по 1-2 домашни но смятам че ще се справиш. - Бела го изгледа приятелски и продължи с пороя си от въпроси - А ти всъщност от къде си?Разкажи ми нещо повече за себе си. | |
|
| |
Kameo Рейвънклоу
| Заглавие: Re: Общата маса Пет Сеп 21 2007, 03:44 | |
| -Ахх...-въздъхна Камео припряно.-нищо не съм взел все още. За момента уреждам леки административни проблеми със сметката ми в Гренготс, на да се надяваме, че до няколко дни ще се уреди.-той положи длан на масата и затрака с пръсти по дървото.-Аз съм...-замисли се той за миг.-Има ли значение? За себе си мога да ти разказвам до безкрай, но ще се огранича в някакви норми на приличие.-каза той и почти се усмихна. В очите му проблесна нещо, което смътно наподобяваше сарказъм.-Сирак съм, не познавам родителите си, дори имената им не знам, пък и не горя от желание. Израстнах в мъгълско сиропиталище, като единствената полза от това беше, че три години успях да прекарам при мъгъли-учители по фехтовка и бой с меч. Доста добър замах имам-мога да ти покажа някой път ако искаш.-засмя се той.-Не съм имал много приятели, но кой би могъл да има такива при положение, че неизменното чувство за отделеност, различност и своеобразна уродливост го преследват. Особено пък след като започнах да правя магии. Хората около мен почнаха да бягат и да крещят "пазете се" свързвайки ги в изречения с разнообразни елементарни епитетчета. Не ги виня обаче-различен си бях. Тук навярно по-добре ще пасна.-Камео се замисли за момент и се изправи.-Стана късно. Предполагам ще се срещнем отново съвсем скоро. Нямам търпение да чуя твоята история-все пак трябва да знам с какво да се подмажа на преподавателя, нали?-намръщи се той и тръгна към изхода. Стигна до вратата и се обърна с празен поглед и гримаса, изпразнена от всякакво емоционално съдържание.-Беше ми приятно.-усмихна се и излезе. | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
Брой мнения : 1272 Age : 28 Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’ Дом : Слидерин Registration date : 14.07.2007
| Заглавие: Re: Общата маса Съб Сеп 22 2007, 16:55 | |
| В този момент Еммчето влезе в Голямата зала,този ден бе някак...по-различен за нея,сега тя нямаше никакви грижи и деня и беше лек,най-сетне имаше малко време за да си отпочине.Тя погледна към масата на Грифиндор и видя че тя е празна.Направи колеблива крачка назад,но в този момент очите и зърнаха Общата маса,там стоеше Белла и разговаряше с някакво момче.Еммчето веднага отиде при тях и поздрави: -Здравей,Белла!Видях те и реших да дойда!А ти...-тя се обърна към момчето-...Нов ли си? | |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| |
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
Брой мнения : 1272 Age : 28 Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’ Дом : Слидерин Registration date : 14.07.2007
| Заглавие: Re: Общата маса Нед Сеп 23 2007, 12:13 | |
| Еммчето още си стеше права и тъй като момчето не й отговори тя седна без да отделя поглед от него.После забеляза някъв силует и си помисли "Ех,колко ученици има напоследък"-Белла я беше разбрала и я погледна някак строго.Еммчето си помисли "Е,добре де!".После се обърна към момичето и каза: -Здравей!Нова си нали?Как се казваш?В кой дом си?-Еммчето задаваше много въпроси и видя,че момичето се попритесни малко а Белла,я изгледа сякаш и казваше "Виж,момичето ще си помисли "Какви са тези?Да не са от полицията" по полека с въпросите".Еммчето погледна Белла все едно казваше "Е,добре де,пак печелиш",а после каза на момичето.Е...и разкажи нещо за себе си!
Последната промяна е направена от на Нед Сеп 23 2007, 19:44; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Общата маса Нед Сеп 23 2007, 19:40 | |
| Анн също беше разбрала какво си мислят момичетата и се засмя. -Съжелявам,но без да искам дочух вашият разговор-каза Анн-а сега да отговоря на въпросите те ти.Да нова съм.Казвам се Анн Ривароу.И съм в Рейвънклоу.А какво искаш да ти разкажа за себе си? | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: Общата маса Нед Сеп 23 2007, 19:46 | |
| -Ами незнам!Харесва ли ти в Рейвънклоу?Всъщност в кой дом искаше да бъдеш?Всъщност...-Еммчето забеляза отново строгия поглед на Белла,но под неготози път се криеше усмивка.Еммчето погледна и Анн,трите се засмяха. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Общата маса Нед Сеп 23 2007, 19:51 | |
| -Я по-добре ти ми разкажи нещо за себе си-каза Анн и пак се засмя. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Общата маса | |
| |
|
| |
| Общата маса | |
|