Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Хогуортс

Изживейте света на магията !

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеРегистрирайте сеПоследни снимкиВход

Общата стая

Go down 
+11
Ri_CoveR_Baby
Tom
(* NaDэ7y *)
Лили Евънс
Хърмаяни
~Bellatrix~
emma
fliper
Bellatrix*Carter
MoRkOfKi
Ерис Риддъл
15 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
АвторСъобщение
Гост
Гост
Anonymous

Общата стая - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 2 Icon_minitimeПет Сеп 07 2007, 21:04

"Абе има си книга за предствяне"-помисли си в първия момент Ринна,но реши,че е по-добре ако има с някого когото да си приказва ако и стане скучно:
-Ами аз...нямам родители.Отгледана съм от баба ми,но и тя почина.След нейната смърт не се събирам с хора и не общувам много.Обичам да флиртувам,но както гледам тук няма момчета.Би ли ме насочила към някой готин пич?
Върнете се в началото Go down
Ерис Риддъл
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Ерис Риддъл

Female
Брой мнения : 823
Дом : Слидерин
Галеони : 498
Registration date : 03.07.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 2 Icon_minitimeПет Сеп 07 2007, 21:20

- Яяя, парти ли си правим ? - Ерис тъкво се показа пред двете момичета. - Ех, нови попълнения, супер, супер. Аз съм Ерис - тя подаде ръка на новото момиче. - Чувам, че си търсиш момчета ? Само един въпрос...как така след като не си бла след пора и не общуваш много, обичаш флирта ? Просто ми е интересно...
http://photobucket.com
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 2 Icon_minitimeПет Сеп 07 2007, 21:55

Хах.-Ринна погледна Ерис право в очите.На момичето отсерща също се спряха в нейните-Ти ми харесваш.Мислиш логично,но аз се изказах неправилно.След смъртта на баба ми за дълго време бях затворена в себе си,но не за всички.За такива като теб винаги съм била отворена и приветлива.Просто в околностите не намирах подходящата компания.-Ринна се позамисли за кратко време и после продължи-Е,няма значение.Просто обичам да се заигравам с момчетата.Би ли ме посъветвала.Не познавам почти никого тук и ми е малко скучно все още...Разкажи ми за момчетата и как живеят сред толкова много момичета.Надявам се че има момче в този дом,защото ако съм заобиколена от ммомичета...-Ринна спря и току-що осъзна,че Ерис и харесва като поведение.Тя погледна Ерис в очите с очакване на отговора...
Ерис Риддъл
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Ерис Риддъл

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 2 Icon_minitimeПет Сеп 07 2007, 22:35

- Хахахахахах - Ерис току-що беше осъзнала - разбрах те. И честно да ти кажа момчето в Слидерин е само едно - Флип, сигурно вече си чела коментарите му Laughing Много е весел Laughing Laughing Laughing А иначе в Грифиндор има един мъник на 12 Laughing Е, това е, не знам как ще оцелееш ако това ти е главна цел. А те как оцеляват....не знам Laughing Сигурно са приспособими към средата Laughing Laughing Laughing
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 2 Icon_minitimeПет Сеп 07 2007, 22:42

Рина погледна Ерис и каза:
-А този Флип...Не съм чела още почти нищо.А и не мисля,че съм го срещала отдоло в списъка с потребителите,посещавали училището от 24 часа на сам(щеше да ми направи впечетление Laughing все пак момче).А би ли ми казала нещо за него.Онзи малчо от Грифиндор дори не ми го показвай.Ще го позная-нисък и дребен и се прави на смел Laughing .А този Флип сигурно е нещо друго-все пак Слидеринец...
Ерис Риддъл
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Ерис Риддъл

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 2 Icon_minitimeПет Сеп 07 2007, 22:50

- Имал някакви проблеми...и аз не разбрах точно. Но за него ще научиш всичко от него самия...така ще е най-добре Razz Предпочитам да н еговоря за него, че да не кажа нещо грешно и после да ме обеси на портала на форума Laughing Laughing - ироничната усмевка не слизаше от лицето на Ерис. в един момент тя стана вече сериозна - Но всъщност, да, нещо друго е, не можеш да кажеш, че е като Муди...далече е от него. Wink
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 2 Icon_minitimeПет Сеп 07 2007, 22:56

Laughing Така си и мислех!но вас явно много ви плаши този Флип...-момичето го каза леко нехайно-какво толкова е направил или казъл.-очите и издаваха нещо от рода на "Ако ме види ще изгуби ума и дума" и "Ако се влюби в мен ще е като котенце"-Ринна видя ,че Ерис веднага разбра какво си помисли и цялата стана розова в буквалния смисъл на израза-косата очите и ноктите и:
-Ооо ,извинявай не мога още да се контролирам добре.Предполагам разбра,че съм метаморфоз...но да се върнем на темата.Всички отбягват да говорят за него.Какво е станало?...
Еквамери
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 2 Icon_minitimeПет Сеп 07 2007, 23:40

Изведнъж без нищо да знае и разбира се появи Еквамерила...
В първия момент момичето се изчерви и се учуди къде е,но после се приближи към двете момичета и каза:
-Здравейте...
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 2 Icon_minitimeСъб Сеп 08 2007, 14:02

-Здрасти-истреля на бързо Ринна-Аз съм нова тука.Казвам се Ринна,а...ти си...?
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 2 Icon_minitimeНед Сеп 09 2007, 02:02

Лен влезе във стаята и седна на едно канапе:
-Здравейте!Аз съм Лен!
Еквамери
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 2 Icon_minitimeНед Сеп 09 2007, 03:10

-Аз съм Еква или Еквамерила...
-Приятно ми е..
Момичето се здрависа и каза:
-Хм..харесва ли ви тук?
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 2 Icon_minitimeНед Сеп 09 2007, 03:39

-Да, харесва ми!-подхвана той-Ще те помоля да си говорим на ти?
Еквамери
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 2 Icon_minitimeНед Сеп 09 2007, 10:42

Момичето го погледна леко странно и каза:
-Ми добре за мен няма да е огромен пробле...
-Ако искаш седни...
Като след тези думи Еква седна на едно кресло....и попита|:
-Ам ти на кой предмети си записан?
clapping
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 2 Icon_minitimeНед Сеп 09 2007, 11:46

В този момент влезна Ринна:
-ООо имаме си нов ученик!-каза тя и леко смигна на непознатия
"При това и доста готин" помисли си тя
-Аз съм Ринна а вие?-застанала тя пред канапето на,което стоеше събеседника и подаде ръка и зачака отговор.
-Това е...-каза някой зад гърба и.Рина мигновено се обърна и направи знак да мълчи,защото искаше лично да се запознае:
-Остави човека да се изкаже-каза тя злобно.По лицето на Слидеринеца се разля широка усмивка.Той се изправи ,подаде ръка и се представи...
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 2 Icon_minitimeНед Сеп 09 2007, 14:17

-Лен, приятно ми е!А вие сте?
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 2 Icon_minitimeНед Сеп 09 2007, 14:39

-Много сте мил.Аз съм Риханна ,а приятелите ми като вас ме наричат Ринна.Приятно ми е.Бихте ли желал да ми разкажете нещо за себе си?-попита Ринна и очите и станаха много свело сиви до бели.-Също бих желала да не ми говорите на вие,а на ти -Ринна се усмихна лукаво и погледна право в очите събеседника си.ТЯ седна на креслото до него и съвсем забрави за останалите момичета.Започна да навива коса около пръста си и попита:
-От къде сте?От какво семейство?Разкажете ми повече за вас.Обичате ли екстремните преживявания.-по лицето на Слидеринаце си личеше удовелетворение от тови разготов и той започна...
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 2 Icon_minitimeНед Сеп 09 2007, 14:56

-Аз съм от Лондон, нямам родители, живея със сестра си.А за екстремните преживявяния, не мога да живея без тях!А ти, ще ми разкажеш ли малко за себе си?
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 2 Icon_minitimeНед Сеп 09 2007, 15:01

Ами аз също съм от Лондон.И аз нямам родители.Отгледана съм от баба ми,но и тя почина.Привърженичка съм на черните изкуства.Нямам сестра или брат.Разбрах,че съм метаморфоз,когато бях на 9.НО още не съм си овладяла напълно силата.-Ринна наведе леко глава напред и се загледа в земята.После продължи-много обичам да има приключения...-Ринна се усмихна на Лен и те се спогледаха за няколко секунди.После Ринна тръсна леко глава и се обърна леко настрани...
Ерис Риддъл
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Ерис Риддъл

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 2 Icon_minitimeНед Сеп 09 2007, 15:03

- Защо имам странното чувство, че се познавате отнякъде ? - Ерис досега бе мълчала, но реши да прекрати любезния си тон. - Някои от нас май са доста загорели и се мятат на всяко нещо дето мърда...
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 2 Icon_minitimeНед Сеп 09 2007, 15:05

-Ако говориш за мен Ерис-не се мятам на нищо,което мърда!-каза леко злобно Ринна.-А Лен,дори не съм го виждала до сега.Поне така мисля.-Ринна се позачуди малко,но после повтори-Да,не се познаваме...
Ерис Риддъл
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Ерис Риддъл

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 2 Icon_minitimeНед Сеп 09 2007, 15:06

Ммм, супер тогава, започвайте с любовната афера - Ерис бе крайно иронична и след миг седна на креслото срещу двамата ученици, скръсти ръцете си и зачака.
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 2 Icon_minitimeНед Сеп 09 2007, 15:08

-Мислех ,че си по различна,а не толкова докачлива,Ерис.Смятахте за приятелка.Или може би ревнуваш?-Ринна погледна леко на криво "Приятелката си" и се усмихна доста гадно.Косата и стана лилава,а очите черни...
Ерис Риддъл
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Ерис Риддъл

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 2 Icon_minitimeНед Сеп 09 2007, 15:12

Ахахахаххахахах, явно доста ревностно си пазиш територията. - Ерис се заливаше от смях. - Само че имам новини за теб. Първо - некога не си мисли, че ме познаваш. От две думи на кръст не можеш да си изградиш впечатление. - Ерис се изправи от стола и другото момиче се отдръпна. - Второ, не си мисли, че ти си единствената тук, оято може "префърцунените номерца с превръщането". - Очите на Ерис станаха призрачно бели, а косата и потъмня до въгленовочерно. - А за разлика от теб, тук има хора, които могат да се контролират. - Въпреки спокойния тон на Ерис кожата и постепенно ставаше все по призрачнобяла. - И трето, аз няма от кого, най-малко защо, да ревнувам.
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 2 Icon_minitimeНед Сеп 09 2007, 15:13

-Хей момичета!-започна Лен-Недейте така!
Ерис Риддъл
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Ерис Риддъл

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 2 Icon_minitimeНед Сеп 09 2007, 15:15

- О, ако обичаш не се бъркай. - Ерис се обърна към момчето, което досега мълчаливо ги бе наблюдавало. - Може и грубо да ти се стори, но свиквай - това не е разлигавена детска градина, а Слидерин.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 2 Icon_minitime

Общата стая
Върнете се в началото 
Страница 2 от 7Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите