Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Хогуортс

Изживейте света на магията !

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеРегистрирайте сеПоследни снимкиВход

Общата стая

Go down 
+11
Ri_CoveR_Baby
Tom
(* NaDэ7y *)
Лили Евънс
Хърмаяни
~Bellatrix~
emma
fliper
Bellatrix*Carter
MoRkOfKi
Ерис Риддъл
15 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
АвторСъобщение
Гост
Гост
Anonymous

Общата стая - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 3 Icon_minitimeНед Сеп 09 2007, 15:25

-Добре,Ерис ,благодаря ти за конското.И мислия,че тези номерца както ги нарече не са съвсем безобидни.Може би тях можеш да контролираш,но държанието си не можеш.Както и да е.Явно разглезеното момиченце отгледано от мама и тате не е толкова разглезено,колкото предполагах.Но мисля,че наистина не мога да си правя изводи за теб само от две думи.И ти казваш,че няма защо да ревнуваш,а тогава защо беше този цирк?И ако искаш да знаеш не съм имала и половината което и ти.Така,че знам какво е детска градина и кое Слидерин.Все пак не съм толкова плоска...
Върнете се в началото Go down
Ерис Риддъл
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Ерис Риддъл

Female
Брой мнения : 823
Дом : Слидерин
Галеони : 498
Registration date : 03.07.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 3 Icon_minitimeНед Сеп 09 2007, 15:34

-О, господи...знаеш ли, мисля че трябва да разбереш още няколко неща за мен. - Ерис се отпусна върху креслото, след като смени няколко цвята на косата си и се спря на кървавочервен. - Отгледана съм в сиропиталище в Лондон, след като бездарната ми майка ме е оставила при отвратителните мъгъли. Баща ми въобще не е знаел за съществуването ми, а по фамилията ми предполагам разбираш кой е той. В сиропиталището животът ми въобще не беше весел. Когато бях малка бях малтретирана от всички - персонала, директорката, мизерните мъгълчета... дори една вечер в сиропиталището гледахме филм, в който главната героиня имаше страхотна дълга рса коса. На следващата сутрин, щом се събудих и моята коса бе такава. Директорката се ядоса ужасно - беше най-големият пердах, който съм яла. Но един ден ми писна от всичко това и започнах да тренирам. Постепенно заякнах и не се оставях на никой да ме бие. Две седмици преди да дойда в "Хогуортс" баща ми разбрал за мен и ми прати сто галеона и кратко указание как да се магипортирам при него. Нямаш представа колко се зарадвах, когато разбрах, че съм различна от ужасните мъгъли. Директорката обаче не повярва на всичките измишльотини, които баща ми ми бе написал и искаше да остави златото за сиропиталището. Тогава ми кипна - убих директорката и взех парите си. След което се магипортирах при татко. Той бе особено щастлив да ме види и ме изпрати тук, в "Хогуортс", след като ми даде от неговата магическа сила. Е, можеш ли все още да кажеш, че "глезеното момиченце, отгледано от мама и татко всъщност не е толкова глезено" ?
http://photobucket.com
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 3 Icon_minitimeНед Сеп 09 2007, 15:48

Ти изобщо не ме слушаш!-викна Ринна-Замисли се над думите "Глезеното момиченце всъщност не е толкова глезено" .Какво означава това според теб?Че си глезена ли?-НЕ скъпа,напротив.Виждам в теб нещо повече,но вече това няма значение.А историята ти вече я четох.Нямаше нужда да ми я преразказваш...
Ерис Риддъл
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Ерис Риддъл

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 3 Icon_minitimeНед Сеп 09 2007, 15:55

- Тогава предполагам знаеш, че не съм от сладките кифли отгледани от мама и татко. И мерси за разяснението, не съм малоумна и знам какво говориш. А сега, ако обичаш, няма смисъл да се караме, все пак сме от един дом. Точка по въпроса. - Ерис се изправи и подаде ръката си на Ринна. Косата и отново стана черна , а очите бавно смениха цветовете на дъгата, оставайки зелени.
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 3 Icon_minitimeНед Сеп 09 2007, 16:02

-Мисля,че си права.-Ринна също стана и се изправи,подавайки ръка на Ерис.-Нека се обединим срещу другите,а не да се разделяме Wink А какво смяташ да правиш след като завършиш училище?При баща си ли ще отидеш?-Ринна погледна в очакване Ерис и седна обратно на креслото.Почти всички очи на Слидеринци бяха насочени към тях-Какво сте ни зяпнали.Всички могат да се скарат дори за глупости.Това не означава ,че е станало нещо кой знае какво.-Това накара всички да се извърнат и да продължат делата си от преди караницата ,въпреки че на някой видно им личеше,че не искат това...
Ерис Риддъл
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Ерис Риддъл

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 3 Icon_minitimeНед Сеп 09 2007, 16:13

Ерис се подсмихна и отново (за кой ли път днес) седна на креслото си. Погледна Ринна в очите и каза :
- Не мисля, че имам избор. Т.е. Дъщерята на Волдемор е предназначена да е смъртожадна, иначе нямаше да съм аз. След като съм се родила такав, ще се гордея с това, че съм дъщеря на най-великия Черен магьосник и ще се присъединя към подчинените му. - Ерис не зададе въпрос на момичето срещу себе си, а се обърна към новото момче - Е, ето че най-накрая си имаме и двама Слидеринци. Горд ли си, че те приеха точно тук ?
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 3 Icon_minitimeПон Сеп 10 2007, 01:00

-Да!Това е най-величественият дом, който е съществувал някога.-отговори и Лен.
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 3 Icon_minitimeПон Сеп 10 2007, 01:01

Ринна реши да наруши мълчанието
-Сега на кой предмети ще се запишеш?...
Еквамери
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 3 Icon_minitimeПон Сеп 10 2007, 01:03

-Довиждане..
Като еква стана и затвори врата...
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 3 Icon_minitimeПон Сеп 10 2007, 01:08

-Лека нощ Еква!-Викна зад гърба и РИнна-Да спиш спокойно цяла нощ-и давамата с Лен се засмяха леко.Laughing
Хърмаяни
Северно сияние
Северно сияние
Хърмаяни

Female
Брой мнения : 1608
Местожителство : Северно сияние
Registration date : 21.05.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 3 Icon_minitimeПон Сеп 10 2007, 15:29

-Здравейте на всички!-каза Хърмаяни.-Как сте?
http://potter-school.nice-forums.com/index.htm
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 3 Icon_minitimeПон Сеп 10 2007, 17:38

-Здрасти!Добре сме !А ти как си?-Ринна се поогледа наоколо.После отиде до камината и опъна ръцете си напред за да ги стопли.В същия момент в стаята окрасена със зелени плакати на змии влезна ...

ПП:Знам ,че този ми РП е кратък,но моля ви се за да е по интересно пишете по-дълги.не е хубаво само от 1/2 ред.Не е интересно и въртим все едно и също :(
Хърмаяни
Северно сияние
Северно сияние
Хърмаяни

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 3 Icon_minitimeПон Сеп 10 2007, 19:25

-И аз съм много добре.Наскоро преживях една малка травма,но сега съм добре.-каза Хърмаяни и се разположи на креслото до камината.Беше и станало много студено.Току-що се връщаш от вънка.-Имали някакви нови клюки?Май съм изпуснала доста!
Еквамери
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 3 Icon_minitimeВто Сеп 11 2007, 12:56

На следващата вечер общата стая беше тиха и празна.
Еква влезе към 12 часа вечерта,заогледа се и седна на един стол.
Тя очакваше някой да дойде,но тъйкато вече 10 минути бяха минали момичето реши да чете.
Тя отвори на странича 64 от първата книга,която и попадна в ръцета.
В една ръка държеше книгата с другата си махаше косата от лицето,като изведнъж спря да чете и се замисли за нещо невъзможно в този момент на вратата се появи....
Хърмаяни
Северно сияние
Северно сияние
Хърмаяни

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 3 Icon_minitimeВто Сеп 11 2007, 13:05

Хърмаяни.Тя седна на стола на Еквамерила и я заговори.
-Здрасти!Как си?Коя книга четеш?-запита я тя.-Ти си нова нали?

Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 3 Icon_minitimeВто Сеп 11 2007, 13:13

Ринна:
-Здрасти ,Еква -поздрави тя весело.-Какво си прайкаш?-В същото време виде книгата в ръцете и и сметна този въпрос за доста излишен така че не дочака отговор и напрааво се тръсна на канапето до нея.-За какво четеш?-попита любопитно-Ако ти преча няма да стоя тук.И без това имам доста друга работа...
Еквамери
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 3 Icon_minitimeВто Сеп 11 2007, 13:49

Еква ги загледа двете любезно.Остави леко книгата на страни и каза:
-Здравейте!Супер съм.Вие?
Като устната на Еква леко потрепна и момичето загледа Рияна в лицето.
-Не остани не пречиш.Ми всъщност аз съм от много отдавна тук. Very Happy
Стана и леко неудобно и реши да изчака отговор от момичетата....
Ерис Риддъл
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Ерис Риддъл

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 3 Icon_minitimeВто Сеп 11 2007, 14:13

, когато в този момент се появи Ерис.
- Оо, женско парти Laughing Laughing Laughing Май ние сме всички момичета в Слидерин, а ? Е, супер, че поне тук можем да си поговорим на спокойствие. - Ерис се тръшна в най-близкото кресло и огледа останалите с усмивка.
Еквамери
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 3 Icon_minitimeВто Сеп 11 2007, 15:05

На Еква леко и затъпя и я погледна доста неколтурно после каза:
-Здрасти!
После момичето стана отиде до една камина и я запали..от нея започна да се затопля.
-Тук е много студено!
Като момичето си взе еидна родопска черга и се зави като каза:
-Някой да иска с нещо да се завие?
Момичето пак седна леко на креслото и загледа книгата,като след малко я взе и видя на корицата диментор и волдемор един до друг...
Хърмаяни
Северно сияние
Северно сияние
Хърмаяни

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 3 Icon_minitimeЧет Сеп 20 2007, 19:38

Така изглежда обновената обща стая на Слидерин:
Общата стая - Page 3 Thumb01_12
(* NaDэ7y *)
(* SLyThErIn *)
(* SLyThErIn *)
(* NaDэ7y *)

Female
Брой мнения : 1346
Registration date : 20.06.2007

Герой
Описание на героя ви::

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 3 Icon_minitimeПон Сеп 24 2007, 22:40

Надету влезе в общата стая на Слидерин.Всички я зяпнаха но тя остана невъзметима.Хърмаяни тъкмо щеше да я пита какво прави тук когато Надя сама започна да говори
- Вижте,аз бях от Грифиндор но вече ме преместиха в Слидерин.Надявам се да нямаме противоречия затова че съм нова в този дом. - Момичето се усмихна едвазабележимо.Тя погледна Ринна,Еква и Хърмаяни оито не продумваха нищо.
- Знам че може би няма да свикнете бързо че съм тук, но ще стане някой ден :) да ви кажа Флип също беше едно време от Грифиндор но впоследствие се премести тук.Е стига съм говорила аз,сигурно ме мислите за нахална.
http://www.harrypotterfans.yourme.net
Хърмаяни
Северно сияние
Северно сияние
Хърмаяни

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 3 Icon_minitimeВто Сеп 25 2007, 10:09

-Няма да те помислим за нахална!-отговори Хърмаяни и посочи канапето до нея.-Седни тук!-каза тя.-Много се радвам,че се премести в Слидерин,а всъщност защо го направи?
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 3 Icon_minitimeВто Сеп 25 2007, 17:14

-Аз пък не мисля,че си направила много добре-Каза вятърничево Ринна-Да оспориш решението на шапката е някак...Едно такова несъобразно законите на природата-момичето си чоплеше ноктите и дори не поглеждаше към останалите.-Вярно ,че беше попаднала в най-ужасния дом,но все пак...-Всички я погледнаха леко на криво-Не мислиш ли ,че ти знеш какво става в Грифиндор,а сега да разбереш какво става и в Слидерин.После можеш да поискаш да се преместиш и в Рейвънклоу а след това и в Хафълпаф.От къде ние можем да сме сигурни,че няма да издадеш тайните ни?-Рина чак сега вдигна поглед и погледна с лилавите си и проницателни очи Надетуу.-Е...как ще се защитиш?Може би ще се съгласиш да направиш някаква клетва или...?
(* NaDэ7y *)
(* SLyThErIn *)
(* SLyThErIn *)
(* NaDэ7y *)

Female
Брой мнения : 1346
Registration date : 20.06.2007

Герой
Описание на героя ви::

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 3 Icon_minitimeВто Сеп 25 2007, 17:28

Ами мисля че не съм чак толкова голяма предателка,че като ида от някой дом в друг да разкрия тайните на предишниат.и спокойно няма да се местя нито в Рейвънклоу нито в Хафълпаф.Very Happy ако тооолкова ми нямате доверие мога да напиша нещо в което да потвърдя че няма да издам тайните на Слидерин нито пък да се местя по мое желание.Кажете какво искате и ще го направя Wink не е проблем
http://www.harrypotterfans.yourme.net
Еквамери
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 3 Icon_minitimeВто Сеп 25 2007, 17:31

Когато Еква чу новината гушна Надя и каза:
-Извинявай за обидите горда съм,че си тук моля те прости ми!
След това момичето спря и каза:
-Къде микрофона пардон Моркофа?
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Общата стая   Общата стая - Page 3 Icon_minitime

Общата стая
Върнете се в началото 
Страница 3 от 7Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-