| Масата на Слидерин | |
|
+9{RiRi_FoReVaR} Хърмаяни Лили Евънс fliper Ерис Риддъл (* NaDэ7y *) emma MoRkOfKi Made_in_paradise™ 13 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Хърмаяни Северно сияние
Брой мнения : 1608 Age : 27 Местожителство : Северно сияние Дом : Слидерин Registration date : 21.05.2007
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Пон Сеп 10 2007, 15:44 | |
| Хърмаяни седна на масата.Огледа я добре.Видя,че няма никой.Почна да се храни и зачака някой да дойде. ...
| |
|
| |
~Bellatrix~ Слидеринка
Брой мнения : 532 Age : 28 Местожителство : Света на летящите овце ^^ Дом : Slytherin Галеони : Достатъчни Registration date : 27.08.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Вто Сеп 11 2007, 10:35 | |
| След малко в Голямата зала влезе и Белатрикс. Като видя Хърмаяни много се зарадва. Изтича до нея, поздрави я весело и седна да се храни. След известно време попита: - Най-мосле се въна. Много ми липсваше :) . Почина ли си малко? - и зачака отговор. | |
|
| |
Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Вто Сеп 11 2007, 12:51 | |
| Еква се престраши най-сетне и влезе в огромната зала. В първият момент не можеше да повярва на очите си,огромно помещение с 4 маси.Веднага забеляза масата на слидерин и отиде да седне. -Здравейте!-каза момичето плахо. По се здрависа с няколко момичета от други домове и седна на масата. -Какво има за ядене? Като се заогледа все още объркана и ръката и леко понатрепваше,но се стремеше да не го показа тъйкато беше потайно същество. Някакво момиче от нейния дом седеше до нея и се казваше Емма Макпистъл,Еква я видя в първия момент леко се стресна загледа я малко добродушно и пак се обърна към масата,като срещу нея седяха Белла,Лили и Хърмаяни. |
|
| |
Хърмаяни Северно сияние
Брой мнения : 1608 Age : 27 Местожителство : Северно сияние Дом : Слидерин Registration date : 21.05.2007
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Вто Сеп 11 2007, 13:03 | |
| -Да,починах си!-каза Хърмаяни и продължи да се храни.Точно тогава забеляза Еквамерила. -Здрасти Еква!Ти си нова нали?Приятно ми е каза!-каза момичето и подаде ръка към Еквамерила. ...
| |
|
| |
Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Вто Сеп 11 2007, 13:54 | |
| -Здрасти! -Ам от одавна съм ама не съм се мяркала реших за едно РП. Момичето подаде ръка и двете се ръкуваха. -Как си? Еква предложи на Хърмаяни да седне до нея и се усмихна.Изведнъж до нея се появи с доста топъл глас... |
|
| |
MoRkOfKi Слидерин
Брой мнения : 530 Age : 32 Местожителство : *In The Pink SiDe of YoUr DreAmZ* Дом : Слидерин Registration date : 11.05.2007
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Вто Сеп 11 2007, 22:06 | |
| Ri влезе в общата стая и седна на масата на слидерин.Огледа се-не беше идвала от доста време и имаше много нови ученици,които не познаваше.Но сега най-малко й беше до запознанства...Протегна се,докопа една чаша бирен шейк и излезе бързо. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Вто Сеп 25 2007, 23:02 | |
| Самър за пръв път вечеряше на Слидеринската маса - просто не се чувстваше като у дома си - все пак това и беше първия ден в Хогуортс и не познаваше почти никой с изключение на момчето с белезникаво руса коса, което й подхвърли: "Ей, Робъртс , странно как мътнород като теб е попаднал в нашия дом! " (Бащата на Сам е лекар , а за майка й не е известно нищо, споменава се само мащехата й, която е постоянно на успокоителни!) |
|
| |
Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Сря Сеп 26 2007, 00:27 | |
| Еква първа поздрави Самър.. -Здрасти!Как си? След това я покани да седне отстреща... |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Сря Сеп 26 2007, 01:39 | |
| шаграт влезе в общата стая и погледна един по един всички. Чу злобни подмятания по негов адрес но ги игнорира. щом шепота свърши той зяапочна : - не искам никои от вас да ми се пречка ако някой има вупроси да ги задава сега ! каза тои си седна спокоино до камината ... |
|
| |
Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Сря Сеп 26 2007, 02:09 | |
| Камина в голямата зала смях!!Както и да е! -Хей ти момчето с неправилния език какво ти е? Като Еква се отделби за малко от другите и се приближи... -Ще ти преча ли,ако седна до "камината"? |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Сря Сеп 26 2007, 11:51 | |
| Самър седна срещу непознатото момиче и се представи: -Здрасти, аз съм Самър и съм първи курс! |
|
| |
(* NaDэ7y *) (* SLyThErIn *)
Брой мнения : 1346 Age : 30 Дом : Слидерин Registration date : 20.06.2007
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Сря Сеп 26 2007, 12:04 | |
| Надету влезе в Голямата зала но този път се запъти не към Грифиндор а към Слидерин - новият й дом.Седна до едно момиче което не познаваш и й кказа - Здравей аз съм Надету от 2ри курс.Приятно ми е да се запознаем - и тя подаде ръка към момичето.. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Сря Сеп 26 2007, 12:57 | |
| изключително мие неприятно да се запозная с повечето от вас . - каза умислен Шаграт. след като зе една бутилка бирен шеик стана от масата и каза : - да се надявам че няма мъгалокръвни мелезчета тук . в чистокръвните съм истински приятел . |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
Хърмаяни Северно сияние
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Сря Сеп 26 2007, 13:02 | |
| -Здрасти хора!Как сме?-каза Хърмаяни и седна на масата.Взе си една чиния и започна да се храни.Беше много гладна. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Чет Сеп 27 2007, 17:31 | |
| Саманта седна на масата на Слидеринци и си взе горещ бирен шейк. |
|
| |
Хърмаяни Северно сияние
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Пон Окт 01 2007, 09:28 | |
| -Здрасти Саманта!-каза Хърмаяни.-Може ли да седна до теб?Ти си нова нали?-попита тя и зачака отговор.
| |
|
| |
Tom Слидерин
Брой мнения : 18 Registration date : 04.10.2007
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Чет Окт 04 2007, 19:34 | |
| След като се наспа Том слезе в стола седна на масата и каза: -Здравейте малко засрамен защото никой досега не го е виждал взе си един сандвич и започна да яде като гледаше какво си говорят всички. | |
|
| |
ver4etooo Слидерин
Брой мнения : 576 Местожителство : εїз In PiNk WoRlD εїз Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Вто Окт 09 2007, 20:51 | |
| верчето седна на масата и поздрави всички :) | |
|
| |
Ri_CoveR_Baby ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 809 Age : 32 Местожителство : ¤WheRe The FlOwErS FlaDe¤ Дом : Слидерин Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Чет Окт 11 2007, 11:28 | |
| РИ влезе полусънена и се строполи на стола до верчето.Протегна се и докопа каквото можа...взе си един бирен шейк,изпи го и чак тогава се обърна към фрката си -Какво ще пр днес? | |
|
| |
(* NaDэ7y *) (* SLyThErIn *)
Брой мнения : 1346 Age : 30 Дом : Слидерин Registration date : 20.06.2007
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Нед Окт 14 2007, 15:48 | |
| Надету влезе в Голямата зала и седна на масата на Слидерин заглезана в земята и много мълчалива.Взе си една филийка и унесено започна да се храни.Беше много вглъбена в себе си и сякаш не чуваше и виждаше нищо.Изяде половината от филийката си и стана от масата. | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
Брой мнения : 1272 Age : 28 Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’ Дом : Слидерин Registration date : 14.07.2007
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Пет Окт 19 2007, 17:52 | |
| Еммчето влезе в Голямата зала,както обичайно тя първо погледна към масата на Грифиндор,после измести поглед към масата на Слидерин,но този път се запъти не към масата на Грифиндор,а към Слидеринската маса.Тя видя,че Надету тъкмо си тръгва и побърза да каже: -Наде,здрасти!Вече съм слидеринка! В очакване на отговор Еммчето седна на масата и загриза една препечена филийка! | |
|
| |
Made_in_paradise™ ~~Директорка~~
Брой мнения : 1342 Age : 30 Местожителство : *where the dreams are real* Дом : Slytherin Registration date : 05.05.2007
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Сря Окт 24 2007, 02:15 | |
| Понеже не получи отговор,тя се отчая.В този момент от вратат се показа Вели,която се чудеше дали да седне на масата на Слидерин или на общата маса и най-накрая реши да седне при слидерениците,защото там поне имаше някой.Там видя сиянчету и я заговори: -О,здравей!Как се чувстваш като слидеринка?!? | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
Брой мнения : 1272 Age : 28 Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’ Дом : Слидерин Registration date : 14.07.2007
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Чет Окт 25 2007, 08:54 | |
| -о,вели!еми по-добре отколкото в грифиндор!та ти как си? | |
|
| |
Made_in_paradise™ ~~Директорка~~
Брой мнения : 1342 Age : 30 Местожителство : *where the dreams are real* Дом : Slytherin Registration date : 05.05.2007
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Съб Окт 27 2007, 03:50 | |
| -Ами аз съм перфектно.Напоследък много се застоях в другото училище-Ромилтон,но сега съм тук!-каза Вели,взе си една курабийка и я захапа. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин | |
| |
|
| |
| Масата на Слидерин | |
|