Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Хогуортс

Изживейте света на магията !

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеРегистрирайте сеПоследни снимкиВход

Даниел и Ема-приятели завинаги

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
black sky
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~

Female
Брой мнения : 40
Дом : Грифиндор
Registration date : 22.06.2007

Даниел и Ема-приятели завинаги Empty
ПисанеЗаглавие: Даниел и Ема-приятели завинаги   Даниел и Ема-приятели завинаги Icon_minitimeЧет Юли 05 2007, 13:11

Всяко момиче се нуждае от момче приятел!

"Мога да му кажа всичко!"

Хари Потър събра Ема и Дан!

Ема Уотсън намери истински приятел на снимачната площадка на Хари Потър, човек, който не очакваше- момче! От момента, в които се запознали, тя и Даниел Радклиф разбрали, че помежду им има специална връзка. Сега те си споделят тайни и са заедно винаги, когато могат. "Аз съм такава късметлийка" казва Ема.

Приятели завинаги

Както Хърмаяни и Хари, Ема и Дан имат силно приятелство."Дан е много забавен. Кара ме да се смея постояно." казва тя. И Дан се чувства така. "В почивките, когато не снимаме филмите, винаги искам да видя Ема" казва Дан. "Тя е най-добрата ми приятелка"

Да видиш нещата през очите на момче

Ема е разбрала, че има много положителни неща от това да си приятел с момче. Дан й помага да види нещата от един напълно различен ъгъл- през очите на момче. "Момчетата могат да бъдат много безчувствени" казва Ема, но Дан й помага да разбере какво точно си мислят момчетата. "Всяко момче поне веднъж се е чувствало неудобно в компанията на момиче и не е знаело какво да каже" й обяснил Дан: "Случва се на всички момчета, дори и на мен!"

Караници на снимачната площадка

Но да е с момчета на снимачната площадка на Хари Потър, не винаги е прекрасно. Също като брат и сестра, Дан и Ема се карат понякога. "Когато прекарваш толкова много време с някой и сте толкова близки, понякога се карате" признава Дан. Но споровете ги сближават, защото така научават повече един за друг- като например това, което кара другия да се ядосва. "Не казвам че хвърляме чинии един по друг или нещо подобно. Понякога има напрежение, но след това винаги се сдобряваме." Казва Дан.

Да бъдеш себе си

Ема е научила, че с приятели момчета не трябва да се тревожиш как изглеждаш или какво казваш. Това са неща, за които се тревожиш ако харесваш някое момче. С приятели можеш да се отпуснеш, да се забавляваш и да бъдеш себе си. " Мога да се смея или да говоря за всичко с Дан без да се чувствам нервна" казва Ема. "Не го приемам като обикновено момче- имам предвид че не мога да си представя да излизам с него. Той ми е като брат!"
Върнете се в началото Go down
http://lotgd.dragonbg.com/badnav.php
Daniel
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Daniel

Male
Брой мнения : 1019
Местожителство : Пловдив, Майнатаун
Дом : Рейвънклоу
Галеони : 330
Registration date : 18.10.2007

Герой
Описание на героя ви::

ПисанеЗаглавие: Re: Даниел и Ема-приятели завинаги   Даниел и Ема-приятели завинаги Icon_minitimeПон Ное 05 2007, 13:22

Наистана много се радвам, че те са приятели. Мисля че и двамата са много свястни и разумни...супер съ и им пожелавам да преуспеят във кино индустрията...
http://zoom.bg/Love92maker
Heru_EldA
~~Професор по Елфология ~~
~~Професор по Елфология ~~
Heru_EldA

Female
Брой мнения : 823
Местожителство : Кюстендил
Дом : Домът на Смелите !!!
Галеони : Вижте трезор №121
Registration date : 25.02.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Даниел и Ема-приятели завинаги   Даниел и Ема-приятели завинаги Icon_minitimeПон Мар 03 2008, 12:32

хъхъ. Аз пък четох една новина, дето на свети валентин Дан и Ема са били заедно. Може да е поредната клюка, но ми беше много смешна реакцията на някои в коментарите. Laughing

Цитат :
Дан си е мой! На никой не си го давам!

:funny-emoticon: :funny-emoticon: :funny-emoticon:
http://www.norelda.at.ua
Prisila
Part of the Game,right?
Part of the Game,right?
Prisila

Female
Брой мнения : 1728
Местожителство : In the midlle of nowere
Дом : Рейвънклоу
Галеони : 1378
Registration date : 28.10.2007

Герой
Описание на героя ви::

ПисанеЗаглавие: Re: Даниел и Ема-приятели завинаги   Даниел и Ема-приятели завинаги Icon_minitimeПон Мар 03 2008, 16:01

Ми може и да си останат приятели,но нали уж бяха гаджета по едно време.Не мисля ,че могат да се запазят изкрени приятелски чувства след раздяла.Трябва да изглежда така,сякаш са приятели.Нали знаменитостите никой не мразят... :)
http://missshine.aha.bg/
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Даниел и Ема-приятели завинаги   Даниел и Ема-приятели завинаги Icon_minitime

Даниел и Ема-приятели завинаги
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Хогуортс :: Забавления :: Кошчето-
Идете на: