Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Хогуортс

Изживейте света на магията !

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеРегистрирайте сеПоследни снимкиВход

Интервю с Ема Уотсън

Go down 
+4
Eliza
(* NaDэ7y *)
emma
black sky
8 posters
АвторСъобщение
black sky
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~

Female
Брой мнения : 40
Дом : Грифиндор
Registration date : 22.06.2007

Интервю с Ема Уотсън Empty
ПисанеЗаглавие: Интервю с Ема Уотсън   Интервю с Ема Уотсън Icon_minitimeЧет Юли 05 2007, 13:15

Имало едно време,не много отдавна,едно обикновено 10-годишно момиченце.Което както всички свои връсници по света,си мечтаело за най-различни неща.Може би се виждало като принцеса или мис "Свят",може би искало да стане като любимата си актриса Джулия Робърдс.Но както казват на родния й език внимавай какво си пожелаваш.Изведнъж върху нежните плещи на детето се стоварва огромна отговорност.Мечтата му да стане известна актриса е на път да се сбъдне.Заедно с Даниъл Радклиф и компания Ема трябва да оживи на екрана неочаквания бестелър на английската писателка Дж.К. Роулинг за приключенията на малкия магьосник Хари Потър.При това не веднъж,а безброй пъти.Ема попада в златната клетка на суперпродукциите,нещо,за което мнозина мечтаят,но малцина познават отблизо.С помощта на разведените си родители,по-малкия си брат Алекс,приятели и роднини малката звезда като че ли успява да избегне всички онези подводни камъни,които се пречкат в неукрепналите й крачета и заплашват да я превърнат в поредното забравено дете чудо.Екранизациите на книгите на Роулинг вървят към своя край.Малкото момиченце вече е пораснало.През април тази година Ема ще навърши 16 години с всичките предизвикателства на тийнейджърството.А към края на киносагата за Хари Потър тя ще е млада жена,която ще трябва бързо да се измъкне от черупката на Хърмаяни.И ако наистина иска да продължи в трудния свят на киното,както неведнъж е заявявала,тази героиня,помагала й досега,ще започне да й пречи.Но нека не забравяме,че Ема Уотсън вярва в магии...Ето какво още споделя с верни фенове младата актриса в чат с тях по Интернет.

Ако наистина можеш да правиш магии,какво заклинание би използвала?
Навярно никакво.По-скоро бих си пожелала метла,за да мога да летя.
Вярваш ли в магии?
Да!!!
Разкажи ни нещо смешно от снимките на "Огнения бокал".
Сцената,в която близнаците се борят.Режисьорът им показваше как да го правят и си спука ребро.
Коя е любимата ти сцена от този филм?
Световното първенство по куидич.Снимахме я върху син екран и наистина беше невероятно да я видим после
Изпитваше ли притеснение по време на снимките на сцените с танците?А какво мислиш за красивата си бална рокля?
Имахме уроци по танци,така че беше забавно!Мисля,че роклята е прекрасна.
Ако може да промениш едно нещо в Хърмаяни,кое ще е то?
Не мисля,че бих променила каквото и да е.Да,тя има недостатъци,но именно те я правят по-привлекателна
Коя е най-първата сцена,в която си се снимала?
Всъщност първия филм го снимахме отзад напред,така че това беше сцената,в която се сбогувахме
Кое е най-щурото нещо,което си правила на снимачната площадка?
Да ме люлеят около един клон.Доста страшничко.Беше в "Затворникът от Азкабан"
Какво е усещането да се видиш на големия екран?
Трудно е!Вид мъчение.Аз съм си най-големия критик!
А искаш ли да играеш в други филми?
Определено.Искам да играя друга роля,която да е различна от Хърмаяни.Така ще мога да покажа нещо различно.
Какво би искала да изучаваш в колежа или университета?Кой предмет те интересува?
Все още не знам.Навярно английска литература
Как прекарваш свободното си време?
Спортувам,виждам се със семейството си,срещам се с приятели,пиша си домашните
Свириш ли на някакъв инструмент?
Пея.Свиря съвсем малко на пиано.
Смяташ ли да ставаш певица,както правят мнозина днес?
Не бих казала,че планирам кариера като тази на Линдзи Лоун или Хилари Дъф,но винаги съм обичала да пея.Не съм съвсем наясно какво бех могла да направя с това
Каква музика обичаш?
Обичам денс,хип-хоп.Харесвам Деймиън Райс,Дейвид Грей,Джеймс Лънт.
Играеш с толкова известни актьори.Все още ли оставаш удивена,когато срещаш знаменитости?
Да,така е.Неотдавна се запознах с Джони Деп и Рийз Уиндърспун
Промени ли се животът ти,след като стана звезда?
Да,невероятно.Не знам откъде се почна.Хората ме спират по улицата,знаят името ми...
Какъв съвет би дала на онези,които искат да се занимават с шоубизнес?
Трябва да вярвате в себе си страшно много!
Ако може да вземеш многоликова отвара,в кого би искала да се превърнеш?
Хм,понякога искам да се преобразя в нормален,обикновен човек.
Как мислиш,че ще свършат книгите?
Ами за да умре Волдемор,и Хари трябва да замине с него.
Върнете се в началото Go down
http://lotgd.dragonbg.com/badnav.php
emma
Админче
emma

Female
Брой мнения : 1090
Registration date : 03.06.2007

Герой
Описание на героя ви::

ПисанеЗаглавие: Re: Интервю с Ема Уотсън   Интервю с Ема Уотсън Icon_minitimeВто Юли 10 2007, 19:21

вижте какво намерих аз:малко е кофти и потресаващо но все пак нейно решение...

Emma Watson отказа да подпише договор за последните два филма от поредицата за Хари Потър. Младата актриса не се съгласила дори когато продуцентите увеличили хонорара й на 2 млн. паунда за филм.

16-годишната Emma Watson повече не желае името й да се свързва с магьосническата сага.

"Тя се притеснява, че в училище й се подиграват за участието във филмите. По улицата я спират и я наричат Хърмаяни Грейнджър. Децата я молят да прави фокуси. Всичко това й е много тягостно. Жалко, беше забавно да се снимаме с нея", казва Rupert Grint, който е в ролята на Рон Уизли. Той е подписал договор за оставащите два филма.
http://abv.bg
(* NaDэ7y *)
(* SLyThErIn *)
(* SLyThErIn *)
(* NaDэ7y *)

Female
Брой мнения : 1346
Дом : Слидерин
Registration date : 20.06.2007

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Интервю с Ема Уотсън   Интервю с Ема Уотсън Icon_minitimeВто Юли 10 2007, 23:34

пф бати и тъпото и кфо лошо има в тва да са снимаш в филм,тая е мн проста и да й се подигравали ужас.аз примерно искам да съм на нейно място пък да ми се подиграват колот щат завистливците.....
http://www.harrypotterfans.yourme.net
Eliza
~~Напуснал~~
~~Напуснал~~
Eliza

Female
Брой мнения : 113
Местожителство : София
Дом : Грифиндор
Registration date : 16.05.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Интервю с Ема Уотсън   Интервю с Ема Уотсън Icon_minitimeПет Авг 03 2007, 18:51

Колкото и да е гадно решението е разбираемо. Нещо като сериала "Приятели". Всички свързват актьорите само с него. Някой сеща ли се за по-известен филм с Дейвид Шуимър (Рос) например освен този сериал. А с някой от другите актьори? Точно по тази причина и Ема Уотсън е направила този избор, поне доколкото разбирам от това, което е казала.
http://drebosycheto92.piczo.com
Хърмаяни
Северно сияние
Северно сияние
Хърмаяни

Female
Брой мнения : 1608
Местожителство : Северно сияние
Registration date : 21.05.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Интервю с Ема Уотсън   Интервю с Ема Уотсън Icon_minitimeСъб Авг 04 2007, 21:36

Това не е вярно!Ема ще се снима!Прочетох!
http://potter-school.nice-forums.com/index.htm
Лили Евънс
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Лили Евънс

Брой мнения : 119
Registration date : 15.08.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Интервю с Ема Уотсън   Интервю с Ема Уотсън Icon_minitimeПет Авг 17 2007, 17:15

Много се радвам,че ще се снима!:)
emma
Админче
emma

Female
Брой мнения : 1090
Registration date : 03.06.2007

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Интервю с Ема Уотсън   Интервю с Ема Уотсън Icon_minitimeПет Авг 17 2007, 18:03

Хърмаяни написа:
Това не е вярно!Ема ще се снима!Прочетох!

Къде прочете че ще се снима?Би било интересно ако го поместиш за да прочетем за това...
http://abv.bg
Хърмаяни
Северно сияние
Северно сияние
Хърмаяни

Female
Брой мнения : 1608
Местожителство : Северно сияние
Registration date : 21.05.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Интервю с Ема Уотсън   Интервю с Ема Уотсън Icon_minitimeПет Авг 17 2007, 20:39

Ето от потър-мания:
Ема ще играе Хърмаяни и във филм 6 и 7

Уорнър Брос опровергаха слуховете, че Ема Уотсън ще напусне актьорския екип за последните два филма от поредецата за Хари Потър. Съвсем скоро предстои Ема да подпише нов договор с филмовата компания, така че най-вероятно ще я видим в ролята на Хърмаяни отново. Моля, следете сайта ни за новини, а не вярвайте на всеки един слух в българските медии. Щом не сме обявили дадена новина, значи не е вярна!

Daniel
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Daniel

Male
Брой мнения : 1019
Местожителство : Пловдив, Майнатаун
Дом : Рейвънклоу
Галеони : 330
Registration date : 18.10.2007

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Интервю с Ема Уотсън   Интервю с Ема Уотсън Icon_minitimeПет Окт 19 2007, 19:32

Много се радвам че Ема ще се снима. Не си представям абсолютно никоя друга жена - актриса на мястото на Ема, играейки Хърмаяни...
http://zoom.bg/Love92maker
Dark_Angel
~~ Професор по Трансфигурация ~~
~~ Професор по Трансфигурация ~~
Dark_Angel

Female
Брой мнения : 426
Registration date : 27.11.2007

Герой

ПисанеЗаглавие: ЗДР   Интервю с Ема Уотсън Icon_minitimeВто Дек 04 2007, 23:10

Аз смятам, че тя трябва да си изкара докрай с ролята на Хърмаяни. Много се радвам, че ще се снима. Все пак тя изгря с този образ и е немислимо да го напусне. Аз лично не си представям никой друг в тази роля!!!
http://zoom.bg/DarkRose
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Интервю с Ема Уотсън   Интервю с Ема Уотсън Icon_minitime

Интервю с Ема Уотсън
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите