| Въпроси към мен | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Ерис Риддъл ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Дом : Слидерин Галеони : 498 Registration date : 03.07.2007
| Заглавие: Въпроси към мен Чет Юли 12 2007, 18:15 | |
| Всякакви въпроси задавайте в тази тема.
~ Ерис | |
|
| |
Ерис Риддъл ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Дом : Слидерин Галеони : 498 Registration date : 03.07.2007
| Заглавие: Re: Въпроси към мен Пет Юли 20 2007, 11:27 | |
| Тъй като не сте се престрашили, аз ще ви питам нещо. И искам всички записани да ми отговорят - искате ли да има присъствия и отсъствия в час ? Т.е. да насрочваме часовете в удобно за всички време и да ви задавам въпроси по време на час ? Отговорете ми, за да знам дали да променям нещо.
~ Ерис | |
|
| |
emma Админче
Брой мнения : 1090 Age : 31 Registration date : 03.06.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Въпроси към мен Пет Юли 20 2007, 14:01 | |
| Не знам другите какво мислят,но аз мисля ,че едвали ще се намери удобно на всички време.Затова според мен не е добра идея. | |
|
| |
emma Админче
Брой мнения : 1090 Age : 31 Registration date : 03.06.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Въпроси към мен Съб Авг 25 2007, 00:20 | |
| Изивнете професоре ,но вие сте написали - Цитат :
- Срокът, в който ще задавам въпроси и ще очаквам отговори е до 29 август
,а в темата дневник сте написали ,че имам Т !Аз ли нещо не разбирам или ...А и друго къде да предаваме отговорите си? | |
|
| |
Ерис Риддъл ~~Мъгъл~~
| |
| |
fliper Слидерин
Брой мнения : 705 Age : 33 Местожителство : Бургас Дом : Слидерин Галеони : 99999 Registration date : 27.07.2007
| |
| |
Ерис Риддъл ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Въпроси към мен Нед Авг 26 2007, 16:05 | |
| А аз не мисля, че точно на теб трябва да давам обяснения, за това, което правя, но щом се натискаш да знаеш всичко : 1. Мнението, което си цитирал съм го писала преди един месец, а тогава все още бях нова учителка. 2. Във много форуми ги има точно тези правила и аз не знаех как точно се процедира тук, та затова исках да попитам хората. 3. Не пиши в раздел, в който нямаш работа, ясно ? Като искаш да се заяждаш с някого излез на улицата, хвани първия срещнат и започни да му правиш забележки за тва как е облечен. Ще ти олекне. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Въпроси към мен Нед Сеп 09 2007, 19:54 | |
| Аз съм съгласна с вас професоре.Според мен това е добра идея и ще може да се отчете липсата на ученици.Искам да ви питам-тъй като от вчера съм се записала,не знам какви домашни сте дали,как да си ги намеря,учебната година откога е започнала и дали ще мога да наваксам по предметите.Ако не е почнала,кога щи бъде и от къде да взема програмата за седмицата. |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Въпроси към мен | |
| |
|
| |
| Въпроси към мен | |
|