Име:Стейси Анн Фъргюсон
Описание:Косата и е чуплива,кестеняво-руса повече я носи спусната някой път на кок,очи сиви,слаба не много висока
Характер:Ми в повечето случаи е мила,освен ако не я изкарат от кожата и.Винаги е на разположение,обича да се рови където не трябва,мноу любопитна е некой път си трае,много обича животните обожава ги,много много не обича да се лута из библиотеката,но навън става
История:Отраснала е в голям град,но си е останала с впечатлението че е малък.Родителите и са разведени,но това не пречи на взаимоотношенията и с тях прие го напълно нормално,обаче живее с майка си,но вижда и баща си макар че е в друг град.Самичка без братя или сестри,но с много щури приятели.Един ден,когато играеше баскет майка и се провикна,че е дошло някакво писмо и бързо да отида при нея.Това е било от училището Хогуортс,а аз не знаех че дори съм магьосница ,е постепенно свикнах и сега трябва да се науча на някои магийки.
Любимите ми предмети са Вълшебство и трансфигурация,а може би и летене,но не съм много добра трябва да се понауча.Домашен любимец ще си взема непременно,една сова да кажем.Обичам много и да плувам.