Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Хогуортс

Изживейте света на магията !

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеРегистрирайте сеПоследни снимкиВход

Пророчески вести

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Made_in_paradise™
~~Директорка~~
~~Директорка~~
Made_in_paradise™

Female
Брой мнения : 1342
Местожителство : *where the dreams are real*
Дом : Slytherin
Registration date : 05.05.2007

Герой
Описание на героя ви::

Пророчески вести Empty
ПисанеЗаглавие: Пророчески вести   Пророчески вести Icon_minitimeНед Юли 15 2007, 16:22

Здравейте!!!В момента четете първия брой от вестник”Пророчески вести”!!!
Той ще ви съобщи за:
1. Нов админ и интервю с него!!!
2. Нови ъпдейти!!!
3. Вече започна учебната година!!!
4. Изготвя се и сайт на форума!!!
5. Малко новини около Хари Потър!!!
6. Новото шоу ”Big Magic”!!!

1. Както може би повечето от вас са разбрали, форума има нов админ.Сега ви представям интервю с него.

Аз: Име?
Веси: Веселина Пламенова или просто Веси.
Аз: Зодия?
Веси: Водолей.
Аз Години?
Веси: 14
Аз: Как стана ХП фен?
Веси: Хммм...отначало братовчедка ми ме накара да прочета Първата книга, но аз категорично й отказах. След 2 години когато вече бяха илезли и Втората и Третата, тя ми подхвърли идеята отново. Аз взех плахо Първата част, но когато се зачетох, за 1 седмица бях прочела всички части до една.
Аз: Какво точно те впечатли в Хари Потър?
Веси: Магията. Определено тя ме дръпна напред да продължа. И героите - в началото най-вече Хари, но после станах фен на Хърмаяни и по точно на Ема, не толкова на героинята :)
Аз: Понякога,когато затвориш очи,пренасяш ли се в магъосническият свят,светът на Хари Потър?
Веси: В началото ми се случваше много често. Затварях очи и като че ли наистина бях там при Рон и Хари и Хърмаяни. Дори на няколко пъти съм ги сънувала - никога няма да забравя този сън, но вече не ми се случва толкова често незнам защо, но много ми се иска много е хубаво да вярваш в нещо свое и едновремено да знаеш че половината свят го прави заедно с теб Wink
Аз: Сега да поговорим за книгите и филмите.Коя от шестте книги ти хареса най-много и защо?А филм?
Веси: За книгите въпроса ме затруднява определено. Може би шестата книга ми се стори най-заинтригуваща, но в същото време дори тъжна и леко страшна. А относно филмите - моят фаворит определено е "Хари Потър и Стаята на Тайните" - много заплетен и пълен със загадки (а аз обичам загадките) този филм мога да го гледам постоянно !
Аз: Ако учеше в Хогуортс кой от героите би искала да си? Или предпочиташ да си себе си?
Веси: Харесвам се. Харесвам качествата които притежавам като човек и мисля че ако бях вълшебница щях да бъда една много добра и старателна магьосница.
Аз: Грифиндор или Слидерин? Кой дом предпочиташ и защо?
Веси: Мисля, че не аз трябва да кажа, но ако зависеше от мен определено бих избрала Грифиндор. Мисля, че съм такъв тип човек.
Аз: Има слухове, а можеби не са само слухове, че Хари ще умре в последната книга. Какво мислиш по въпроса?
Веси: Да. Чух за тях. Ами мисля, че това ще е една голяма драма. Ако умре главния герой всичко ще свърши. Ако Роулинг го направи ще предотврати по всякакъв начин продължаването на историята от някои друг. Точно по въпроса нямам мнение.
Аз: Отскоро си админ.Какви бяха първите ти впечатлинея, когато влезе за първи път във форума?А какви са сега?
Веси: Да и съм много щастлива за тази възможност. Може да ви се стори малко грубо, но когато се регистрирах форума беше в застой или в самото начало на развитието си. Но ми хареса как беше направен и с какви идеи за в бъдеще. Тогава ме избрахте за админ и се постарах много. Вложих всичките си усилия да направя нещо по въпроса и сега съм с много по добро мнение както за форума така и за хората в него. С много от тях поддържаме връзка и аз съм много щастлива че създавам нови контакти.
Аз: Мерси за интервюто!Надявам се потребителите да го харесат!
Веси: И аз благодаря за възможността :)

2. Както може би вече сте забелязали във форума има нови ъпдейти!!!Те са

1. Ново лого!!!
2. Нови икони!!!
3. Някои от бутоните във профила на всеки са променени!!!
4. Във форума си вече може да вписвате дома и галеоните си!!!
5. Нова категория”Извън училище”,в която можете да пишете РП!!!
6. Нов облик на портала!!!

3. Учебната година вече започна!!!Ще помоля всички ученици да се запишат и на незадължителните предмети!!!Уверявам ви,че ще ви бъде много интересно!!!

4. Изготвя се и сайт на форума!!!Той още не е готов,но когато това стане,всички ще имат достъп до него!!!

5. А сега и малко новини около Хари Потър!!!

1. Според Роулинг някои хора ще намразят седмата книга

ITV ще излъчи документален филм за Дж. К. Роулинг. Той ще се казва "Година в живота... Дж. К. Роулинг". От появилите се рекламни откъси става ясно, че Роулинг е снимана как седи пред току що завършената книга на лаптопа сй. Тя обявава: "Да, мисля че я завърших." След като спряли камерата и започнали да поздравяват Роулинг за чудесната и работа, тя казала: "Благодая ви, но вие от къде знаете, може да е боклук. Някои хора ще намразят книгата, напълно ще я намразят. Едни ще я обикнат, други ще я намразят. Но както винаги, това ще е съвсем нормално." Накрая тя допълни: "Всъщност наистина, ама наистина съм щастлива с книгата" - каза тя, преди да си удари главата в клавиатурата и да извика: "О, боже господи..."

2. Българското издание на книга 7 излиза на 13.12.2007
Премиерната дата на българското издание на книга 7 е 13 декември 2007 година, съобщиха "Егмонт България" специално за феновете на Потър Мания! За всички заинтересовани мъгъли преводът на "Harry Potter and the Deathly Hallows" отново ще е дело на Емилия Масларова. Засега не е известно какво ще е заглавието на български език, но вече се знае цената на романа - 29,90 лева. Точно 5 месеца преди седмата книга да излезе у нас на български език, тя вече може да бъде поръчана на специалната цена от 25 лева. Егмонт България ти дава и възможност да получиш седмата книга като подарък, ако закупиш комплект от първите шест книги за Хари Потър. Подробности и за двете промоции, както и седмична онлайн игра може да откриете на сайта на издателството (www.egmontbulgaria.com).

3. Филм 5 тръгва предпремиерно по БГ кината
Днес екипът ни изгледа "Хари Потър и Орденът на феникса" на специална прожекция. Филмът е невероятен и макар най-кратък от досегашните, предава напълно магическата атмосфера на книга 5. От утре 13.07.2007г. филмът тръгва предпремиерно по българските кина. По този повод обновихме секцията за Филм 5 с нова и актуална информация от Александра филмс.
Очаквайте съвсем скоро нов конкурс за филм 5 със страхотни награди, както и много новини около света на Хари Потър и нашата четвърта национална фенсреща. Не забравяйте да ни подкрепяте от време на време и в класациите под анкетата ни. Следете сайта, очакват ви много изненади!

6. А сега може би и най-очакваното нещо!!!На 24 юли 2007 г. От 20.00 ч. Ще започне новото магическо шоу” Биг Меджик”!!!Ще продължи 6 дни със 6 съквартиранти!!!През тези 6 дни съквартирантите ще имат достъп само до къщата на Биг Меджик!!!Всеки ден ще имат мисия-да напишат РП.Мисиите ще определят двете админки!!!Наградата за победителя ще бъде 200 000 галеона + точки за дома!!!Още информация можете да прочетете в специалната тема в Съобщения!!!
Върнете се в началото Go down
http://romilton.forumj.net/index.htm
emma
Админче
emma

Female
Брой мнения : 1090
Registration date : 03.06.2007

Герой

Пророчески вести Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Пророчески вести   Пророчески вести Icon_minitimeВто Сеп 18 2007, 21:46

Здравейте! В момента четете брой 2 на пророчески вести.Той ще ви съобщи за:

1.Най новия потребител и интервю с него!!
2.Интервю с първият човек който се премести в друг дом!!
3.Първият срок почти завърши!!
4.Впечатленията на няколко потребителя от 1-вия срок!!!
5.Седмата книга вече е факт!!

Най новия потребител и интервю с него

Най новия потребител се казва Елена и е под ника H.Granger. Тя се описва по следния начин:
Висока съм 1,66 тежа 46кг. Очите ми са черни и големи, не много големи.Косата ми е кестенява дълга накъдрена. Фигурата ми е спортна. Веждите са ми тънки.Устните са ми тънки.

Ето ви интервю с нея:
Муди: Здравей,как се казваш?
H.Granger:Елена
Муди: На колко години си?
H.Granger:15
Муди; как се запали по Хари Потър?
H.Granger: Братовчедите ми ми казаха за филма свалих го от интернет и повече него изтрих,записах го на дискове и винаги през своподното си време гледам любимата си част и колкото повече я гледам по-интересна ми става.
Муди: Какво мислиш за книга 7?
H.Granger:Интересна, но краят не ми добада.
Муди: А за филмите?
H.Granger:Добри са,но книгите са описани по по-интересен начинн.
Муди: Какво е мнението ти за форума?
H.Granger:Винаги съм мечтала да има наистина училище за вълшебства и магии, а форума е подобно и мие много забавно.
Муди:Мислиш ли че си разпределена в правилния дом?
H.Granger:Да.
Муди: В кой дом би се разпределила в истинския живот?
H.Granger: В дом Грифиндор.
Муди: Имаш ли предложение за форума?
H.Granger: Форума е прекрасен аз не мога да измисля нищо в момента.
Муди: Пожелай ми нещо!
H.Granger: Ами не ме бива в това!

2.Първият човек който се премести в друг дом беше флипър.Ето интерю с него:
Муди: Здравей,как ти е истинското име?
Fliper: Филип Вълков
Муди; На колко си години?
Fliper: 16 г.
Муди: Какво мислиш за форума?
Fliper: Имам няколко идеи
Муди: Как мислиш че се справяме аз и ерис като админи?
Fliper: Ти добре
Муди: Мислиш ли че би се справил по добре?
Fliper: Хех , то е лесно да се говори от страни когато стана админ ще говорим пак
Муди: Кой ти е любимият дом и защо?
Fliper:
Муди: Защо се премести в Слидерин?
Fliper: Ами това е моя любим дом а не можех да го гледам как запада
Муди: Като човек от кой дом се описваш в истинския живот?
Fliper: Слидерин
Муди: Защо?
Fliper: Честно ? Хех ами доста съм гадничак
Муди: Какво мислиш а работата на Ема и Велито като админки?
Fliper: Супер са нямам какво да кажа
Муди: Пожелай нещо на форума!
Още толкова потреители

3.Първият срок почти завърши.Ето ви интервю с един потребител който поиска да сподели мнението си с нас:

Муди: Здравей!
Хърмаяни:Здравей!Много се радвам,че реши да вземеш интервю с мен!Отдавна искам!
Муди: Какво ти е мнението за форума?
Хърмаяни:Еми...форума е страхотен!Продължавайте все напред!Дано да имате още повече редовни потреебители,да нямате проблеми с нищо и всичко да ви върви по вода!
Муди: Първия срок скоро свършва! Какво мислиш за него?
Хърмаяни:Първи срок мина мина много добре,но понеше не бях много свободна през него не можах да се справя добре с всички уроци затова от втория срок очаквам повече!
Муди: Направи ли ти той някъкво впечатление?
Хърмаяни:Да!Направи ми впечатление,че всички учители са добри,мили и отговорни!Не съм имала проблеми с никой!
Муди: какво мислиш за прподавателите през този срок?

Хърмаяни:Страхотни са!Да продължават все така(дано и аз да се справям! !
Муди: Пожелай нещо на форума!
Хърмаяни:Продължавайте в същия дух и да имате все повече и повече успехи!

5.Седмата книга е факт и има 6 преведини глави.

Седмата книга е факт и вече хората от дир.бг я превеждат.Има 6 преведени глави.В седмата книга роулинг е решила да изтреби повечето герой.Ето имената им:
Хедуиг - 56стр.
Лудоокия Муди - 78
Руфъс Скримджър - 15стр.
Опаш - 471стр.
Доби - 476стр.
Снейп - 658стр. - Волдемор го убива
Фред Уизли - 637стр.

Хари умира на 704
Възкръсва - 724стр.

Нанджини е убита от Невил на 733стр.
Тонкс, Лупин и Колин Крийви се гътват на 743стр.

След възкръсването на хари той побеждава Волдемор и унищожава всички хоркрукси.На епилога пише че Хари се жени за Джини и имат три деца.Рон и Хърмаяни също се женят.

Друго интересно нещо е Любовта на Снейп към Лили.Ето ви малко информация:

Основната загадка около Снейп е решена - той е на страната на ДД!!!
Прави бяхме, че Снейп е убил ДД по негова поръка!!! Прави бяхме, че ДД е накрая на силите си след унищожаването на хоркрукса!

Роу е избрала трансфера на мисли като начин Хари да разбере истината. Не се оказахме прави за леля Петуния, но определено идеята беше добра . И Хари разбира и приема Снейп. Прощава му и то до там, че да нарече втория си син Албус Сивиръс!!!
Освен това Хари намира меча на Грифиндор благодарение на патронус под формата на кошута. Вие, които вече сте прочели книгата ще можете да кажете дали това е патронуса на Снейп, но аз съм убедена, че е така. И ако наистина патронуса на Снейп е кошута - то това несъмнено е превъплъщение на чувствата му към Лили.

Шербетово лимонче предположи, че патронуса на Снейп е Еднорог. Е, не се оказа еднорог, но нещо много близко - женска сърна - Лили! Точно както беше предвидено в теорията.

Това беше от брой 2.Очаквайте брой 3 Скоро
http://abv.bg
emma
Админче
emma

Female

Герой

Пророчески вести Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Пророчески вести   Пророчески вести Icon_minitimeВто Сеп 18 2007, 21:46

Пророчески вести Westnik
emma
Админче
emma

Female

Герой

Пророчески вести Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Пророчески вести   Пророчески вести Icon_minitimeВто Сеп 18 2007, 21:53

Пророчески вести Vesti_samara

Пророчески вести Copy%20of%20vesti_samara
emma
Админче
emma

Female

Герой

Пророчески вести Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Пророчески вести   Пророчески вести Icon_minitimeВто Сеп 18 2007, 21:54

Днешния брой ще прячетете интервюто ни с Хърмаяни от Слидерин.На която вобще не и личи,че е от Слидерин.Толкова е добричка затова ни даде едно интервю.Ето го и него.
1.Как се казваш:Анелия Ангелова
2.На колко си години:На 11.
3.Коя зодиа си:Стрелец
4.От къде си:София
5.Какво мислиш за форома:Много е як!Любимия ми.
6.Какво мислиш за директора:Голяма сладурана е.
7.Какво мислиш за вестника:Хубав е.
8.От кой дом си:Слидерин
9.Какво мислиш за дома в който си:Страхотен е.Това е най-добрия дом.
10.В кой дом искаше да бъдеш:Естествено,че в Слидерин.
11.Ти учител ли си по нищо:Да.
12.Ако да по какво:По Вълшебство и ГЗМС.
13.Напиши нищо за спомен за вескника ако искаш:Продължавайте да роботите все така добре.
Е тово беше Хърмаяни каза,че ако трябва пак ще ни даде интервю.Това беше от нас за 5тия брой очаквайте 6тия брой.Чао Чао. Very Happy clapping
Sponsored content

Пророчески вести Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Пророчески вести   Пророчески вести Icon_minitime

Пророчески вести
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите