| fliper в гората | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
fliper Слидерин
Брой мнения : 705 Age : 33 Местожителство : Бургас Дом : Слидерин Галеони : 99999 Registration date : 27.07.2007
| Заглавие: fliper в гората Сря Авг 01 2007, 21:04 | |
| Никой не знаел какво прави Флипер в гората някои казват че пиел кръв от еднорог други че бил смъртожаден който се свързвал с господаря си ето я и истината :
На километри навътре в гората имало една тайна плоча флипер всяка вечер отивал там за да я иследва тя му дала сила да вижда и да знае всичко никой друг до сега не я е намирал от 1000 - 2000 години но тя била не покътната.
Тя давала нови сили на всички които влязат в кръга на всеки дава различна дарба . Сега я споделям в вас :)
Плочата | |
|
| |
Аластор Муди ~~Напуснал~~
Брой мнения : 747 Age : 30 Дом : Грифиндор Галеони : 820 Registration date : 10.06.2007
| Заглавие: Re: fliper в гората Сря Авг 01 2007, 21:20 | |
| Муди искаше да си върне на флип за проследяването и сега той го беше проследил.видя плочата.видя и как флип влиза и излиза от нея.На тръгване обратно Муди изкочи пред флип и каза: -Бауууууууууууу! | |
|
| |
fliper Слидерин
Брой мнения : 705 Age : 33 Местожителство : Бургас Дом : Слидерин Галеони : 99999 Registration date : 27.07.2007
| Заглавие: Re: fliper в гората Сря Авг 01 2007, 21:23 | |
| Флип знаеше че муди го следи и че ще изкочи и ще му каже Бауууууу за това не се оплаши и любезно покани Муди да влезе в плочата и да си пробва касмета . - Но внимавай (Каза флип) Както добри качества тя може да ти даде и лоши | |
|
| |
Брой мнения : 747 Age : 30 Дом : Грифиндор Галеони : 820 Registration date : 10.06.2007
| Заглавие: Re: fliper в гората Сря Авг 01 2007, 21:25 | |
| Муди погледна флип и каза: -Ти защо визаш там?Какво ти дава тя? | |
|
| |
fliper Слидерин
| Заглавие: Re: fliper в гората Сря Авг 01 2007, 21:29 | |
| Какво ми дава ли ..... непобедимост приятелю ... непобедимост | |
|
| |
| Заглавие: Re: fliper в гората Сря Авг 01 2007, 21:34 | |
| Муди го изгледа и се запъти към плочата.Влезе вътре и усети странно чуство.Сякаш беше непобедим и знаеше всичко.След това обаче усети злоба.Злоба към всички.Тогава чуството се смени и той сякаш летеше.виждаше флип и се запъти към него летейки.застана до него и се показа една врата.Муди я отвори и влезе в ъзнанието на флип.Виждаше каквото той виждаше.четеше мислите му.Излезе от флип и чувството отново се промени.Той си беше същия.излезе от плочата и застана до флип: -Каква е тази плоча?-попита Муди. | |
|
| |
fliper Слидерин
| Заглавие: Re: fliper в гората Сря Авг 01 2007, 21:43 | |
| Това е древна плоча създадена от цивилизация много по напреднала от нашата за нея не се знае малко . Казва се че в тази плоча се садържа силата на тази цивилизация . Знание , Мъдрост , Завист и Злоба последните 2 са я погубили . Всъщност тя се е състояла от велики магиосници които умеели да призовават велики същества дори и богове . Накрая злобата и завистта ги погубили започнали да се сръжават един срещу друг и така се погубили останал един жив който съхранил спомена за тях в тази плоча . Колкото по често влизаш тук толкова по силен ще ставаш но също така и лош накрая ще се погубиш . Тази плоча е дар и проклятие | |
|
| |
| Заглавие: Re: fliper в гората Сря Авг 01 2007, 21:46 | |
| -Аз те виждам че всяка вечер влизаш тук.Това значи че и ти скоро ще се погубиш.Злобата ще те богуби.Аз ти препоръчвам повече да не влизаш тук.ще я унищожим и няма повече хората да се поубват!-каза Муди. След това той вдигна пръчката си към плочата и беше готов да каже заклинание. | |
|
| |
fliper Слидерин
| Заглавие: Re: fliper в гората Сря Авг 01 2007, 21:48 | |
| Както ти казах тази плоча е създадена от велик маг използвал вечно закнинание за защита ако пробваш да я унищожиш ще се нараниш само един човек може да е унищожи и това е бил Слидерин но той вече не е между нас | |
|
| |
Ерис Риддъл ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Дом : Слидерин Галеони : 498 Registration date : 03.07.2007
| Заглавие: Re: fliper в гората Сря Авг 01 2007, 21:50 | |
| - Но наследницата му е тук. - зловещ глас се обади откъм дърветата. И двамата професори се обърнара стеснато и извадиха пръчките си. Ерис се показа на светло...
~ Ерис
| |
|
| |
fliper Слидерин
| Заглавие: Re: fliper в гората Сря Авг 01 2007, 21:52 | |
| Древния скрипт говори че щом Слидерим влезе в плочата тя ще се yжаси от злобата и омразата и ще се самоунищожи но не се казва дали ще оцелееш | |
|
| |
| Заглавие: Re: fliper в гората Сря Авг 01 2007, 21:54 | |
| -Ти решаваш!-каза Муди на ерис.Или можеш да пробваш или да я оставим
Последната промяна е направена от на Сря Авг 01 2007, 21:55; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Ерис Риддъл ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Дом : Слидерин Галеони : 498 Registration date : 03.07.2007
| Заглавие: Re: fliper в гората Сря Авг 01 2007, 21:54 | |
| - Въобще не съм опряла до някакви си камъни. - Ерис бе саркастична. - Ако искате се самоунищожавайте, ако искате дори се изяжте, все тая. Аз съм достатъчно силна и без някаква си плоча. А и нямам намерение да я унищожавам, щом тя е способна да унищожи враговете ми, нали ?
| |
|
| |
fliper Слидерин
| Заглавие: Re: fliper в гората Сря Авг 01 2007, 21:57 | |
| Защо ти е плоча ? Не можеш ли сама да ги унищожиш | |
|
| |
Ерис Риддъл ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: fliper в гората Сря Авг 01 2007, 22:02 | |
| - Би било по-приятно, наистина. Но усещам, че искате аз да ви свърша мръсната работа, нали ? Е, колко жалко, че ще ви разочаровам - няма да унищожа тази - *надменен поглед и изсумтяване* - плоча, докато самата аз нямам изгода от това. Слидерин може да я е създал и с друга цел и смятам да разбера каква. Ерис се приближи до плочата, гледайки я с еприкрит неприязън. Двамта присъстващи не се осмелиха да попитат защо. След като я заобиколи веднъж, момичето каза нещо на змийски език, но професорите чуха само съскане и хриптене. Нищо не се случи. Ерис повтори съскането, но този път прозвуча по-мило. | |
|
| |
fliper Слидерин
| Заглавие: Re: fliper в гората Сря Авг 01 2007, 22:07 | |
| Професоре и аз нямам нищо против да оставим плочата така но представете си ако някой ученик я намери ще бъде непредвидимо | |
|
| |
Ерис Риддъл ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: fliper в гората Сря Авг 01 2007, 22:12 | |
| - Гората е забранена за ученици. Не случайно пише "Влизате на ваша отговорност". да мислят преди да действат. Е, ако не възразявате - имам работа, трябва да...всъщност не ви интересува. - Ерис се обърна с гръб и тръгна към дърветата...
~ Ерис | |
|
| |
| Заглавие: Re: fliper в гората Чет Авг 02 2007, 18:36 | |
| Муди каза: -Аз пък съм наследник на грифиндор! Може аз да я унищожа! Ще пробвам но не сега а е се върна утре вечер. След разговора Муди си тръгна и флип остана сам. | |
|
| |
| Заглавие: Re: fliper в гората Съб Авг 04 2007, 23:19 | |
| Следващата вечер Муди се върна в гората сам при плочата.Чудеше се как да я унищожи.Знаеше че може.отвътре нещо му подсказваше че не трябва да ползва магия но той насочи пръчка към плочата и каза: -Бомбарда! Магията рикушира и удари едно дърво което падна.Муди се прицели отново и каза: -Редукто! Магията отново рикушира и се разби в друго дърво.Муди се отказа.Помисли отново,после влезе вътре и започна отново онова усещане.след като всичко свърши Муди се съсредоточи,но изведнъж ихвръкна от плочата с големи и дълбоки рани.Беше тежко ранен и лежеше на земята без сили да помръдне.Той знаеше че не трябва да остава през ноща тук но не можеше да направи нищо.Изведнъж погледът му се замъгли и той изпадна в безсъзнание.Преди да затвори очообаче видя образа на някой и този някой беше........ | |
|
| |
emma Админче
Брой мнения : 1090 Age : 31 Registration date : 03.06.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: fliper в гората Сря Авг 08 2007, 23:20 | |
| Емма.Беше дошла да провери за ученици наоколо.Тя видя в сянката някого,но не можа от първия път да разбере,че това беше Муди.Тя предпазливо пристъпи напред.След като разпозна лицето му Емма се затича.Коленичи пред него и видя ,че беше в несвяст.Емма знаеше,че из гората нощем бродят различни същества и беше опасно дори когато беше с някого,камо ли ако той беше ранен.Затова направи временна магия,която имаше за цел да пази муди от Зверовете и тръгна да бяга към замъка.Точно на портата видя... | |
|
| |
fliper Слидерин
| Заглавие: Re: fliper в гората Сря Авг 08 2007, 23:26 | |
| Флипер който стоеше до един убит еднорог . Не е това което си мислите госпожице (Каза флипер) някой тук пие кръвта на тези същества но не знам кой е . За това всяка вечер излизам и влизам в гората | |
|
| |
emma Админче
| Заглавие: Re: fliper в гората Сря Авг 08 2007, 23:29 | |
| Хмм...Невинен до доказване на противното,Флипър.Но сега не затова съм тук!Муди е в беда!Припаднал е до накакъв кръг в гората.Трябва му бързо помощ.Знам,че не се спогаждате много,но ше те помоля да му помогнеш заради мен!Тръгваш ли или не? | |
|
| |
fliper Слидерин
| Заглавие: Re: fliper в гората Сря Авг 08 2007, 23:32 | |
| Идвам ... Ако е този кръг за който си мисля е в беда . Бих го оставил с удоволствие но щом вие ме молите . Покажете ми къде | |
|
| |
emma Админче
| Заглавие: Re: fliper в гората Чет Авг 09 2007, 14:41 | |
| Вие знаете за кръга!!!-Учуди се емма-Но от къде!?Моята баба ми е разказвала за него като малка,и знаех ,че съществува,но не подозирах,че толкова много хора знаят за това!По времето на пра-пра-бабами е имало масова загуба на ученици по неясна причина намирани в тази местност.Предполагало се,че е точно от този кръг,защото децата са нямали никакви рани от нападение.Но така и не било доказано нищо по въпроса.Точно и поради тази причина е бил засят тук пояс от дървета,за да е по-трудно намирането на кръга.Така наречената Забранена гора.Тук били заселени и много животни,както добри като еднорози,така и със зли души-паяци,върколаци и много други: -Кой друг знае за него?-попита Емма.Флипър не отговори.Емма го погледна учудено и се спря. -Има ли и други хора,които знаят за него Флипър?Има ли,кажи ми,защото са в голяма опастност... | |
|
| |
fliper Слидерин
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: fliper в гората | |
| |
|
| |
| fliper в гората | |
|