| През очите на ... | |
|
+9Beautiful Mind stefity.1 Daniel H. Grenger toni92 {RiRi_FoReVaR} Ерис Риддъл Аластор Муди Belladora 13 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Belladora ~~Напуснал~~
Брой мнения : 1101 Дом : Рейвънклоу Галеони : 267 Registration date : 08.08.2007
| Заглавие: През очите на ... Пет Авг 10 2007, 03:01 | |
| Тук ще описвам дадена ситуация и ще казвам през "чий очи" да я опишете.Тоест да напишете какво (според вас) би направил/казал даден герои в описания случай.Срокът за описването на дадена случка ще е 24 часа от пускането й,като накрая ще "оценявам"(по скоро ще коментирам случите които сте описали) и най-добрите ще получат точки за дома си. | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
Брой мнения : 1101 Дом : Рейвънклоу Галеони : 267 Registration date : 08.08.2007
| Заглавие: Re: През очите на ... Пет Авг 10 2007, 03:02 | |
| През очите на близнаците Уизли
Професор Макгонъгъл дава изненадващо контролно по трансфигураця за което Фред и Джордж съвсем не са подготвени.Опишете как според вас ще постъпят те. | |
|
| |
Аластор Муди ~~Напуснал~~
Брой мнения : 747 Age : 30 Дом : Грифиндор Галеони : 820 Registration date : 10.06.2007
| Заглавие: Re: През очите на ... Пет Авг 10 2007, 09:10 | |
| Фред каза на Джордж: -Имаб бонбонки "Кръв от нослето" Ето ти един! Те ги глътнаха и им потече кръв!Маггонъгъл ги пусна и те отидоха и направиха учебника невидим.После се върнаха и под чина го направиха отново видим! Така направиха контролното! | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
| Заглавие: Re: През очите на ... Съб Авг 11 2007, 14:35 | |
| Така срокът за тази задача изтече и няма други постове,следователно победите е Муди който носи 3 точки на Грифиндор.Ето и новото въпросче...
В часа по билкология имат за задача да изцедят гнойта от Буботуби.Как се справят със задачата Рон и/или Невил? | |
|
| |
Ерис Риддъл ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Дом : Слидерин Галеони : 498 Registration date : 03.07.2007
| Заглавие: Re: През очите на ... Съб Авг 11 2007, 18:39 | |
| - О, по дяволите, не отново ! - оплака се Рон. - Не отново какво, Уизли ? Докато не се научиш - няма да престанеш. - Професор Спраут го заведе до най-близката саксия с огромна черна буботуба в нея. Рон изсумтя и метна презрителен поглед, през защитните си очила, на биботубата, която се гърчеше пред него. Слагайки си ръкавиците, той си мислеше дали ако не открадне едно шишенце от Невил, Професор Спраут ще му пише поне Приемлив. Сякаш разбрал това, което се крои в мозъка на Рон, Невил се приближи към него и услужливо му каза : - Ето така, Рон - той лекичко побутна гнусотубата (както Рон я наричаше), пукайки едно мехирче и веднага сложи под него едно шишенце, което се напълни със жълтеникавозелена течност, със силна миризма на бензин. Невил му подаде шишенцето, видимо доволен от себе си. - 10 точки за Грифиндор, Невил. Направи го преди Хърмаяни, невероятен си. Невил се изчерви и се върна при своята саксия. Рон погледна пълното шишенце пред себе си, после саксията с гърчещата се "туба" и после Невил, който вече стоеше пред своята саксия с пълно шишенце в ръка. "Луди, луди, луди...едно ще ми стигне за Приемлив".
~ Ерис | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
| Заглавие: Re: През очите на ... Съб Авг 11 2007, 21:43 | |
| 10 точки за Слидерин.Браво Ерис.
Ще изчакам още няколко часа да видим дали няма и друг да пише и пускам следващото предизвикателство. | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
| Заглавие: Re: През очите на ... Нед Авг 12 2007, 01:18 | |
| В часа по отвари Хари се е справя брилянтно с отварата си ползвайки учебника на Принца.Преподавател е Снейп.Опишете ситуацията или през очите на Хари или от гледната точка на Снейп(може и на 2-мата). | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
| Заглавие: Re: През очите на ... Вто Авг 14 2007, 18:12 | |
| Явно няма интерес към тази ситуация ... ДОбре,тогава пускам следващата ....
След като Драко е станал смъртожаден,Леля му Белатрикс му преподава магии и черни изкуства за да е готов да се бие за Волдемор.Опишете как протичат заниманията им (през очите на Бела,на Драко или и на двамата).
Най-добрият пост ще получи 15 точки за дома си. | |
|
| |
Аластор Муди ~~Напуснал~~
Брой мнения : 747 Age : 30 Дом : Грифиндор Галеони : 820 Registration date : 10.06.2007
| Заглавие: Re: През очите на ... Сря Авг 15 2007, 20:44 | |
| -не така Драко!-извика Бела! -Ами не мога да го направя!-каза драко -Направи така! Насочи пръчка и започни да мислиш чер искаш да го убиеш и кажи Авада Кедавра! -Млъкни бе! Магията я знам! трябва да се съсредоточа! Авада Кедавра! -Пак нищо не направи!-крещи бела -Ами немога! Авада кедавра! -Браво драко.Така трябва! Да си яростен и съсредоточен! | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
Брой мнения : 1272 Age : 28 Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’ Дом : Слидерин Registration date : 14.07.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: През очите на ... Чет Авг 23 2007, 10:53 | |
| -ДРАКО МАЛФОЙ!НАКРАЯ АЗ ЩЕ ТЕ УБИЯ С НЯКОЕ ЗАКЛИНАНИЕ!-изсъска БЕлатрикс -НЕ МЕ ОБИЖДАЙыЯСНО ЛИ ТИ Е ЛЕСТРАНДЖ!?!Аз мога!Аз знам всичко!Аз съм най-великият,лельо! -Давай,давай пробвай с Круциатус! -Добре!-той каза.-КРУЦИАТУС! -НЕ така бе малоумник! -Не съм малоумник!Така ли?КРУЦИАТУС! -Да,точно така Драко! | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
| Заглавие: Re: През очите на ... Чет Авг 23 2007, 17:27 | |
| По 5 точки за ем4ето и Муди - общо 10 за Грифиндор
Ето и новата задачка:
Хърмаяни и Джини си говорят и си споделят чуствата към Рон и Хари.Опишете какво си казват. | |
|
| |
Ерис Риддъл ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Дом : Слидерин Галеони : 498 Registration date : 03.07.2007
| Заглавие: Re: През очите на ... Чет Авг 23 2007, 17:40 | |
| Хъх, малко комично се получи
- Джини, Джини, почакай. - Хърмаяни викаше по коридора след приятелката си. След минута я настигна. - Може ли да поговорим ? - Разбира се. Ела - Джини я хвана за ръката и я поведе към една празна класна стая наблизо. - Казвай. - Аз...просто исках да те питам...понеже си по-опитна от мен в тези неща, а опитът наистина е от значение, понеже аз не бих се справила сама, за тези неща не пише в книгите и... - Просто кажи какво има. - другото момиче не понасяше дрънканиците на Хърмаяни за библиотеката и книгите. Хърмаяни си пое дълбоко въздх и издекламира : - Искам да поговорим за брат ти. - Добре. - Джини остана спокойна, въпреки смаяния поглед на приятелката си. - Какво за него ? - Той...аз...- Хърмаяни се изчерви. - Ние сме... - Влюбени. И ? - Просто...това не ми е достатъчно. Аз искам нещо повече от "Здравей, Хърмаяни, как спа *целувка за Добро утро*" ил и "Лека нощ, Хърмаяни, приятни сънища *целувка за лека нощ*". Той ми е гадже и аз искам да си личи. - Наистина ли го искаш ? - Джини повдигна вежди, понеже познаваше брат си и знаеше мнението на околните за него. - Тогава просто му го кажи. Кажи какво чувстваш и какво искаш. Ако трябва му кажи да те изнасили в някой ъгъл, той е толкова манипулативен, че веднага ще го направи. - момичето се засмя само при гледката, която би се разкрила, ако... - Добре, добре, разбрах. Ще...аз ще му го кажа...как върви с теб и Хари ? - Супер. Снощи направи с мен точно това, което ти предложих сега. - Джини се заигра с един кичур от косата си. - Наистина ? Вие сте луди ! - Естествено, че се шегувам, Хърмаяни. Хари не би го направил. Той ме обича. - Е, това не му пречи да... - Разбира се, че му пречи. Той просто не е такъв човек. - Да, да, ясно. Е, трябва да тръгвам за Аритмантика. И приятно изнасилване...ъъ.., учене, Джини. | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
Брой мнения : 1272 Age : 28 Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’ Дом : Слидерин Registration date : 14.07.2007
| Заглавие: Re: През очите на ... Чет Авг 23 2007, 17:44 | |
| Джини: -Хари,ъъъ...аз...харесвам те! -Джини,ъъъ...то...аз...и аз те харесвам!-хари поглежда Рон. Рон към Хърмаяни: -Хърмаяни...-почва той срамежливо. -Рон,допадаш ми!Аз,те харесвам,много!-казва Хърмаяни като професор. -Ами...-четиримата се поглеждат,избухват в смях и се прегръщат всички заедно. | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
| |
| |
Belladora ~~Напуснал~~
| Заглавие: Re: През очите на ... Пет Авг 24 2007, 17:25 | |
| Айде аз ще пусна примерен диалог,но се надявам че и други ще проявят интерес... Ако обаче скоро няма нови постве ще пускам друга задачка.
Господин и госпожа Уизли,точно бяха качили на експрес Хогуортс синовете си Пърси,Фред,Джордж и Рон и махаха на отпътуващия влак заедно с дъщеря си Джини.Тя хлипаше и молеше родителуите си: - Мамо,моля те ... нека и аз ида ... искам и аз в Хогуортс! Моли и Артър се спогледаха и заовориха един през друг: - Но още си малка Джини,не си достатъчно голяма за да ходиш на училище - тихо й говореше г-н Уизли. - Догодина и ти ще получиш писмо и ще заминеш заедно с братята си,миличка - упоякояваше я и майка й. - Ами ... ами ако аз не получа писмо - захлипа нещастно момичето.-Ако не съм вълшебница и не ме приемат в училището ... Госпожа Уизли я прегърна през раменте и с нежна усмивка започна да я успокоява: - Не се тревожи скъпа,разбира се че ще получиш писмо,ти си истинска магьосница,както всички в нашето семейство. Баща й я прихвана от другата страна и също заговори с успокояващ глас: - Освен това помисли за всички неща които се случват около теб ... Помниш ли когато Фред се опита да те омагьоса в жаба и как магията му се обърна срещу него ... - лицето на момиченцето грейна при смешния спомен и очите му заблестяха с весели пламъчета - Естествено че ще те приемат в Хогуортс и един ден ти ще станеш велика магьосница,малката ми. Момиченцето съвсем забрави мрачните си мисли и хукна след отдалечаващия се влак като махаше на братята си и викаше след тях: - Приятно прекарване на последната учебна година без мен ... Следващия път и аз ще съм във влака с вас... | |
|
| |
toni92 Хафълпаф
Брой мнения : 533 Age : 31 Местожителство : София Дом : Хафълпаф Галеони : 464 Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: През очите на ... Нед Авг 26 2007, 13:17 | |
| Тази есен Джини трябваше да е първи курс в Хогуортс.Беше малко притеснена ,защото не знаеше какво е да си в магъосническо училище и се чудеше как ли ще я погледнат новите и съученици. -Не се притеснявай,миличка-успокои я г-жа Уизли.Ще видиш,че всичко ще бъде наред и ще намериш много нови приятели. -Надявам се, искам да се запозная с добри деца,верни приятели,които винаги да бъдат с мен,както се сприятелиха Хари,Рон и Хърмаяни. -Не се и съмнявам - увери я г-н Уизли. - А сега побързай да се качиш,защото след броени минути влакът тръгва. Джини тръгна към пърив вагон,където преди секунди се бяха качили братята й. Когато влезе във вагона й се струваше невероятно,толкова си беше мечтала да отиде в хогуортс,а сега въобще не беше сигурна,че ще й хареса.Все пак,когато отвори вратата на купето,тя се усмихна и седна на мястото си. -Свииир - чу се свирката на влака и той потегли. -Приятно прекарване,миличка - викаха родителите й от вън - и да пишеш! Джини им махна на прозореца... Господин и госпожа уизли се отдалечиха... | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
| |
| |
Belladora ~~Напуснал~~
| Заглавие: Re: През очите на ... Съб Сеп 15 2007, 21:09 | |
| Преместих и тази тема тук!Ще изчакам до утре дано някой реши да пише по някои от зададените критерии,ако не - ще пусна нови! | |
|
| |
H. Grenger ~~Напуснал~~
Брой мнения : 656 Age : 32 Местожителство : Plovdiv Дом : Рейвънклоу Галеони : 600 Registration date : 04.08.2007
| Заглавие: Re: През очите на ... Нед Окт 07 2007, 20:02 | |
| - Belladora написа:
- 1.Напишете диалог,монолог или разкъз по картинката,като условията са да е в типичен за героите стил и да не е много кратко!
-Хърмаяни моляте дай да погледна!Само за този въпрос!-изпъшка рон докато гледаше към листа си. -Ще се научиш да учиш, като знаеш, че ще има изпит!-каза строго Хърмаяни и драсна нещо на своя лист. -Приятели стига!-намеси се и Хари който драсна нещо от рода "Не знам"-Хърмаяни не можеш ли просто да му кажеш!? -Писна ми от вас!-ядоса се Хърмаяни и подаде на Рон листа си.Той бързо преписа два реда и каза: -Обичам те Хърмаяни! Хърмаяни му преглада листа и го изгледа злобно. -Не те е срам!Не можеше ли малко да го промениш!?-каза тя и отиде да предаде листа си. Рон се удари по челото и каза на Джини която стоеше до него: -Ще ми помогнеш ли за този въпрос? Джини му хвърли гаден поглед и му се ядоса. -Всички сте еднакви!-каза тя и стана да предаде листа си. Бела:Добро и весело описани ... Само една забележка няма как Джини да е при тях на изпита понеже е с 1 година по-малка.Както и да е => + 30 точки за Рейвънклоу! | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
| |
| |
Daniel ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 1019 Age : 32 Местожителство : Пловдив, Майнатаун Дом : Рейвънклоу Галеони : 330 Registration date : 18.10.2007
| Заглавие: Re: През очите на ... Нед Окт 21 2007, 11:36 | |
| По картината:
- Колко е красива - помисли си Рон, гледайки минаващата Фльор. Хари също не откъсна очи от нея. Хърмаяни беше свъсила вежди и гледаше ту Рон, ту Хари. - Какво Ви става момчета?Фльор ще се жени за брат ти ,Рон... - напомни тя - И това не пречи да я гледам нали...тези плавни стъпки...обичам да я гледам как се разхожда.. - Престани..това е прекалено грубо..какво ли ще си помисли момичето като я зяпаш така всеки път когато мине покрай теб... - Ами ... че я харесвам ... - плахо попита Рон... - Ооо, Хари, помогни ми...кажи на Рон, че никога от един поглед Фльор няма да разбере чувствата му... Но Хари не искаше да влиза в спора с тях затова само каза: - Трябва да се срещна с Хагрид...довиждане за сега. Рон и Хърмаяни го проследиха с поглед през цялата поляна...какво ли имаше да си говори с Хагрид ?! | |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: През очите на ... Чет Мар 13 2008, 11:39 | |
| От тази игра се печелят 5т за дома! | |
|
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| |
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: През очите на ... Чет Мар 13 2008, 11:53 | |
| Тъкмо свърши бала и приятелите се закачваха в общата стая . -Парола кресна Дебелата дама -Дъмбълдор-каза спокойно Рон -Не отговори дамата. Те знаеха че в общата стая има купон и сигорно някой щеше да излезе,но не. Най на края слет 3часа вратата се отвори и те влязяхя,но какво да видят сичко беше свършило и траха нямаше Хари на се разтрои ,но Рон побесня ,че не са присъстволи но като видя каква кочина е му прилоша и отидоха да си легнат! | |
|
| |
stefity.1 Админче
| Заглавие: Re: През очите на ... Чет Мар 13 2008, 11:54 | |
| Новата задачка-историйка по-заглавие премеждието на стълбите. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: През очите на ... | |
| |
|
| |
| През очите на ... | |
|