Заглавие: Re: Муди срещу Федер-битка на живот и смърт Съб Сеп 01 2007, 17:27
Тогава се чу "Пук" и Еммчето се озова зад тях. -Какво става Муди?Мирнда?Защо Лейси и Федер са мъртви?Защо?Защо Лейси...защо точно тя!-изкрещя през сълзи Еммчето.
Аластор Муди ~~Напуснал~~
Брой мнения : 747 Age : 30 Дом : Грифиндор Галеони : 820 Registration date : 10.06.2007
Заглавие: Re: Муди срещу Федер-битка на живот и смърт Съб Сеп 01 2007, 21:24
Муди през сълзи каза: -Тя ме спаси! Застана пред мен! Пред Авада кедавра! Аз убих Федер! Сега ще търся изомрудите! Тогава Муди се сети за надписите бв могилата! Там беше скрит той! Муди се засили а те го гонеха! Влезе вътре и започна да тършува! Претършуява всичко! остана само ковчега на Годрик Грифиндор! Той го отвори и вътре заблестя изомрудът1 Той бързо го грабна и отиде при Лейси! Извади останалите от джоба си и ги постави на тялото на Лейси1 Изведнъж те светнаха и тя отвори очи! -Лейси!-каза Муди и я прегърна! Тя се изправи и.......
Lacey Edeline ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 723 Age : 32 Местожителство : Облак 7 Дом : Грифиндор Registration date : 04.08.2007
Заглавие: Re: Муди срещу Федер-битка на живот и смърт Съб Сеп 01 2007, 21:28
Най-накрая..толкова ли беше сложно..хаха радвам се че успяхте да ме съживите..незнам дали духът ми ви бе казал..но ако не го бяхте немари до днес нямаше да ме съживите..но това е вече минало..много се радвам че ми помогнахте.
mimata94 ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 369 Registration date : 30.06.2007
Заглавие: Re: Муди срещу Федер-битка на живот и смърт Съб Сеп 01 2007, 21:44
Миранда прегърна силно Лейси и каза: -Ами Федер?
Брой мнения : 747 Age : 30 Дом : Грифиндор Галеони : 820 Registration date : 10.06.2007
Заглавие: Re: Муди срещу Федер-битка на живот и смърт Съб Сеп 01 2007, 21:47
Муди я погледна и каза: -За съжеление не знам! Ще мисля после! Моляви оставете ме на саме с Лейси! Тогав Миранда и Емчето си тръгнаха а Муди каза: -Много се радвам да те видя! После той извади от задния си джоб златен пръстен и падна на колене! -Ще се омъжиш ли за мен?-попита Муди
Lacey Edeline ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 723 Age : 32 Местожителство : Облак 7 Дом : Грифиндор Registration date : 04.08.2007
Заглавие: Re: Муди срещу Федер-битка на живот и смърт Съб Сеп 01 2007, 22:07
-Уоу..ами това ми идва в повечко..ъ..виж не мисля че това е добра идея..та аз съм на 17..мисля че е рано..а и не съм готова за толкова голяма връзка..много съжалявам..-каза Лейси и се затича към замъка..
Заглавие: Re: Муди срещу Федер-битка на живот и смърт Съб Сеп 01 2007, 22:08
Муди се изправи,прибра пръстена и заплака! Тръгна сам към замъка и отиде в общата стая!
Sponsored content
Заглавие: Re: Муди срещу Федер-битка на живот и смърт