| На брега на езерото | |
|
+13Made_in_paradise™ Daniel Ron Weasley (* NaDэ7y *) Лили Евънс ~Bellatrix~ {RiRi_FoReVaR} mimata94 Хърмаяни fliper emma Аластор Муди Lacey Edeline 17 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
Брой мнения : 1272 Age : 28 Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’ Дом : Слидерин Registration date : 14.07.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: На брега на езерото Чет Авг 23 2007, 09:00 | |
| Емма си помисли дали тази мисъл е за директорката или за нея?Но все пак отговори с мисъл: "аз или директорката?" | |
|
| |
Аластор Муди ~~Напуснал~~
Брой мнения : 747 Age : 30 Дом : Грифиндор Галеони : 820 Registration date : 10.06.2007
| Заглавие: Re: На брега на езерото Чет Авг 23 2007, 20:53 | |
| Може и двете!-помисли си Муди! Тогава.... | |
|
| |
Lacey Edeline ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 723 Age : 32 Местожителство : Облак 7 Дом : Грифиндор Registration date : 04.08.2007
| Заглавие: Re: На брега на езерото Чет Авг 23 2007, 21:01 | |
| Вече се бе стъмнило,а на Лейси и бе скучно.Не беше гладна затова реши да се поразходи.Тя се сети за хубавата гледка откъм езерото и се запъти натам за да го нарисува..но след 5 минути моми4ето се върна за да вземе материалите си.След 10 минути тя се озова на брега.Там беше великопно.Езерото бе синьо-лилаво,а небето бе пълно със звезди..а малко по далече беше замъка.Лейси седна на земята облегна се на едно дърва и започна да рисува тананикайки си някаква мелодия..
| |
|
| |
mimata94 ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 369 Registration date : 30.06.2007
| Заглавие: Re: На брега на езерото Чет Авг 23 2007, 21:14 | |
| Миранда им слушаше разговора и накрая исплю камъчето: -Чувствам се странно!-всички я пагледнаха смутено,без Лейси.-Ами...случи се нещо много странно във голямата зала... | |
|
| |
Lacey Edeline ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 723 Age : 32 Местожителство : Облак 7 Дом : Грифиндор Registration date : 04.08.2007
| Заглавие: Re: На брега на езерото Чет Авг 23 2007, 21:18 | |
| Макар че другите мислеха че Лейси се е отнесла някъде тя слушаше разговора им.. -Какво се случи Миранда??Кажи..
| |
|
| |
mimata94 ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: На брега на езерото Чет Авг 23 2007, 21:21 | |
| -Ти беше с мен...вижте става ми нещо...имам чувството че понякога не съм аз...чувствам някой неща.Например когато някой лъже или правя разни неща...без да ...говоря аз...малко странно прозвуча,но е така...оу Лей кажи им какво стана в голямата зала,че аз не си спомням...замъглено ми е... | |
|
| |
Lacey Edeline ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: На брега на езерото Чет Авг 23 2007, 21:26 | |
| -Незнам Мира..и аз нищо не помня от тогава..и аз имам чувство..някакво странно..само рисувам..нищо друго...-каза Лейси с притеснение.. | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
Брой мнения : 1272 Age : 28 Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’ Дом : Слидерин Registration date : 14.07.2007
| Заглавие: Re: На брега на езерото Чет Авг 23 2007, 21:27 | |
| -Какво се е случило!?-на и двете мълчаха. -Трябва да ни кажете,та вие...признавам,че вече сте доста големи и зрели,но...все пак още сте ученици!какво е станало,Лейси?-Емма погледна някак съмнително Лейси,а после Миранда.-Миранда? | |
|
| |
Lacey Edeline ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: На брега на езерото Чет Авг 23 2007, 21:32 | |
| Незнам...нищо не помня...но може да го нарисувам.. -Да..добра идея Лейси-каза Емма. И така момичето започна да рисува..след няколко минути беше готова..на картината бяха нарисувани 4ма ученици само Лейси и Миранда се разпознаваха на картината друготе 2ма не.. -Лейси довърши и другите.. -Немога..не ги помня..-каза тя
| |
|
| |
emma Админче
Брой мнения : 1090 Age : 31 Registration date : 03.06.2007
| Заглавие: Re: На брега на езерото Чет Авг 23 2007, 21:35 | |
| Лейс кой са тези двамата?Познаваш ли ги и от нащо училище ли са?Емма се вгледа по-внимателно и се ужаси-но...но...това да не са...? | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: На брега на езерото Чет Авг 23 2007, 21:36 | |
| -Но,защо не помните?Империус...или...може да е използвано проклятието Империус?Не ми се вярва,но... | |
|
| |
emma Админче
| Заглавие: Re: На брега на езерото Чет Авг 23 2007, 21:37 | |
| Напълно е възможно,но защо тогава този под чиито влияние е Лейси ще иска тя да ни нарисува това!-Двете момичета се спогледаша недоумяващо... | |
|
| |
Lacey Edeline ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: На брега на езерото Чет Авг 23 2007, 21:45 | |
| След това погледнаха към Лейси.. -Какво?!?!?-каза моми4ето..
| |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: На брега на езерото Чет Авг 23 2007, 22:04 | |
| Емма се сети,че като си помисли нещо Емма ще я разбере и си помисли"Ами,ако наистина е това?Какво ще правим?Трябва първо обаче да разкрием истинатаТи как мислиш?" | |
|
| |
emma Админче
| Заглавие: Re: На брега на езерото Чет Авг 23 2007, 22:06 | |
| -И аз мисля така-каза Емма без да я разбере никой друг!-Но незнам как а и сега точно съм страшно претоварена може би трябва да извикаш отряда и те да ти помогнат.. | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: На брега на езерото Чет Авг 23 2007, 22:08 | |
| "да мисля,че трябва да поговоря и с тях!как да им съобщя?но...миранда също е от отряда нали така?" | |
|
| |
mimata94 ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: На брега на езерото Чет Авг 23 2007, 23:02 | |
| -Вижте спомням си части.По ръката ми се появиха капки кръв и тогава почувствах вного странни неща...и мисля че се лееше кръв...не много...но много болезнено... | |
|
| |
Аластор Муди ~~Напуснал~~
Брой мнения : 747 Age : 30 Дом : Грифиндор Галеони : 820 Registration date : 10.06.2007
| Заглавие: Re: На брега на езерото Пет Авг 24 2007, 22:05 | |
| Муди също разбираше какво говорят!Тогава той помисли: -"Мисля че знам кой е!" Погледна към Ема и Емчето и зачака техните мислени отговори! | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: На брега на езерото Пон Авг 27 2007, 17:16 | |
| "Ами кажи,какво чакаш"-си помисли и се ококори се еммчето. | |
|
| |
mimata94 ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: На брега на езерото Пон Авг 27 2007, 17:18 | |
| Миранда видя че не й обърнаха внимание.Помисли си "Сигорно са помислили че се шегувам" и тръгна към люлките когато... | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: На брега на езерото Пон Авг 27 2007, 17:21 | |
| Емма и извика: -Чакай Миранда!Върни се!Разкажи ни всичко,което си спомняш! | |
|
| |
~Bellatrix~ Слидеринка
Брой мнения : 532 Age : 28 Местожителство : Света на летящите овце ^^ Дом : Slytherin Галеони : Достатъчни Registration date : 27.08.2007
| Заглавие: Re: На брега на езерото Пон Авг 27 2007, 19:50 | |
| Белатрикс и Хърмаяни се зададоха откъм замъкът. Двете оживено си говореха нещо. Щом стигнаха до езерото, двете събуха обувките и чорапите си. След това потопиха краката си във хладната, прозрачна вода. - Знаеш ли - започна Бела. - Тук ми става скучно. Няма кой да тормозя. В къщи брат ми вършеше работата на плюшена кукла, но тук все още не искам да си навлека неприятности. - Спокойно - засмя се Хърмаяни.- Скоро ще видиш колко забавно ще стане около Хелуин. Другите дъх няма да могат да си поемат от ужас. - Надявам се. Всъщност, тук е по-хубаво, отколкото у нас. Поне имам истински приятел като теб. Те рядко се намират. Искаш ли после да се промъкнем тайно в кухнята? | |
|
| |
Хърмаяни Северно сияние
Брой мнения : 1608 Age : 27 Местожителство : Северно сияние Дом : Слидерин Registration date : 21.05.2007
| Заглавие: Re: На брега на езерото Пон Авг 27 2007, 20:26 | |
| -Да добре!-съгласи се Хърмаяни. -Супер!-зарадва се Бела.-Кога ще тръгнем? -Не сега!-отвърна Хърмаяни-Искам да малко да поседя тук и да се насладя на почивката.Тя притвори очи и се отпусна. -Добре!-отвърна Бела и направи същото,като приятелка си.Притвори очи и се отпусна. След около половин час на Хърмаяни и омръзна: -Искаш ли вече да тръгваме към кухнята!-запита тя своята събеседничка.-Вече малко ми омръзна тук,но ако пък искаш може да поседим още малко.
| |
|
| |
~Bellatrix~ Слидеринка
Брой мнения : 532 Age : 28 Местожителство : Света на летящите овце ^^ Дом : Slytherin Галеони : Достатъчни Registration date : 27.08.2007
| Заглавие: Re: На брега на езерото Пон Авг 27 2007, 20:52 | |
| -Ами и на мен малко ми омръзна - усмихна се Бела на Хърмаяни. - Хайде да тръгваме. Ако имаме малко повече късмет може да издебнем някой и да го изплашим да смърт. Тогава двете приятелки се засмяха. След това двете обуха човапите и обувките си и...
... | |
|
| |
Хърмаяни Северно сияние
Брой мнения : 1608 Age : 27 Местожителство : Северно сияние Дом : Слидерин Registration date : 21.05.2007
| Заглавие: Re: На брега на езерото Вто Авг 28 2007, 10:10 | |
| Обуха обувките си и Хърмаяни каза: -Всъщност на мен много не ми се ходи в кухнята!Малко е скучно няма какво да правим там.Освен да гледаме домашните духчета.А тях си ги гледам и вкъщи.Хайде да се разходим по коридорите или в Забранената гора.Какво ще кажеш? ...
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: На брега на езерото | |
| |
|
| |
| На брега на езерото | |
|