| Дърветата с Люлките | |
|
+9Експирианс Силвърстайн {RiRi_FoReVaR} toni92 Аластор Муди Лили Евънс Хърмаяни Belladora (* NaDэ7y *) Lacey Edeline 13 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
toni92 Хафълпаф
Брой мнения : 533 Age : 31 Местожителство : София Дом : Хафълпаф Галеони : 464 Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: Дърветата с Люлките Вто Авг 28 2007, 10:51 | |
| глътна своето риборасло и двамата скочиха във водата.На Тони много й харесваше ,че може диша свободно и заплува към средата на езерото.Муди... | |
|
| |
Аластор Муди ~~Напуснал~~
Брой мнения : 747 Age : 30 Дом : Грифиндор Галеони : 820 Registration date : 10.06.2007
| Заглавие: Re: Дърветата с Люлките Вто Авг 28 2007, 20:59 | |
| Тръгна към дъното.Влезе в една подземна пещера и изплю растението.Тони направи същото! После те тръгнаха навътре и влязоха в града на име "Подземен рай"Тони..... | |
|
| |
toni92 Хафълпаф
Брой мнения : 533 Age : 31 Местожителство : София Дом : Хафълпаф Галеони : 464 Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: Дърветата с Люлките Вто Авг 28 2007, 21:04 | |
| се изуми,когато видя колко е красиво и с любопитство тръгна навътре... -Какъв е този град - попита тя - никога не съм виждала такова нещо преди,всичко вътре е много странно и едновременно с това величествено и неописуемо интересно!Това ли е мястото,което искаше да ми покажеш? - запита Тони и погледна въпростелно Муди... | |
|
| |
Брой мнения : 747 Age : 30 Дом : Грифиндор Галеони : 820 Registration date : 10.06.2007
| Заглавие: Re: Дърветата с Люлките Вто Авг 28 2007, 21:11 | |
| Муди също я погледна и каза: -Да! После те продължиха навътре! Изведнъж пред тях излезе един езерянин и тръгна към Тони! Тя извика насочила пръчката си към него......... | |
|
| |
toni92 Хафълпаф
| Заглавие: Re: Дърветата с Люлките Вто Авг 28 2007, 22:41 | |
| -Уингардиум Левиоза! Езернянинът се издигна във въздуха,гледащ надолу толкова изплашен,че не можа да каже нищо. -Кой сте вие? - попита Тони. -Аз съм управителят на този град и понеже ви видях,че не сте тукашни,исках да видя какво ви води насам,дали мога да ви помогна с нещо. Тони се замисли и го пусна обратно на земята. -Благодаря - каза управителят - казвам се... - опита се да се представи той,когато момичето го прекъсна - няма значение как се казвате,виждам,че сте дружелюбен и се отнесохте добре с нас,това е по-важното - увери го тя му се усмихна. -Радвам се,че го разбрахте!А сега искам да ви пожелая приятно прекарване в Подземен Рай! - каза той,усмихна се и си тръгна. -А сега да вървим...искам да ти покажа нещо тук - побърза Муди и тръгна напред. -Я,чакай малко - каза Тони - там виждам една много интересна врата! -Хм,интересно - полюбопитства Муди - да отидем натам! Двамата се запътиха към вратата.Когато я наближиха,видяха че има табелка,на която пише "пряк път до брега на езерото". -О,това е много хубаво-ако води до брега на езерото,значи във всеки един момент ще можем бързо да се върнем в двора на Хогуортс - зарадва се тя - а това е идеално за спешни случаи... Муди... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Дърветата с Люлките Сря Авг 29 2007, 21:09 | |
| Я погледна и каза: -Добре! Да си вървим! Време е за закуска! Тони излезе а зад Муди се появи тъмната черна фигура нападнала го многократно!Той не реагира и магия го уцели в тила!Тони се върна...... | |
|
| |
toni92 Хафълпаф
| Заглавие: Re: Дърветата с Люлките Чет Авг 30 2007, 23:26 | |
| и видя,че Муди беше доста изплашен. -Какво стана? - попита учудено тя. -Появи се нещо странно,което не знам какво е,но се махна - това е по-важното. -Добре,да вървим,защото вече умирам от глад,а след час запова урокът по аритмантика.Не искам да закъснявам,тъй като учителят се кара - обясни Тони и с бърза крачка тръгна към тайната врата,водеща до брега на езерото. Когато се приближиха до вратата,видяха,че тя всякаш беше променила цвета си. -Не знам какво става с вратата,но се надявам,че ще ни отведе до брега,тъй като нямаме никакво време - каза запъхтяно момичето като гледаше часовника си. Муди я отвори,видя нещо като стълбище,прашно и пълно с паяжини,явно никой не беше минавал от там поне от година. Все пак тръгнаха по стълбите и след секунда се озоваха на брега на езерото. -Супер-каза Тони-вратата е много полезна-усмихна се тя и бързо закрачи към дърветата с люлките.Когато стигнаха с изненада видя,че там има някого. -Кой е това?Не го виждам от храсталаците! - каза момичето и явно на достатъчно висок глас,защото изведнъж този някой се обърна и каза: -Здрасти,аз съм! Това беше... | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
Брой мнения : 1272 Age : 28 Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’ Дом : Слидерин Registration date : 14.07.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Дърветата с Люлките Пет Авг 31 2007, 10:14 | |
| Еммчето. -Здравейте!Не ме ли познахте?На закуска ли отивате? | |
|
| |
toni92 Хафълпаф
| Заглавие: Re: Дърветата с Люлките Пет Авг 31 2007, 11:49 | |
| -О,здрасти! Ами да,на там се бяхме запътили... но все пак има още 15 минути,може да седнем на люлките и да си поговорим - отвърна й Тони дружелюбно. -Нямам нищо против - каза Емчето и всички отидоха на люлките. -Как си?-попита Тони-ние с Муди прекарахме цяла ною тук,много обичам това място... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Дърветата с Люлките Пет Авг 31 2007, 18:06 | |
| Муди я погледна,после каза: -И аз го харесвам! Много харесвам и звездите! Но все пак искате ли да ви разкажа какво стана когато за първи път дойдох във Хогуортс? | |
|
| |
toni92 Хафълпаф
| Заглавие: Re: Дърветата с Люлките Съб Сеп 01 2007, 09:50 | |
| -Нямам нищо против,но ако искаш ни го разкажи,докато закусваме,защото вече съм гладна, а и си е време за закуска!-предложи Тони -Добре-отговори Муди. Всички станаха от люлките и тръгнаха към Голямата зала.Тъкмо завиха зад ъгъла и дойде... | |
|
| |
Lacey Edeline ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 723 Age : 32 Местожителство : Облак 7 Дом : Грифиндор Registration date : 04.08.2007
| Заглавие: Re: Дърветата с Люлките Чет Сеп 06 2007, 21:51 | |
| Лейси скучаеше.Тя отиде при люлките и седна на една.Залюля се толкова висока че видя езерото.Навън бе студено,а Луната светеше и здвездите и подръжаваха.Бепе великолепно.Изведнъж люлката на Лейси бе спряна от нещо или някои.: -Кои е там?-попита Лейси изплашено.
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Дърветата с Люлките Чет Сеп 06 2007, 21:53 | |
| Черен силует се показа зад Лейси и и запуши устата! Беше братът на Муди: Федер! -Каж....... Лейси...... | |
|
| |
Lacey Edeline ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 723 Age : 32 Местожителство : Облак 7 Дом : Грифиндор Registration date : 04.08.2007
| Заглавие: Re: Дърветата с Люлките Чет Сеп 06 2007, 21:55 | |
| Лейси беше безпомощна.Тя неможеше да извика.Но започна да се дърпа и да рита."Мисли Лейси мисли" | |
|
| |
| Заглавие: Re: Дърветата с Люлките Чет Сеп 06 2007, 21:59 | |
| Федер извади пръчката си и отпуши остата на Лейси: -Ако викнеш ще умреш! Кажи ми къде е Муди! Знам че сте близки! | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
Брой мнения : 1272 Age : 28 Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’ Дом : Слидерин Registration date : 14.07.2007
| Заглавие: Re: Дърветата с Люлките Съб Сеп 29 2007, 20:16 | |
| След като излязоха от замъка Еммчето и Лейси се запътиха към дърветата с люлките,еммчето въздъхна: -Откога не съм идвала тук... | |
|
| |
Lacey Edeline ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Дърветата с Люлките Съб Сеп 29 2007, 21:10 | |
| Мда найстина отдавна не сме идвали тук.. | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: Дърветата с Люлките Съб Сеп 29 2007, 21:40 | |
| -Какво прави през последните седмици?Вече не се виждаме толкова често... | |
|
| |
Lacey Edeline ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Дърветата с Люлките Съб Сеп 29 2007, 22:38 | |
| -Aми попринцип на бях в училищетото,само за уроците и после в града при приятелите:) | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: Дърветата с Люлките Нед Сеп 30 2007, 18:22 | |
| -Ами да,хубаво е от време на време да се поразтъпчеш малко... | |
|
| |
Lacey Edeline ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Дърветата с Люлките Пон Окт 01 2007, 10:53 | |
| Е да права си а и сега училището се напълни с нови лица и ще е по инетересно.. | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: Дърветата с Люлките Пон Окт 01 2007, 13:15 | |
| -Мхм...-каза еммчето,после млъкна за няколко секунди и каза-...на какво се дължат толкова нови ученици? | |
|
| |
Експирианс Силвърстайн ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 49 Age : 34 Дом : Грифиндор Галеони : 381 Registration date : 03.10.2007
| Заглавие: Re: Дърветата с Люлките Чет Окт 04 2007, 19:22 | |
| Експирианс следаваше Муди и Емма, докато те не спряха на място. - Какво е това място? - попита Експирианс | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: Дърветата с Люлките Чет Окт 04 2007, 19:43 | |
| Тогава се появи еммчето и каза: -Здравейте!Лейс,Аластор!Нова грифиндорка?Откога не е имало нови ученици в Грифиндор!Приятно ми е казвам се Емма Макпистъл,всички ми викат еммче...А ти как се казваш? | |
|
| |
Експирианс Силвърстайн ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 49 Age : 34 Дом : Грифиндор Галеони : 381 Registration date : 03.10.2007
| Заглавие: Re: Дърветата с Люлките Чет Окт 04 2007, 19:55 | |
| - Приятно ми е да се запознаем. - отвърна грифиндорката. - Името ми е Експирианс. Приятелите ми викат Екс. Тогава..... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Дърветата с Люлките | |
| |
|
| |
| Дърветата с Люлките | |
|