| Муди и Миранда-търсенето на Лейси | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Аластор Муди ~~Напуснал~~
Брой мнения : 747 Age : 30 Дом : Грифиндор Галеони : 820 Registration date : 10.06.2007
| Заглавие: Муди и Миранда-търсенето на Лейси Вто Авг 21 2007, 19:08 | |
| Муди и Миранда навлязоха в гората и Муди прошепна: -Свали мантията! Тогава Миранда... | |
|
| |
mimata94 ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 369 Registration date : 30.06.2007
| Заглавие: Re: Муди и Миранда-търсенето на Лейси Вто Авг 21 2007, 19:16 | |
| ...я свали и каза: -Ама че си...."сложи си мантията ти си ученичка"...дъра,бъра....смахнат си да знаеш...-тогава тя замълча,защото видя нещо да се движи в храстите и й стана лошо.Миранда промълви: -Слагай мантията...веднага...-миранда вече бе паднала на колен от болка.Муди взе мантията,изгледа Миранда стреснато ,клекна до нея и се завиха.Тогава от дърветата излязоха две фигури-Луциос Малфой и... -Ранди...-Миранда не се осети и муди и запущи устата.Той й прошепна... | |
|
| |
Брой мнения : 747 Age : 30 Дом : Грифиндор Галеони : 820 Registration date : 10.06.2007
| Заглавие: Re: Муди и Миранда-търсенето на Лейси Вто Авг 21 2007, 19:21 | |
| -Мълчи! Тогава Луциус се загледа право в тях! Приближи се и дръпна мантията.С дърпането Муди извика: -Експелиармус! Малфой хвръкна назад но към Муди се запъти Зелена светлина! Той нямаше какво да направи и тогава Миранда...... | |
|
| |
mimata94 ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Муди и Миранда-търсенето на Лейси Вто Авг 21 2007, 19:26 | |
| ...премести с поглед един клон право пред муди и той се разцепи на две. -Ранди какво правиш? | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Муди и Миранда-търсенето на Лейси Вто Авг 21 2007, 19:30 | |
| -Ти?...Какво...Миранда ела тук!!!-той я хвана за ръката и задърпа Миранда испищя от болка и Муди... |
|
| |
| Заглавие: Re: Муди и Миранда-търсенето на Лейси Вто Авг 21 2007, 19:31 | |
| Червена светлина лумна от пръчката на Муди и Ранди полетя назад!След това лумна шще един път и той изпадна в безсъзнание! Тогава Муди насочи пръчката си към Малфий и каза: -Миранда моляте отиди си! Не искам да при.. Лумна червена светлина и Муди се сдромоляса на земята! Само успя да каже: -Бягай Миранда! Тогава Лумна зелена светлина към Муди,но той каза: -акцио камък! Един камък застана пред Муди и го предпази! Тогава Миранда вместо да тръгне към замъка... | |
|
| |
mimata94 ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Муди и Миранда-търсенето на Лейси Вто Авг 21 2007, 19:38 | |
| -Ранди какво по-дяволите... -Мила моя Миранда...-Муди се пойсправи и Ранди отново му нанесе проклятие.-...какво те засяга?Или ще кажеш "оууу...искам да ти помогна да разбереш обстоятелствата"...няма такива.Ти знаеш за какво съм тук!-Миранда се притесни и погледна муди,който и отвърна с въпросителен поглед.-Най-накрая си върнах това което исках...моята Лейси.Дааа...да уди...моята.Тя ме обичаше....аз все още я обичам...но не...тя ме заряза заради теб...гаден Грифиндорец!!!-Тогава Муди... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Муди и Миранда-търсенето на Лейси Вто Авг 21 2007, 19:46 | |
| Се изправи и каза: -Аз не съм Гаден.После дори и да те е обичала тя вече не те обича!Дори и да не обича мен аз ще я пазя! Тогава Лицето на Ранди почервеня от гняв и извика: -Круциятос! Проклятието повали Муди и той започна да се гърчи! Тогава в главата му нахлуха мислите за Лейси! Изведнъж болката утихна!Ренди все още правеше круциятос но Муди не усещаше болка! -Аз не съм като теб!-извика муди! Ти живееш от насилие и убийства! аз не съм такъв! Тогава към Муди литна нов сноп червена светлина и Муди се сдромоляса! изведнъж болката отново се усили и той с мъка каза: -Миранда пази се! Не искам да се месиш! Тогава тя... | |
|
| |
mimata94 ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Муди и Миранда-търсенето на Лейси Вто Авг 21 2007, 19:49 | |
| ...каза: -Муди...това не е той!!!...Дан покажи се!!!ХАЙДЕ ЗНАМ ЧЕ СИ ТУК...-Тогава Муди... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Муди и Миранда-търсенето на Лейси Вто Авг 21 2007, 19:52 | |
| Изведнъж ранди спря с проклятието и Муди едвам едвам се изправи! -Вцепени се! Магията се врязая в Ранди и той се сдромоляса! -Кой е тоя Дан?-попита Муди поглеждайки Миранда! | |
|
| |
mimata94 ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Муди и Миранда-търсенето на Лейси Вто Авг 21 2007, 19:58 | |
| Миранда все още се оглеждаше из гората,когато каза: -Брат му...използва Ранди...-тогава се показа един мъж със черна дълга коса и кървясали очи.Той носеше дълга разкъсана мантия и кецове, изрязани от нокти. -Дан...какво пак си намислил...къде е Лейси?-Миранда беше оплашена до смърт.Тогава Миранда погледна Муди и каза с устни"огън" защото нейната пръчка беше исхвърчала.Тогава Муди... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Муди и Миранда-търсенето на Лейси Вто Авг 21 2007, 21:03 | |
| Извика: -Експелиармус! Дан Хвръкна назад и се удари в едно дърво!После се сдромоляса на земята но извика: -Вцепени се! Магията се запъти към Миранда и я уцели! Тя се свлече! Муди извика: -Къде е Лейси ненормалнико? -Тя е при мен!-каза дан -Веднага я доведи за да не пострадаш! -Мисля че това няма да стане!-отговаряше все монотонно той! -Експелиармус! -Протего! Магийте се сблъскаха и образуваха сноп лъчи!Тогава се появи кристална сфера посредата и започна да се оголемява! Изведнъж тя стана толкова голяма ще прихвана Муди и Дан! Магийте все още се бореха,но Муди започна да надделява!Тогава Дан вдигна пръчката си и магията на Муди го удари правов гърдите! -Кажи ми къде е лейси!-крещеше Муди -Ето я! Тогава пред Дан се появи Лейси и той се засмя! -Ето я! -Лейси ела!-каза Муди! -Ако тръгнеш ще го убия!-каза Дан на Лейси! -Хайде убий ме! За мен смърта не значи нищо! Тогава изведнъж дан се всели в Лейси и каза: -Щом за теб смърта не значи нищо убий ме Муди! Убий ме сега! Муди свали пръчката и каза: -Никога не бих я наранил! Тогава Дан отново се показа насочил пръчката си към Муди! Изведнъж тя хвръкна!Някой зад него му беше помогнал! Този някой беше..... | |
|
| |
Хърмаяни Северно сияние
Брой мнения : 1608 Age : 27 Местожителство : Северно сияние Дом : Слидерин Registration date : 21.05.2007
| Заглавие: Re: Муди и Миранда-търсенето на Лейси Вто Авг 21 2007, 22:07 | |
| Хърмаяни... -Здравейте!Какво става тук?-попита тя
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Муди и Миранда-търсенето на Лейси Вто Авг 21 2007, 22:11 | |
| -Ами нищо!-каза Муди! Благодаря за помоща! Сега трябва да изчезваме оттук! Много е опасно! | |
|
| |
Хърмаяни Северно сияние
Брой мнения : 1608 Age : 27 Местожителство : Северно сияние Дом : Слидерин Registration date : 21.05.2007
| Заглавие: Re: Муди и Миранда-търсенето на Лейси Вто Авг 21 2007, 22:12 | |
| -Добре!-каза Хърмаяни и последва Муди и Миранда. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Муди и Миранда-търсенето на Лейси Вто Авг 21 2007, 22:15 | |
| Тогава Муди извика: -Лейси! Когато се обърна тя пак я нямаше! -Лумос Солем! Нов сноп светлина хвръкна към небето и в замъка го видяха всички! Тогава зад тях бързо се присъедини..... | |
|
| |
Lacey Edeline ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 723 Age : 32 Местожителство : Облак 7 Дом : Грифиндор Registration date : 04.08.2007
| Заглавие: Re: Муди и Миранда-търсенето на Лейси Сря Авг 22 2007, 12:08 | |
| тва не е РПто ма защо ме търсите?? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Муди и Миранда-търсенето на Лейси Сря Авг 22 2007, 19:27 | |
| - Lacey Edeline написа:
- тва не е РПто ма защо ме търсите??
Ами прочети във двора! Когато ти и Миранда дойдохте при мен да ми помагате ти изчезна,затова! | |
|
| |
Lacey Edeline ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 723 Age : 32 Местожителство : Облак 7 Дом : Грифиндор Registration date : 04.08.2007
| Заглавие: Re: Муди и Миранда-търсенето на Лейси Сря Авг 22 2007, 19:29 | |
| | |
|
| |
mimata94 ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Муди и Миранда-търсенето на Лейси Чет Авг 23 2007, 19:22 | |
| ...един еднорог.Тогава Дан направо пощуря и нападна еднорога и Муди... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Муди и Миранда-търсенето на Лейси Чет Авг 23 2007, 20:52 | |
| Много се ядоса! -Патрификус Тоталос! Дан се вдърви за минута а еднорога се появи до Муди и каза с човешки глас: -Качи се на мен! аз ще те отведа при Лейси! Муди го яхна и каза: -Чакайте ме тук! Еднорогът се запъти гъм гората а Миранда извика.... | |
|
| |
mimata94 ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Муди и Миранда-търсенето на Лейси Чет Авг 23 2007, 21:09 | |
| -Остави ме Малфой!-Миранда беше легнала на земята и се гърчеше.Малфой се хилеше злобно,а Ранди си би затворил очите и направил ужасна гримаса,защото не можеше да направи нищо.Миранда почувства ожасна болка и започна да вика. | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
Брой мнения : 1272 Age : 28 Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’ Дом : Слидерин Registration date : 14.07.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Муди и Миранда-търсенето на Лейси Чет Авг 23 2007, 22:00 | |
| Емма беше излязла да се поразходи из двора и чу писъци идващи от забранетата гора."Ща проверя какво става"помисли си тя и се затича натам.Когато стигна до мястото видя как малфой държеше миранда и изкрещя: -Пусни я Малфой! -О,я кой виждам! -Пусни я ,иначе ще си изпатиш! -Хайде давай! -Експелиармус!-малфой пусна момичето и хвана отново пръчката си. -Кру... -Агуаменти!-заля го струя вода,но той се осъзна и каза: -Агуаменти! Но Емма реагира бързо и извика: -Импервиус!-и отблъсна струята вода,но в този момент нещо стана и Емма падна на земята.Не беше в безсъзнание,но виждаше замъглено.Изправи се възможно най-бързо и видя,че Малфой лежи на земята може би в безсъзнание.Еммчето попита загрижено момичето-Добре ли си,мила? | |
|
| |
mimata94 ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Муди и Миранда-търсенето на Лейси Чет Авг 23 2007, 22:58 | |
| -Мисля че да,трябва да помогним на муди...трябва да го намерим. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Муди и Миранда-търсенето на Лейси Пет Авг 24 2007, 21:59 | |
| Еднорога беше отвел Муди в центъра на гората! Там той не беше ходил никога! Слезе от нега о еднорога каза: -Влез тук!-каза посочвайки с глава подземен тунел! Там ще намеришприятелката си! Но внимавай! Вътре ще видиш уний дето с теб ще вземеш! Муди погледна еднорога,замисли се малко,после влезе държейки пръчката си в ръка! Влезе в тунела а той беше тъмен и тесен! Муди каза: -Лумос! Пръчката светна и тунела се осветли! Беше подземие с оково на които висявха скелети! Изведнъж Пред Муди се появи...... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Муди и Миранда-търсенето на Лейси | |
| |
|
| |
| Муди и Миранда-търсенето на Лейси | |
|