| Отряд за бързо реагиране-първа битка | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Аластор Муди ~~Напуснал~~
Брой мнения : 747 Age : 30 Дом : Грифиндор Галеони : 820 Registration date : 10.06.2007
| Заглавие: Отряд за бързо реагиране-първа битка Нед Авг 26 2007, 20:43 | |
| Муди тръгна из гората на разходка! искаше да помисли на саме!В кулата на Грифиндор имаше купон,но Муди не отиде!Той тръгна към любимото му място в гората:-Могилата на Годрик Грифиндор! Беше на половината път когато зад себеси чу шум! Обърна се и Червена светлина гоорази право в гърдите!С последни сили той вдигна ръката си и с пръчката си чукна по диаманта на пръстена! Той светна и Муди припадна!Когато се събуди се намираше в тъмна пещера,отвсякъде с бетон!Вътре се разхождаха хора с бели такета бели лица!Другите бяха с черни такета и черни лица! Муди се загледа и си каза: -Сигнализирах отряда!Но те не знаят къде съм! И аз не знам къде съм!Как ще ми помогнат? Тогава вътре в гората....... | |
|
| |
mimata94 ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 369 Registration date : 30.06.2007
| Заглавие: Re: Отряд за бързо реагиране-първа битка Нед Авг 26 2007, 20:53 | |
| Миранда се луташе цялата кална и одраскана от търсенето и викаше плачевно -Мудиии...-започнаха да валят едри капки дъжд Миранда започна да тича и видя една пещера влезе вътре,облегна се на каменната стена и започна да диша тежко гогато видя Муди да лежи,заобиколен от хора с маски,Муди а мидя и... | |
|
| |
Брой мнения : 747 Age : 30 Дом : Грифиндор Галеони : 820 Registration date : 10.06.2007
| Заглавие: Re: Отряд за бързо реагиране-първа битка Нед Авг 26 2007, 20:57 | |
| Миранда къде са другите? Не се плаши! Това са сапий и Ембрий! сапийте са с белите трика а ембриите с черните! Кажи ми къде са другит? | |
|
| |
mimata94 ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Отряд за бързо реагиране-първа битка Нед Авг 26 2007, 20:58 | |
| -Незнам,чаках пред гората,но нямаше никого и аз тръгнах...но...какво е станало? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Отряд за бързо реагиране-първа битка Нед Авг 26 2007, 21:02 | |
| Ела!-каза Муди! изведнъж пръстенът светна и Муди каза; -лейси! Чакам те подземята! Някъде при могилата на грфиндорр! ако не знаеш къде сме влез в спалнята на момчетата и извади хитроумната карта! Искам да ме намериш! После Муди стана и каза: -Ела Миранда! Не е безопас..... Магия прониза муди отново в гърба и той се свлече но каза: -Бягай! Бя... Още една го удаи и той пропадна1 | |
|
| |
mimata94 ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Отряд за бързо реагиране-първа битка Нед Авг 26 2007, 21:14 | |
| Миранда побягна към Муди тя се изплъзна не от едно проклятие и каза -Мудии...Муди...-но той не помръдна.Тя извади от джоба на Муди мантията невидимга и се загърна,никой не я виждаше и тя отиде зат този който испраща проклятията,изшути го одзад и той се заоглежда.Миранда видя едно шише от бирен шек взе го и го цапардоса по главата.Той падна на земата нокаутиран и тя отиде до муди и свали мантията. -Муди Муди-А Муди... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Отряд за бързо реагиране-първа битка Нед Авг 26 2007, 21:19 | |
| Само се обърна и погледа в далечината нападателят! Той се беше свестил и от пръчката му изхвръкна много силна слънчева струя! Муди с последни сили вдигна ръката си и закри очите на Миранда! После тя падна безжизнена и Муди едвам каза: -Бяга..й! Моляте из..ли..за..й! Мен ос..та..ви! Той остана лежащ на пода изгорен от лъча! | |
|
| |
mimata94 ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Отряд за бързо реагиране-първа битка Нед Авг 26 2007, 21:23 | |
| Миранда леко замаяна стана и взе мантията,заметна се отиде и го ръгна в слабините и той се сви.Взе останките от шишето и го прасна.Той отново се струполи на земята и тя започна да го рита и настъпва по лицето докато викаше: -Мамати да "..." мръсна фъшкия такава...само знаеш да правиш черни магийки за нещо хубо не си ли чувал...-Миранда се изхрачи на лицето му,а Муди... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Отряд за бързо реагиране-първа битка Нед Авг 26 2007, 21:30 | |
| Целия обгорял едвам се мръдна и каза: -Ми..рандуу...Моля....та...Помешт.... Той видя реакцията на черния магьосник и каза: -Портус! един камък се превърна в летекод и Муди го хвърли към Миранда с думите: -Каж....и н др..уг..ите! Миранда изчезна а Муди едвам обгорял загуби съзнание! Кагато се събуди се намираше пред Могилата Грифиндоа а до него беше...... | |
|
| |
mimata94 ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Отряд за бързо реагиране-първа битка Нед Авг 26 2007, 21:33 | |
| (знам че не очакваш мен ама...)Миранда,тя плачеше тихо и не забеляза когато муди се събуди докато той не... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Отряд за бързо реагиране-първа битка Нед Авг 26 2007, 21:35 | |
| Каза: -За..щ Плач.... Той нямаше сили но се изправи едвам едвам и видя да идва човек тичайки към него! Той беше....... | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
Брой мнения : 1272 Age : 28 Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’ Дом : Слидерин Registration date : 14.07.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Отряд за бързо реагиране-първа битка Пон Авг 27 2007, 18:08 | |
| Емма.Тя извика: -Съжелявам,че закъснях!Много съжелявам!Добре ли сте?Всичко наред ли е?Къде е Емма? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Отряд за бързо реагиране-първа битка Пон Авг 27 2007, 22:04 | |
| Муди бавно каза: -А..ми а..з не...зн..ам! после загуби сили и едвам остана в съзнание! -Мо..ле..в! Зе...ви..ди..те ме пр..и Бе..ла! После загуби съзнание! | |
|
| |
mimata94 ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Отряд за бързо реагиране-първа битка Вто Авг 28 2007, 11:01 | |
| Миранда и Емма тръгнаха към замъка,носейки Муди и тогава пред тях излезе още една Миранда,само че много по чиста и без олющени глезени и лице.Миранда каза на другата Миранда: -Оуу...най-накрая.-А Еммчето... | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
Брой мнения : 1272 Age : 28 Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’ Дом : Слидерин Registration date : 14.07.2007
| Заглавие: Re: Отряд за бързо реагиране-първа битка Вто Авг 28 2007, 21:13 | |
| каза на истинската миранда: -не говори с това нещо!може да е опасно! -Експелиармус!-докосна диаманта с магическата си пръчка,като очакваше помощ от емма! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Отряд за бързо реагиране-първа битка Вто Авг 28 2007, 21:17 | |
| Муди се свести в ръцете на двете момичета и видя 2те Миранди! -Какво става тук? Муди много обгорял се изправи едвам на крака и каза: -Къде ми е пръчката??? Няма я! | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: Отряд за бързо реагиране-първа битка Сря Авг 29 2007, 09:27 | |
| Еммчето и Миранда се спогледаха и емма каза: -Муди!Всъщност тук изникна 2-ра Миранда и...незнаех какво да правя!може да е опасна! | |
|
| |
mimata94 ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Отряд за бързо реагиране-първа битка Сря Авг 29 2007, 17:55 | |
| -Не всъщност това е майка ми.Мамо...ела!Испи многоликова отвара защото я издирват. | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: Отряд за бързо реагиране-първа битка Сря Авг 29 2007, 18:56 | |
| -О,как се изплаших!Извинявайте Госпожо Голдбърг! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Отряд за бързо реагиране-първа битка Сря Авг 29 2007, 21:06 | |
| Муди ги погледна,после каза: -Това не е тя! Помести се Миранда! | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: Отряд за бързо реагиране-първа битка Сря Авг 29 2007, 21:13 | |
| "Муди!Какво става!Кой е това?Кажи ми"-каза еммчето чрез мисъл. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Отряд за бързо реагиране-първа битка Сря Авг 29 2007, 21:20 | |
| "Това е брат ми Федер!"-каза Мислено Муди! Тогава щем Миранда се помисти Муди каза: -Здравей Федер! Какво търсиш тук? -Не те интересува жалък простосмъртен! -Откога ми говориш така?-попита Муди -Авада Кедавра! -Експелиармус! Двамата извикаха едновременно магийте и се получи свързване!От пръчката на Федер излязоха мнозина силуети а от тази на Муди 2-Двама мъже,високи с черни големи лица! Пръчките се разединиха и Муди каза: -Бягайте от тук! Тогава Макпистъл и Мирамнда.... | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: Отряд за бързо реагиране-първа битка Чет Авг 30 2007, 10:00 | |
| се спогледаха.Емма каза на Миранда: -Миранда,бягай!Спасявай се!Аз...трябва да помогна на Муди!Няма време за чакане!Извикай Емма,ако я намериш!Бягай!Бързо!-Емма,се намеси в битката.Докато вниманието на Федер беше насочено към Муди,Емма извика-Експелиармус!Протего!-тогава Муди... | |
|
| |
mimata94 ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Отряд за бързо реагиране-първа битка Чет Авг 30 2007, 10:38 | |
| -Никъде няма да ходя!!!ВСИЧКИ МЕ МИСЛИТЕ ЗА МАЛКА.НЯМА ПОВЕЧЕ ДА ТЪРПЯ ТОВА!МИРАНДА БЯГАЙ...МИРАНДА СПАСЯВАЙ СЕ...-Тя отиде усмихната до Фидер и му подаде ръка-Здравей аз съм Миранда.-Фидер я изгледа странно.Свали пръчката и каза-Махай се малка си за да те нараня-Миранда се усмихна още повече и го ритна в слабините.Той се загърчи и Миранда му извика-ХИЧ НЕ СЪМ МАЛКА...Вцепени се!-И той падна на земята.-Муди той кой е...какво иска?-Тогава многоликовата отвара взе да губи силите си и на яве излезе... | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: Отряд за бързо реагиране-първа битка Чет Авг 30 2007, 12:31 | |
| че това е братът на Муди. -Имах,предвид...да права си!Вече не си малка и...трябва да ти се позволяват повече неща. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Отряд за бързо реагиране-първа битка | |
| |
|
| |
| Отряд за бързо реагиране-първа битка | |
|