Хогуортс Изживейте света на магията ! |
|
| Bellatrix =>Belladora => Бела | |
|
+3H. Grenger ~Bellatrix~ Belladora 7 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Belladora ~~Напуснал~~
Брой мнения : 1101 Дом : Рейвънклоу Галеони : 267 Registration date : 08.08.2007
| Заглавие: Re: Bellatrix =>Belladora => Бела Нед Сеп 23 2007, 14:58 | |
| Какво мислиш за противоположният пол? Ами доста сложен въпрос...Някак си ми е трудно да обобщя мнението си за половината човечество...Като цяло мъжете и момчетата са 2 коренно различни неща.Но имаше един лаф "Момчетата не порастват,просто почват да се интересуват от по-скъпи играчки"...Ами горе долу така си е! Как би постъпила ако гаджето ти изневери? Не би го направил ... Ще отговоря на този въпрос по-късно ... Имам доста неща да кажа по темата,но не е сега момента Винаги ли държиш на дадена дума? Старая се!За мен честността е много важна и смятам,че човек трябва да държи на думата си ... Ако нямаш намерение да правиш нещо,то по-добре не казвай,че ще го сториш! Смяташ ли мечтите си за изпълнени? Не! :) Но точно това е чарът,за това са мечти,а не спомени ... | |
| | | Made_in_paradise™ ~~Директорка~~
Брой мнения : 1342 Age : 30 Местожителство : *where the dreams are real* Дом : Slytherin Registration date : 05.05.2007
Герой Описание на героя ви::
| | | | Belladora ~~Напуснал~~
Брой мнения : 1101 Дом : Рейвънклоу Галеони : 267 Registration date : 08.08.2007
| Заглавие: Re: Bellatrix =>Belladora => Бела Нед Сеп 23 2007, 15:10 | |
| Страх ли те е от нещо?(Ако да,от какво,кого и защо) Да,страхувам се от насекоми,от гръмотевици и от игли(спринцовки) Харесваш ли името си?!? Не знам...В смисъл знам че е оригинално и красиво,но доста майтапи съм отнесла покрай него и ... Абе различно...Има моменти в които мн се дразня,а има и такива в които не мога да си представя да се казвам по друг начин! Смяташ ли,че те подценяват?!? Да!Но в това няма лошо!Тъкмо имаш поле за изява да се докажеш и да им скриеш шапката! Какво ще направиш,ако те отвлече мафията? Хах,идея нямам ... Като ми се случи ще кажа! | |
| | | Made_in_paradise™ ~~Директорка~~
Брой мнения : 1342 Age : 30 Местожителство : *where the dreams are real* Дом : Slytherin Registration date : 05.05.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Bellatrix =>Belladora => Бела Нед Сеп 23 2007, 23:53 | |
| Какво харесваш и какво не у приятелите си? Какво мислиш за времето, в което живеем? Ако можеше да избираш в коя епоха би предпочел/а/ да живееш? | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Bellatrix =>Belladora => Бела Сря Сеп 26 2007, 14:04 | |
| Белла да не ми се сърдиш нещо ? :( :( :( Напоследък не ми отговаряш по ЛС,не пишеш много из форума и ми е мн мъчно за тебе :( :( :( |
| | | Belladora ~~Напуснал~~
| Заглавие: Re: Bellatrix =>Belladora => Бела Пон Окт 08 2007, 17:05 | |
| Какво харесвам у приятелите си? - ами всичко,щом съм ги допуснала до себе си,значи съм ги приела такива каквито са и ми допадат и пложителните и отрицателните им страни. Какво мисля за времето в което живеем? - Странно време,епоха на прогрес и на нови технологии.На абсолютна технологизация и емоционална изолация. Ако мога да избирам къде бих предпочела да живея? - В ренесанса Ринна никак не ти се сърда!Знаеш,че много те уважавам и страшно ми допадаш.Съжалявам,но в последните дни бях болна и нямах много време и желание да пиша!Не е нищо лично към теб!:flower: | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Bellatrix =>Belladora => Бела | |
| |
| | | | Bellatrix =>Belladora => Бела | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|