Jane Undead ~~Доцент по Вълшебство~~
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Коментари Нед Мар 23 2008, 02:46 | |
| Ех, май само аз пиша тук. На Стаси фика е интересен. Винаги съм искала да прочета нещо повече за Сириус. Чакам с нетърпение следващите глави. | |
|
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Коментари Пон Апр 28 2008, 08:36 | |
| | |
|
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Коментари Пон Апр 28 2008, 09:22 | |
| От "Творчеството на Вели" - Ri_CoveR_Baby написа:
- направи още на рири
- {RiRi_FoReVaR} написа:
- направи нещо...емо фешън,нещо като подписа ми...или такова като аватара...
От "Произведенията на Шай" - Prisila написа:
- Шай,къде се губиш?Хайде пускай продължението.Чакам !!!
- Jane Undead написа:
- Найс. Снейп наистина е много реалистичен. Аз все не мога да го докарам. Дано има продължение скоро, че ми стана интересно. :)
- Jane Undead написа:
- Хайде, Шай, пусни още нещо. Със сестра ми сме ти големи фенки и нямаме търпение да дочетем историята ти.
- Jane Undead написа:
- Супер е. :) Много ни хареса.
От "Happiness after the storm" - stefity.1 написа:
- И това ме кифи,ставаш за писател
- Jane Undead написа:
- То не е нейно, и добре че не е, защото засега е доста кофти.
От " It's my life [FF]" - Jane Undead написа:
- Забавно, доста приятно четиво. Ще чакам с интерес продължението.
- Jane Undead написа:
- Ммм, позволи ми една малка критика - губи ти се темпото. Мисля, че можеше да посъкратиш разпределянето и да минеш на нещо съществено.
Чакам продължението. - stefity.1 написа:
- Много е готинко,чета го с одоволствие =)
- Jane Undead написа:
- Искаме още.
От " Кучешка лапа" - Beautiful Mind написа:
- Йей, фикче за Сириус =)
Началото много ми хареса, онова за дъжда. Супер описание. После оня разговор създава едно мрачно усещане... Само има малко... неточности. В смисъл майката на Сириус, доколкото знам е Друела, пък баща му е Орион или Орниъс, нещо такова. Ама това не е кой знае какво. Та... засега не мога да кажа кой знае какво, защото е само една глава, ама като пуснеш още обещавам един хубъв, дълъг коментар ^.^ - stefity.1 написа:
- Не е боза на мен ми харесва и с нетърмение чакам каст 2.Ама само не разбрах защо се казва кучешка лапа?
- Beautiful Mind написа:
- Е па, защото Сириус нали е куче... зоомаг де.
От " Mоите неща" - Jane Undead написа:
- Много са хубави. Де и аз да можех да рисувам така.
- stefity.1 написа:
С какво я нарисува много е готина ама толкова тъмна какво исползва? - Beautiful Mind написа:
- Мхм, хубави са, особено оная дето е с маркера...
Само... защо не направиш всяка картинка на нов ред, а не една след друга, защото така много гадно се разтяга страницата... От "Простотиите на Пейтънка" - Princess_of_the_elfs... написа:
- Peyton написа:
- Утихват стъпките в тишината,
крият се мечтите в деличината. Отново сълзи стичат се по лицето ми, трудно е да ги събера в ръцете ми. Горчиви спомени отново ме навестяват, и болката отново безкрайно одвуяват. Ръка протягам в мрака, но крия се сама в пустиняка. Сърцето ми кървави молитви шепти, но душата ми далеч иска да излети. На това простотия ли му викаш? Защото до колкото си спомням е в тема *Простотиите на Пейтънка*, а за мен това е нещо красиво. От "Творчеството на БУ/бръмнали уфси/" - Хърмаяни написа:
- Супер е!!
- Jane Undead написа:
- Добрее. Очаквам продължението на тази толкова красива любовна история между Мариела и Антонио.
- (= Smile =) написа:
- йей!супер саааааааааааааа! :Д:Д
- FaTal_SeDucTeD написа:
-
От "Творчеството на Heru_EldA" - (= Smile =) написа:
- Много са яки,браво! :)
- Prisila написа:
- еее Юле мн хубаво рисуваш!!
аз изобщо не мога.А фотошопа ти е страшен! От " Фотографии" - (= Smile =) написа:
- Снимките на някои хора са малко обикновенни,но на Елиза и на Джини са прекрасни!Браво момичета!Найстина са прекрасни!
Ей елиза кажи си сайта. - {RiRi_FoReVaR} написа:
- джинни наистина снимките ти са много хубави,направо като картини!браво!
От "Фотошоп творби" - Lacey Edeline написа:
- ей супер са ма ги направи тея кукличките?
- ver4etooo написа:
- всичките са мноо яки!!супер са
- Ri_CoveR_Baby написа:
- особено на Рири
- ver4etooo написа:
- да на Ри са най-яките
- Еквамери написа:
- Як0 изглежда
- Експирианс Силвърстайн написа:
- много яко
- (= Smile =) написа:
- Браво на всички!Много са ви яки творбите!Мен хич не ме бива с фотошопа...
- stefity.1 написа:
- много са сладки.
От "Стихове и кратки разкази" - emma написа:
- Белла страхотно е !Едно от най-хубавите,който съм чела някога!!!
| |
|
Елфида ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 230 Age : 30 Местожителство : Летя из София..... Registration date : 30.10.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Коментари Нед Май 04 2008, 00:42 | |
| Благодаря за коментарите фор ме!! | |
|