| Поляната с Лунни Цветя | |
|
+4{RiRi_FoReVaR} Аластор Муди (* NaDэ7y *) Lacey Edeline 8 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Аластор Муди ~~Напуснал~~
Брой мнения : 747 Age : 30 Дом : Грифиндор Галеони : 820 Registration date : 10.06.2007
| Заглавие: Re: Поляната с Лунни Цветя Сря Сеп 05 2007, 19:32 | |
| Муди се обърна,погледна я като за последно и каза: -Сбогом Лейси Еделайн! После се обърна и тръгна към езерото,но..... | |
|
| |
Lacey Edeline ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 723 Age : 32 Местожителство : Облак 7 Дом : Грифиндор Registration date : 04.08.2007
| Заглавие: Re: Поляната с Лунни Цветя Сря Сеп 05 2007, 19:47 | |
| -О така ли..само толкова..аз пък си помислих че може да поговорим..е сбогом-извика Лейси гневно,а Надетуу забеляза че времето се променя:-Ъ Лейис успокой се-каза и тя.. | |
|
| |
Брой мнения : 747 Age : 30 Дом : Грифиндор Галеони : 820 Registration date : 10.06.2007
| Заглавие: Re: Поляната с Лунни Цветя Сря Сеп 05 2007, 20:02 | |
| Муди се обърна към нея,после каза: -Сбогом на всички! Тръгна към гората,но нечий глас го спря! гласът беше на..... | |
|
| |
Lacey Edeline ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 723 Age : 32 Местожителство : Облак 7 Дом : Грифиндор Registration date : 04.08.2007
| Заглавие: Re: Поляната с Лунни Цветя Сря Сеп 05 2007, 20:04 | |
| Лейси: -Къде отиваш..ти не си на себе си!?Спри Върни се-викаше Лейси..но никойй не я чуваше
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Поляната с Лунни Цветя Сря Сеп 05 2007, 20:12 | |
| Муди се обърна и я погледна! -Много съм си добре! Изведнъж зад Муди се появи силует и вдигна пръчката си! Насочи я към Муди и....... | |
|
| |
Lacey Edeline ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Поляната с Лунни Цветя Сря Сеп 05 2007, 20:16 | |
| Лейси извика: -Какво правиш!Ти полудя ли?!-тя се затича и взе пръчката му. -Върни ми я!Трябва ми-извика той. -Престани!Ти не си добре-каза му Лейси и го седна на земята-Какво ти става?!
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Поляната с Лунни Цветя Сря Сеп 05 2007, 20:21 | |
| Муди се позамисли,после каза: -Няма ми нищо! Взе си пръчката,стана и тръгна към училището,но залитна и падна! От главата му потече кръв а той загуби съзнание!Тогава Лейси.... | |
|
| |
Lacey Edeline ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Поляната с Лунни Цветя Сря Сеп 05 2007, 20:24 | |
| -Мамка му-извика Лейси-какво да правя.Добре..мисли Лейси мисли..трябва да се магипортирам..е ще опитам-и изведнъж се чу пук и те изчезнаха.
П.П.продължава при кабинета на Белла
| |
|
| |
Тинг Тинг Слидерин
Брой мнения : 105 Registration date : 24.10.2007
| Заглавие: Re: Поляната с Лунни Цветя Вто Окт 30 2007, 19:55 | |
| Тинг Тинг се разхождаше из поляната.Обстановката беше невероятна имаше цветя на всякъде.Беше тъмно луната светеше над момичето. | |
|
| |
nati_fenche Грифиндор
Брой мнения : 453 Дом : Грифиндор Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Поляната с Лунни Цветя Чет Мар 06 2008, 21:46 | |
| След малко там пристигнаха и Хари, заедно с Белатрикс: -Малко ми става кофти, че така постоянно ги занасяме Седрик и Джини, ама то си е така, ти какво мислиш- започна разгвора Бела. | |
|
| |
Ginny-Lunna Granger Лечителка
Брой мнения : 496 Age : 29 Местожителство : Лондон Дом : Griffyndor Registration date : 17.02.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Поляната с Лунни Цветя Пет Мар 07 2008, 20:02 | |
| -Да, така е.Лощото, е че и те започнаха да се майтапях с нас.Ама ние сме отбор и ще го предодолеем...Тц...Имах предвид, че нали знаеш ние сме...такова...абе ние сме...ние...А всъщност, какво сме ние?-притеснено попита Хари. | |
|
| |
nati_fenche Грифиндор
Брой мнения : 453 Дом : Грифиндор Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Поляната с Лунни Цветя Нед Мар 16 2008, 22:38 | |
| Бела се засмя и се изчерви леко, но за щастие от слънцето Хари не можа да я забележе: -Ние...хм..ние сме първо на пъвро много добри приятели...няма проблем разбрах какво имаше предвид одеве, когато каза, това за отбора...Но...не знам според мен може и да имат малко основание да се занасят с нас така-Хари я погледна учудено.- Искам да кажа, че щом ние правим така с Джини и Седрик, логично е и те да се опитват да отмъстат.хм..един вид отрмъстят...а? -Да, права си- каза Хари и се изчерви леко.-Но, мислиш ли, че имат друго уснование да се занасят с нас? Бела направо искаше да потъне в дън земя, как може да я пита така пряко.... -Еми, знам ли може и да имат- този отговор не беше в стила на Бела, която направо прегря като домат.- Според теб имат ли? -Ами...- смотолеви Хари и се зачерви като руснак на силно слънце.- Ти искаш ли да имат? Бела се опита да се засмее нехайно, но нямаше успех, от нея прозвоча само: -Ама какви са тези въпроси, не знам дали искам или не, зависи от нас, на мен ти си ми доста симпатичен, но не знам ти как ме чувстваш... Дали просто като по- малка сестра или нещо повече...-Бела вече не се сдържаше, по- червена никога не е била. -Ъм...определено не те смятам като по- малка сестра.Смятам те за готиното маце Бела от първи курс- опита да се пошегува Хари и се засмя тъпо.- Приемам те като...като момиче.А ти как ме възприемаш? -Ох...ами от една страна, все пак ти си братът на най- добрата ми приятелка!Но...не знам и аз те възприемам като едно...сладко момче от по- горния курс, по което направо си умирам! Хари целият пороменя. Главата му се сля със косата му и приличаше на голяма червена топка със две сини очи. -Това за готиното маце беше истина. Двамата обърнаха глави в различни посоки, Хари прехапа долната си устна.Бела се пресегна и хвана ръката на Хари. Той не се отдръпна. Те се погледнаха. Хари пристъпи към Бела, тя обхвана с ръце врата му. Той я целуна така както не беше целувал никоя друга. Искаше му се тази целувка никога да не свършва... Чуха как някой тича към тях. Бързо се пуснаха и видяха че Джини Луна се задава. Тя каза на Бела: -Хайде Бела няма да имаш време да си напишеш домашното по Вълшебство! Бела тръгна след приятелката си и хвърли последен влюбен поглет с усмивка към Хари, който й помаха.
П.П. Джини- Луна очастваше в изграждането на този текст. | |
|
| |
Jane Undead ~~Доцент по Вълшебство~~
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Поляната с Лунни Цветя Пон Мар 17 2008, 09:34 | |
| Като че ли мястото му е по-скоро във фен-фикшън, както и на част от другите ви реплики. Интересни са, разбира се, но по-добре се четат като са цял текст, а не пръснати между разделите. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Поляната с Лунни Цветя | |
| |
|
| |
| Поляната с Лунни Цветя | |
|