Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Хогуортс

Изживейте света на магията !

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеРегистрирайте сеПоследни снимкиВход

Спалните на момичетата

Go down 
+5
Daniel
Belladora
Лора
(= Smile =)
Bellatrix
9 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
АвторСъобщение
Prisila
Part of the Game,right?
Part of the Game,right?
Prisila

Female
Брой мнения : 1728
Местожителство : In the midlle of nowere
Дом : Рейвънклоу
Галеони : 1378
Registration date : 28.10.2007

Герой
Описание на героя ви::

Спалните на момичетата - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Спалните на момичетата   Спалните на момичетата - Page 3 Icon_minitimeНед Яну 13 2008, 12:33

-По дяволите.Няма да мога.Имам да изтърпявам наказание.Филч ме хвана да си драскам по едни доспехи на 4 - я етаж.Сега трябва да ги чистя.С моята четка за зъби.-Присила погледна с ненавист към четката си за зъби и въздъхна тежко,тежко.
Върнете се в началото Go down
http://missshine.aha.bg/
(= Smile =)
Целувката на вятъра
Целувката на вятъра
(= Smile =)

Female
Брой мнения : 2274
Местожителство : In your nightmare^^
Дом : Ravenclaw
Галеони : виж в трезора ми^^
Registration date : 22.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Спалните на момичетата   Спалните на момичетата - Page 3 Icon_minitimeНед Яну 13 2008, 15:18

-Разбрахме се за това...ще те чакаме не се притеснявай-каза Анн
http://www.hogwartspotter.forumi.bg
Jane Undead
~~Доцент по Вълшебство~~
~~Доцент по Вълшебство~~
Jane Undead

Female
Брой мнения : 887
Местожителство : София
Дом : Домът на лудите и учените
Registration date : 07.02.2008

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Спалните на момичетата   Спалните на момичетата - Page 3 Icon_minitimeНед Фев 10 2008, 01:00

В стаята влезе първокурсничката Джейн Ъндед и започна да си разопакова нещата. Там нямаше никой друг и тя започна да се чуди кои ли ще са нейните съквартирантки. След като приключи с подреждането на вещите си, взе една от книгите си и легна да я чете на леглото си. Беше уморена и не усети как постепенно е задрямала над четивото си...
{RiRi_FoReVaR}
Слидерин
Слидерин
{RiRi_FoReVaR}

Female
Брой мнения : 1272
Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’
Дом : Слидерин
Registration date : 14.07.2007

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Спалните на момичетата   Спалните на момичетата - Page 3 Icon_minitimeНед Фев 10 2008, 19:45

Едната от директорките реши да провери дали всичко е наред в кулите на домовете!Тя почука и след като никой не отговори влезе тихо!Тя видя непознато момиче,но после се сети,че това е най-новата ученичка!Джейн!За да не я събуди РиРи понечи да излезе пак тихичко,но момичето се размърда и каза...
http://www.siqn4etyyyy.piczo.com
Jane Undead
~~Доцент по Вълшебство~~
~~Доцент по Вълшебство~~
Jane Undead

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Спалните на момичетата   Спалните на момичетата - Page 3 Icon_minitimeПон Фев 11 2008, 02:25

- О, здравейте професор РиРи. Не очаквах точно вие да дойдете тук. Много се радвам, че ме приехте във вашето училище. - усмихна се Джейн
{RiRi_FoReVaR}
Слидерин
Слидерин
{RiRi_FoReVaR}

Female
Брой мнения : 1272
Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’
Дом : Слидерин
Registration date : 14.07.2007

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Спалните на момичетата   Спалните на момичетата - Page 3 Icon_minitimeСря Фев 13 2008, 20:59

-И на мен ми е приятно!Фамилията ми е Фенти!Надевам се да разбереш,кои хора стават за нещо и кои не Wink !
http://www.siqn4etyyyy.piczo.com
(= Smile =)
Целувката на вятъра
Целувката на вятъра
(= Smile =)

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Спалните на момичетата   Спалните на момичетата - Page 3 Icon_minitimeНед Мар 02 2008, 17:48

Анн бе чула шум от към съседната стая.Тя стана от леглото си и се приближи към стаята от където идваха гласовете.Анн подаде главата си през вратата-новата директорка и момичето,което бе видяла по-рано в голямата зала.
-Здравейте!
Jane Undead
~~Доцент по Вълшебство~~
~~Доцент по Вълшебство~~
Jane Undead

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Спалните на момичетата   Спалните на момичетата - Page 3 Icon_minitimeНед Мар 02 2008, 23:31

- Здравей отново, Анн. - каза Джейн - Радвам се да те видя. Тъкмо пишех едно домашно.
(= Smile =)
Целувката на вятъра
Целувката на вятъра
(= Smile =)

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Спалните на момичетата   Спалните на момичетата - Page 3 Icon_minitimeСъб Мар 08 2008, 15:34

-Домашно ли...скоро не съм писала домашни albino ...Та както и да е.Ъъъъ как сте? Very Happy
Prisila
Part of the Game,right?
Part of the Game,right?
Prisila

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Спалните на момичетата   Спалните на момичетата - Page 3 Icon_minitimeПон Мар 17 2008, 00:22

Изморена от купона накойто беше ходила,Присила се молеше час по-скоро да си оправи леглото и да заспи.Беше адски уморена.Все пак купона беше започнал в 18:30 ,а сега беше 23:30.Тези 5 часа направо я бяха изтощили.Реши да отиде да се измие и да си изтърка зъбките .След около три минути се върна в спалното помещение,отиде до високото си легло с балдахин и се шмугна вътре.Както всяка нощ Айрън стоеше на прозореца и чакаше тя да му отвори.Сокола почука с чофката по стъклото и Присила отвори.Айрън получи своята порция "Совешка радост" и отлетя към Соварникът.Присила го изпрати с поглед и се шмугна под завивките.На мига заспа.
Jane Undead
~~Доцент по Вълшебство~~
~~Доцент по Вълшебство~~
Jane Undead

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Спалните на момичетата   Спалните на момичетата - Page 3 Icon_minitimeПон Мар 17 2008, 08:39

На съседното легло се беше тръшнала Джейн, както си беше с дрехите. Тя беше заспала някъде към 6 часа предната вечер и тъй като не се беше намерил някой да я събуди, тя беше проспала целия купон снощи. Котката Сиси беше успяла вече да се наспи и тъй като беше изгладняла, започна да потупва лицето на Джейн с малките си лапички.
- А, какво?! - сепна се Джейн, но веднага съгледа рижата котка, която се беше покачила на леглото - Колко е часа?
По лъчите светлина, процеждащи се през завесите на прозореца Джейн разбра че вече е сутрин и че е изпуснала цялата веселба. Тя много се натъжи и като взе очилата си от масачката до леглото и си ги сложи с въздишка напълни паничката на Сиси с котешка храна. Другите момичета още спяха, вероятно много уморени от веселбата снощи, затова Джейн излезе от стаята и се отправи към Голямата зала с надеждата че долу ще има храна.
FaTal_SeDucTeD
Хафълпаф
Хафълпаф
FaTal_SeDucTeD

Female
Брой мнения : 376
Дом : Хафъплаф
Registration date : 14.03.2008

ПисанеЗаглавие: Спалните на момичетата   Спалните на момичетата - Page 3 Icon_minitimeПон Мар 17 2008, 10:05

В това време Джени се събуди и му удари една голяма прозявка. affraid
Видя,че и Jane Undead е станала и я попита дали е гладна и ако иска да отиде с нея в голямата зала за да похапнат..

Jane Undead Отговорила...
Jane Undead
~~Доцент по Вълшебство~~
~~Доцент по Вълшебство~~
Jane Undead

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Спалните на момичетата   Спалните на момичетата - Page 3 Icon_minitimeПон Мар 17 2008, 10:41

Джейн тъкмо тръгваше, затова каза:
- Много съм гладна и отивам право там. Ще те чакам на масата.
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Спалните на момичетата   Спалните на момичетата - Page 3 Icon_minitimeПет Мар 28 2008, 23:11

-Та това сигурно е моята спалня.Искам да разбера,кои са ученичките с които съм в една стая.Аз съм новата-Хърмаяни Потър.
Prisila
Part of the Game,right?
Part of the Game,right?
Prisila

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Спалните на момичетата   Спалните на момичетата - Page 3 Icon_minitimeНед Мар 30 2008, 12:02

В този момент в стаята връхлетя Присила,както винаги с около два тона книги на ръце,от които не виждаше нищо и се блъсна в момичето.Хърмаяни не успя да падне,за разлика от Присила,която се стропули в купчнита попадали от ръцете и книги.
-ДОбре ли си ?-Попитам момичето и помогна на присила да се изправи.
-Ами,май няма нищо счупено,но болката се усеща малко по-късно така че ще разбера след малко.-Каза Присила и взе да си тупа дрехите.
-Дойдох туко що.-Отговори момичето-Аз съм Хърмаяни Потър.
-Приятно ми е.-И те си стиснаха ръцете.-Умирам от глад.Знаеш ли как да отидеш до Голямата зала?
-Един доста дребен учител ми показа,но не съм сигурна дали наистина си спомням.
-Флитуик.Хайде,ще отидем заедно.
И те се отправиха към Голямата зала,потънали в приказки.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Спалните на момичетата   Спалните на момичетата - Page 3 Icon_minitime

Спалните на момичетата
Върнете се в началото 
Страница 3 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Хогуортс :: Забавления :: Кошчето-
Идете на: