(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Анелия(Хърмаяни) Сря Апр 30 2008, 12:10 | |
| Сори ако се повтарят:
Как би се описала? Имаш ли прякори? А навик,който дразни другите? Какво има в момента по джбовете ти? Без какво не оставаш в хладилника? С какво се отличаваш от останалите? Внимаваш да не...? Добра ли си? Неща без които не можеш? Грешки които си правила? Разочарования,които си изживяла? Какво е за теб изневярата? Има ли любов завинаги? Запомняща се случка от живота ти? Какво те вдъхновява? Къде търсиш тръпката? Ако беше животно щеше да си..? В какво искаш да се преродиш? Вземаш ли се насериозно?
тея въпроси не съм ги мислиа аз :Д Пак ги копирах от един форум | |
|
Хърмаяни Северно сияние
Брой мнения : 1608 Age : 27 Местожителство : Северно сияние Дом : Слидерин Registration date : 21.05.2007
| Заглавие: Re: Анелия(Хърмаяни) Сря Апр 30 2008, 12:55 | |
| | |
|
~Bellatrix~ Слидеринка
Брой мнения : 532 Age : 28 Местожителство : Света на летящите овце ^^ Дом : Slytherin Галеони : Достатъчни Registration date : 27.08.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Анелия(Хърмаяни) Чет Май 01 2008, 10:13 | |
| Ооооо Неци Бъзик. Какво мислиш за убиването на мухи? Хилари Клинтън или Барак Обама? В кой гред град/държава би ти харесало да живееш? Лос Анджелис или Париж? Деница или Нора? Въпросите са скапани, ама ми е интересно кво ще отговориш | |
|
Хърмаяни Северно сияние
Брой мнения : 1608 Age : 27 Местожителство : Северно сияние Дом : Слидерин Registration date : 21.05.2007
| Заглавие: Re: Анелия(Хърмаяни) Пет Май 02 2008, 09:32 | |
| Какво мислиш за убиването на мухи? Нямам точно изявено мнение по този въпрос,но все пак не обичам да убивам животни.Хилари Клинтън или Барак Обама? Нито един от двамата,но хайде на посоки.Барак Обама.В кой гред град/държава би ти харесало да живееш? Париж,Франция или Лондон,АнглияЛос Анджелис или Париж? ПарижДеница или Нора? И двете не са ми фаворитки,но все пак ще кажа Деница. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Анелия(Хърмаяни) | |
| |
|