| Сладкарничката на Мадам Тери | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Lacey Edeline ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 723 Age : 32 Местожителство : Облак 7 Дом : Грифиндор Registration date : 04.08.2007
| Заглавие: Сладкарничката на Мадам Тери Вто Сеп 04 2007, 11:38 | |
| | |
|
| |
Lacey Edeline ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 723 Age : 32 Местожителство : Облак 7 Дом : Грифиндор Registration date : 04.08.2007
| Заглавие: Re: Сладкарничката на Мадам Тери Вто Сеп 04 2007, 11:38 | |
|
Последната промяна е направена от на Вто Сеп 04 2007, 19:56; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Lacey Edeline ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Сладкарничката на Мадам Тери Вто Сеп 04 2007, 11:39 | |
| | |
|
| |
Lacey Edeline ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Сладкарничката на Мадам Тери Вто Сеп 04 2007, 11:39 | |
| | |
|
| |
Made_in_paradise™ ~~Директорка~~
Брой мнения : 1342 Age : 30 Местожителство : *where the dreams are real* Дом : Slytherin Registration date : 05.05.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Сладкарничката на Мадам Тери Нед Сеп 23 2007, 18:59 | |
| Вратата на сладкарничката се отвори и от нея се показа Бетъни.Тя си избра най-хубавата маса-до прозореца и седна там.Докато разглеждаше менюто,в сладкарничката влезе гаджето и Майкъл.,с когото си беше уговорила среща именно в тази сладкарничка.Той веднага я видя и бързо седна при нея. -Радвам се,че не закъсня.-с усмивка каза Бетъни. -И аз.Добре,че нямаше задръстване. -Хм.-прекъсна ги мадам Тери.-Ето ви и вас.Как сте?Какво ще желаете? -О,здравей!За мен една палачинка и едно бяло фрапе.-отговори Бетъни. -А за мен една гофрета и топъл шоколад. -Добре.Веднага ще ви ги донеса. -Бетъни,трябва да поговорим.-започна Майкъл. -Слушам те.-каза Бетъни. -Искам да скъсаме!!!-продължи Майкъл. -Но...Какво?Защо?Обясни ми...Каква е причината?Има друго момиче ли?Заради Хогуортс ли е?Да не би с нещо да съм те наранила?-не спираше да задава въпроси Бетъни.. -Чуй ме,влюбих се в друго момиче и ти изневерих.Просто не можем с теб да бъдем заедно. Когато чу това,от лицето на Бетъни се изрони сълза и без повече думи тя излезе от сладкарницата,изрече отново думи за магипортиране и изчезна. -Но,Бетъни почакай.-последва я Майкъл,но вече беше късно.Бетъни потегли за Хгуортс и с това приключи престоя и в Лондон... | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
Брой мнения : 1272 Age : 28 Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’ Дом : Слидерин Registration date : 14.07.2007
| Заглавие: Re: Сладкарничката на Мадам Тери Съб Окт 20 2007, 21:48 | |
| Еммчето реши,че отдавна не бе излизала извън Хогуортс и излезе на разходка из Лондон.Първо се отби при Мадам Тери както винаги,реши че няколко топки сладолед и едно бяло фрапе няма да й се отразят зле.Тя отвори вратата и звънчето иззвъня.В сладкарничката нямаше никого,освен Мадам Тери.ТЯ се зарадва да види Еммчето и думите й бяха: -Еммче!Ти ли си? -Тери!радвам се да те видя! -Много си се променила миличка!Радвам се че се отби! -А ти си си старата,мила и добра Мадам Тери!Между другото се преместих в Слидерин!И чакам одобрение за напускане като учител... -Но защо... -Ами в Слидерин са всички от компанията,а в Грифиндор и без това няма никой нов и почти всички напуснаха Хогуортс...А като преподавател...омръзна ми да измислям скучни уроци и да тормозя децата... -Щом смяташ,че така ще е най-добре,хубаво!Та какво казваш ще хапнеш? -Не съм казала!-каза с насмешка еммчето.-Амии нали знаеш от онзи сладолед с банана,дето има по-една ягодова,ванилова и шоколадова топка... и едно бяло фрапе! -Е за какво ли те питам де!Знам си те аз!-и Тери сложи на малката кръгла масичка,това което искаше еммчето. Тогава звънчето на сладкарничката иззвъня и зад вратата се появи...
Последната промяна е направена от на Нед Окт 21 2007, 17:05; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Сладкарничката на Мадам Тери Нед Окт 21 2007, 08:57 | |
| Джинни се луташе натам-насам из уличката, докато най-накрая видя в края й тази сладкарничка, която търсеше. Блъсна леко вратата и влезе. Вътре беше много широко и миришеше много вкусно. Поздрави съучениците си и седна на една свободна дървена масичка. "Хърмаяни трябва да дойде всеки момент (под Хърмаяни имам впредвид тази, която в е от Хафълпаф, защото имаме и друга Хърмаяни...)" - помисли си тя и се огледа отново да не би просто да не я е видяла. |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
Брой мнения : 1272 Age : 28 Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’ Дом : Слидерин Registration date : 14.07.2007
| Заглавие: Re: Сладкарничката на Мадам Тери Нед Окт 21 2007, 17:09 | |
| Еммчето позна Джинни и каза: -Здрасти Джинни?И ти ли се чудиш как да отбиеш времето? | |
|
| |
Daniel ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 1019 Age : 32 Местожителство : Пловдив, Майнатаун Дом : Рейвънклоу Галеони : 330 Registration date : 18.10.2007
| Заглавие: Re: Сладкарничката на Мадам Тери Нед Окт 21 2007, 17:21 | |
| Дан обикаляше из Лондон във студения мразовит есенен ден. Реши да отиде при Мадам Тери и да изпие един шейк и да се стопли...влизайки в магазина видя на една масичка да седят Джинни Уизли и emm4eto! Той ги поздрави и попита: - Може ли да седна при вас, защото днес нямам компания... | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: Сладкарничката на Мадам Тери Нед Окт 21 2007, 17:45 | |
| Eммчето се усмихна и каза: -Разбира се заповядай!Между другото Джини,Дан какво ще хапнете? | |
|
| |
Daniel ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 1019 Age : 32 Местожителство : Пловдив, Майнатаун Дом : Рейвънклоу Галеони : 330 Registration date : 18.10.2007
| Заглавие: Re: Сладкарничката на Мадам Тери Нед Окт 21 2007, 17:49 | |
| - Аз ще пийна един горещ шоколад, и може би ще си взема от прекрасните ореховки на Мадам Тери... - отговори Дан... - Вас какво Ви води насам? - Продължи разговора Дан... | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: Сладкарничката на Мадам Тери Нед Окт 21 2007, 18:00 | |
| Еммчето извика: -Териии! Гласът на Мадам Тери се чу от някъде: -Ей сега идвам,мила! -Уфф,добре!Ами Дан реших да разнообразя малко,сигурно от половин година не съм излизала извън Хогуортс.Реших да намина при Тери... -Ето ме!Кажи миличка! -Амиии...а да...1 горещ шоколад и от ореховките ти...наистина са стахотни... -Еммче!!!Как така казваш,че са страхотни като никога не си ги опитвала даже!Та ти ядеш винаги от този сладолед... -Е,добре де... -Ей, сега ще ги донеса...- каза изморено Мадам Тери.
| |
|
| |
Daniel ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Сладкарничката на Мадам Тери Нед Окт 21 2007, 18:14 | |
| - Здравей, Тери...не съм идвал тук от месеци...май беше юни когато бях тук. - каза Дан - много е приятно тук, и с тези нови фенери...Харесват ли ти фенерите, emm4eto?! На мен ми харесват ужасно много... | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Сладкарничката на Мадам Тери Нед Окт 21 2007, 19:11 | |
| Джинни замислено гледаше през прозореца на сладкарничката и не чуваше нищо от произходящото. - Ехооо ! Извинете, вие какво ще поръчате ? - върна я на земята продавачката. - Ами... - Джинни вдигна менюто и разгледа внимателно. - Искам две палачинки с боровинкова глазура и един горещ шоколад. |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: Сладкарничката на Мадам Тери Нед Окт 21 2007, 19:44 | |
| -Да...харесват ми...хубави са!не ги бях забелязала!
п.п.викай ми еммче и няма нужда да сменяш езика... | |
|
| |
Daniel ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Сладкарничката на Мадам Тери Нед Окт 21 2007, 20:00 | |
| - Добре дошла на земята, Джинни...хубав избор...обожавам боровинки - Дан се усмихна и Джини му отвърна... Дан погледна часовника си. Не бързаше за никъде, но това му беше един навик, който имае от много време. После се обърна към Мадам Тери и каза: - Моли винаги е искала рецептата на тези ореховки, но ти никога не издаваш тайните си... - Така е - иначе всеки щеше да си прави от моите сладкиши и в къщи...и аз щях да бъда много самотна... - Няма такава опастност - усмихна се Дан и отпи от горещия шоколад...наистина беше божествен. - Тук винаги има ужастно много хора... - Наистина е така - каза... | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: Сладкарничката на Мадам Тери Нед Окт 21 2007, 20:21 | |
| еммчето.-но сега е празно...е почти...-каза еммчето и се обърна към масата зад гърба си,и изгледа момчетата,които бяха седнали там злобно... | |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
Daniel ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Сладкарничката на Мадам Тери Пон Окт 22 2007, 07:39 | |
| - Ами честно казано не съм я виждал може би целия ден...да не и се е случило нещо... - с тревога в гласа предположи Дан. - Не, не ми се вярва... - сподали Джинни.... - Да, сигурно просто е забравила - предположи отново Дан... | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Сладкарничката на Мадам Тери Пон Окт 22 2007, 09:50 | |
| -Де да можех да й се обадя. Тя има мъгълски телефон в къщи, ама аз нямам... Отговори момичето с рижавата коса.
Последната промяна е направена от на Пон Окт 22 2007, 13:21; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Daniel ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Сладкарничката на Мадам Тери Пон Окт 22 2007, 10:00 | |
| - Ако искаш ще ивикам совата ми Янос да и занесе писмо... - предложи Дан наистина заинтригуван от това какво се е случило с другото момиче! | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: Сладкарничката на Мадам Тери Пон Окт 22 2007, 20:06 | |
| - Аммиии може да е забравила или да има някаква спешна работа...-каза еммчето. | |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
Daniel ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Сладкарничката на Мадам Тери Вто Окт 23 2007, 09:15 | |
| - Нека не се притесняваме предварително. Може просто да се е забавила в някой магазин. - предложи Дан. | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Сладкарничката на Мадам Тери | |
| |
|
| |
| Сладкарничката на Мадам Тери | |
|