| Оплаквания от учители | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Belladora ~~Напуснал~~
Брой мнения : 1101 Дом : Рейвънклоу Галеони : 267 Registration date : 08.08.2007
| Заглавие: Оплаквания от учители Съб Сеп 08 2007, 15:39 | |
| Ако забележите,че някой учител преподава уроците си,като ги копира дословно от друг форум или не сте доволни от начина му на преподаване/оценяване или нещо друго,то тук е мястото да се оплачете за да се вземат мерки.Обаче не искам безмислени постове с обиди или сърдения,че не сте получили желаната оценка.Нека всяко мнение да е добре изказано и аргументирано! | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
Брой мнения : 1101 Дом : Рейвънклоу Галеони : 267 Registration date : 08.08.2007
| Заглавие: Re: Оплаквания от учители Вто Окт 02 2007, 23:49 | |
| В ПРАВИЛАТА много ясно е казано че е ЗАБРАНЕНО да се копират уроците от други сайтове и форуми!И въпреки това забелязвам,че някои продължават да го правят!Няма да кажа кои са,за да им дам възможност да си земат бележка!Обаче това е за последно!Ако още веднъж видя копиран урок ще става лошо! | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Оплаквания от учители Пет Фев 22 2008, 15:44 | |
| аз забелязах че някой учители изобщо не са влизали да видят новите ученици който искат да се запишат за техния предмет. Никой не преподава нищо а сме бая хора. |
|
| |
*Rikki*Chadwick* ~Учител по Отвари~
Брой мнения : 421 Registration date : 22.01.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Оплаквания от учители Пет Фев 22 2008, 16:00 | |
| Да, права си !Уж една от админките (да не кажа бившата,защото чух нещо такова) каза,че този учител,който не пусне урок до понеделник ще се сбогува с правата си на такъв,но нищо не стана... *Рикки* | |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Оплаквания от учители Пет Фев 22 2008, 19:04 | |
| Аз сън на същтото мнение ,има и учители който дори не са направили тама записване на тяхния предмет! | |
|
| |
Jane Undead ~~Доцент по Вълшебство~~
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
| Заглавие: Re: Оплаквания от учители Вто Апр 01 2008, 00:45 | |
| Мрън, защо на предмета ми пише Астрология? Доколкото помня, преподавам по Астрономия. Може ли да ми смените картинката? Нека да е нещо астрономическо. (ако се затруднявате с намирането, ще ви пратя) | |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Оплаквания от учители Вто Апр 01 2008, 07:10 | |
| Ми тази си пасват размерите,Но ако намериш нещо със същите размери прати а за името на предмета ти да бъде ли преименувано? | |
|
| |
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: Оплаквания от учители Вто Апр 01 2008, 09:09 | |
| По-принцип аз правя картинките, а не ги намирам готови. Ако имаш някоя хубава идея за картинка, дай я.
| |
|
| |
stefity.1 Админче
| Заглавие: Re: Оплаквания от учители Вто Апр 01 2008, 09:12 | |
| На мен ми харесва сегашната само натписа.... | |
|
| |
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
| |
| |
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| |
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Оплаквания от учители Сря Апр 09 2008, 00:13 | |
| Ето картинката ми за астрономията. Че бол.бг май няма да го има скоро, а трябва да има картинка. Стефи, моля те качи я. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Оплаквания от учители | |
| |
|
| |
| Оплаквания от учители | |
|