| Коя е любимата ви Хари Потър книга? | |
|
+4(* NaDэ7y *) Експирианс Силвърстайн Хърмаяни ~Bellatrix~ 8 posters |
Коя е любимата ви ХП книга? | Хари Потър и Философският камък | | 0% | [ 0 ] | Хари Потър и Стаята ня тайните | | 17% | [ 3 ] | Хари Потър и Затворникът от Азкабан | | 0% | [ 0 ] | Хари Потър и Орденът на феникса | | 6% | [ 1 ] | Хари Потър и Нечистокръвният принц | | 6% | [ 1 ] | Хари Потър и Смъртоносните светии | | 17% | [ 3 ] | Всички | | 56% | [ 10 ] |
| Общо гласове : 18 | | |
|
Автор | Съобщение |
---|
~Bellatrix~ Слидеринка
Брой мнения : 532 Age : 28 Местожителство : Света на летящите овце ^^ Дом : Slytherin Галеони : Достатъчни Registration date : 27.08.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Коя е любимата ви Хари Потър книга? Сря Сеп 12 2007, 17:56 | |
| Коя е любимата ви книга от известната поредица? Защо? | |
|
| |
Хърмаяни Северно сияние
Брой мнения : 1608 Age : 27 Местожителство : Северно сияние Дом : Слидерин Registration date : 21.05.2007
| |
| |
Експирианс Силвърстайн ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 49 Age : 34 Дом : Грифиндор Галеони : 381 Registration date : 03.10.2007
| Заглавие: Re: Коя е любимата ви Хари Потър книга? Пет Окт 05 2007, 23:07 | |
| аз гласувах за всички. Нямам определена любима книга за Хари Потър. Всичките съм ги чела поне по два пъти и ся очаквам с нетърпение да излезе последната | |
|
| |
(* NaDэ7y *) (* SLyThErIn *)
Брой мнения : 1346 Age : 30 Дом : Слидерин Registration date : 20.06.2007
| Заглавие: Re: Коя е любимата ви Хари Потър книга? Съб Окт 06 2007, 12:14 | |
| | |
|
| |
ver4etooo Слидерин
Брой мнения : 576 Местожителство : εїз In PiNk WoRlD εїз Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: Коя е любимата ви Хари Потър книга? Сря Окт 10 2007, 23:00 | |
| гласувам за всички мноо са яки | |
|
| |
Daniel ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 1019 Age : 32 Местожителство : Пловдив, Майнатаун Дом : Рейвънклоу Галеони : 330 Registration date : 18.10.2007
| Заглавие: Re: Коя е любимата ви Хари Потър книга? Чет Окт 18 2007, 21:12 | |
| Ами всички ги харесвам, но може би най-любимата ми е последната, защото разкрива всичко в края на историята! | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Коя е любимата ви Хари Потър книга? Пон Ное 12 2007, 01:14 | |
| Книгите са наитина страхотни ! Като почна да чета някоя от книгите, ако не съм я чела преди, направо не мога да спра. Ами какво ще се случи натам ? Не мога да намеря къде да спра, за да продължа друг път. Аз съм ги чела само по 2 пъти. (Без 4-тата и без 7-мата. Тях съм ги чела само по веднъж.) Първо ми ги беше дала една приятелка и ги прочетох много бързо. На руски бяха. Втори път ги препрочитах на бг. Суупер са ! Много уважавам Роу, задето всичко е изчела. Много неща е научила за да вплете всичко така, че да повярваме, че съществува. (Кой знае ? Може и истина да е ) Аз гласувах за седмата книга. В нея има много напрежение, защото на всяка страница очаквам някой да умре . Ужас. Ама все пак продължавах и продължавах... ууужас. Не можах да спра докато не я прочетох, макар и на компютъра да съм я чела. Очите ми бяха червени, като този вят, с който пиша . Направо от нета, на руски, няколко дни след излизането й на английски . Сега сестра ми от един месец все обещава да ми я прати. :mad5: Книгата е излязла на 13 октомври, а все още я намам. Сестра ми казва "Като си дадеш изпитите, тогава !" А те все ми ги отменят за по-късно, за да ги давам и с други ученици :mad5:. Ужас. И съм 100 % сигурна, че после тя ще каже "Когато си изкараш и следващите". А в Кюстендил не я продават на руски !
|
|
| |
Prisila Part of the Game,right?
Брой мнения : 1728 Age : 35 Местожителство : In the midlle of nowere Дом : Рейвънклоу Галеони : 1378 Registration date : 28.10.2007
| Заглавие: Re: Коя е любимата ви Хари Потър книга? Съб Ное 17 2007, 10:29 | |
| Аз ли недовиждам или в анкетката липсва любимата ми книга?... "Огненият бокал" е моят фаворит.Тази книга е нефероятна!Много ми харесва свтовното по куидич и разбира се Тримагическия турнир.Също така ми хареса и там дет умря Седрик.Не ме разбирайте погрешно,аз не исках той да умира но си падам малко DramaQueen и беше много добре написано.Да не говорим ,че си си умирах от кеф на сценките на ревност на Рон,заради Крум.Абе мн я обичам тази книга.И тя е препрочитана "n" пъти . (: | |
|
| |
Dark_Angel ~~ Професор по Трансфигурация ~~
Брой мнения : 426 Registration date : 27.11.2007
| Заглавие: ЗДР Нед Дек 09 2007, 19:33 | |
| Гласувам за всички! са! | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Коя е любимата ви Хари Потър книга? Нед Мар 23 2008, 17:15 | |
| Аз пък гласувах за "Стаята на тайните",просто защото е пълна със загадки и ме държа в напрежение до самия финал. |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Коя е любимата ви Хари Потър книга? | |
| |
|
| |
| Коя е любимата ви Хари Потър книга? | |
|