Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Хогуортс

Изживейте света на магията !

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеРегистрирайте сеПоследни снимкиВход

Коя е любимата ви Хари Потър книга?

Go down 
+4
(* NaDэ7y *)
Експирианс Силвърстайн
Хърмаяни
~Bellatrix~
8 posters

Коя е любимата ви ХП книга?
Хари Потър и Философският камък
Коя е любимата ви Хари Потър книга? I_vote_lcap0%Коя е любимата ви Хари Потър книга? I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Хари Потър и Стаята ня тайните
Коя е любимата ви Хари Потър книга? I_vote_lcap17%Коя е любимата ви Хари Потър книга? I_vote_rcap
 17% [ 3 ]
Хари Потър и Затворникът от Азкабан
Коя е любимата ви Хари Потър книга? I_vote_lcap0%Коя е любимата ви Хари Потър книга? I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Хари Потър и Орденът на феникса
Коя е любимата ви Хари Потър книга? I_vote_lcap6%Коя е любимата ви Хари Потър книга? I_vote_rcap
 6% [ 1 ]
Хари Потър и Нечистокръвният принц
Коя е любимата ви Хари Потър книга? I_vote_lcap6%Коя е любимата ви Хари Потър книга? I_vote_rcap
 6% [ 1 ]
Хари Потър и Смъртоносните светии
Коя е любимата ви Хари Потър книга? I_vote_lcap17%Коя е любимата ви Хари Потър книга? I_vote_rcap
 17% [ 3 ]
Всички
Коя е любимата ви Хари Потър книга? I_vote_lcap56%Коя е любимата ви Хари Потър книга? I_vote_rcap
 56% [ 10 ]
Общо гласове : 18

АвторСъобщение
~Bellatrix~
Слидеринка
Слидеринка
~Bellatrix~

Female
Брой мнения : 532
Местожителство : Света на летящите овце ^^
Дом : Slytherin
Галеони : Достатъчни
Registration date : 27.08.2007

Герой
Описание на героя ви::

Коя е любимата ви Хари Потър книга? Empty
ПисанеЗаглавие: Коя е любимата ви Хари Потър книга?   Коя е любимата ви Хари Потър книга? Icon_minitimeСря Сеп 12 2007, 17:56

Коя е любимата ви книга от известната поредица? Защо?
Върнете се в началото Go down
http://potter-school.nice-forums.com/
Хърмаяни
Северно сияние
Северно сияние
Хърмаяни

Female
Брой мнения : 1608
Местожителство : Северно сияние
Дом : Слидерин
Registration date : 21.05.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Коя е любимата ви Хари Потър книга?   Коя е любимата ви Хари Потър книга? Icon_minitimeСря Окт 03 2007, 12:13

На мен любимата ми е Хари Потър и "Ордена на Феникса".Харесвам и "Нечеистокръвния принц",ама все пак си гласувах за Ордена.Все още не съм прочела,но научих някои нещо и съм малко разочарована,затова едвали ще ми бъде любима.Rolling Eyes
http://potter-school.nice-forums.com/index.htm
Експирианс Силвърстайн
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Експирианс Силвърстайн

Female
Брой мнения : 49
Дом : Грифиндор
Галеони : 381
Registration date : 03.10.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Коя е любимата ви Хари Потър книга?   Коя е любимата ви Хари Потър книга? Icon_minitimeПет Окт 05 2007, 23:07

аз гласувах за всички. Нямам определена любима книга за Хари Потър. Всичките съм ги чела поне по два пъти и ся очаквам с нетърпение да излезе последната
http://sedai.forumsline.com/
(* NaDэ7y *)
(* SLyThErIn *)
(* SLyThErIn *)
(* NaDэ7y *)

Female
Брой мнения : 1346
Дом : Слидерин
Registration date : 20.06.2007

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Коя е любимата ви Хари Потър книга?   Коя е любимата ви Хари Потър книга? Icon_minitimeСъб Окт 06 2007, 12:14

че тя вече излезе...
http://www.harrypotterfans.yourme.net
ver4etooo
Слидерин
Слидерин
ver4etooo

Female
Брой мнения : 576
Местожителство : εїз In PiNk WoRlD εїз
Registration date : 09.10.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Коя е любимата ви Хари Потър книга?   Коя е любимата ви Хари Потър книга? Icon_minitimeСря Окт 10 2007, 23:00

гласувам за всички мноо са яки lol!
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=24440
Daniel
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Daniel

Male
Брой мнения : 1019
Местожителство : Пловдив, Майнатаун
Дом : Рейвънклоу
Галеони : 330
Registration date : 18.10.2007

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Коя е любимата ви Хари Потър книга?   Коя е любимата ви Хари Потър книга? Icon_minitimeЧет Окт 18 2007, 21:12

Ами всички ги харесвам, но може би най-любимата ми е последната, защото разкрива всичко в края на историята!
http://zoom.bg/Love92maker
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Коя е любимата ви Хари Потър книга?   Коя е любимата ви Хари Потър книга? Icon_minitimeПон Ное 12 2007, 01:14

Книгите са наитина страхотни ! Като почна да чета някоя от книгите, ако не съм я чела преди, направо не мога да спра. Ами какво ще се случи натам ? Не мога да намеря къде да спра, за да продължа друг път. Аз съм ги чела само по 2 пъти. (Без 4-тата и без 7-мата. Тях съм ги чела само по веднъж.) Първо ми ги беше дала една приятелка и ги прочетох много бързо. На руски бяха. Втори път ги препрочитах на бг. Суупер са ! Много уважавам Роу, задето всичко е изчела. Много неща е научила за да вплете всичко така, че да повярваме, че съществува. (Кой знае ? Може и истина да е Laughing ) Аз гласувах за седмата книга. В нея има много напрежение, защото на всяка страница очаквам някой да умре pale. Ужас. Ама все пак продължавах и продължавах... ууужас. Не можах да спра докато не я прочетох, макар и на компютъра да съм я чела. Очите ми бяха червени, като този вят, с който пиша Laughing. Направо от нета, на руски, няколко дни след излизането й на английски . Сега сестра ми от един месец все обещава да ми я прати. :mad5: Книгата е излязла на 13 октомври, а все още я намам. Сестра ми казва "Като си дадеш изпитите, тогава !" А те все ми ги отменят за по-късно, за да ги давам и с други ученици :mad5:. Ужас. И съм 100 % сигурна, че после тя ще каже "Когато си изкараш и следващите".Коя е любимата ви Хари Потър книга? 9 А в Кюстендил не я продават на руски !
Prisila
Part of the Game,right?
Part of the Game,right?
Prisila

Female
Брой мнения : 1728
Местожителство : In the midlle of nowere
Дом : Рейвънклоу
Галеони : 1378
Registration date : 28.10.2007

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Коя е любимата ви Хари Потър книга?   Коя е любимата ви Хари Потър книга? Icon_minitimeСъб Ное 17 2007, 10:29

Аз ли недовиждам или в анкетката липсва любимата ми книга?...
"Огненият бокал" е моят фаворит.Тази книга е нефероятна!Много ми харесва свтовното по куидич и разбира се Тримагическия турнир.Също така ми хареса и там дет умря Седрик.Не ме разбирайте погрешно,аз не исках той да умира но си падам малко DramaQueen и беше много добре написано.Да не говорим ,че си си умирах от кеф на сценките на ревност на Рон,заради Крум.Абе мн я обичам тази книга.И тя е препрочитана "n" пъти . (:
http://missshine.aha.bg/
Dark_Angel
~~ Професор по Трансфигурация ~~
~~ Професор по Трансфигурация ~~
Dark_Angel

Female
Брой мнения : 426
Registration date : 27.11.2007

Герой

ПисанеЗаглавие: ЗДР   Коя е любимата ви Хари Потър книга? Icon_minitimeНед Дек 09 2007, 19:33

Гласувам за всички! iamfirst са!
http://zoom.bg/DarkRose
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Коя е любимата ви Хари Потър книга?   Коя е любимата ви Хари Потър книга? Icon_minitimeНед Мар 23 2008, 17:15

Аз пък гласувах за "Стаята на тайните",просто защото е пълна със загадки и ме държа в напрежение до самия финал.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Коя е любимата ви Хари Потър книга?   Коя е любимата ви Хари Потър книга? Icon_minitime

Коя е любимата ви Хари Потър книга?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Хогуортс :: Добре дошли :: Обсъждалня-
Идете на: