Хогуортс Изживейте света на магията ! |
|
| Вели(Velly:) | |
|
+6Belladora (* NaDэ7y *) emma {RiRi_FoReVaR} Хърмаяни Made_in_paradise™ 10 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Made_in_paradise™ ~~Директорка~~
Брой мнения : 1342 Age : 30 Местожителство : *where the dreams are real* Дом : Slytherin Registration date : 05.05.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Вели(Velly:) Пет Сеп 14 2007, 13:02 | |
| Тук задавайте въпросите си към мен :))) | |
| | | Хърмаяни Северно сияние
Брой мнения : 1608 Age : 27 Местожителство : Северно сияние Дом : Слидерин Registration date : 21.05.2007
| Заглавие: Re: Вели(Velly:) Съб Сеп 15 2007, 14:28 | |
| Кой ти е любимия цвят? Обичаш ли дъжда? Любима песен? Коя зодия си?
| |
| | | {RiRi_FoReVaR} Слидерин
Брой мнения : 1272 Age : 28 Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’ Дом : Слидерин Registration date : 14.07.2007
| Заглавие: Re: Вели(Velly:) Съб Сеп 15 2007, 19:02 | |
| Защо толкова време не влиза във форума? | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Вели(Velly:) Съб Сеп 15 2007, 19:55 | |
| Да,и аз искамх това да те попитам.Аз дори незнаех,че има друга админка...Как можеш да не се заинтересуваш от собствения си форум?Който всъщност е много добре устроен |
| | | Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Вели(Velly:) Съб Сеп 15 2007, 23:24 | |
| Какво е твоето мнение за държанието ти? Заминавала ли си някъде в чужбина?Някога? |
| | | Made_in_paradise™ ~~Директорка~~
Брой мнения : 1342 Age : 30 Местожителство : *where the dreams are real* Дом : Slytherin Registration date : 05.05.2007
| Заглавие: Re: Вели(Velly:) Пон Сеп 17 2007, 10:55 | |
| Кой ти е любимия цвят?-жълт Обичаш ли дъжда?-Да.Обожавам го.Обичам когато вали да излеза и да се намокря хубаво. Любима песен?Leann Rimes-Can't fight the moonlight Коя зодия си?-Близнаци Защо толкова време не влиза във форума?-Така,тук е мястото където да обясня.Периода,в който не влизах беше лятото.Тогава бях на село(цялото лято),след това на море,а и нямах нет.Пък и имаше друга админка.А сега ще влизам редовно... Заминавала ли си някъде в чужбина?Някога?-Не,но много искам...
| |
| | | Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Вели(Velly:) Пон Сеп 17 2007, 19:27 | |
| - Velly:) написа:
- Кой ти е любимия цвят?-жълт
Обичаш ли дъжда?-Да.Обожавам го.Обичам когато вали да излеза и да се намокря хубаво. Любима песен?Leann Rimes-Can't fight the moonlight Коя зодия си?-Близнаци Защо толкова време не влиза във форума?-Така,тук е мястото където да обясня.Периода,в който не влизах беше лятото.Тогава бях на село(цялото лято),след това на море,а и нямах нет.Пък и имаше друга админка.А сега ще влизам редовно... Заминавала ли си някъде в чужбина?Някога?-Не,но много искам...
Защо не отговори на въпроса ми "Какво е твоето мнение за държанието ти?" или така ти изнася? :shock: (просто питам) Какви заимотношения си с майка ти и баща ти? |
| | | | emma Админче
Брой мнения : 1090 Age : 31 Registration date : 03.06.2007
| Заглавие: Re: Вели(Velly:) Пон Сеп 17 2007, 22:04 | |
| - Цитат :
- Даже не знам дали ще ме се налага още една админка...
Това означава ли ,че вече няма да съм админка :confused: :confused: | |
| | | (* NaDэ7y *) (* SLyThErIn *)
Брой мнения : 1346 Age : 30 Дом : Слидерин Registration date : 20.06.2007
| Заглавие: Re: Вели(Velly:) Вто Сеп 18 2007, 00:07 | |
| | |
| | | Belladora ~~Напуснал~~
Брой мнения : 1101 Дом : Рейвънклоу Галеони : 267 Registration date : 08.08.2007
| Заглавие: Re: Вели(Velly:) Вто Сеп 18 2007, 14:37 | |
| Ако махаш админските права на ема,махни и моите модераторски!Сори,ама никак не ми харесва идеята ти да прецакаш някой които е направил толкова много за форума! | |
| | | Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Вели(Velly:) Вто Сеп 18 2007, 17:24 | |
| Аз не питах дали си редовна и не ме интересува питах за държажанието ти?Очаквам отговор за държанието ти? И още един въпрос:Как мислиш,че ще приемат потребителите това,че си отсъствала дълго време и сега идваш ш си правиш на важна? (просто въпрос) Още един въпрос:Кое е любимето ти животно? |
| Заглавие: Re: Вели(Velly:) Вто Сеп 18 2007, 18:10 | |
| Не съм казала,че ще и махна администраторските права.Просто казах,че ще съм редовна и ще си изпълнявам задълженията като администратор,а тя ще остане админ. Как мислиш,че ще приемат потребителите това,че си отсъствала дълго време и сега идваш ш си правиш на важна?-Знам,че никой не приема това и на никой не му е лесно да свикни.Знам също така,че на повечето от вас(да не кажа всички) не ви е приятно,че аз още съм админ и че съм отсъствала дълго време и сега веднага почвам да командвам и така нататък,но както казах аз съм админ и ще продължа задълженията си по старому. А за държанието?-Какво мисля ли?Ще се опитам да бъда обикновен потребител на форума и ще кажа,че още откакто дойдох си мисля,че съм направила кой знае какво си за форума,а аз дори не знам,че има Тримагически турнир.Все още не знам как са нещата от форума.И,че се мисля за голяма работа.Ето ти най сетне отговора.Но това трябваа да го приемете,въпреки че съм отсъствала дълго време,аз ще продължавам с администраторските си права. Кое е любимето ти животно?-маймуна | |
| | | (* NaDэ7y *) (* SLyThErIn *)
Брой мнения : 1346 Age : 30 Дом : Слидерин Registration date : 20.06.2007
| Заглавие: Re: Вели(Velly:) Вто Сеп 18 2007, 20:47 | |
| Извинявай ама прочетох че беше написала в чата или някъде другаде че може би няма да има нужда от друг админ щом ти вече си редовна и емма попита дали и махаш правата | |
| | | Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Вели(Velly:) Сря Сеп 19 2007, 09:37 | |
| Какво ще каже гаджето ти за това отсъстване?|Илил беше с него? От колко време сте с него? Какво мислиш,че намира в тебе?А ти какво намираш в него? :rabbit: |
| Заглавие: Re: Вели(Velly:) Сря Сеп 19 2007, 12:07 | |
| - Еквамерила написа:
- Какво ще каже гаджето ти за това отсъстване?|Илил беше с него?
От колко време сте с него? Какво мислиш,че намира в тебе?А ти какво намираш в него? :rabbit: Бях с него.От 2 месеца.Нз...той ще каже...може би един приятен и забавен човек.Същото намирам аз в него. | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Вели(Velly:) Сря Сеп 19 2007, 14:25 | |
| 1.Ще те помоля да отговаряш малко по-на дълго и на широко.Аз лично мисля,че за да ходиш с някой той не трябва да е само забавен и приятен.Трябва да е много повече от това.Какво друго намираш в него? 2.Искам също да те попитам-тъй като подържам някакви връзки е Емма и знам как тя е станала админ-как така и даде правата само от едно "Може ли да стана админ?"?Защото знам ,че първо се е разпределила и вотрото нещо,което тя е направила е да ти поиска разрешение да стане админ.Как се довери на човек с 1 мнение и човеко когото не познаваш?И толкова ли си лекомислена попринцип,защото точно в случая ти след по малко от час нямаше да имаш форум ако тя беше някой хакер да речем... |
| | | Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Вели(Velly:) Сря Сеп 19 2007, 17:02 | |
| Онова правило е заради мен нали? Какво ще кажеш за любовта като цяло?И мислиш ли,че си зряла изобщо за любов? Това,което изпитваш за теб любов или приятелство е? |
| Заглавие: Re: Вели(Velly:) Сря Сеп 19 2007, 22:56 | |
| - Rihanna написа:
- 1.Ще те помоля да отговаряш малко по-на дълго и на широко.Аз лично мисля,че за да ходиш с някой той не трябва да е само забавен и приятен.Трябва да е много повече от това.Какво друго намираш в него?
2.Искам също да те попитам-тъй като подържам някакви връзки е Емма и знам как тя е станала админ-как така и даде правата само от едно "Може ли да стана админ?"?Защото знам ,че първо се е разпределила и вотрото нещо,което тя е направила е да ти поиска разрешение да стане админ.Как се довери на човек с 1 мнение и човеко когото не познаваш?И толкова ли си лекомислена попринцип,защото точно в случая ти след по малко от час нямаше да имаш форум ако тя беше някой хакер да речем... 1.В него намирам любовта...той ме обича,а и аз него...тоъ откровенно ми казва чувствата си...изобщо МНОГО го харесваш като човек,знам,че винаги ще ме разбере и ще ми помогне и най-важното-че ще ме обича!!! 2.Ами да кажем,че съм лекомислена...просто обичам да рискувам...тогава нещата бяха други...форумът беше съвсем нов,нямаше потребители,аз търсех админ...и реших да рискувам.И да го беше хакнала аз нямаше да съжелявам,защото тогава не се развиваше добре и имаше едва 6 потребителя. | |
| | | | Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Вели(Velly:) Сря Сеп 19 2007, 23:28 | |
| Мара подробната съм и продължавам 1.Защо се интересуваш само от едни потребители или просто другите са по нови и не заслужават и като цяло пишеш след точно определени хора??(поне аз така виждам и ми изглежда странно) 2.Мразиш ли някой в реалноста?И какво може да те накара да намразиш човек? 3.Щом обичаш риска значи повече печелиш или повече губиш?(според теб) |
| Заглавие: Re: Вели(Velly:) Чет Сеп 20 2007, 00:25 | |
| - Еквамерила написа:
- Мара подробната съм и продължавам
1.Защо се интересуваш само от едни потребители или просто другите са по нови и не заслужават и като цяло пишеш след точно определени хора??(поне аз така виждам и ми изглежда странно) 2.Мразиш ли някой в реалноста?И какво може да те накара да намразиш човек? 3.Щом обичаш риска значи повече печелиш или повече губиш?(според теб) 1.Не се интересувам,просто не съм постоянно във форума,а влизам на моменти,а и не съм си цял ден вкъщи и не преглеждам постоянно темата.Иначе нямам предпочитания(не знам защо така изглежда) 2.Ами мразя е много силна казана дума.Мога да кажа,че един човек ми е неприятен или,че не искам да разговарям с него,но мразя е доста силно казана дума и аз не я употребявам.Не смятам,че има нещо,което да ме накара чак пък да мразя човек. 3.Ами да,така е.Обичам да рискувам,защото иначе живота не е интересен.А пък и като рискувам няма даа загубя нищо,а и не съм човек,коъто да съжелява. | |
| | | Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Вели(Velly:) Чет Сеп 20 2007, 00:36 | |
| |
| Заглавие: Re: Вели(Velly:) Чет Сеп 20 2007, 00:45 | |
| | |
| | | Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Вели(Velly:) Чет Сеп 20 2007, 01:09 | |
| Интересно когато тръгна да създаваш форума знаеше ли колко труд отива??И дали когато го създаде осъзна,че си сгрешила?Замисляла ли си се? Кой клас си? От кой град си?
|
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Вели(Velly:) | |
| |
| | | | Вели(Velly:) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |