| Харесва ли ви форума? | |
|
+31Heru_EldA Jane Undead FaTal_SeDucTeD Сабрина Лиза Грейнджър stefity.1 nati_fenche Ginny-Lunna Granger Shaiya Стаси Dark_Angel Prisila Елфида Ron Weasley Тинг Тинг Daniel Хърмаяни Грейнджър (= Smile =) Tom sisi_super H. Grenger Лили Евънс Сали Раткорт ~Bellatrix~ Stacy Ann Ferguson {RiRi_FoReVaR} toni92 LoNNeR Аластор Муди (* NaDэ7y *) Хърмаяни Made_in_paradise™ 35 posters |
|
Каква оценка давате на форума? | 6 | | 74% | [ 89 ] | 5 | | 10% | [ 12 ] | 4 | | 4% | [ 5 ] | 3 | | 2% | [ 3 ] | 2 | | 0% | [ 0 ] | 1 | | 10% | [ 12 ] |
| Общо гласове : 121 | | |
|
Автор | Съобщение |
---|
FaTal_SeDucTeD Хафълпаф
Брой мнения : 376 Age : 30 Дом : Хафъплаф Registration date : 14.03.2008
| Заглавие: Харесва ли ви форума? Съб Мар 15 2008, 13:17 | |
| 6- страхотен е! | |
|
| |
гост Гост
| Заглавие: Re: Харесва ли ви форума? Вто Мар 18 2008, 10:55 | |
| Много е тъмен,всичко е изкопирано и дори 1 не заслужава ама айде..Като го направите с хубави цветове,тогава питайте хубав ли е,защото цветовете гонят..Така да знаете.Не ви обиждам,напротив,сайта е наред,но му сложете по-светъл темплейт. |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Харесва ли ви форума? Вто Мар 18 2008, 10:58 | |
| На мен така ми харесва предава чуството,че си в изтенсия замак "Хогуортс".Това е мойто мнение. | |
|
| |
Jane Undead ~~Доцент по Вълшебство~~
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Харесва ли ви форума? Вто Мар 18 2008, 15:37 | |
| Според мен светъл темплейт не би му отивал. Виждала съм доста светли форуми на Хари Потър, до един отблъскващи на пръв поглед. Освен това не всичко е изкопирано - погледни учебните предмети и фенфикшъните. А най-добре иди се прегледай. (това към госта, не към Стефи) | |
|
| |
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: Харесва ли ви форума? Вто Мар 18 2008, 19:02 | |
| Да. Точно това целях. Да предава атмосферата на Хогуортс. Да прилича малко на... замък по дизайн, но според мен е възможно да бъде по-светло, ама е много гадно това, че не може за фон на форума да се сложи картинка, а само да се избере цвят може. Т.е може да има фонова картинка като това от страни дето е с листата, но самите теми са едноцветни. Т.е може да се сложи по-светло сиво и вместо есенни цветя от страни да са някакви увивни зелени растения... нещо такова. И ест. логото да отива на фона и цветовете. Предлагайте идеи... някакви.
| |
|
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Харесва ли ви форума? Вто Мар 18 2008, 20:06 | |
| На мене пък страшно ми харесва така. Честно казано се регнах, само защото много ми хареса дизайна. Аз лично не съм виждала друг форум с такъв дизайн... и наистина като вляза и се чувствам... уютно... ^^ | |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Харесва ли ви форума? Вто Мар 18 2008, 20:08 | |
| Аз просто свикнах с дизаина и не си представям форума по друк начин! | |
|
| |
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Харесва ли ви форума? Съб Мар 29 2008, 18:03 | |
| Супер форум давам му седмица,ама няма такава оценка и за жалост ще гласувам с 6. |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Харесва ли ви форума? Съб Мар 29 2008, 20:25 | |
| - Heru_EldA написа:
- Да. Точно това целях. Да предава атмосферата на Хогуортс. Да прилича малко на... замък по дизайн, но според мен е възможно да бъде по-светло, ама е много гадно това, че не може за фон на форума да се сложи картинка, а само да се избере цвят може. Т.е може да има фонова картинка като това от страни дето е с листата, но самите теми са едноцветни. Т.е може да се сложи по-светло сиво и вместо есенни цветя от страни да са някакви увивни зелени растения... нещо такова. И ест. логото да отива на фона и цветовете. Предлагайте идеи... някакви.
Според мен цветята са си супер,връзват се с останалия дизайн...а и на картинката освен цветя има и замък...ужасно ще изпъква ако се сложи светла картинка за беграунд/ако се пише така.../ Мисля,че дизайна е прекрасен,а и картинките които Юлето сложи са прекрасни...в почти всички форуми има еднакви картинки...всеки копира от където му хареса и стават ужасно еднотипни и скучни :) Надявам се някой да не краде тези... Абе форума е страхотевично як!Нямам думи | |
|
| |
vikos ~Префект на Слидерин~
Брой мнения : 251 Age : 26 Местожителство : На луната Дом : Слидерин Registration date : 22.04.2008
| Заглавие: Re: Харесва ли ви форума? Вто Апр 29 2008, 18:17 | |
| Аз дадох 6 защото форума е perfekt. | |
|
| |
Бил Дейвис ~Професор по Аритмантика~
Брой мнения : 166 Registration date : 21.04.2008
| Заглавие: Re: Харесва ли ви форума? Вто Апр 29 2008, 20:58 | |
| Има си хас... що за въпрос.. ест, че 6 ! Дизайна и потребителите са супер. Не е скучно щото има някой който да ме дразни и не всичко е мирно и кротко.. Само не ми харесва, че повече се флууди, а не се пише РП.. иначе 6 от мен! | |
|
| |
little-emma ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 17 Age : 26 Местожителство : Варна ^^ Дом : не знам все още...^^ Registration date : 09.09.2010
| Заглавие: Re: Харесва ли ви форума? Чет Мар 17 2011, 13:35 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Харесва ли ви форума? | |
| |
|
| |
| Харесва ли ви форума? | |
|