| Никога не биха казали ... | |
|
+6Prisila {RiRi_FoReVaR} Ron Weasley Daniel sisi_super Belladora 10 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Belladora ~~Напуснал~~
Брой мнения : 1101 Дом : Рейвънклоу Галеони : 267 Registration date : 08.08.2007
| Заглавие: Никога не биха казали ... Сря Сеп 19 2007, 16:21 | |
| Тук пускайте забавни реплики или диалози,които героите от ХП никога не биха казали.Авторите на най-оригиналните и смешни творения ще печелят точки за дома си! | |
|
| |
sisi_super Хафълпаф
Брой мнения : 32 Registration date : 05.10.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Никога не биха казали ... Пет Окт 05 2007, 17:49 | |
| Хари-Волдемор любов моя Хърмаяни-Не ми се учи Снейп-браво Хари Драко-офф колко съм прост Драко-Хърмаяни обичам те Волдемор-браво ве Хари ти оцеля Хари-Слидерин is the best | |
|
| |
Belladora ~~Напуснал~~
Брой мнения : 1101 Дом : Рейвънклоу Галеони : 267 Registration date : 08.08.2007
| Заглавие: Re: Никога не биха казали ... Пон Окт 08 2007, 08:48 | |
| Хагрид: - Не ми се занимава с дракони,предпочитам да отглеждам пухкавел-мъници. Дъмбълдор: - Искам да стана министър на магията и да управлявам магьосническият свят Макгонъгол: - Двойно домашно за Слидерин,а Грифондор са освободени от часа Пийвс: - Никога повече няма да правя пакости | |
|
| |
Daniel ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 1019 Age : 32 Местожителство : Пловдив, Майнатаун Дом : Рейвънклоу Галеони : 330 Registration date : 18.10.2007
| Заглавие: Re: Никога не биха казали ... Пон Окт 22 2007, 09:52 | |
| Хагрид: Най-сетне се отървах от това всеядно нещо Бъкбийк...щеше да ми изяде тиквите...нахален грозник!
Хари: Миртъл, ти си най-красивия дух, за който се сещам в момента. По-красива си и от Кървавия барон, и от Почти-безглавия Ник...
Хърмаяни: Тази Макгонагъл много ме изнервя - как може да ни даде толкова труден тест за петокурсници. Та беше невъзможно да се отговори на повечето въпроси. Например: Каква е магията за трансфигурирам мишка в бокал...
Рон: Хърмаяни, нуждаеш ли се от помощ за тази отвара! Мисля, че трябва да бъркаш три пъти наляво и после два пъти надясно... | |
|
| |
Ron Weasley ПрЕФеКт На ХаФЪлПаф
Брой мнения : 302 Age : 29 Местожителство : Хралупата Дом : Хафълпаф Registration date : 21.10.2007
| Заглавие: Re: Никога не биха казали ... Сря Окт 24 2007, 22:21 | |
| Драко: Потър, аре на чай?!
Рон: Ох, как ми се иска сега да бях в час по отвари.
Хари: Тоя тъп куидич.
Хагрид: Мразя го тоя дракон.
Луциус: Артър Уизли има супер готина работа.
Доби: Ах този Хари Потър, сър! | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
Брой мнения : 1272 Age : 28 Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’ Дом : Слидерин Registration date : 14.07.2007
| Заглавие: Re: Никога не биха казали ... Съб Дек 29 2007, 17:58 | |
| Хари:абе за какво ми е да търся хоркрукси,ще замина на почивка с панси паркинсън Дъмбълдор:Хари,моля те кажи на Волдемор да дойде следобед да играем магьоснически шах. Снейп:Двойно домашно за Драко Малфой,Хари Потър и Рон Уизли без домашно. Хагрид:Тоя дракон ме изнервя!Бъкбийк затваряй си грозната уста!Хърмаяни,ти си мътнород! | |
|
| |
Prisila Part of the Game,right?
Брой мнения : 1728 Age : 35 Местожителство : In the midlle of nowere Дом : Рейвънклоу Галеони : 1378 Registration date : 28.10.2007
| Заглавие: Re: Никога не биха казали ... Съб Дек 29 2007, 19:03 | |
| Драко:ако можех щях да ти направя чай Доби ,но в момента съм зает да чиста обувките на Хари,не е ли сладур? Хърмаяни:Професор Трелони нямам търпение да се заемем със следващия невероятно интересен час по прорукуване. Рон:Хърмаяни ти си гнусна мътнорода и аз ще се оженя за Закъраяс Смит ,защото има много точна преценка за всичко! | |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Никога не биха казали ... Пон Фев 18 2008, 23:54 | |
| Хари-Хармаяни ах ти глупав мътнород. Рон-Пиджуик ща та изям. Маггонагъл- ъъъ,Хари я подаи текилата Хармаяни-аре да офейкаме от часа. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Никога не биха казали.. Сря Фев 27 2008, 22:09 | |
| Рон - айде на прескочи кобила Хармаяни - яде ми се чипс. Хари - искам текила ! |
|
| |
Сабрина Лиза Грейнджър Грифиндор
Брой мнения : 20 Registration date : 13.03.2008
| Заглавие: Re: Никога не биха казали ... Съб Мар 15 2008, 17:45 | |
| Хърмаяни: Тея капризни домашни духове нямат никво право да се оплакват. Да не мислят, че на нас ние по-лесно. Като много знаят я да дойдат те да учат вместо нас, а пък ние по цял ден да не отваряме учебник и да готвим манджички. Те си живеят истински живот, а пък ние непрекъснато учим. И за кво. Хич не ми трябва. Джини: Тоя Хари Потър така ме нерви. И е станал такъв грозник. Парвати Патил: Това пророкуване ми дойде до гуша. Хърмаяни: Що не земат на мястото на библиотеката в Хогуортс да направят бар? Професор Трелони: Хари, очаква те светло бъдеще
Последната промяна е направена от Сабрина Лиза Грейнджър на Нед Мар 16 2008, 14:35; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
Сабрина Лиза Грейнджър Грифиндор
Брой мнения : 20 Registration date : 13.03.2008
| Заглавие: Re: Никога не биха казали ... Нед Мар 16 2008, 14:32 | |
| | |
|
| |
nati_fenche Грифиндор
Брой мнения : 453 Дом : Грифиндор Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Никога не биха казали ... Нед Мар 16 2008, 17:13 | |
| Рон- Никога не съм мразил Драко! Хари- Джини ама колко си тъпа! сем. Малфой- Уизли винаги са ми били симпатични! Белатрикс- Да живеят мътнородите | |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Никога не биха казали ... Нед Мар 16 2008, 17:21 | |
| Хари-Днес Снейп на изглеждали направо фантостично. Хърмаяни-Казаха,че ще ме изключат за много отсъствия понеже бягам,но на кой му пука ще отворо щегобийница на Греинджър. Драко-мраза Слиделин ууу,Обичам Грифиндор ие за Магногъгал! | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Никога не биха казали ... Чет Мар 20 2008, 17:48 | |
| Рон:Много обичам паяци и бих си взел за домашен любимец. Хърмаяни за изпитите СОВА: не ме интересува колко ще изкарам и дори дали ще мина. Хари:Волдемор е велик,защо да го убивам. |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Никога не биха казали ... Чет Мар 20 2008, 18:43 | |
| Волдемор: Хари всъщност убих майка ти защото ме заряза заради друг.Аз съм твоя баща.Обичам те! |
|
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Никога не биха казали ... Чет Мар 20 2008, 20:22 | |
| Има 'Едит' бутон, не пускай две мнения едно след друго. Толкова ли е трудно, пфффф | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Никога не биха казали ... Чет Мар 20 2008, 21:37 | |
| едното е лисица94 а другото е радинка грейнджър.Не може да ретете ли? |
|
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Никога не биха казали ... Чет Мар 20 2008, 21:45 | |
| Ам... сори. Ми поне си сложете някви аватари, че да ви различаваме... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Никога не биха казали ... | |
| |
|
| |
| Никога не биха казали ... | |
|