Хогуортс Изживейте света на магията ! |
|
| Рози (Камео) | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Kameo Рейвънклоу
Брой мнения : 64 Age : 36 Registration date : 21.09.2007
| Заглавие: Рози (Камео) Пет Сеп 21 2007, 01:22 | |
| Такам...очаквам въпросите ви с нетърпение. Бих искала да отговоря на един въпрос обаче, преди той да ми бъде зададен-да-момиче съм, но героят ми е от мъжки пол. Причината е следната-наскоро започнах книга със същия персонаж и реших, че ще е много полезно да се регистрирам с него. Целта ми е да опозная героя си по-добре, да го развия и да го направя по-реален-това ми е един вид тренировка Надявам се това не представлява проблем за останалите потребители, пък и не виждам защо би могъл. | |
| | | Belladora ~~Напуснал~~
Брой мнения : 1101 Дом : Рейвънклоу Галеони : 267 Registration date : 08.08.2007
| Заглавие: Re: Рози (Камео) Пет Сеп 21 2007, 01:59 | |
| Първо искам да те поздравя за героя,много е добър!А и да те приветствам с "Добре дошла" във форума.Сега започвам с досадните въпроси: От къде си? На колко си? Къде учиш? За какво мечтаеш? Какво е хобито ти? | |
| | | Kameo Рейвънклоу
| Заглавие: Re: Рози (Камео) Пет Сеп 21 2007, 02:40 | |
| Мерси и за двете сърдечно! от София съм на 19 уча в Техническия Оох ето тука ме затрудни...прекалено много са ми мечтите пък и бая разнообразни :) Най-голямата и най-егоистичната разбира се ми е да създам перфектната творба (и супер невъзможна мечта, ама трябва да имаш високи критерии като мечтаеш поне). Иначе най-честичко си мечтая да живея в дървена къщичка в гората и в нея да си имам едно уютно таванче, където да си пиша наволя, необезпокоявана от нищо. хобито не е едно-на първо място пиша (в това съм най-продуктивна), пея и рисувам. надявам се съм била изчерпателна. Очаквам с нетърпение още въпроси | |
Брой мнения : 1101 Дом : Рейвънклоу Галеони : 267 Registration date : 08.08.2007
| Заглавие: Re: Рози (Камео) Пет Сеп 21 2007, 02:43 | |
| Защо пишеш?Ох,егати въпроса,в смисъл ... за удоволствие,за да излееш чуствата и мислите си или ... ? Какво точно учиш? Кой ти е любимият цвят? А аромат? Любим герои от ХП? | |
| | | Kameo Рейвънклоу
| Заглавие: Re: Рози (Камео) Пет Сеп 21 2007, 02:58 | |
| Амии...хах...всъщност не съм се замисляла за това. Може би защото ако не пишех, щях да се пръсна някъде посред тия мойте фантазии При мене това не е въпрос на изливане на нещо-просто изведнъж усещам, че искам да пиша и хващам листа и химикалката-случва ми се най-ненадейно (по разни автобуси, по кафета-абе леко налудно си е-френдовете ме гледат накриво честичко) Най-забавното е, че никога не знам какво ще излезе изпод химикалката преди да почна. Уча Индустриален мениджмънт-малко съвсем нетипично за мене, ама какво да се прави-има перспектива поне. Любимият ми цвят е тъмно-синьо-нямам идея защо, просто ме успокоява невероятно много аромат...имам си любим парфюм ако става въпрос за това-Светло синьо на Долче. А иначе колкото и странно да е обожавам особения мирис на влага и овлажнена прах, който се появява веднага след дъжда :) Любим герой ми е Снейп определено, колкото и странно да звучи-след като прочетох и последната книга се убедих, че той е най-многопластовият и завършен герой в цялата поредица. Просто ми стана любим (особено след като прочетох 33 глава от 7-та книжка) :) Други въпроси? | |
| Заглавие: Re: Рози (Камео) Пет Сеп 21 2007, 03:15 | |
| Снейп ми е любим още от 1-вата книга.Имам няколко любими пасажа с него,но няма да разводявам темата с тях сега.Та ... продължавам с въпросите. От коя книга е героят който развиваш? Какво пишеш предимно - разкази,стихове? Кой ти е любимият автор? | |
| | | Kameo Рейвънклоу
| Заглавие: Re: Рози (Камео) Пет Сеп 21 2007, 03:57 | |
| За момента книгата е с работно заглавие Маделин, но то определено ще бъде сменено в последствие-просто е някак сапунено в случай, че не се е подразбрало (щото рядко се изразявам направо и "разбрано") книгата е мой собствен проект Предимно стихове-поради простата причина, че те се "бълват" най-лесно и бързо. Имам впредвид за един стих ти трябват пет минути макс (ако са повече на мене поне не ми се получава нещо добро), докато за една книга си трябва едно по-дълго обмисляне и навръзване на детайли най-малкото. Така че повече пиша стихове, но пък имам три завършени (и изключително НЕредактирани) романчета. Любимият прозаик ми е Александър Беляев(за мен той просто изразява невероятен полет на съзнанието-дори самата му биография говори за това), а поети са ми двама- Смирненски и Яворов [Come and tear me apart some more...] | |
| | | Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Рози (Камео) Пет Сеп 21 2007, 11:28 | |
| Искаше ли да си в Рейвънклоу наистина? Кой квартал на София? |
| | | Kameo Рейвънклоу
| Заглавие: Re: Рози (Камео) Пет Сеп 21 2007, 17:05 | |
| Ами не, не съм си пожелала специално да съм в Рейвънклоу, но така се получи и аз нямам нищо против Кварталът е Дианабад Други въпросчета? Чакам с нетърпение :) | |
| | | Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Рози (Камео) Пет Сеп 21 2007, 21:05 | |
| Хей ами ще си дадеш ли скайпа? От къде разбра за форума? На кой си кръстена РОЗИ? |
| | | Kameo Рейвънклоу
| Заглавие: Re: Рози (Камео) Пет Сеп 21 2007, 21:24 | |
| Скайпа ще си го пусна в една друга тема, която мернах вчера(малко по-късно днес ще е) Просто търсех подобен сайт, в който да има повечко записани хора, за да е по-интересно Цялото ми име е Розалия и съм кръстена на баба си (Роза) Нещо друго да ви хрумва? :) | |
| | | Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Рози (Камео) Пет Сеп 21 2007, 21:33 | |
| Розалия не е ли френско име? Защко точно тук се регистрира? И винаги ли си отворена за нови запознанства? |
| | | Kameo Рейвънклоу
| Заглавие: Re: Рози (Камео) Пет Сеп 21 2007, 21:40 | |
| Не-Розалия е италианско име. При това извънредно католическо Просто е харесало много на майка ми. На мене не ми харесва много много-когато някой ми каже Розалия все едно ми е сърдит. За това пък си харесвам Рози Защо точно тук....ъъм ами защото ми хареса оформлението, потребителите са много, а и изглежда доста интересно място-поразгледах няколко РП-та и ми се сториха много динамични. За това общо взето. Винаги...да-може да се каже. Винаги съм склонна да се запознавам с нови хора, но не винаги нещата отиват към нещо повече. Просто често шестото ми чувство ми подсказва за повечето, че не са това за което се представят. Но може да се каже ,че съм отворена за запознанства-новото и непознатото ме привлича като цяло. Още раздиращи въпросчета? | |
| | | Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Рози (Камео) Пет Сеп 21 2007, 21:46 | |
| Винаги ли си усмихната? Чувствителна ли си? Защо не опиташ се включиш към групата на лигните? |
| | | Kameo Рейвънклоу
| Заглавие: Re: Рози (Камео) Пет Сеп 21 2007, 21:52 | |
| Да-твърде често и без специална причина за това Извънредно чувствителна съм, макар че не харесвам това у себе си. Могат да ме наранят супер малки неща, пък и мога да се зарадвам прекалено много на дребни работи. Особено пък когато някой около мене страда или пък е щастлив-тогава съм най-емоционална.Това намирам за глупаво, защото си хабя емоциите и нервите, а не трябва. Опитвам се да бъда по-малко чувствителна през повечето от времето, но нямам напредък до момента. :) Защо ли...ми защото до момента не съм и подозирала, че има такова нещо-от вчера съм регистрирана все пак. Сега ще погледна за какво става въпрос и ще преценя. Други разни такива? | |
| | | Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Рози (Камео) Пет Сеп 21 2007, 22:09 | |
| Дам нали знаеш,че темата за скайповете е заключена? Ще ми дадеш ли по ЛС? Кой клас си? От кой град? |
| | | Kameo Рейвънклоу
| Заглавие: Re: Рози (Камео) Пет Сеп 21 2007, 22:29 | |
| Не съм от клас вече- курс съм от скоро-първи курс в Техническия(мисля че бях писала по-нагоре някъде) от София съм (също подозирам, че вече съм го писала) | |
| | | Made_in_paradise™ ~~Директорка~~
Брой мнения : 1342 Age : 30 Местожителство : *where the dreams are real* Дом : Slytherin Registration date : 05.05.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Рози (Камео) Нед Сеп 23 2007, 14:06 | |
| 1.Какво ще направиш,ако си завързана за ЖП линия,а влакът идва?!? 2.Би ли сменила пола си и защо?!? 3.Какво би предпочела-да излъжеш или да премълчиш? | |
| | | Kameo Рейвънклоу
| Заглавие: Re: Рози (Камео) Нед Сеп 23 2007, 14:24 | |
| 1.Ами общо взето ще псувам много лошо човека, който ме е вързал там и ще го заплашвам, че духа ми ще го преследва вечно-абе ще дрънкам докато не ме тресне влака най-вероятно 2.Ами де да знам-за момента нито имам такива мераци нито пък изобщо съм се замисляла за това, ама ако някой ден ми втръсне от токчетата и късите поли, може и да се замисля (в кръга на шегата разбира се) 3.Ами нито едното-аз съм искрен до болка човек и винаги казвам всичко в очите, дори и ако е с риск да нараня хората около мен. Но ако трябва да избирам, бих премълчала. Други разни въпросчета? | |
Брой мнения : 1342 Age : 30 Местожителство : *where the dreams are real* Дом : Slytherin Registration date : 05.05.2007
| Заглавие: Re: Рози (Камео) Нед Сеп 23 2007, 14:33 | |
| Какво мислиш за противиположния пол?!? Как би постъпила,ако гаджето ти изневери?!? Винаги ли държиш на дадената дума?!? Смяташ ли мечтите си за изпълними?!? | |
| | | Kameo Рейвънклоу
| Заглавие: Re: Рози (Камео) Нед Сеп 23 2007, 15:31 | |
| За противоположния пол...мисля че са едно необходимо зло Много са ми странни понякога-не говорят направо за нещата, притеснителни са адски, нещо може да ги гложди дълго време, ама няма да си кажат...това важи разбира се и за някои от момичетата, но при момчетата има по-развита тенденция в това отношение поне по мои наблюдения. Иначе и мъжкия и женския пол си имат своите комплекси, така че много много не могат да бъдат разграничавани. Но хормонът говори, че има нужда от тях все пак Как бих постъпила...ами мисля че при една такава ситуация нищо не зависи от мен. В смисъл...не бих казала или направила нещо по въпроса. Бих била много наранена във всеки случай, тъй като в мене го има това собственическо чувство по отношение на връзките. Ако беше задала тоя въпрос преди година, сигурно щях да ти кажа, че бих изпаднала в емоционална криза, може би дори и срив. Но сега гледам малко по-отстрани на нещата и най-вероятно при едно такова развитие на нещата, просто бих го зарязала и бих продължила напред (може даже и да простя ако ми поиска прошка по-усърдничко ) Ммда...поне се старая. Виж, ако не помня какво съм обещала, се издънвам много лошо, ама в друг случай изпълнявам казаното едно към едно. Абсолютно! Няма значение колко невъзможни са. Ако мечтаеш за нещо и го превърнеш в цел, която преследваш неуморно, рано или късно получаваш това, което си искал. Друг е въпросът, че в този процес понякога мечтите се сменят. | |
| Заглавие: Re: Рози (Камео) Нед Сеп 23 2007, 23:49 | |
| Какво харесваш и какво не у приятелите си? Какво мислиш за времето, в което живеем? Ако можеше да избираш в коя епоха би предпочел/а/ да живееш? | |
| | | Kameo Рейвънклоу
| Заглавие: Re: Рози (Камео) Вто Сеп 25 2007, 22:06 | |
| Ами у приятелите си харесвам това, че всичките са хипек уникални и немалко откачени хора. Винаги са готови да ме подкрепят и не ме забравят макар и да ни делят разстояния и задачки. Освен това държат на искреността също толкова, колкото и аз. Не мога да кажа, че нещо не харесвам у тях. Аз харесвам и хубавите качества на човека и лошите му. Само съвкупността от двете ги прави това, което са. Времето, в което живеем е резултат от куп минали събития, от цялата човека история. Независимо дали се характеризира с еволюция или деволюция то не може да бъде променено с лека ръка. Това, което се случва днес е само последица на онова, което е решено или направено някога. В крайна сметка всеки прави своите избори и с това допринася за света, в който живее. Не бих искала да го оплювам в никакъв случай, така че.... Ами бих искала да живея в средновековна Франция. Като че ли най-много ми допада на мирогледа средновековието като цяло. | |
| | | (* NaDэ7y *) (* SLyThErIn *)
Брой мнения : 1346 Age : 30 Дом : Слидерин Registration date : 20.06.2007
| Заглавие: Re: Рози (Камео) Вто Сеп 25 2007, 22:07 | |
| | |
| | | Kameo Рейвънклоу
| Заглавие: Re: Рози (Камео) Сря Сеп 26 2007, 19:16 | |
| ъмм май съм го изпуснала вчера...много заета бях и само минавах от тук от там. Ама ако го видя в разгар ще дойда обещавам :) | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Рози (Камео) | |
| |
| | | | Рози (Камео) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |