(* NaDэ7y *) (* SLyThErIn *)
Брой мнения : 1346 Age : 30 Дом : Слидерин Registration date : 20.06.2007
Герой Описание на героя ви::
| |
Made_in_paradise™ ~~Директорка~~
Брой мнения : 1342 Age : 30 Местожителство : *where the dreams are real* Дом : Slytherin Registration date : 05.05.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Рози (Камео) Чет Сеп 27 2007, 01:50 | |
| Имаш ли най-добър приятел/приятелка и как се казва? Какво за теб е приятелството?А любовта? | |
|
Kameo Рейвънклоу
Брой мнения : 64 Age : 36 Registration date : 21.09.2007
| Заглавие: Re: Рози (Камео) Чет Сеп 27 2007, 22:19 | |
| Ами не-не бих могла да си го представя честно казано...би бил...твърде скучен и непоносим дори може би. Да пиша, за мен означава да навлизам в един различен свят, да се потопя в него (а понякога дари да се стресна като осъзная, че не е истински, а само плод на въображението ми). Нека не си представяме такива ужасни неща, а? Ами да имам си най-най добра и най-близка приятелка-казва се Даниела. Ами тези двете са най-хубавите неща в живота, поне за мен. Те придават цвят и настроение. Приятелството е най-добрата и стабилна опора и в трудности, и в радостни моменти. А и все пак хората сме социални същества, така че може би бихме изперкали ако нямахме приятели и въобще близки хора. А пък любовта...любовта е нещото, може да те направи най-щастливия човек на земята само за секунда, но може да те доведе и до безумно отчаяние (особено когато е несподелена). Тя просто е едно екстремно чувство, един наркотик, без който животът е сив и безсмислен. | |
|
Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Рози (Камео) Чет Сеп 27 2007, 23:05 | |
| Ахаха Рози какво става с Здравко бре?Кога е свадбата? Какво мислиш за мен? Върви ли ти бългтарският за да вземеш този предмет? |
|
Kameo Рейвънклоу
Брой мнения : 64 Age : 36 Registration date : 21.09.2007
| Заглавие: Re: Рози (Камео) Нед Сеп 30 2007, 02:48 | |
| 1. Сватба се пише с "Т". Това отговаря мисля и на въпрос №3 Останалото няма да го коментирам, защото е напълно безсмислено и нито му е времето, нито пък мястото да ме питаш такива неща. Имаш ми скайпа, добре дошла си, ще ти отговоря на каквото поискаш :) 2.Не те познавам достатъчно добре, за да изразявам някакво мнение, но все пак бих казала, че ми приличаш на самата мен в един по-ранен етап. 3. Пак нито времето, нито мястото. Ами явно ми върви. Няколко години подред минавам втори кръг на Олимпиадата по БЕЛ и съм на седмо място в България по предмета, което не е малко. Нещо друго искрено и лично? | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Рози (Камео) | |
| |
|