| Яна (= Smile =) | |
|
+8stefity.1 Heru_EldA Prisila Ron Weasley MoRkOfKi Made_in_paradise™ Лора (= Smile =) 12 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
*Rikki*Chadwick* ~Учител по Отвари~
Брой мнения : 421 Registration date : 22.01.2008
Герой Описание на героя ви::
| |
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Яна (= Smile =) Вто Апр 08 2008, 12:23 | |
| 1.по какви филми и музика си падаш филми приключенски,а музика-рок 2.Какво мислиш за ТТ? Кво е ТТ...а да Тримагически турнир ами не съм го чела 3.Обичаш ли да ходиш на училище в реалния живот? мдам...забавно е 4.А във интернет пространството на такива изценирани училища? ами ако не обичах,какво правя тук!? 5.Кое според теб е по-забавно? истинското =) 6.Какво мислиш за мен Мисля че си готинЪ,ама не съм те опознала мн. мн. още... П.П.Сега ще ти пиша по скайпа... | |
|
| |
*Rikki*Chadwick* ~Учител по Отвари~
Брой мнения : 421 Registration date : 22.01.2008
| |
| |
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Яна (= Smile =) Нед Апр 13 2008, 10:12 | |
| | |
|
| |
Jane Undead ~~Доцент по Вълшебство~~
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
| Заглавие: Re: Яна (= Smile =) Нед Апр 13 2008, 10:15 | |
| Дано не повтарям някого, ама още не съм изчела темата. Кое ти е любимото ястие? А любимата книга? Любим актьор/актриса? Любим учебен предмет (в училище и тук)? Любим герой от Хари Потър? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Яна (= Smile =) Нед Апр 13 2008, 10:34 | |
| Кое ти е любимото ястие?..няма...шоколад Ако става... А любимата книга? "Том Сойер","Без дом" и "Хайди" иначе харесвам още мнооого Любим актьор/актриса?нямам Любим учебен предмет (в училище и тук)? В даскало литература/най-любим/ и ..география. Тук трансфигурация/общо от ХП/ а в тоя форум Елфология Любим герой от Хари Потър?..нямам...аз честно казано не съм голяма маниачка на тема ХП...чела съм само до 3 и началото на 4 книга А съм гледала 3 филма... такова е | |
|
| |
Хърмаяни Северно сияние
Брой мнения : 1608 Age : 27 Местожителство : Северно сияние Дом : Слидерин Registration date : 21.05.2007
| |
| |
| Заглавие: Re: Яна (= Smile =) Пон Апр 21 2008, 17:57 | |
| Ми честно казано Мъри ме изтормози :Д Базикам се... Тя само ме питаше дали харесвам ХП в началото като си писахме накрая ми даде нейния форум и аз нямаше как да откажа Това беше първия форум в който се регистрирах...после ми стана интересно всичко това с РП-то и се рег-нах и в други форуми.Но и форумите като цяло ми харесаха за това имам регистрации и в много фън форуми. А прочетох тези книги след като се запознах с Мъри тя е виновна за всичко :д:Д:Д:Д: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Яна (= Smile =) Чет Апр 24 2008, 19:11 | |
| Въъъпросчета?! Оле,хора толкова ли съм ви безинтересна :Д:Д | |
|
| |
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| |
| |
| Заглавие: Re: Яна (= Smile =) Вто Апр 29 2008, 09:11 | |
| Мммм...не знам честно казано :Д хах мн ни бяха яки ония профили с феичките,ама...нз бъркам се така.От скоро взех да различавам Джейн и Стаси и то щото Стаси пише с тъмносиньо :Д Иначе ако имаш яка картинка може и да се навия :Д | |
|
| |
Jane Undead ~~Доцент по Вълшебство~~
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
| Заглавие: Re: Яна (= Smile =) Съб Май 03 2008, 02:07 | |
| Хайде и на теб да ти ги задам. Как би се описала? Имаш ли прякори? А навик,който дразни другите? Какво има в момента по джбовете ти? Без какво не оставаш в хладилника? С какво се отличаваш от останалите? Внимаваш да не...? Добра ли си? Неща без които не можеш? Грешки които си правила? Разочарования,които си изживяла? Какво е за теб изневярата? Има ли любов завинаги? Запомняща се случка от живота ти? Какво те вдъхновява? Къде търсиш тръпката? Ако беше животно щеше да си..? В какво искаш да се преродиш? Вземаш ли се насериозно? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Яна (= Smile =) Съб Май 03 2008, 09:01 | |
| Хах,аз съм ги отговаряла,но в друг форум.Та:
Как би се описала?странна,различна,дива,побъркана,буйна,изнервена; Имаш ли прякори?Аня и Пиф...е имам и още де,но са много.Например братовчед ми ми вика "Якна" А навик,който дразни другите?прекалено много говоря,лигавя се...с една дума досадна съм Какво има в момента по джбовете ти?нищо Без какво не оставаш в хладилника?без шоколад /макар,че не винаги е в хладилника.../ С какво се отличаваш от останалите?с всичко Внимаваш да не...?се променя Добра ли си?понякога Неща без които не можеш?шоколад,книги,усмивка,семейство,приятели,природа; Грешки които си правила?записах се на немски Разочарования,които си изживяла?доста са Какво е за теб изневярата?предателство Има ли любов завинаги?нищо няма завинаги Запомняща се случка от живота ти?е...много са. Какво те вдъхновява?природата Къде търсиш тръпката?навсякъде Ако беше животно щеше да си..?дива котка или дневна граблива птица В какво искаш да се преродиш?не искам да се прераждам... Вземаш ли се насериозно?зависи... | |
|
| |
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: Яна (= Smile =) Пон Май 05 2008, 16:14 | |
| Кое време на деня най-много ти харесва ? Т.е сутрин, обяд и т.н ...
| |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Яна (= Smile =) Пон Май 05 2008, 19:17 | |
| | |
|
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Яна (= Smile =) Пон Май 05 2008, 19:21 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Яна (= Smile =) Пон Май 05 2008, 19:49 | |
| Обичам много ясно =) Ето ти една маргатирка https://2img.net/h/i243.photobucket.com/albums/ff240/commentcherry/cherrytap/comment_graphics/roses_and_flowers/images/august28f2.gif | |
|
| |
| Заглавие: Re: Яна (= Smile =) Пон Май 05 2008, 19:51 | |
| А жълти млечки и глухарчета обичаш ли ? ^^
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Яна (= Smile =) Пон Май 05 2008, 19:51 | |
| Обичам всичкоооооооооооо =) | |
|
| |
Prisila Part of the Game,right?
Брой мнения : 1728 Age : 35 Местожителство : In the midlle of nowere Дом : Рейвънклоу Галеони : 1378 Registration date : 28.10.2007
| Заглавие: Re: Яна (= Smile =) Пон Май 05 2008, 20:38 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Prisila Part of the Game,right?
Брой мнения : 1728 Age : 35 Местожителство : In the midlle of nowere Дом : Рейвънклоу Галеони : 1378 Registration date : 28.10.2007
| Заглавие: Re: Яна (= Smile =) Пон Май 05 2008, 20:57 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Яна (= Smile =) Пон Май 05 2008, 21:02 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Яна (= Smile =) | |
| |
|
| |
| Яна (= Smile =) | |
|