| В търсене на неоткриваемото | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
MoRkOfKi Слидерин
Брой мнения : 530 Age : 32 Местожителство : *In The Pink SiDe of YoUr DreAmZ* Дом : Слидерин Registration date : 11.05.2007
| Заглавие: В търсене на неоткриваемото Нед Сеп 23 2007, 19:00 | |
| Ри се стресна.Беше 3 часа сутринта.Огледа се и видя само надето,която спеше на съседното легло.Успокои се и пак затвори ощи,но сянка се появи в съзнанието.Тя отново подскочи,слезе от леглото и побутна недето: -Имам лошо предчувствие.Пак виждам...сенки и писъци откъм Забранената гора -Сънуваш!Остави ме да спя,още имим махморлук от купона миналата вечер... -Сериозно е!-повиши тон Ри.-Трябва да отидем в гората... -Абе ти...ти си по-пияна и от мен!Чуваш ли се?Сами в гората послед нощ?Айде,лягай си,утре ще се промъкнем и ще видим какво те притеснява толкова,като нищо няма...-надету се обърза на другата страна -Няма ли поне веднъж да ме изслушаш?-ядоса се Ри и дръпна приятелката си.Надето се наклони и падна от леглото. -Е,не прекабяваш! -Обличай се и си вземай пръчката.Отивам да взема мантията невидимка.До 2 мин да си готовва.... | |
|
| |
(* NaDэ7y *) (* SLyThErIn *)
Брой мнения : 1346 Age : 30 Дом : Слидерин Registration date : 20.06.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: В търсене на неоткриваемото Нед Сеп 23 2007, 19:08 | |
| - Добре ще се чакаме пред училището - отговори бързо другото момиче.Аз ще взема и хитроумната карта за всеки случай На Надету много й се спеше но трябваше да придружи Ри - все пак бяха приятелки.Започна да се облича бързо като наметна мантията си и сложи пръчката в джоба си.Взе да рови и най-сетне намери картата.Погледна за миг през прозореца.Навън беше мрачно и злавещо.Не остана така дълго време и изтича към вратата.Със тихи стъпки се измуши докато стигна до портата на Хогуортс.Цялото училище беше притихнало,явно всички спяха.Излезе отвън и видя Ри.Тя и каза - Хайде де,по-бърза Наде,няма време за губене - подкани я нетърпеливо - Но...в забранената гора ли отиваме...не е ли опасно? - Незнам дали е опасно но съм сигурна че трябва да идем колкото се може по-бързо - Добре - примири се Надету Двете тръгнаха като за всеки случай се прикриха с мантията невидимка... | |
|
| |
MoRkOfKi Слидерин
Брой мнения : 530 Age : 32 Местожителство : *In The Pink SiDe of YoUr DreAmZ* Дом : Слидерин Registration date : 11.05.2007
| Заглавие: Re: В търсене на неоткриваемото Нед Сеп 23 2007, 19:24 | |
| Излезнаха от училището и се запътиха към гората.Наоколо беше тихо,не се чуваше никакъв звук.Двете момичета се спряха. -Чуваш ли?-прошушна Ри.Върколак,той вие,някой пищи..и бяга,не Върколака го вана...това е момиче,то пищи още по-силно...но сега...млъкна. -Ти луда ли си?Сериозно се притеснявам вече за теб!Никой не пищи,никой не вие. -Но аз...го чух! Ри побутна Надето и влязоха в гората.Свалиха мантията,Ри я уви и я сложи в джоба си. -Лумос максима!-От пръчката на момичето излезе голям лъч светлина и освети пътеката.-Доста е зловещо!Никога не съм идвала вечер... -Виждаш ли,няма никой,хайде да си ходим-побърза да каже Нади. Огледаха се.Наоколо беше пусто. -Може би си права...въобразявам си.Хайде,няма да висим тук повече,да си тръгваме! Двете момичета се обързанах и тръгнаха към замъка,но Ри се спря. -Не,има някой!Не го ли чуваш?Някой броди из гората...Чуват се стъпки.Меки са,като на животно...То е...гладно.Търси храна. -е,не стига,моля те.Не си трезва,това е всичко!Аз си тръгвам-каза надето.-Идваш ли с мен? -Ами...не,не мога!Трябва да проверя какво има там!Иначе няма да заспа. -Както искаш.Аз се прибирам в замъка! Надето се обърна и тръгна към Хогуортс.През това време Ри навлезе навътре в гората.Глухите й стъпки ехтяха наоколо.Тя вървеше напред,без да се колебае... Надето се прибра в стаята -Писъци,върколаци...сиг вече се е прибрала.Трябва да я заведа на лекар...момичето се обърна и опита да заспи. Ри още беше в гората.Но не сама.Някой я следеше и тя го знаеше.Това същество явно още беше гладно.Тя го очакваше отвсякъде.Напрежението растеше.Спря се на едно място.Чуждите стъпки също се спряха. -Кой си ти-извика този път с леко уплашен глас Ри.-Не последва отговор.-Защо ме следиш?-отново никой не се обади.Ри продължи да върви напред.Стъпките тръгнаха след нея. В замъка Надето беше почти заспала. -Къде е тази откачалка.Сиг е в общата стая на слидерин и се опитва да ме сплаши..няма да й се връзвам...просто...Но силен писък я стресна.Това беше приятелката й.Писъкът идваше определено от гората и Ри определено бе в опастност.Надето подскочи.Какво да направя?-чудеше се.Да викна ли някой?Учител,директор?Или сама да отида?Не-изключено.Така няма да й помогна... | |
|
| |
| |
| |
Еквамери Гост
| Заглавие: Re: В търсене на неоткриваемото Нед Сеп 23 2007, 21:11 | |
| Еква изведнъж се появи там ,зачуди се какво прави и после каза: -Здравейте!?Какво става? |
|
| |
| Заглавие: Re: В търсене на неоткриваемото Пон Сеп 24 2007, 13:19 | |
| Надету се обърна рязко към Еква.Тя изглежда нехаеше къде се намира.Веднага я попита - Еквааа :shock: ти..какво правиш тука??как ни намери ... и недей да блееш само ами ела да ми помогнеш за Ри .. виж че не е добре Двете момичета наобиколиха Ри т двете и страни и започнаха да правят опити да я свестят..след няколко магий момичето ... | |
|
| |
MoRkOfKi Слидерин
| Заглавие: Re: В търсене на неоткриваемото Пон Сеп 24 2007, 20:47 | |
| ...стана. -Какво беше?Какво стана?Какво те нападна?Кажиии рири-развика се надчиту -Амиии нз.Имаше...светещи очи. Нз какво сатна...както си вървях и нещо ме повали...беше в гръб.И впи нещо в мен,в ръката ми.-и показа рамото си,което кървеше силно. -Това е зъб!-извика еква и се залюля.-леле Моркуфке да си ходим!Трябва бързо да те заведем при мадам Помфри -Не!Няма да стане.Стигнах прекалено далече,за да се върна.Някъде наоколо е станало нещо или още става и аз ще разбера какво е.-Ри се изправи и тръгна навътре -Тя е луда-подшушна надету на локумкъ. -Но ние също сме луди...щом ще ходим след нея,ама трябва Ри,почакай.Щом свме тръгнали,ще стигнем до дъното на тази история-извикаха двете подире й. -Ами щомм казвате... Момичтата продължиха,а след тях остново тръгна съществото с тихите стъпки... | |
|
| |
| Заглавие: Re: В търсене на неоткриваемото Пон Сеп 24 2007, 20:54 | |
| Изведнъж както вървяха тихичко със бавни и ситни стъпки нещо зад тях изпращя.Еква викна от уплаха.Осъзна се и подшушна на другите момичета - Олелее това нещо ни преследвааа :shock: :shock: мисля че се счупи някаква клонка или подобно ама това хииич не ми харесваа - започна да заеква тя - Охх и аз имам някакво лошо предчувствие,но наистина щом вече сме тук трябва да разберем какво става или Ри няма да има и една нощ спокоен сън - смутолеви и Надету - Да тази нощ преди да дойдем тук отново ми се присъниха тези крясъци и викове,но съм сигурна че идваха оттук - и Ри огледа наоколо отново. - Виж Ри - започна Еква - кажи ни какво точно видя в съня си,защото аз не съм била там и не знам какво се е случило... Ри .... | |
|
| |
MoRkOfKi Слидерин
| Заглавие: Re: В търсене на неоткриваемото Пон Сеп 24 2007, 22:01 | |
| ...ами сенки,крясъци,кръв...и аз нз всичко беше затъмнено -Нещо по-конкретно?лице,глас?-смъмри я еква -Не,нищо подобно Момичетата направиха кръг,така че всяка да пази гърба на другата и извадиха пръчките си. Нещото започна да се приблиава все повече и повече към тях...Те се притиснаха силно,обсебени от панически страх.И етоунещо изскочи от храстите...нещо тъмно и огромно.Острите му като бръснач зъби проблясваха да луната.То се огледа и подуши наоколо.Момичетата не помръдваха,вцепенени.Съществото тръгна към тях,но се отклони... -То явно не ни вижда-замисли се Ри-дано само еква и надчи запазят спкойствие... | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: В търсене на неоткриваемото Чет Ное 08 2007, 01:11 | |
| Ако до една седмица темата не се съживи, ще я изтрия ! |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: В търсене на неоткриваемото | |
| |
|
| |