Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Хогуортс

Изживейте света на магията !

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеРегистрирайте сеПоследни снимкиВход

Страшни смешки,смешни страшки

Go down 
+8
Bellatrix
{RiRi_FoReVaR}
ver4etooo
ver4etoo
Made_in_paradise™
emma
(* NaDэ7y *)
Belladora
12 posters
АвторСъобщение
Belladora
~~Напуснал~~
~~Напуснал~~
Belladora

Female
Брой мнения : 1101
Дом : Рейвънклоу
Галеони : 267
Registration date : 08.08.2007

Страшни смешки,смешни страшки Empty
ПисанеЗаглавие: Страшни смешки,смешни страшки   Страшни смешки,смешни страшки Icon_minitimeСря Сеп 26 2007, 00:02

Тук може да пускате вицове,забавни истории,весели случки,картинки или клипчета!
Върнете се в началото Go down
http://harrypotterfans.yourme.net/
Belladora
~~Напуснал~~
~~Напуснал~~
Belladora

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Страшни смешки,смешни страшки   Страшни смешки,смешни страшки Icon_minitimeСря Сеп 26 2007, 17:21

Иванчо се прибира вкъщи след училище. Баща му го пита:
- Абе, идиот с идиот, кажи как върви училището?
- Ами тате, то ...
- Кажи бе!
- Мииии ... Имам седем двойки за годината ...
- КОЛКО ?!?!
- Седем ...
Бащата адски сърдит :
- И по какво ти е първата двойка ?
- Ами по френски ...
- Абе, тъпанар с тъпанар, - защо имаш двойка по френски ?
- Ми, тате, учителката каза да напишем четири изречения и да си направим извод.
И аз пиша : " 1. Госпожата по френски ходи с господина по български.
2. Г-жата по френски ходи с господина по математика.
3. Г-жата по френски ходи с господина по информатика.
4. Г-жата по френски ходи и с господина по физическо. "
Бащата казал :
- Сине, тя е курва !
- Ами и аз такъв извод си направих и тя ми написа двойка.
- Айде , прощавам ти за тази двойка.По какво е следващата ?
- Амиии по математика ...
- Що имаш двойка по математика, бе ?
- Тате, оная вика:" Колко е 5 по 6 ?" и аз викам : " 30 "."Ами колко е 6 по 5 ?"
Бащата казал :
- Сине, тя си прави ташаци с тебе !
- И аз така и казах и тя ми написа двойка.
- И тук си бил прав, прощавам ти. По какво е следващата ?
- По география.
- Как така бе?
- Тате, ти знаеш ли къде се намира Африка, бе ?
- Еба ли я?
- Ами и аз така й казах и тя ми написа двойка.
- Добре - прощавам ти. По какво е следващата ?
- По биология.
- Идиот !!! Как успя бе ?
- Тате, даскалицата ни наредила в две редици - едната момичета, а другата момчета.
Момичетата трябва да кажат женски екземпляр, а момчетата - мъжки. И една тъпанарка срещу мене вика :"Муха" и аз викам:"Мухоебец" и даскалката ми написа двойка ...
- Добре, сине, добре. Запазвам хладнокръвие.Казвай за следващата.
- По ЗИП-а по география. Оная вика :"Благоевград, град ли е?" и аз викам :"Не е - село е !" "Е как ще е село, като завършва на -град ?" "Ами госпожо, Козлодуй завършва на -уй, ама не е уй, нали?" и тя ми написа двойка.
- Както и да е сине . Нататък?
- По физическо. Тати оня вика :"Дигнете си единия крак, дигнете си другия крак ..." "Еее, господине, аз на какво да се крепя?" и той ми написа двойка.
- А последната?
- По музика.
Бащата :
- И по музика ли бе дебил !!!!
Иванчо сърдит :
- Тате след шест двойки как се пее, бе …
(* NaDэ7y *)
(* SLyThErIn *)
(* SLyThErIn *)
(* NaDэ7y *)

Female
Брой мнения : 1346
Дом : Слидерин
Registration date : 20.06.2007

Герой
Описание на героя ви::

ПисанеЗаглавие: Re: Страшни смешки,смешни страшки   Страшни смешки,смешни страшки Icon_minitimeСря Сеп 26 2007, 17:24

:funny-emoticon: :funny-emoticon: :funny-emoticon: не го бях чела никога мноу яку
http://www.harrypotterfans.yourme.net
emma
Админче
emma

Female
Брой мнения : 1090
Registration date : 03.06.2007

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Страшни смешки,смешни страшки   Страшни смешки,смешни страшки Icon_minitimeЧет Сеп 27 2007, 22:34

:funny-emoticon: :funny-emoticon: :funny-emoticon: :funny-emoticon: :funny-emoticon: хахахахха браво Белла funny2 funny2 funny2
http://abv.bg
Belladora
~~Напуснал~~
~~Напуснал~~
Belladora

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Страшни смешки,смешни страшки   Страшни смешки,смешни страшки Icon_minitimeЧет Сеп 27 2007, 22:48

Страшни смешки,смешни страшки Thumb_sredna_21902
Made_in_paradise™
~~Директорка~~
~~Директорка~~
Made_in_paradise™

Female
Брой мнения : 1342
Местожителство : *where the dreams are real*
Дом : Slytherin
Registration date : 05.05.2007

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Страшни смешки,смешни страшки   Страшни смешки,смешни страшки Icon_minitimeЧет Окт 04 2007, 19:48

Хаха,ето ви нещо като пародия на ХП-ХП рап!http://bgflash.com/details.php?image_id=1456
http://romilton.forumj.net/index.htm
Еквамери
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Страшни смешки,смешни страшки   Страшни смешки,смешни страшки Icon_minitimeЧет Окт 04 2007, 20:26

Velly:) написа:
Хаха,ето ви нещо като пародия на ХП-ХП рап!http://bgflash.com/details.php?image_id=1456
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing :funny-emoticon:
ver4etoo
Слидерин
Слидерин
ver4etoo

Female
Брой мнения : 293
Registration date : 12.07.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Страшни смешки,смешни страшки   Страшни смешки,смешни страшки Icon_minitimeСъб Окт 06 2007, 01:11

тва с рапа ме разби :funny-emoticon: :funny-emoticon: :funny-emoticon: :funny-emoticon: :funny-emoticon:
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=24440
Belladora
~~Напуснал~~
~~Напуснал~~
Belladora

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Страшни смешки,смешни страшки   Страшни смешки,смешни страшки Icon_minitimeЧет Окт 11 2007, 23:50

Седят трима в една лодка и ловят риба. Единият поглежда замечтано слънцето и въздъхва:
-Слънцето залязва.
Вторият поглежда хоризонта и допълва:
-Откога не съм виждал такъв красив залез.
Третият без да продума ги бута във водата. Те изплуват и плюейки вода го питат:
-Защо?!?
-Първия за офтопик, втория за флууд.
-Кретен, ти полудя ли бе!
"Модераторът" спокойно взима едно гребло и ги прасва по главите:
-За обида - бан!
Made_in_paradise™
~~Директорка~~
~~Директорка~~
Made_in_paradise™

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Страшни смешки,смешни страшки   Страшни смешки,смешни страшки Icon_minitimeПет Окт 12 2007, 01:16

Ъъъ,Бела,нз дали вица ти има някакъв поднамек,но е езключително тъп(поне на мен ми е тъп)!!!
ver4etooo
Слидерин
Слидерин
ver4etooo

Female
Брой мнения : 576
Местожителство : εїз In PiNk WoRlD εїз
Registration date : 09.10.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Страшни смешки,смешни страшки   Страшни смешки,смешни страшки Icon_minitimeПон Окт 15 2007, 22:17

Ъъъ,Бела,нз дали вица ти има някакъв поднамек,но е езключително тъп(поне на мен ми е тъп)!!!
де верно....
{RiRi_FoReVaR}
Слидерин
Слидерин
{RiRi_FoReVaR}

Female
Брой мнения : 1272
Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’
Дом : Слидерин
Registration date : 14.07.2007

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Страшни смешки,смешни страшки   Страшни смешки,смешни страшки Icon_minitimeВто Окт 16 2007, 17:28

ver4etooo написа:
де верно....

определено е тъп...не искам да те засягам,ама си е така...
http://www.siqn4etyyyy.piczo.com
Bellatrix
Рейвънклоу
Рейвънклоу
Bellatrix

Female
Брой мнения : 179
Местожителство : Пловдив
Галеони : 700
Registration date : 07.08.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Страшни смешки,смешни страшки   Страшни смешки,смешни страшки Icon_minitimeВто Окт 16 2007, 18:25

След края на работния ден в магазин за авточасти се извива дълга опашка. Продавачът е само един а чакат поне 10 души. Всички са изнервени....на ред е руса девойка!
- трябват ми спирачни накладки!
Продавачът:
-за каква кола?
-за моята!
-?????
Опашката се изнервя още повече разбира черазговорът ще продължи дълго. Продавачът:
-марка?
-миииии...
-как се казва?
-Фолксваген.
-модел?
-мииии...
-отзад на багажника какво пише?
-ааа, това ли било! "Ропо"
-???
Изведнъж някой от опашката получава просветление:
-ПОЛО!
Девойката:
-????
Продавачът:
-уфффф..
Опашката:
-Уф!уф!уф!
Продавачът:
-година?
-1978.
-???
Опашката:
-????
Всички с а в шок че такава антика още се движи. Продавачът прелиства каталога. Изведнъз някой от опашката започва да се кикоти. Продавачът поглежда тъпо но и той загрява. Заливайки се от смях пита:
-година на производство на колата?
-1999.
-обем?
-на кое?
Мъж от опашката пада на пода.
-на багажникаааа!
-не знам....
Продавачът:
Дайте документите!
Девойката дълго се рови в чантичката си и вади лична карта. Повечето мъже припадат.
Продавачът:
-документите на колата!
Девойката изсипва съдържанието на чантичката си на рафта, той намира свидетелството за регистрация и започва да търси в каталога накладки. Мъжете от опашката постепенно се успокояват и се връщат в строя.
Продавачът:
-имаме Lucas.
-това какво е - модел?
от опашката:
-НЕ това е марка!
девойката:
-а други имате ли?
-имаме Ferado Ate
-a задни?
-имаме и задни.
-какви?
-същите.
Блондинката след дълъг размисъл:
-не искам!
-какво не искате?
Девойката почервеняла като рак и почти крещейки си събира нещата от рафта:
-нищо не искам!
Опашката:
-???
Продавачът:
-следващия!
http://lovedogs.dir.bg
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Страшни смешки,смешни страшки   Страшни смешки,смешни страшки Icon_minitimeВто Окт 16 2007, 21:10

В Ютуб има много яки клипчета, ама за да не ви давам по отделно линкове, ето: http://pic1.piczo.com/irinka1230/?g=31169583&cr=1&vsrc=preview
Тук са събрани в една страница няколко клипчета. :)

ПП. бтв, сайта е на майка ми Razz
ПП. Надявам се това да не се счита за спам... просто е интересно... Ще се пукнете от смях Very Happy
Phoenix
Лошо перверзно зайче
Лошо перверзно зайче
Phoenix

Male
Брой мнения : 328
Местожителство : В сърцето на пламаците !
Галеони : Колкото толкова
Registration date : 03.10.2007

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Страшни смешки,смешни страшки   Страшни смешки,смешни страшки Icon_minitimeСря Окт 17 2007, 17:11

Рон вика Хари:
Хари бе , Хари виж кой е новия министър на магията !
-Кой?
-Първанов !
http://data.bg
ver4etooo
Слидерин
Слидерин
ver4etooo

Female
Брой мнения : 576
Местожителство : εїз In PiNk WoRlD εїз
Registration date : 09.10.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Страшни смешки,смешни страшки   Страшни смешки,смешни страшки Icon_minitimeСря Окт 17 2007, 21:36

Феникс Болтън написа:
Рон вика Хари:
Хари бе , Хари виж кой е новия министър на магията !
-Кой?
-Първанов !
кажи ми каде траа да се смея...не се обиждайWink
Phoenix
Лошо перверзно зайче
Лошо перверзно зайче
Phoenix

Male

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Страшни смешки,смешни страшки   Страшни смешки,смешни страшки Icon_minitimeЧет Окт 18 2007, 20:45

Ми аз снощи бях пийнал и гледам съм ръсил доста глупости -та тфа е една от тях

в :funny-emoticon: :funny-emoticon: :funny-emoticon: :funny-emoticon: :funny-emoticon:
Daniel
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Daniel

Male
Брой мнения : 1019
Местожителство : Пловдив, Майнатаун
Галеони : 330
Registration date : 18.10.2007

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Страшни смешки,смешни страшки   Страшни смешки,смешни страшки Icon_minitimeПет Окт 19 2007, 08:13

Скъпа Лили,
Получих писмото ти – много се радвам че се чувстваш добре и че лечението на нервите ти в санаториума минава добре. Е, парите бяха малко множко за 4 седмици лежане и дърдорене с доктори, ама за това ще се караме като дойда да те посрещна на гарата. Само че ще се наложи да си ходим пеша до вкъщи, защото нещо ме беше яд на тебе и изтеглих всичките пари от банката, после ги пъхнах в един буркан и го зарових в мазето, а то сега е наводнено /за това после/ и не мога да стигна до буркана – та за трамвай или такси нямаме…
Иначе аз съм си много добре. Направо се изненадвам от себе си, как все по-добре мога да готвя. Вече дори няма нужда след ядене да ми изпомпват стомаха в болницата, както беше през първите два дена. Много обичам да си правя пържени картофки, само че не стават като в ресторанта – май другия път ще трябва да ги обеля предварително. Абе защо варя яйцата 2-3 часа и все не омекват. Ти май купуваш специални отнякъде. А, като споменах яйца, да ти кажа, значи тоя тефлонов тиган никаква работа не върши. Сложих да се пържат едни нищо и никакви яйца и отидох за биричка до ъгъла – е, мааалко да съм се позабавил, че срещнах Ванката и пихме по едно, ама най-много ме е нямало 40-50 минути. Като се върнах всичко се беше разтопило и станало на тефлонова палачинка, която обаче нещо не е вкусна. Иначе пожарникарите бяха доста учтиви... Като се махна пушека, се видя, че няма големи поражения, само котката вече не е бяла – и сега като ме усети, че отивам в кухнята, почва да се ежи, дере и бяга. Преди няколко дена исках да си стопля една консерва в микровълновата печка /25 минути на 1000 вата/, обаче консервата се взриви, ама направо изригна, мина като ракета през тавана на микровълновата, после и през тавана на кухнята и – баси майтапа – уцели съседа Попангелов точно, ама точно по топките /то пък за късмет точно по това време и той готвел обяда горе, че и по долни гащи моля ти се, щото му било много топло/. Пък вратичката на микровълновата, изтръгвайки се от пантите, счупи малкия телевизор, дето си го купи да си гледаш сериала докато готвиш. Ей, това ударната вълна не е шега работа.
Бе на теб случвало ли ти се е чинии да хванат мухъл. Как е възможно това само за три седмици. На мивката спокойно може да се изследват процеси на биологичното развитие на най-малко 3 вида буболечки. Но ти не се притеснявай – аз съм волеви човек и с доста труд си наложих да измия чиниите. Обаче твоя прехвален порцеланов сервиз на баба ти нищо не струва – не издържа и на 800 оборота центрифугиране в пералнята. Аз реших да икономисам ток и вода, и заедно с порцелана /вече на парчета, ама с много късмет и лепило от тях ще излезнат 1-2 чашки/ сложих и моите маратонки, отвертките и сатъра за пържоли. Обаче явно някоя от по-малките отвертки са минали през дупките на барабана и при центрифугирането са го застопорили /помниш ли тогава, когато на път за морето на магистралата включих задна скорост, нещо подобно стана и сега/ – та беше доста опасно и сатъра, излитайки от барабана, преди да се забие в стената, за малко да ме обезглави. Барабана изби стената на кухнята и сега е на двора, а пък от пералнята течеше още час и половина вода, щото не знаех къде е главния кран за спиране на водата, което обяснява наводнението в мазето.
Малко понацапах персийския килим в хола на едно място с кетчуп, сребърен лак за автомобили и маджун /за комбинацията не питай/, ама не е вярно че не излизало. С бензин всичко излиза, ама май не трябваше да пуша докато обработвам петното – сега има прогорена дупка.
А, реших да размразя хладилника и да разчистя леда в камерата. Значи с една шпакла, едно длето и чук могат направо чудеса да станат. Кьораво ледче не остана. Е, хладилника сега не изстудява, ами само топли, ама така пък ще имаме винаги топло ядене.
Вчера като се прибрах, видях че е влизал крадец. Много ме е яд за старото радио, което беше в банята и ми свиреше докато се бръсна, ама ще го преживея. Други мои работи не липсват. Ама друг път като ти казвам да си вземеш чантата с документите и банковите карти, че може да ти потрябват /нищо че отиваш в санаториум/ – да ме слушаш. Сега ще има да се разправяш и с полицията, и с банките, и с тъпи бюрократи, че и със съдилища. Щото мен пък кой дявол ме накара да сложа нотариалните актове на вилата и апартамента в същата чанта, не знам. Нали ги криехме в хладилника в оня плик, пък - както вече знаеш - хладилника го размразявах и чантата ти беше най-близо да пъхна документите... Гардеробите също са почти празни, ама за теб не е голяма загуба – нали все се оплакваше, че няма какво да облечеш.
Ох, да ти казвам ли, да не ти ли...? Aбе по-добре сега писмено, че после като си дойдеш не ми се разваля допълнително настроението. Та така: майка ти ритна камбаната. Получи удар. И защо, моля ти се. Ти знаеше ли, че тя имала любовна връзка със съседа Попангелов отгоре. И като дойде да вземе прането /аз и казах за пералнята, и че ако не изпере, ще дойда по лекясало бельо да те посрещна на гарата/, и като разбра, че той - вследствие на удара с консервата по ташаците - повече никога няма да може да си вдига оная работа, и прилоша и 10 минути по-късно вече я нямаше между живите. Аз си мислех да се обадя на бърза помощ, ама нали все пишат по вестниците, че много се бавели... те за 10 минути и без това нямаше да успеят. Погребението беше вчера, ама не можах да отида, защото нещо ме понаболяваше главата, ама ми мина, не се безпокой. Като се върнеш, може да я изкопаем и да я кремираме, както тя искаше. Пък пепелта ще сложим в един пясъчен часовник, та и тя да свърши малко полезна работа. Чакай, че се звъни на вратата...
Трябва да приключвам, че някакъв мутрест тип ми размахва нотариален акт за жилището, че от днес било негово и да не съм се правил на ударен. Ще отида да спя при Ванката, той и без това ме покани, че си бил купил нов 70-сантиметров телевизор – ще гледаме мача.
Чао и с любов
Твоето мишленце Стамат

ЗАСЛУЖАВА СИ ДА ПРОЧЕТЕТЕ...
http://zoom.bg/Love92maker
Made_in_paradise™
~~Директорка~~
~~Директорка~~
Made_in_paradise™

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Страшни смешки,смешни страшки   Страшни смешки,смешни страшки Icon_minitimeВто Окт 23 2007, 13:40

Ей на тва винаги съм му се кефела!!!

Ето какво ще стане ако не си сменяте чорапите един месец!!!

ден 1: Прани чорапи - меки и миришат на омекотител - мразя ги.
ден 2: Чорапите нямат никакъв мирис...така е по добре.
ден 3: Като се събуя и доближа чорапите до носа понамирисват - няма да ги сменям.
ден 4: Като си махна обувките моментно ме лъхва "приятна" миризма на спарено - няма да ги сменям.
ден 5: Като се събуя майка ми пита дали нещо не е умряло в къщи...нещо си въобразява.
ден 6: Прибрах се и още от вратата баща ми извика "Да не си настъпил някое лайно?"...какво му стана на тоя човек.
ден 7: Котката се доближи до кракът ми, подуши го и припадна....?!?!?
ден 8: Майка ми отвори прозореца на стаята ми и започна да си мърмори нещо.
ден 9: Кучето на съседите като ме видя и избяга.
ден 10: Сестра ми започна да се задушава и се наложи нашите да я карат в болница. В 3 през нощта, дее*а само ми разбиха сънят!
ден 11: Приятелката ми дойде, отворих вратата да я посрещна и тя избяга (получих sms, че ме напуска)...това пък защо?
ден 12: Родителските тела ми заплашват - отвориха всички прозорци в къщи.
ден 13: Майка ми си събра багажа и се махна .... даже не разбрах кога е станало, още спях.
ден 14: Баща ми излезе за работа и вечерта се обади да ми каже, че отиват с майка ми на дъъъълга почивка...
ден 15: Съседите се оплакват, че от нас мирише на лошо.... така ли? Аз не усещам нищо.
ден 16: Уличните кучетата избягават района около блока.
ден 17: Съседите до, под и над нас отидоха на почивка заедно ... абе какво им става на тия хора само забягват на накъде.
ден 18: Звъняха от ХЕИ, казаха ми, че получили множество оплаквания и щели да дойдат на проверка ако продължат...сигурно са сбъркали номера.
ден 19: Цветята в апартамента увяхнаха...странно вчера ги поливах.
ден 20: Хората от входа масово се изнизват кой на вилата, кой на село....тука става нещо странно.
ден 21: Хлебарките напуснаха блока...такова изселение не бях виждал.
ден 22: Дойде пощальонът да ми връчи призовка...не го видях да излиза от блока. По новините вечерта видях, че бил в болницата според лекари от обгазяване....горкия сигурно е имало писмо бомба със задушлив газ.
ден 23: ХЕИ позвъни на вратата. Отварям и гледам двама души лежат в безсъзнание. Извиках бърза помощ. По новините нищо не казаха.
ден 24: Гражданска защита отцепва района...ха да не съм луд да тръгвам на някъде.
ден 25: Нещо ми е тежко в корема. Драйфа ми се.
ден 26: Тука нещо мирише на лошо...продължавам да драйф......
ден 27: .......
ден 28: .......
ден 29: .......
ден 30: Събудих се в някаква бяла стая завързан за леглото. Огледах се и видях как група хора с противогази разглеждат чорапите ми които стояха изправени до стената.

Phoenix
Лошо перверзно зайче
Лошо перверзно зайче
Phoenix

Male

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Страшни смешки,смешни страшки   Страшни смешки,смешни страшки Icon_minitimeСъб Окт 27 2007, 21:44

Плешивия се подстригал
Daniel
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Daniel

Male

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Страшни смешки,смешни страшки   Страшни смешки,смешни страшки Icon_minitimeПон Ное 05 2007, 10:58

ХУБАВО: жена ти не разговаря с теб

ЛОШО: иска развод

МНОГО ЛОШО: тя е адвокат

ХУБАВО: синът ти е порастнал

ЛОШО: има връзка с по - възрастна съседка

МНОГО ЛОШО: ти също

ХУБАВО: синът ти прекарва доста време в стаята си

ЛОШО: там намираш скрити порнофилми

МНОГО ЛОШО: в някои от тях участваш и ти

ХУБАВО: Мъжът ти най- сетне се е съгласил - стига толкова деца!

ЛОШО: не можеш да намериш противозачатъчните

МНОГО ЛОШО: взела ги е дъщеря ти

ХУБАВО: мъжът ти рaзбира от мода

ЛОШО: откриваш че той тайно облича дрехите ти

МНОГО ЛОШО: на него му стоят по - добре

ХУБАВО: обясняваш на дъщеря си за птичките и пчеличките

ЛОШО : тя все те прекъсва

МНОГО ЛОШО: и те поправя

ХУБАВО: синът ти излиза на първата си среща

ЛОШО: с мъж

МНОГО ЛОШО: който е най-добрият ти приятел

ХУБАВО: дъщеря ти си намира работа веднага след дипломирането

ЛОШО: като проститутка

МНОГО ЛОШО: някои от твоите колеги са нейни клиенти

МНОГО, МНОГО ЛОШО: Тя изкарва повече от теб!!
Daniel
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Daniel

Male

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Страшни смешки,смешни страшки   Страшни смешки,смешни страшки Icon_minitimeПон Ное 05 2007, 10:59

Модерна Циганка - гледачка към минаваща девойка: "Алоооуу, чаровницееей, спри са да ти казвам, имйел шъ пулучиш! Голем късмет та чака, добър пръвайдър ша намериш! Един юзър много хубави неща ти мисли. Все та причаква в кюто, ама ти много са крийш, ма! Пусни му на чиляка... оторизейшън, стига си го мъчила с тоз рикуест! Той много та `аресва, иска да та джазка виртуално. Я дай левътъ ръкъ да вида по-добре. Аууу, малка ръчичка имаш, ама голем джойстик си фанала! Въх, много си играйш със скролера на мишката, палавницееей. Немаш ли с кво друго да си играйш, маω Тука виждам голем трафик от един сайт с много хиксчета... Ама си ъпдейтвай антивирусната и файъруола да н`си наджипкаш компа с виртуални въшки. Дай ся пет лева и Господ да та пази барабар със софтуера и хардуера! Къде тръгна, маω Шъ та кълна, да знайш! Да ти са напълни компа с вируси дано! Виндовса да ти висне кът` гъза на прабаба ми!!! Реинстол секи ден да прайш и от бъгове да н`съ отървеш! Да ти го нахакат здраво в айпито! Имйела със спам да ти затрупат! Само грозни аватари да намираш! Кюто ти да са скапе и хистърито да ти са затрий! Сичките си пароли да забраиш и да ти спрат акаунтите! Пейфорфрий да та намрази!!!
Dark_Angel
~~ Професор по Трансфигурация ~~
~~ Професор по Трансфигурация ~~
Dark_Angel

Female
Брой мнения : 426
Registration date : 27.11.2007

Герой

ПисанеЗаглавие: ЗДР   Страшни смешки,смешни страшки Icon_minitimeЧет Яну 10 2008, 21:59

Ето нещо и от мен:
Здраствуйте, братушки” - “Мара ба, аркадашларъ”
“Капитан Петко Воевода” - исторически сериал - “Гяур Петко душманин” - криминален сериал
“Опълченците на Шипка” - “Шипка баир маскаръ”
агит-пункт - кандармъ кьоше
балерина - сеир баджак ханъма
балетист - дюшеме пич
балетът “Лебедово езеро” от Чайковски - кълчи-баджак “Йордек гьол”, Чайковски ефенди
баскетболист - Кълчи баджак
граната - барут кюфте
бизнесмен - чалъм ефенди
вилица - чатал
алпинист - дувар серсем
алпинист - баир будала
алпинист - баш баир будала
високопланински джентълмен - помак
борец (ама истински, демек спортист по борба) - тепих шашкън
Война и мир - Патаклама и рахатлък
боксерки - развей ташак
гъз глава затрива - анусъ кепере серсемин
великата френска буржоазна революция - коджа франсез фукара кютек
великата френска революция - куджа Франсе патаклама
генеколог - ташак мюфтия
бяло море - биас гьол
запалка - чакмак
Cancel - сектир
cтудент - китап будала
радио-касетофон - сандък гюрунтия
рицар - тенеке бабаит
рицарят на печалния образ - тенеке бабаит, кахър сурат
касетофон - гюбек щайга
касетофон - джангър чекмедже
кмет - купонлъ ефенди
кожено яке - балтон гюрук
курва - калдаръм гювендия
Error ! (заглавие на съобщение за грешка в Windows) - Сакатлък !
Fatal Error ! (заглавие на съобщение за фатална грешка в Windows) - Баш сакатлък !
парашутист - чадър бабаит
парашутист - чаршаф будала
манекенка - калдаръм кокона
обедни новини - хабер по икиндия
прозяване - дахъни прахъни
проститутка - калдаръм кокона
пионерски ръководител - йозбаши кармазъ пешкир пичоалар
пионерче - кърмъзъ пешкир пишлеме
Площад “Славейков” - Чурулик мегдан
полицай - конак чукундур
полицай - балък фуражка
опозиция - курназ сурия
модно ревю - сеир баджак
мутра - еничърлъ бунак
IRON MAIDEN - Тенеке Ханъм
не дръзни дявола - дур базик шаркан бабана сакатлък
Пеле (футболиста-легенда) - кара топсерсем будала
месар - джулан мюфтия
педераст - ханъм ефенди
самурай / нинджа - ориз калпазан
Светни лампата - Бастър копче лампа ападжас
сперма - уй чорба
Сода бикарбонат - Ширин Карнобатлъ (името на съпругата на Ахмед Доган)
събрание - зорлем калабалък
секретарка - бъзикня ханъм
травестит - гьотверен кокона
умирай трудно 2 - зорлен патлъдъ еки
телевизор - сеир чекмедже
телевизор - саир бабана
телевизор - сандък кириз
телевизор - сеир сандък
Windows 98 - Джам-курниз 98
ZORO - кара будала ефенди
електронен часовник - диджитал саатли
Двама се карат трети печели ! - Двама кандърмъ патаклъмъ, трети кяр !
дистанционно - дистанс командъ
Дон Кихот, рицарят на печалния образ - Кихот ефенди, кахър суратлъ бабаит
Дон Кихот, рицарят на печалния образ - Ефенди Кихот , тенекеджи бабаит на кахър сура
дъвка “Турбо” - супер чиклет буламлъ
дебел човек - бок толумба
Червено Море - Кърмъзъ Гьол
Черно Море - Кара Гьол
чао-довиждане - гюле-гюле
чорбар - кахр бабана
чорбар - кармаз кахр бабана
червената шапчица - кармазъ каскет
червената шапчица - кърмъзъ калпак (пишлеме),кърмъзъ каскет (пишлеме), кърмъзъ фес (пишлеме), кърмъзъ чалма (пишлеме)
На светофарите в Турция: червено - дур; жълто - яваш яваш; зелено - юрууууууш
Червеният скорпион 2 - Кармазъ бръмбър еки
mp3 - ем пе юч
Обединена българска банка - Аркадашлъ булгаристан банкасъ
децата нямат спирачки - пишлеме йок контра
децата нямат спирачки (на цигански) - чаве ненайси феродо
компютър - акъл сандък
модно ревю в България - чок балдър баджак сеир (просто българските манекенки са по пищни от западните си колежки)
http://zoom.bg/DarkRose
Shaiya
~Професор по Древни руни~
~Професор по Древни руни~
Shaiya

Female
Брой мнения : 256
Местожителство : София, България
Registration date : 01.02.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Страшни смешки,смешни страшки   Страшни смешки,смешни страшки Icon_minitimeСъб Фев 02 2008, 02:33

Ето, тъпизми...

История

… Нашите прадеди са живеели в колиби. Те не са имали дрехи, ризи, нищо, освен една дупка, за да излиза пушека. За да си създадат семейство, те са разполагали само с един съвсем примитивен инструмент…
… По време на фараоните, живите са балсамирали мъртвите, за да не се отегчават. Мумиите са мъртъвци, на които са извадени вътрешностите, но те не са умрели от това…
… Пирамидите са се състояли от помещение за покойника, земен ресторант и множество коридори, за объркване на учените…
… Майката на Ахил го е потопила във водите на Стикс, за да го направи непромокаем за стрелите. Това обаче не му попречило да умре и тогава Одисей влязъл в Троя маскиран като дървен кон (някои приписват това на Александър Македонски)…
… Агамемнон и Менелай са били братя, но това се знае със сигурност само за първия…
… Докато спартанците ходели на война, жените им раждали деца. За тази цел те били тренирани от най-ранна възраст…
… Римляните трябвало да водят многобройни войни преди Италия да стане полуостров. По-късно римляните заменили войниците с гъски: те ядат по-малко, а вдигали повече шум…
… Римляните били големи строители. Тяхно дело са много павирани пътища, измежду които най-прочут е Млечният път…
… След смъртта на Цезар, Октавий и Антоний си разделили империята. Октавий получил задната част на Рим, а Антоний-източната и Клеопатра. В края на живота си Октавий се оттеглил в своя мавзолей…
… Като заминавали кръстоносците отнасяли портретите на жените и децата си, а при завръщането си с радост намирали нови деца около своята вярна съпруга…
… Карл V е роден при леля си, защото майка му тогава не била там…
… При феодализма селяните били много подтиснати. Тогава нямало автомобили, та те са плащали данъци върху солта и радиоапаратите, но били лишени дори от тях. Освен това те били длъжни да дават на сеньора всички продукти от жена си. Често се появявал глад и хората са се избивали, за да не умрат…
… Първото околосветско пътуване било извършено от Магелан. За нещастие той бил убит на Филипините и екипажът се завърнал без него. Въпреки всичко покойният запазил добър спомен от пътешествието си…
… Людвик ХІV бил на пет години, когато се родил баща му. Той живял до смъртта си в 1715 г. Людвик ХІV бил заобиколен от благородници, които се наричали куртизани. Жените им се наричали куртизанки. Дворецът му бил винаги добре изметени блестящ, поради което бил наречен Крал-Слънце…
… През 1763 г. Франция закупила Корсика, три години преди раждането на Наполеон, за да може да се роди французин…
… Нощта на 4 август е била най-светлия ден на революцията: тогава се отменили феодалните времена. Занапред вече хората се раждали живи и равноправни…
… Септемврийските кланета са станали вечерта на 10-ти август…
… Наполеон бил диктатор, защото имал способността да диктува по няколко писма наведнъж. Той мразел англичаните, сърдел се, защото го принудили да умре в прегръдките на св. Елена…
… Битката при Трафалгар се развила по море и затова била наречена Ватерло…
… Абрахам Линкълн е роден в дървена колиба, която построил собственоръчно…
… В 19 век се развило мисионерството. Нещастните мисионери, които отивали в Китай, се връщали обезглавени…
… Президентът на Републиката се избира за седем години, като на 3 години се подновява с 1/3…
… Разликата между царя и президента е тази, че царят е син на баща си, а президентът не е…
… През 1875 г. само мъжете влизали в урната. Днес, за да бъдеш избирател е необходимо да принадлежиш на двата пола…
… След завземането на властта от Мусолини, населението на Италия се удвоило благодарение на личните му заслуги…
http://www.magicschool.forumup.com
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Страшни смешки,смешни страшки   Страшни смешки,смешни страшки Icon_minitime

Страшни смешки,смешни страшки
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Хогуортс :: Забавления :: Игри и флууд зона-
Идете на: