| Наказания | |
|
+5Стаси Made_in_paradise™ (* NaDэ7y *) (= Smile =) Belladora 9 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Belladora ~~Напуснал~~
Брой мнения : 1101 Дом : Рейвънклоу Галеони : 267 Registration date : 08.08.2007
| Заглавие: Наказания Сря Сеп 26 2007, 17:43 | |
| Може да винакажат с:
-Отнемане на точки -Отнемане на аватар и/или подпис -Отнемане на ЛС -Банче са определен период -Отнемане на подпис -БАНН по ИП за вовек веков -Триене на потребител
На модератоите,учителите,ръководителите и перфектите които не си спазват задълженията се отнемат права!А може да има и наказания!
| |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Наказания Съб Окт 20 2007, 10:45 | |
| Получих реклама на сайт по ЛС.Това за наказание ли е? | |
|
| |
(* NaDэ7y *) (* SLyThErIn *)
Брой мнения : 1346 Age : 30 Дом : Слидерин Registration date : 20.06.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Наказания Съб Окт 20 2007, 13:20 | |
| Eстествено!Кой е рекламирал само кажи | |
|
| |
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Наказания Съб Окт 20 2007, 16:06 | |
| Ами не го знам пише се "saiman". Даже мога да ти покажа какво ми е писал... | |
|
| |
Made_in_paradise™ ~~Директорка~~
Брой мнения : 1342 Age : 30 Местожителство : *where the dreams are real* Дом : Slytherin Registration date : 05.05.2007
| Заглавие: Re: Наказания Нед Окт 21 2007, 21:42 | |
| Хах,ами аз вече знам,защото представете си той прати реклама по ЛС и на мен!!!Наказан е с отнемане на правото на аватар и правото на пращане на ЛС!!! | |
|
| |
Стаси Луда за връзване
Брой мнения : 290 Age : 31 Registration date : 19.01.2008
| Заглавие: Re: Наказания Чет Апр 03 2008, 21:23 | |
| Ъъъм... Аз искам да съобщя за реклама по ЛС... Слагам * на адреса, за да не си помислите, че аз правя реклама или нещо =)...
От: Peyton До: Стаси Пуснато на: Today at 20:18 Заглавие: [No title] http://***.***.net това е моя форум той е нов но ако ти хареса се регни | |
|
| |
Princess_of_the_elfs... Smile in the darkness
Брой мнения : 787 Age : 28 Местожителство : .:in your dreams:. Дом : Рейвънклоу Галеони : виж в трезора ми ^-^ Registration date : 03.04.2008
| Заглавие: Re: Наказания Чет Апр 03 2008, 22:27 | |
| същата работа. От: Peyton До: Princess_of_the_elfs... Пуснато на: Today at 20:14 Заглавие: [No title] http://***.****.*** хей това е моето форумче ако сиакш го посети.Ако ти хареса се регни
П.П. Написано беше С правописните грешки. | |
|
| |
Peyton Лунен Елф
Брой мнения : 197 Registration date : 24.03.2008
| Заглавие: Re: Наказания Чет Апр 03 2008, 22:50 | |
| | |
|
| |
Peyton Лунен Елф
Брой мнения : 197 Registration date : 24.03.2008
| Заглавие: Re: Наказания Чет Апр 03 2008, 23:11 | |
| ЗАБРАНЕНО Е РЕКЛАМИРАНЕТО НА ФОРУМИ И САЙТОВЕ ПО ЛС И ПО ВСЯКАКЪВ ДРУГ НАЧИН. АКО НЯКОЙ ПОЛУЧИ СЪОБЩЕНИЕ ПО ЛС С ЦЕЛ РЕКЛАМА НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА МИ СЪОБЩИ,ЗА ДА СЕ ПРЕДПРИЕМАТ МЕРКИ!!! ПРИ НЕСПАЗВАНЕ НА ТОВА ПРАВИЛО ИМА ТЕЖКИ НАКАЗАНИЯ!!!-Ако накежете мен трябва да накажете и Princess_of_the_elfs... защото рекламира форум на подписа си
http:// ##############.######.bg | |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Наказания Чет Апр 03 2008, 23:17 | |
| Хей момичета ако давате сайтове има си скаипове може да пишете на моя аз съм заинтригована нови и интересни сайтове може да ми пратите по скайпа той е така stefity.1 не се карайте няма да има наказани надявам се да не се пофтори тогава ще има тешки последствия! | |
|
| |
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| |
| |
| Заглавие: Re: Наказания Пет Апр 04 2008, 08:51 | |
| Абе,хора,вие луди ли сте!?Къде сте виждали забрана за реклама в подписа!?Аз дори банери съм слагала и съм виждала да се слагат!Изключено...няма как да е забранено...а и не е честно да има такова правило... Само по ЛС е забранено и аз мисля,че Пейтон трябва да си получи наказанието!Ако всеки път като да наказвате някой казвате "Хайде,от мен да мине,няма да се повтори"нищо няма да стане!Тогава как очаквате някой да спазва правилата !? Аз си флуудя където ми падне,защото знам,че няма да ме накажете!Това се отнася и за другите!Мало по-строго дръще,защото това е по-скоро флууд от колкото РП форум! Съжелявам,но това е истината. | |
|
| |
Брой мнения : 787 Age : 28 Местожителство : .:in your dreams:. Дом : Рейвънклоу Галеони : виж в трезора ми ^-^ Registration date : 03.04.2008
| Заглавие: Re: Наказания Пет Апр 04 2008, 09:19 | |
| - (= Smile =) написа:
- Абе,хора,вие луди ли сте!?Къде сте виждали забрана за реклама в подписа!?Аз дори банери съм слагала и съм виждала да се слагат!Изключено...няма как да е забранено...а и не е честно да има такова правило...
Само по ЛС е забранено и аз мисля,че Пейтон трябва да си получи наказанието!Ако всеки път като да наказвате някой казвате "Хайде,от мен да мине,няма да се повтори"нищо няма да стане!Тогава как очаквате някой да спазва правилата !? Аз си флуудя където ми падне,защото знам,че няма да ме накажете!Това се отнася и за другите!Мало по-строго дръще,защото това е по-скоро флууд от колкото РП форум! Съжелявам,но това е истината. Ем, така си е някои теми се превръщат направо в чат. А за подписа, не прочетох че е забранено да се слагат там форуми. А и до сега не съм виждала сайт в който да се забранява слагането на сайт в подписа. За всеки случай махнах сайта. И без това ще бъде затворен. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Наказания Пет Апр 04 2008, 09:21 | |
| - Princess_of_the_elfs... написа:
- (= Smile =) написа:
- Абе,хора,вие луди ли сте!?Къде сте виждали забрана за реклама в подписа!?Аз дори банери съм слагала и съм виждала да се слагат!Изключено...няма как да е забранено...а и не е честно да има такова правило...
Само по ЛС е забранено и аз мисля,че Пейтон трябва да си получи наказанието!Ако всеки път като да наказвате някой казвате "Хайде,от мен да мине,няма да се повтори"нищо няма да стане!Тогава как очаквате някой да спазва правилата !? Аз си флуудя където ми падне,защото знам,че няма да ме накажете!Това се отнася и за другите!Мало по-строго дръще,защото това е по-скоро флууд от колкото РП форум! Съжелявам,но това е истината.
Ем, така си е някои теми се превръщат направо в чат. А за подписа, не прочетох че е забранено да се слагат там форуми. А и до сега не съм виждала сайт в който да се забранява слагането на сайт в подписа. За всеки случай махнах сайта. И без това ще бъде затворен. Ами не си го прочела защото никъде не пише такова нещо... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Наказания Пет Апр 04 2008, 09:22 | |
| имах предвид че такова нещо няма щом не съм го прочела =) | |
|
| |
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: Наказания Пет Апр 04 2008, 09:46 | |
| Аве хора, вие май сменихте темата и го обръщате та мен да ме обвинявате, яяя ? Ако се държа по-строго ще земете да наречете, че форума бил станал манастир....
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Наказания Пет Апр 04 2008, 10:05 | |
| Абе не съм казала,че трябва да става манастир Както и да е...аз обичам да флуудя Пък и...да ти знаеш | |
|
| |
Стаси Луда за връзване
Брой мнения : 290 Age : 31 Registration date : 19.01.2008
| Заглавие: Re: Наказания Пет Апр 04 2008, 14:46 | |
| Princess_of_the_elfs... просто си сложи [url=адреса на форума]Влезте тук =)[/url] и... няма какво кой да ти каже =)... А иначе за Пейтон аз нямам претенции за наказание, просто съобщих за поредния гаф... Та вие си решавайте мене ми е през **** =) | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Наказания | |
| |
|
| |
| Наказания | |
|