| Къщата на Тони | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
toni92 Хафълпаф
Брой мнения : 533 Age : 31 Местожителство : София Дом : Хафълпаф Галеони : 464 Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Къщата на Тони Нед Окт 14 2007, 20:12 | |
|
Последната промяна е направена от на Нед Окт 21 2007, 21:41; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
Брой мнения : 1272 Age : 28 Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’ Дом : Слидерин Registration date : 14.07.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Къщата на Тони Съб Окт 20 2007, 21:03 | |
| Еммчето се разхождаже из Лондон и реши,че отдавна не е виждала тони.Затова се отби да види дали си е вкъщи...тя вече знаеше за мъгълското приспособление звънец /нали го имаше и в нейната къща/ и звънна...
| |
|
| |
toni92 Хафълпаф
Брой мнения : 533 Age : 31 Местожителство : София Дом : Хафълпаф Галеони : 464 Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: Къщата на Тони Съб Окт 20 2007, 21:22 | |
| След секунда Тони се показа от прозореца на нейната стая и махна на емм4ето. Тя отвори прозореца и извика: -Здрасти,влизай,отключено е! Емм4ето отвори входната врата и се озова в един доста голям коридор.Тъкмо се чудеше накъде да тръгне и Тони се появи. -Радвам се да те видя,отдавна не ми беше идвала на гости,как си? | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
Брой мнения : 1272 Age : 28 Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’ Дом : Слидерин Registration date : 14.07.2007
| |
| |
toni92 Хафълпаф
| Заглавие: Re: Къщата на Тони Нед Окт 21 2007, 19:23 | |
| -Да, и аз това си мисля отдавна... ако искаш да ти покажа къщата? | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| |
| |
toni92 Хафълпаф
| Заглавие: Re: Къщата на Тони Нед Окт 21 2007, 21:30 | |
| -Мда,забалезях - каза Тони и се усмихна - ела да ти покажа моята стая. Двете момичета тръгнаха нагоре към втория етаж,Тони отвори една врата и каза: -Ето това е моята стая:
Тя продължи,това е стаята на нашите:
Ето я и банята:
След като й показа стаите на втория етаж,тръгна към края на коридора,където беше вратата към терасата. -Ето терасата,много е хубаво,когато е лято,винаги е огряна от слънце...
А на долния етаж са кунята и кабинетът на баща ми и холът.Ела да ти ги покажа. След като слязоха отново на първия етаж,Тони й показа кунята:
Ето го и кабинетът на баща ми:
И холът:
Ами това е,надявам се да ти харесва - завърши Тони. Какво смяташ да правим,искаш ли да те хапнем нещо или пък да поплуваме в басейна? | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: Къщата на Тони Нед Окт 21 2007, 21:46 | |
| -Много е хубаво тук!Ами не съм гладна прадпочитам басейна! Върху еммчето се появи ето този бански: гледай само банския,без тялото -А твоят бански? | |
|
| |
toni92 Хафълпаф
| |
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: Къщата на Тони Пон Окт 22 2007, 20:09 | |
| -Давай!Аз...попринцип се потапям първо до колената и после скачам...-каза еммчето и направи твоа което беше казала,преплува басейна един път подпода,после си подаде главата и каза-Хайде!Идвай! | |
|
| |
toni92 Хафълпаф
| Заглавие: Re: Къщата на Тони Пон Окт 22 2007, 21:16 | |
| Тони заобиколи и отиде при по-дълбоката част на басейна, гмурна се и след няколко секунди си подаде главата на повърхността.Цяло лято не бях влизала в във водата,имах много работа и бях забравила колко е яко - каза момичето - харесва ли ти басейна? | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: Къщата на Тони Пон Окт 22 2007, 21:32 | |
| -Аха!Някой път и ти ще ми дойдеш нагости нали?Моят басейн е по-голям,а ако е студено има закрит!Не не казвам,че този е лош,много сие готин даже... | |
|
| |
toni92 Хафълпаф
| Заглавие: Re: Къщата на Тони Вто Окт 23 2007, 13:06 | |
| -Да,разбира се,ще дойда!А за басейна - то този по принцип идеята м беше за красота,но помолих да го направят дълбок от едната страна,за да става и за плуване... - каза Тони - Иначе как си,какво ново при теб,отдавна не се бяхме виждали,сигурно има интересни неща... | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: Къщата на Тони Вто Окт 23 2007, 19:57 | |
| -Ами не,нищо...освен,че съм с компанията на лигличките друго не...при теб? | |
|
| |
toni92 Хафълпаф
| Заглавие: Re: Къщата на Тони Вто Окт 23 2007, 22:44 | |
| -Хах,компанията на лигличките... - засмя се Тони - ми при мен нищо ново...напоследък си купих разни магъоснически джунджурии за Хелоуин,че с едни приятелки го празнуваме.Много им се кефя... ми ако искаш да играем на нещо,че така е малко скучно - искаш ли да донеса една магическа надуваема топка-много е яка,горе в стаята ми е? | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: Къщата на Тони Сря Окт 24 2007, 17:58 | |
| -Хубаво... тони отиде за топката,а сиянчету останана да поплува,тя плува под вод,по гръб,над вода... | |
|
| |
toni92 Хафълпаф
| Заглавие: Re: Къщата на Тони Чет Окт 25 2007, 12:44 | |
| След мъничко Тони се върна и хвърли топката във водата.След това заобиколи от по-дълбоката страна на басейна и скочи.Когато си подаде главата на повърхността,каза: -Виж колко е готина топката - онзи ден си я купих от Диагон-Али - похвали се Тони и я взе. Момичето хвърли топката на високо и тя започна да описва причудливи форми във въздуха. -Гледай-мога да направя сърце - извика тя,след като хвърли топката още по-на високо. Сиянчету доплува под вода до нея и каза: | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| |
| |
toni92 Хафълпаф
| Заглавие: Re: Къщата на Тони Съб Окт 27 2007, 12:18 | |
| -Ок,супер,тъкмо и аз си мислех нещо подобно! Двете момичета се запътиха към стената и се приготвиха за старт. -1-2-3-старт - извика Тони и двете тръгнаха едновременно. Движеха се почти в синхрон,но през първата обиколка Сиянчету беше малко по-напред.Тони се стремеше да я настигне,когато изведнъж... | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: Къщата на Тони Съб Окт 27 2007, 18:51 | |
| еммчету изплува над водата и се загледа стреснато в една точка във стената на басейна. -Мисля,че...мисля,че ще стане нещо лошо... | |
|
| |
toni92 Хафълпаф
| Заглавие: Re: Къщата на Тони Нед Окт 28 2007, 11:52 | |
| -Какво? - извика стреснато Тони,подавайки си главата над водата - какво става? Тони се огледа,но не видя нищо необичайно. -Ето там,виж - каза Емчето притеснено. Тони се загледа и с ужас видя,че една черна точка на стената на басейна все повече и повече се уголемява и си придаде формата на голяма фуния.Постепенно започна да се завърта навътре и навътре,когато неусетно всмука момичетата и те се озоваха в сърцето на чернилката. Не виждаха абсолютно нищо и единственото нещо,което усещаха беше,че се въртят с гигантска скорост... | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: Къщата на Тони Нед Окт 28 2007, 19:28 | |
| -Какво става!?!Къде сме!?! -Н-н-н-езнам-м-м-м...Не виждам нищо... -Аз също,Тони,но... -КЪДЕ СМЕ ПО ДЯВОЛИТЕ!?! -Нямам ни най-малка представа...да помислим,тук е тъмно...-започна да разсъждава сиянчету,но странен шум прекъсна мислите и... | |
|
| |
toni92 Хафълпаф
| Заглавие: Re: Къщата на Тони Пон Окт 29 2007, 12:03 | |
| -Какво беше това? - извика стреснато Тони -Не знам,но виждам една бяла точка в далечината,а ти виждаш ли я? -Къде - каза Тони и започна да се взира в хоризонта - ааа,да сега я виждам,какво ли е? | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: Къщата на Тони Нед Ное 04 2007, 19:58 | |
| Може би входа към,един нов свят или настоящето,миналото... | |
|
| |
toni92 Хафълпаф
| Заглавие: Re: Къщата на Тони Пон Ное 05 2007, 23:20 | |
| Преди Тони да успее да каже нещо,момичетата стигнаха до точкат и скоро бяха погълнати от нея.Всичко беше бяло,всякаш бяха в друго измерение.След секунда гледката започна да се прояснява и постепенно се различиха дървета и един огромен замък. Еммчето каза... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на Тони | |
| |
|
| |
| Къщата на Тони | |
|