| Юлия Тенинчева/ Heru_EldA | |
|
+12Jane Undead Heru_EldA Ri_CoveR_Baby Prisila (* NaDэ7y *) Phoenix Ron Weasley Хърмаяни Грейнджър (= Smile =) Daniel toni92 Made_in_paradise™ 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Гост Гост
| Заглавие: Юлия Тенинчева/ Heru_EldA Пон Окт 15 2007, 00:02 | |
| Така или иначе темата си е моя, затова ще си сложа снимките тук :)
Ква съм готина ! Като котка ! Хих :) Ази Пак аз И тук ! - ама ме е снимал един абсолютно недодялан фотограф... Тази снимка е много готина. Много си я харесвам ! И тази снимка е хубава Йей ! Ама е малко размазана Това е от миналата година Мога и да съм модерна :) Хихи ! (лошо качество ) Аз и по-голямото ми коте- Чара А това е на една изложба на восъчни фигури !
Ем... коментирайте, питайте...
Последната промяна е направена от на Съб Яну 19 2008, 23:10; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| |
Made_in_paradise™ ~~Директорка~~
Брой мнения : 1342 Age : 30 Местожителство : *where the dreams are real* Дом : Slytherin Registration date : 05.05.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Юлия Тенинчева/ Heru_EldA Пон Окт 15 2007, 00:58 | |
| Много си сладинка. Та... От къде си? На колко си години? Имаш ли брат сестра и гадже? | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Юлия Тенинчева/ Heru_EldA Пон Окт 15 2007, 01:22 | |
| :) Мерси. Та... аз по-принцип съм родена в Украйна, Донецк. И родителите са ми украинци, ама на 3-годишна възраст съм дошла в тази прелестна България, в Кюстендил. Не ме питайте как е било там. Не си спомням. Сега съм на 14. Имам си по-голяма сестра, която е със седем години по-голяма от мен. (На 21 е.) Много си я обичам :) Гадже си нямам. |
|
| |
Брой мнения : 1342 Age : 30 Местожителство : *where the dreams are real* Дом : Slytherin Registration date : 05.05.2007
| Заглавие: Re: Юлия Тенинчева/ Heru_EldA Пон Окт 15 2007, 02:01 | |
| Оле,супер! Знаеш ли украински? Каква музика слушаш? Какъв жанр филми предпочиташ и любим филм? | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Юлия Тенинчева/ Heru_EldA Пон Окт 15 2007, 02:08 | |
| 1.Ами в източна Украина (там, където сме живяли) се говори на руски, не на украински, но иначе знам някои думички от телевизията. В къщи си говорим на руски, всички. Ако ви трябва преводач... 2.Слушам всякаква музика, но чалгата ми е в черния списък. Мога да я слушам. Няма да гръмна, но не е за предпочитане. И руската поп музика много ми харесва. 3.Филми... не гледам много. Зле съм по филмите, но иначе като жанр ми харесва фантастиката и комедията. И много си падам по анимацията, макар и да съм "голяма". |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Юлия Тенинчева/ Heru_EldA Пон Окт 15 2007, 11:20 | |
| |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Юлия Тенинчева/ Heru_EldA Пон Окт 15 2007, 11:25 | |
| |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Юлия Тенинчева/ Heru_EldA Вто Окт 16 2007, 21:51 | |
| Свършиха ли въпросите ? Запознахме ли се вече ? |
|
| |
toni92 Хафълпаф
Брой мнения : 533 Age : 31 Местожителство : София Дом : Хафълпаф Галеони : 464 Registration date : 06.07.2007
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Юлия Тенинчева/ Heru_EldA Чет Окт 18 2007, 18:05 | |
| 1. Ами... аз много обичам животни. Особено дивите, но от домашните животни много обичам котки. А от дивите... лъвовете, тигрите и вълците са ми много симпатични, но за жалост са опасни и не ми биха разрешили да си отглеждам... 2. Ами... труден въпрос. Че аз незнак как може да се харесва език. Езика си е език. Всеки си е хубав по-различен начин. Не мога да кажа кой език харесвам повече. За мен това са просто знаци и звуци. Особено пък колко си приличат... |
|
| |
Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Юлия Тенинчева/ Heru_EldA Съб Окт 20 2007, 12:07 | |
| ООООООО о украйна о руски ей баба ми е от там ще си дадеш ли скайпа? |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Юлия Тенинчева/ Heru_EldA Съб Окт 20 2007, 12:12 | |
| За да говоря с бабати ли ? Cornelia425 |
|
| |
Daniel ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 1019 Age : 32 Местожителство : Пловдив, Майнатаун Дом : Рейвънклоу Галеони : 330 Registration date : 18.10.2007
| Заглавие: Re: Юлия Тенинчева/ Heru_EldA Съб Окт 20 2007, 12:22 | |
| Знам че ходиш на танци, ако нещо не се бъркам. Друго нещо спортувала ли си? | |
|
| |
Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Юлия Тенинчева/ Heru_EldA Съб Окт 20 2007, 12:32 | |
| Я народни танци ли? (много общо стана нещо) Джини от кой град викаш,че беше? |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Юлия Тенинчева/ Heru_EldA Съб Окт 20 2007, 13:45 | |
| Не. Аз не тренирам народни танци. Тренирам модерни танци. А живея в град Кюстендил (който е напълно възможно скоро да преименуват) . Тренирала съм плуване,волейбол... ходила съм на актьорско майсторство, рисуване, шах...
Последната промяна е направена от на Нед Ное 18 2007, 12:29; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Юлия Тенинчева/ Heru_EldA Съб Окт 20 2007, 13:54 | |
| я тренирала си волейбол ще ме намериш ли ти в скайпа ше ти го пратя по ЛС? Какво мислиш за мени? |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Юлия Тенинчева/ Heru_EldA Съб Окт 20 2007, 17:52 | |
| Здрасти Джини виждам че си нова (е вече не) но аз не посещавах форума по едно време и съм изпуснала пристъгането ти :) Искам да те питам коя зодия си? | |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Юлия Тенинчева/ Heru_EldA Пон Окт 22 2007, 01:36 | |
| |
|
| |
toni92 Хафълпаф
Брой мнения : 533 Age : 31 Местожителство : София Дом : Хафълпаф Галеони : 464 Registration date : 06.07.2007
| |
| |
| Заглавие: Re: Юлия Тенинчева/ Heru_EldA Пон Окт 22 2007, 23:15 | |
| Коя е най-голямата ти мечта?!? Имаш ли си гадже? Имаш ли си най-добра приятелка?!? | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Юлия Тенинчева/ Heru_EldA Вто Окт 23 2007, 11:35 | |
| |
|
| |
Хърмаяни Грейнджър Лудата жаба
Брой мнения : 236 Age : 28 Дом : Хафелпаф Галеони : 575 Registration date : 13.10.2007
| Заглавие: Re: Юлия Тенинчева/ Heru_EldA Вто Окт 23 2007, 11:50 | |
| Къде учиш? Харесваш ли училището си и съучениците си? | |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Юлия Тенинчева/ Heru_EldA | |
| |
|