| Габриела Данаилова/Хърмаяни Грейнджър | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Хърмаяни Грейнджър Лудата жаба
Брой мнения : 236 Age : 28 Дом : Хафелпаф Галеони : 575 Registration date : 13.10.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Габриела Данаилова/Хърмаяни Грейнджър Пет Окт 19 2007, 20:32 | |
| Та ето мой снимки: Ето ме Ето още-дано ви харесат И пак имаше откриване и трябваше да с Джинни Уизли (тук) или Юлия да сме облечени така Клики И ето ме с лъвче И ха А ето и котето ми (сега е доста по-голямо просто снимките са от миналата година) Томчо
Питаите, ако има нещо | |
|
| |
Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Габриела Данаилова/Хърмаяни Грейнджър Съб Окт 20 2007, 12:05 | |
| Лол много си сладка ам на колко годинки си? |
|
| |
Daniel ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 1019 Age : 32 Местожителство : Пловдив, Майнатаун Дом : Рейвънклоу Галеони : 330 Registration date : 18.10.2007
| Заглавие: Re: Габриела Данаилова/Хърмаяни Грейнджър Съб Окт 20 2007, 16:41 | |
| Какви спортове си спортувала? | |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| |
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
Брой мнения : 1272 Age : 28 Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’ Дом : Слидерин Registration date : 14.07.2007
| Заглавие: Re: Габриела Данаилова/Хърмаяни Грейнджър Съб Окт 20 2007, 19:35 | |
| Какво мислиш за лИгЛиЧкИиИ ООД? А за мен? А за форума? харесва ли ти слидерин? | |
|
| |
Брой мнения : 236 Age : 28 Дом : Хафелпаф Галеони : 575 Registration date : 13.10.2007
| Заглавие: Re: Габриела Данаилова/Хърмаяни Грейнджър Нед Окт 21 2007, 09:43 | |
| Аз съм на 11. Тренирала съм волейбол и танци. От Кюстендил съм. Разбрах за този сайт от Джинни Уизли. За Лиглички ООД незнам какво да мисля-Лиглички! За Емчето по-профила и подписа мисля, че е добър човек. Макар и да не я познавам тя ми допада. А за (= Smile =)Виждам, че харесва шареното И аз обичам да говоря без да си затварям устата, но други ми я затварят за съжаление Форума много ми харесва. За Слидерин, нямам никакви лоши мисли за този дом, макар във филма Слидерин да го представят малко лош! | |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| |
| |
| Заглавие: Re: Габриела Данаилова/Хърмаяни Грейнджър Нед Окт 21 2007, 11:33 | |
| Кой е любимият ти цвят? Ярко червено и сребристо Имаш ли брат или сестра? Не, но много искам да имам сестра А домашен любимец? Да, котка Томи (последната снимка негова ама като по-малък) Гледаш ли ТВ сериали?Какви?(сапунки или други) Ами честно казано не гледам сапунки Може би само Лизи Макгуаиър (май така се пишеше) Коя е любимата ти телевизия? ТВ 1000 | |
|
| |
Made_in_paradise™ ~~Директорка~~
Брой мнения : 1342 Age : 30 Местожителство : *where the dreams are real* Дом : Slytherin Registration date : 05.05.2007
| |
| |
| |
| |
Ron Weasley ПрЕФеКт На ХаФЪлПаф
Брой мнения : 302 Age : 29 Местожителство : Хралупата Дом : Хафълпаф Registration date : 21.10.2007
| Заглавие: Re: Габриела Данаилова/Хърмаяни Грейнджър Вто Окт 23 2007, 15:12 | |
| Коя ти е любимата Хари Потър книга? А филм? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Габриела Данаилова/Хърмаяни Грейнджър Вто Окт 23 2007, 19:45 | |
| Ми честно казано не съм чела книгите, защото трябва да чета други (от училището). А за филмите любим ми е Хари Потър и затворникът от Азкабан. | |
|
| |
Made_in_paradise™ ~~Директорка~~
Брой мнения : 1342 Age : 30 Местожителство : *where the dreams are real* Дом : Slytherin Registration date : 05.05.2007
| Заглавие: Re: Габриела Данаилова/Хърмаяни Грейнджър Нед Окт 28 2007, 20:57 | |
| Много си сладка!Не знаех,че се познаваш с Джинни Уизли... Какво мислиш за хората тук? Любимо ястие? А напитка?!? | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Габриела Данаилова/Хърмаяни Грейнджър Нед Окт 28 2007, 21:13 | |
| Коя е любимата ти компютърна игра ? Ами... знам кои играеш, но една коя ти е любима ? |
|
| |
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Габриела Данаилова/Хърмаяни Грейнджър Пон Окт 29 2007, 00:32 | |
| Доста неочакван отговор при положение, че те познавам много добре. Не те виждам често да я включваш тази игра...
... и за да не бъде това мнение като флууд, ще те питам: кажи честно, какво мислиш за мен.
|
|
| |
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Габриела Данаилова/Хърмаяни Грейнджър Съб Ное 24 2007, 02:37 | |
| Кхъм... аз мисля, че е обратното, но айде да не спорим. Т.е аз знам, че ти напусна форума, но съм сигурна, че влизаш в него понякога... Та... като влезеш, искам да ми отговориш на един въпрос, на който много искам да чуя отговора. Какво мислиш за приятелството ? Да, труден въпрос... за теб. Може нарочно да не отговориш. Знам ! |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Габриела Данаилова/Хърмаяни Грейнджър | |
| |
|
| |
| Габриела Данаилова/Хърмаяни Грейнджър | |
|