| Похвали и оплаквания | |
|
+10Heru_EldA Prisila stefity.1 Beautiful Mind {RiRi_FoReVaR} *Rikki*Chadwick* Shaiya (* NaDэ7y *) Ron Weasley Made_in_paradise™ 14 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Jane Undead ~~Доцент по Вълшебство~~
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Похвали и оплаквания Нед Мар 16 2008, 03:20 | |
| - Beautiful Mind написа:
- Аз.. искам да се оплача... във форума има полова дискриминация...
Защо в портала, отгоре има само момичета? Сякаш няма момчета... е може да няма, ама се пак... турнете едно момченце там... То май картинката си показва всичко - само момичета сме се събрали тук. | |
|
| |
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: Похвали и оплаквания Нед Мар 16 2008, 21:32 | |
| - Jane Undead написа:
- Beautiful Mind написа:
- Аз.. искам да се оплача... във форума има полова дискриминация...
Защо в портала, отгоре има само момичета? Сякаш няма момчета... е може да няма, ама се пак... турнете едно момченце там... То май картинката си показва всичко - само момичета сме се събрали тук. Права си. По едно време обаче се мяркаше някое момче, но бързо си заминават. Даниел доста се задържа във форума. Дори ме беше изпреварил по мнения Ама той изчезна много тайнствено... и непонятно... на мен ми направи впечатление, че тук много му харесва, пък и се беше заел с много неща... И Рон беше много редовен и изчезна без да каже "чао"... по скайп не ми отговарят и двамата, каквото и да напиша. Картинките са готинки, но... нещо не ме кефят за този форум. Наистина са нужни някакви по-оригинални, които да ги има само в този форум. Но Рики е права. По форума и без това има много работа, тъй, че на това внимание ще се отдели чааааак сигурно другия месец, когато може и да има нов дизайн | |
|
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Похвали и оплаквания Съб Мар 22 2008, 16:03 | |
| Че защо му е нов дизайн на форума. Този си е супер...
Та, защо всъщност пиша... Надписите под всеки раздел ми лазят по нервната система. Не самите надписи, а това, че за в различки цветове навсякъде. Става страшно шарено и не знам къде ми бърка. Не е ли по-добре да се избере един основен цвят и всички да са в този... Знам, че е нещо съвсем малко, ама на мен тия малките неща ми се набиват на очи...
Едит: Сега погледнах портала. Точките си стоят на 300 и нещо. Новините са супер стари (въпреки че, доколкото си спомням, пратих няколко новини на Стефи). Ако Стефи няма възпожност да се справя и с форума, и с портала да си вземе помощник, знам ли... | |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Похвали и оплаквания Съб Мар 22 2008, 18:59 | |
| Найстина нямам време,но обещавам неделя ще се заема! ПП-а за емоиконките защо ли няма едно усмихнато без да прави друго! | |
|
| |
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Похвали и оплаквания Пон Мар 24 2008, 21:47 | |
| Стефи, айде бе (обръщам се към теб, защото само ти си админ доколкото знам, имам съмнения за Юлето, ама...). Точките станаха вече по осемстотин и нещо, а в портала си седят на 300. | |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Похвали и оплаквания Вто Мар 25 2008, 00:16 | |
| Сега ще ги оправя. | |
|
| |
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: Похвали и оплаквания Вто Мар 25 2008, 08:21 | |
| Аз ще оправя цветовете. И без това вчера се бях заела, но после правих други неща по форума. Предлагам цвета да е сив /не защото пиша с такъв/, защото фона на форума е сив и не набива толкова на очи и... не дразни. | |
|
| |
GoGoMaNa Грифиндор
Брой мнения : 179 Местожителство : Sofia Registration date : 21.03.2008
| Заглавие: Re: Похвали и оплаквания Вто Мар 25 2008, 09:03 | |
| И аз имам един огромен проблем.Вече на няколко пъти ми излизат някакви тъпи малки прозорци с тъпи рекламки WINNER 1.000.000$.УЖАС!!!Кажете какво да направя | |
|
| |
| Заглавие: Re: Похвали и оплаквания Вто Мар 25 2008, 09:14 | |
| Излизат ти прозорци ?! На мен никога не са ми излизали прозорци. Ако на теб ти излизат, възможно е в някой друг сайт да си прихванал вирус, който да ти отваря прозорците. Аз във форума не виждам никакви реклами освен тези под логото. Сканирай си компютъра.
| |
|
| |
*Rikki*Chadwick* ~Учител по Отвари~
Брой мнения : 421 Registration date : 22.01.2008
| Заглавие: Re: Похвали и оплаквания Вто Мар 25 2008, 15:15 | |
| Искам да попитам защо вече не съм модератор на точките на домовете?!?! Да не би вече да не си изпълнявам задълженията както трябва??!?! *Рикки* | |
|
| |
| Заглавие: Re: Похвали и оплаквания Вто Мар 25 2008, 19:00 | |
| Аз не съм ти отнемала правата. Питай Стефи... но предполагам е станало по погрешка. Сега ще те направя мод.
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Похвали и оплаквания Вто Мар 25 2008, 19:04 | |
| - OntA-ArE написа:
- Аз не съм ти отнемала правата. Питай Стефи... но предполагам е станало по погрешка. Сега ще те направя мод.
Ти от кога стана админ и ако си защо не си в такъв цвят? *Рикки* | |
|
| |
| Заглавие: Re: Похвали и оплаквания Вто Мар 25 2008, 19:05 | |
| Преди два дни Вели влезе във форума и ме направи админ. А за цвета - ми не искам да се откроявам.
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Похвали и оплаквания Вто Мар 25 2008, 20:02 | |
| Абе защо всеки може да влиза в нашата обща стая-много ми е чудно ?!?!.Хубаво да могат да виждат какво става,но поне да не пишат-всички-Рейвънклоу,Грифиндор-пишат,братче,като че ли е обща зала!?!?! Ако има нещо пишете в общата зала на масата на Слидерин.Ако ли не мисля,че влизането "взлом" е против правилата и ще се отнемат точки. *Рикки* | |
|
| |
stefity.1 Админче
| Заглавие: Re: Похвали и оплаквания Вто Мар 25 2008, 20:05 | |
| Ако видя друк ученик да е писал НЕ от този дом ,ще отнемат по 10точки! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Похвали и оплаквания Вто Мар 25 2008, 20:20 | |
| Рики, аз съм админ. А за Присила си нямам идея как може...
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Похвали и оплаквания Вто Мар 25 2008, 20:47 | |
| Оуу да забравих,че си админ Както и да е.Виждала съм,че и други хора имат достъп до стаята ни,така че... *Рикки* | |
|
| |
Ginny-Lunna Granger Лечителка
Брой мнения : 496 Age : 29 Местожителство : Лондон Дом : Griffyndor Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Похвали и оплаквания Чет Мар 27 2008, 22:56 | |
| Незнам дали тук е темата, ама искам да питам, защо не вземем да намалим цените на храните и на пръчките.Все пак в Хари Потър една пръчка е 4 галеона, тука може да достигнат над 40.И сладките(те и мойте са така ама веднага ги намалям като решим) как може 5 ГАЛЕОНА ЗА ЕДНА ПАЛАЧИНКА, примерно.Все пак има кнутове и сикли, хубаво е да ги използваме. | |
|
| |
Jane Undead ~~Доцент по Вълшебство~~
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
| Заглавие: Re: Похвали и оплаквания Чет Мар 27 2008, 23:02 | |
| Само ако ги преправим по десетичната бройна система. Иначе са прекалено ирационални, за да се използват. Но мисля, че няма полза. И без това всички получават по достатъчно галеони. | |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Похвали и оплаквания Пет Мар 28 2008, 09:08 | |
| Съгласна съм.Според мен е по-добре да се използват само галеоните...иначе много смятане,много нещо,а не вярвам на някой да му се занимава...все пак влизаме в този форум за да се разтоварваме,а не да си затормозяваме мозъците | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Похвали и оплаквания Съб Мар 29 2008, 16:11 | |
| Абе защо няма нито една тема за въпроси тука... Та... защо акаунта на Радинка Грейнджър е изтрит? Тя влиза редовно, записана е на доста предмети и си предава домашните... | |
|
| |
Prisila Part of the Game,right?
Брой мнения : 1728 Age : 35 Местожителство : In the midlle of nowere Дом : Рейвънклоу Галеони : 1378 Registration date : 28.10.2007
| Заглавие: Re: Похвали и оплаквания Съб Мар 29 2008, 16:41 | |
| Трябваше да зададеш този въпрос преди половин час.Вече изтрих трезора и Гринготс.И аз се чудех защо е изтрит акаунта и. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Похвали и оплаквания Съб Мар 29 2008, 17:55 | |
| Форума е направо жесток.Най-добрия фен сайт за Хари Потър.Понякога се чуствам сякаш съм част от цялата книга.Няма как сайта да е по-добър. |
|
| |
| Заглавие: Re: Похвали и оплаквания Съб Мар 29 2008, 20:03 | |
| Хах. Не мислете нещо за мен. Аз трих акаунти, ама САМО такива, които имат под 5 мнения и са нередовни.
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Похвали и оплаквания | |
| |
|
| |
| Похвали и оплаквания | |
|