Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Хогуортс

Изживейте света на магията !

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеРегистрирайте сеПоследни снимкиВход

Дан срещу Джинни Уизли

Go down 
3 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Daniel
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Daniel

Male
Брой мнения : 1019
Местожителство : Пловдив, Майнатаун
Дом : Рейвънклоу
Галеони : 330
Registration date : 18.10.2007

Герой
Описание на героя ви::

Дан срещу Джинни Уизли Empty
ПисанеЗаглавие: Дан срещу Джинни Уизли   Дан срещу Джинни Уизли Icon_minitimeПон Окт 22 2007, 16:40

Дан не се беше дуелирал от няколко часа, но наистина мног му се прииска отново да си прибори силите с някой магьосник. Отиде в Стаята за Дуели и видя, че там нямаше абсолютно никой. Постоя малко, сещайки се за предишния дуел...наистина беше прекрасен дуел...Тръгна към вратата и хвана дръжката. Някой от другата страна на вратата също държеше дръжката. Дан отвори и видя Джинни Уизли.
- Здравей, Джинни!
Върнете се в началото Go down
http://zoom.bg/Love92maker
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли   Дан срещу Джинни Уизли Icon_minitimeПон Окт 22 2007, 16:45

- Здрасти ! - Поздрави го Джинни. - Нали щяхме да се дуелираме ?
- Аз си мислех, че си се изплашила от това, че победих Хърмаяни Грейнджър и че си се отказала от дуела. - отговори Даниел
- А, не ! Дори още повече искам да се дуелирам с теб ! - със злобна усмивка отговори момичето. - Е, ще започваме ли ?
Daniel
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Daniel

Male

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли   Дан срещу Джинни Уизли Icon_minitimeПон Окт 22 2007, 16:48

- Разбира се - усмихна се Дан - надявам се няма да има убити...
Джинни погледна накриво...
- Това беше майтап - доуточни момчето. - Нека започваме.
Двамата се отдалечиха и Дан преброи: три, две, едно...
Първото заклинание изхвърча от пръчката на Джинни...
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли   Дан срещу Джинни Уизли Icon_minitimeПон Окт 22 2007, 16:50

- Петрификус Тоталус ! - Изкрещя момичето и от пръчката й излетя синьо-бял лъч, който се отправи към Даниел.
Хърмаяни Грейнджър
Лудата жаба
Лудата жаба
Хърмаяни Грейнджър

Female
Брой мнения : 236
Дом : Хафелпаф
Галеони : 575
Registration date : 13.10.2007

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли   Дан срещу Джинни Уизли Icon_minitimeПон Окт 22 2007, 17:01

Здравейте! Джинни дойде на моя дуел, затова аз дойдох на нейния! Да ще се надяваме да няма убити! Exclamation Exclamation What a Face Wink
http://petsinhome.piczo.com
Daniel
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Daniel

Male

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли   Дан срещу Джинни Уизли Icon_minitimeПон Окт 22 2007, 17:01

Дан само че не се страхуваше...Прошепна: "Редукто" и пренасочи заклинанието към Джинни. Тя...
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли   Дан срещу Джинни Уизли Icon_minitimeПон Окт 22 2007, 17:07

...отби заклинанието.
- Хм... няма да стане ! Evil or Very Mad - Инкарцерус ! - извика Джинни и дебели въжета омотаха Даниел. Тя нарочно не каза никакви други заклинания, а изчака да види, как ще се измъкне той. - Да те видим сега ! Twisted Evil
Daniel
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Daniel

Male

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли   Дан срещу Джинни Уизли Icon_minitimeПон Окт 22 2007, 17:14

Дан се мъчеше да се откопчи от въжетата, наистина беше ужасно трудно, но той успя да премахне важетата като използва заклинанието за огън Инсендио за да запали възлите и да се освободи...за жалост синята му мантия беше леко обгорена, но той не и обърна внимание...
- Ще си платиш - извика той, насочвайки пръчката си към Джинни и извика - Фурнукулус. На секундата по цялото лице на Джинни излязоха различни цирей, кой от кой по гадни. Тя запища...
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли   Дан срещу Джинни Уизли Icon_minitimeПон Окт 22 2007, 17:23

- Ужас ! - изпищя тя, но бързо реагира и направи пръчката към лицето си със думите "Еванeско". Циреите изчезнаха.
- Браво бре ! Сети се да ги подпалиш, но по-добре да беше използвал разсичаща магия ! -Джинни беше много ядосана и й се искаше да направи някоя черна магия, но се сдържа и каза: Левикорпус !

Последната промяна е направена от на Вто Окт 23 2007, 11:49; мнението е било променяно общо 1 път
Daniel
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Daniel

Male

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли   Дан срещу Джинни Уизли Icon_minitimeВто Окт 23 2007, 09:11

Но Дан беше готов за това. Знаеше, че Джинни ще иска да го победи с магиите, които той бе приложил на приятелката и. Затова и изкрещя:
- Протего. Заклинанието се отблъсна и одари близкия стол. Той е разхвърча на парченца.
Дан насочи пръчката си право към Джинни и гласът му отново прокънтя из залата:
- Инкита Инфламаре.
Голяма кълбо огън се насочи право към Джинни. Тя отново изпища...
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли   Дан срещу Джинни Уизли Icon_minitimeВто Окт 23 2007, 11:48

- Това е много силна магия ! - извика тя и се завърта с надеждата да се сети за някаква магия, която ще й помогне. - Агуаменти ! - Мощната струя вода се направи към кълбото и те се сблъсната. Те взаимно се унищожиха.
- Не съм слаба ! И аз знам да правя някои магии - Каза злобно Джинни. - Няма да ме победиш !
Джинни не умееше много добре да прави безсловестни магии, но реши да опита с риск да пропусне реда си. Тя се съсредоточи върху магията и се получи ! Макар и магията да не беше много силна, червен лъч се отправи към Даниел.
Daniel
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Daniel

Male

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли   Дан срещу Джинни Уизли Icon_minitimeВто Окт 23 2007, 11:53

Дан не се изплаши и за секунда. Той образува щит между себе си и лъча и така се предпази. Червената светлина потъна в щита.
- И аз знам това-онова за безусловните магии - каза Дан.
Дан не почака знак. Обърна се и изпрати дебели въжета към Джинни, без да каже и дума...
Хърмаяни Грейнджър
Лудата жаба
Лудата жаба
Хърмаяни Грейнджър

Female
Брой мнения : 236
Дом : Хафелпаф
Галеони : 575
Registration date : 13.10.2007

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли   Дан срещу Джинни Уизли Icon_minitimeВто Окт 23 2007, 12:01

- Внимавайте да не се нараните! Все пак сте приятели Wink Ще ми е тъжно ако има убити - въздъхна Джини... Crying or Very sad
http://petsinhome.piczo.com
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли   Дан срещу Джинни Уизли Icon_minitimeВто Окт 23 2007, 12:02

Въжетата хванаха здраво Джинни, но тя знаеше как да се отърве от тях. Тя не искаше да се подпали и реши да използва елементарна разсичаща магия.
- Да не мислиш, че не знам как да се отърва при положение, че и аз ти пратих същата ?!
Джинни не знаеше вече какво да запрати към Даниел, че той да не го отпрати и се сети !scratch
- Много добре се дуелираш, но аз по-добре !Twisted Evil Серпенсортия ! - и от пръчката й изскочи голяма черна змия, която бързо попълзя към противника й .
Daniel
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Daniel

Male

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли   Дан срещу Джинни Уизли Icon_minitimeВто Окт 23 2007, 12:12

- Мисля, че забравяш...въпреки че съм от Рейвънклоу, в мен тече кръвта на Слидерин. Аз съм Риддъл. Общувам със змии. Не можеш да ме нападнеш със животното, което ме слуша. - прошепна Дан - А сега виж мощта на змийския език - ще настроя твоята змия срещу самата теб.
Дан се съсредоточи и каза съскайки:
- Ешаса си хоссса...ешиссса...
Змията го погледна и се обърна срещу Джини.
- Не! - изпищя тя.
- Да! - усмихна се Дан.
...
Ron Weasley
ПрЕФеКт На ХаФЪлПаф
ПрЕФеКт На ХаФЪлПаф
Ron Weasley

Male
Брой мнения : 302
Местожителство : Хралупата
Дом : Хафълпаф
Registration date : 21.10.2007

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли   Дан срещу Джинни Уизли Icon_minitimeВто Окт 23 2007, 15:16

Рон дотича при сестра си ( Джини ) и Дани.
- Ей, какво направи?- Попита Рон, като погледна Дани...
http://harrypotterfans.yourme.net/profile.forum
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли   Дан срещу Джинни Уизли Icon_minitimeВто Окт 23 2007, 15:17

- Отвратителен си ! -каза Джинни
- На мен ли го казваш ? - попита Рон
- Не на теб ! На Даниел !
Този тук се дуелира нечестно ! Използва таланта си да говори със змии !
- Е, добре. По-нечестния начин ! - каза Джинни вече на Даниел. - Ама да знаеш, че няма да се предам за нищо на света ! Не съм от губещите ! Ако искаш се предай ти. Не можеш да ме победиш и аз няма да се откажа ! Освен ако не искаш дуела ни да продължи векове....Rolling Eyes -Импедимента - каза Джинни и змията отхвърча към Даниел и преди той да каже нещо, Джинни извика - СИЛЕНЦИО ! Е, сега не можеш да кежеш нищо известно време ! Така магиите ти ще са по-слаби и не можеш да кажеш нищо на змията !Twisted Evil
- Междудругото, Рон, как разбра, че съм тук ?
Question

Ron Weasley
ПрЕФеКт На ХаФЪлПаф
ПрЕФеКт На ХаФЪлПаф
Ron Weasley

Male

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли   Дан срещу Джинни Уизли Icon_minitimeВто Окт 23 2007, 15:24

- Едно домашно духче ми каза- Отвърна Рон с усмивка- А сега се съсредоточи върху дуела...
Daniel
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Daniel

Male

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли   Дан срещу Джинни Уизли Icon_minitimeВто Окт 23 2007, 15:26

Дан не можеше да говори определено време, но беше много добър в безсловестните магии, затова и само с помислянето на заклинанието Опугно змията тръгна отново към Джинни. Тя не се сети веднага какво е използвал Дан и се стаписа.
- Не е възможно - изпищя тя. - Наистина не е възможно.
Змията приблизжаваше, а Джинни не знаеше какво да прави.
Дан беше възвърнал възможността да говори и извика:
- Конюктивитис!
Заклинанието оцели Джинни и и причени сляпост. Тя не можеше да види къде е змията. Прекрачи назад...чувстваше змията съвсем близо...
Ron Weasley
ПрЕФеКт На ХаФЪлПаф
ПрЕФеКт На ХаФЪлПаф
Ron Weasley

Male

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли   Дан срещу Джинни Уизли Icon_minitimeВто Окт 23 2007, 15:38

-Джини! До теб е!- извика Рон.
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли   Дан срещу Джинни Уизли Icon_minitimeВто Окт 23 2007, 20:01

Джинни нищо не виждаше, но чуваше съскането на змията съвсем близо пред нея. Момичето бавно се движеше назад, като запращаше в земята магия след магия с надеждата да уцели змията. Най-накрая тя успя да я отблъсне. Съществото се направи отново към Даниел. След секунда зрението на Джинни се върна и тя можеше вече да вижда. Джинни знаеше, че той отново ще направи змията към него, затова реши да се отърве от нея.
- Забравяш за елементарната изчезваща магия ! - напомни му тя като насочи пръчката си към змията и тя изчезна. - пренебрегваш всичко елементарно също като Лорд Волдемор ! Бих направила магията и по-рано, но имах надеждата, че змията ще ми трябва, но явно няма как да я отправя срещу теб ! Е, стига толкова с нея...
- АКЦИО ПРЪЧКАТА НА ДАНИЕЛ ! - Изведнъж извика Джинни и хвана противника си неподготвен...

ПП. Рон, запомни, че името ми се пише с две "Н"
Daniel
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Daniel

Male

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли   Дан срещу Джинни Уизли Icon_minitimeВто Окт 23 2007, 21:18

Дан не знаеше какво да прави. Нямаше пръчка в ръцете. Не можеше дуела да свърши така...не не можеше. Бавно завъртя глава и видя Рон. Защо пък не ... каза си той. Претърколи се към Рон и извади пръчката му:
- Аз съм достатъчно добър за да ползвам и тази пръчка - каза Дан.
След секунда изкрещя:
- Експелиармус.
Пръчката на Джинни и неговата излетяха от ръката на Джинни и се озоваха в неговата.
- А сега как се чувстваш - попита момчето - имам три пръчки, а ти нямаш оръжие да се защитиш, и да е по сигурно, че няма да използваш някой мъгълски трик ще сложа щит от всичките си страни, който ще се движи с мен и няма да позволява, на никой да минава през наго.
Дан сложи пръчките на Рон и Джини в джоба си и със своята направи сложни движения, мърморейки неразбираеми за Джинни думи... След минута извика:
- Това ще е твоят край...
Ron Weasley
ПрЕФеКт На ХаФЪлПаф
ПрЕФеКт На ХаФЪлПаф
Ron Weasley

Male

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли   Дан срещу Джинни Уизли Icon_minitimeВто Окт 23 2007, 22:00

- Давай Джинни, можеш!- Подкрепяше я Рон- Ти си най- добрата.- Макар Рон да знаеше, че всичко бе приключило...
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли   Дан срещу Джинни Уизли Icon_minitimeВто Окт 23 2007, 22:49

- Само за да победиш, ще вземеш да ме убиеш ! - каза недоволно Джинни. - Що за приятелски дуел е това ?! И да не мислиш, че без пръчка съм беззащитна ? И твоите защити помагат само от магии ! Но не и от друго. И ще се дуелирам и без пръчка. Никъде няма правило, че можем да се дуелираме само с пръчки ! - Аз съм от честните и не смятам да взимам пръчката на някого. - Джинни се огледа и видя Хърмаяни, заспала на един стол. Явно дуела не й беше интересен.
- Да те видим сега ! Как ще използваш магия срещу невъоръжен противник, при това момиче ! Няма да ти стигне смелостта и съвестта за да направиш това !
Daniel
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Daniel

Male

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли   Дан срещу Джинни Уизли Icon_minitimeСря Окт 24 2007, 07:34

- Права си - няма да се възползвам от това, че си безащитна, без пръчка...но затова пък смятам да победя в дуела... - каза Дан и хвърли на Джини едната от двете пръчки.
Момичето се усмихна...
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли   Дан срещу Джинни Уизли Icon_minitime

Дан срещу Джинни Уизли
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Хогуортс :: Хогуортс :: Стаята за дуели-
Идете на: