Гост Гост
| Заглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли Сря Окт 24 2007, 10:16 | |
| - Но аз пък няма да продължа. Отказвам се от дуела, защото си един нечестник ! Не признавам това, че си по-добър и не се предвам. Просто не искам да се дуелирам с такъв като теб ! - Отвърна му Джинни и се запъти към изхода.
|
|
Хърмаяни Грейнджър Лудата жаба
Брой мнения : 236 Age : 28 Дом : Хафелпаф Галеони : 575 Registration date : 13.10.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли Сря Окт 24 2007, 10:35 | |
| Точно в този момент Хърмаяни се прозина и каза :
- Какво става тук? Хей Джинни къде отиваш? Съжелявам, че заспах - болеше ме глава | |
|
Гост Гост
| Заглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли Сря Окт 24 2007, 10:45 | |
| Джинни се спря и се обърна. - Ами... да, Хърмаяни! Ти пропусна много. Не искам да се дуелирам с такъв нечестник ! Отказвам се от дуела. Той използва таланта си да говори със змии за да я насочва към мен и когато му взех пръчката, той взе пръчката на Рон ! Така не е честно ! Ако искаш ти продължи дуела вместо мен, но надали ще искаш...
|
|
Daniel ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 1019 Age : 32 Местожителство : Пловдив, Майнатаун Дом : Рейвънклоу Галеони : 330 Registration date : 18.10.2007
| Заглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли Сря Окт 24 2007, 10:56 | |
| - Ако се откажеш губиш деула Джинни - напомни Дан - освен ако Хърмаяни не го довърши... Дан замълча... - Но нека в дуела няма победител. Нека бъде равенство. И двамата се борихме много и мисля, че и двамата заслужаваме да спечелим...съгласна ли си? Джинни помисли малко и каза: | |
|
Гост Гост
| Заглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли Сря Окт 24 2007, 11:03 | |
| - Да, съгласна съм. Ако продължа дуела, той явно ще свърши само когато единият умре... Приемам ревенството ! - отговори му Джинни
|
|
Daniel ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 1019 Age : 32 Местожителство : Пловдив, Майнатаун Дом : Рейвънклоу Галеони : 330 Registration date : 18.10.2007
| Заглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли Сря Окт 24 2007, 11:06 | |
| Дан се приближи и двамата си стиснаха ръцете. Джинни излезе следвана от Хърмаяни, и Дан също се запъти към Общата стая. | |
|
Daniel ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли Сря Окт 24 2007, 11:08 | |
| Стана много хубав дуел и слагам следните точки за домовете: 70 за Рейвънклоу - за Дан 70 за Грифиндор - за Джинни 10 за Хърмаяни - Хафълпаф - наблюдател 10 за Рон Уизли - наблюдател - Хафълпаф | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Дан срещу Джинни Уизли | |
| |
|