| Рики | |
|
+2Dark_Angel *Rikki*Chadwick* 6 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
*Rikki*Chadwick* ~Учител по Отвари~
Брой мнения : 421 Registration date : 22.01.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Рики Пет Фев 08 2008, 17:11 | |
| | |
|
| |
Dark_Angel ~~ Професор по Трансфигурация ~~
Брой мнения : 426 Registration date : 27.11.2007
| Заглавие: ЗДР Пет Фев 08 2008, 20:28 | |
| Здравей! На колко си години! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Рики Пет Фев 08 2008, 21:10 | |
| | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
Брой мнения : 1272 Age : 28 Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’ Дом : Слидерин Registration date : 14.07.2007
| Заглавие: Re: Рики Съб Фев 09 2008, 22:09 | |
| Любим цвят? Любим предмет в училище? Любим потребител? Какво мислиш за Heru_Elda? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Рики Съб Фев 09 2008, 22:58 | |
| Любим цвят?Червено и черноЛюбим предмет в училище?Ами аз уча само английски,български и математика,така че може би езиците.Любим потребител?Ами нова съм за сега,но така като гледам може би RiRi FoReVer (или нещо такова да ме извини ако не е така...) и ти ме кефиш,защото защитавате позициите си отлично Какво мислиш за Heru_Elda? Мисля,че не и е тук нястото.И се саморазправя безмислено...Но няма смисъл да обсъждам хора,които не го заслужавам-защо да си хабя времето и думите за тях... *Рикки* | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
Брой мнения : 1272 Age : 28 Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’ Дом : Слидерин Registration date : 14.07.2007
| Заглавие: Re: Рики Нед Фев 10 2008, 19:23 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Рики Нед Фев 10 2008, 19:52 | |
|
Последната промяна е направена от *Rikki*Chadwick* на Съб Май 03 2008, 11:28; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| |
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Рики Вто Фев 19 2008, 22:06 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Рики Сря Фев 20 2008, 18:55 | |
| каква музика слушаш (жанрове)?Всякаква музика слушам!Най- вече диско... Любими групи?Май май като се замисля сега нямам любима група Любим месец?Февруари Бяло или черно?Бяло Оптимист, песимист или реалист си?Оптимист, определено *Рикки* | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Рики Чет Фев 21 2008, 18:35 | |
| От къде си? Къде учиш? Любима песен? Имаш ли домашен любимец? Суеверна ли си? Обичаш ли да четеш?
Стига толкоз!!!!
ПП.И аз се казвам Ралица |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Рики Съб Мар 22 2008, 22:03 | |
| | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Рики Пон Апр 07 2008, 17:11 | |
| Кефи ли те песента на Britney Spears –Break the ice Любимо животно? Харесва ли ти аватара ми?
|
|
| |
| Заглавие: Re: Рики Пон Апр 07 2008, 18:42 | |
| Кефи ли те песента на Britney Spears –Break the ice - Не съм я слушала,но може би ще ми хареса... Любимо животно?-Котка и папагал Харесва ли ти аватара ми?Да
*Рикки* | |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Рики Пон Апр 07 2008, 20:15 | |
| Имаш ли скайп?Ако го имам как беше той... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Рики Пон Апр 07 2008, 21:02 | |
| Ще ти го пратя на ЛС.Който го иска може да го получи от мен на лично *Рикки* | |
|
| |
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Рики Пон Апр 07 2008, 21:04 | |
| Аз го имам, аз го имам... хъх Айде да не е флууд да пиша въпрос...
Защо смени стария си аватар? | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Рики Пон Апр 07 2008, 23:04 | |
| Ами и този е хубав, обаче много ме нерви знака на pizz.net или квото е там в долния десен ъгъл...
П.П. поласкана съм =) | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Рики Пон Апр 07 2008, 23:16 | |
| Е, аз обикновено забелязвам такива малки неща... което е гадно, защото като си купувам дрехи виждам и най-малкото изкривяване на шева или накриво защитото копче и накрая се отказвам да си купя нещото... | |
|
| |
Стаси Луда за връзване
Брой мнения : 290 Age : 31 Registration date : 19.01.2008
| Заглавие: Re: Рики Вто Апр 08 2008, 00:23 | |
| Абе Рикки аз съм останала с впечатлението, че сме в добри отношения... Или греша? | |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Рики Вто Апр 08 2008, 11:05 | |
| Мечтателка ли си? Какво във форума те радва най-много? За какво си мислиш преди да заспиш? А когато се събудиш? Иска ли ти се да живееш в друга епоха? Топло или студено? Какво мислиш за мен?
хайде това е :) /да не ставам много досадна :Д/ | |
|
| |
| Заглавие: г Вто Апр 08 2008, 11:33 | |
| - Стаси написа:
- Абе Рикки аз съм останала с впечатлението, че сме в добри отношения... Или греша?
Хаха ние сме в прекрасни утношения !С теб,с Джейн със Сти и още сумати и хора.Просто контактувам ,като че ли,най-много със Сти... - (= Smile =) написа:
- Мечтателка ли си?
Какво във форума те радва най-много? За какво си мислиш преди да заспиш? А когато се събудиш? Иска ли ти се да живееш в друга епоха? Топло или студено? Какво мислиш за мен?
хайде това е :) /да не ставам много досадна :Д/ 1.Обичам да мечтая ужасно много.Дори понякога си живея в свой собствен свят съграден само от мечти.Мечтите са моя свят. 2.Че се развива страхотно!Когато се регнах тук не беше в най-цветущото си състояние,но след като се смени админа и дори станаха две всичко си дойде на мястото.Можем малко да смалим количеството на флууда,но пък мие си се забавляваме 3.За най-различни неща-какво е станало през изминалия ден,какво е трябвало да стане ,а не е,какво ще стане утре.Понякога оставям телевизора да работи и заспивам гледайки някое предаване или филм... Снощи специално мислих за изпитанието в ТТ (което ще пусна днес) и се надявам да ви хареса,защото не ми дойдоха най-цветущите идеи! 4.Ами когато се събуждам-ставам ,протягам се и започвам да си се жалвам на сън,че съм недоспала и се чувствам като парцал .След около 5-10 мин. ,когато съм се облякла и разсънила започвам да мисля за училище и математиката .А вече след като се гримирам и приготвя да излезна съм си съвсем весела и отивам с удоволствие на училище. 5.Попринцип не,защото съм свикнала с технологиите и незнам какво бих правила без интернет или мобилен телефон.Но когато бях малка много исках да живея в онова време,когато са ходили с онези пишни рокли -красота! 6.Топло,даже горещо! 7.ЕЕЕ ама аз като казах,че се разбирам най-добре със Сти и всички ...Мисля,че си супер готин човек и винаги имаш свежи и оригинални идеи,които ако се изпълняват както трябва всичко около теб ще е върха! Дамо да съм била достатъчно изчерпателна!...*Рикки* | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Рики | |
| |
|
| |
| Рики | |
|