(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Рики Сря Апр 30 2008, 12:10 | |
| Сори ако се повтарят:
Как би се описала? Имаш ли прякори? А навик,който дразни другите? Какво има в момента по джбовете ти? Без какво не оставаш в хладилника? С какво се отличаваш от останалите? Внимаваш да не...? Добра ли си? Неща без които не можеш? Грешки които си правила? Разочарования,които си изживяла? Какво е за теб изневярата? Има ли любов завинаги? Запомняща се случка от живота ти? Какво те вдъхновява? Къде търсиш тръпката? Ако беше животно щеше да си..? В какво искаш да се преродиш? Вземаш ли се насериозно?
тея въпроси не съм ги мислиа аз :Д Пак ги копирах от един форум | |
|
*Rikki*Chadwick* ~Учител по Отвари~
Брой мнения : 421 Registration date : 22.01.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Рики Сря Апр 30 2008, 14:22 | |
| Хох аз очаквах някои да се сети за мен,но чак пък толкова... Как би се описала? Ами ако не е задължително с една дума-напориста,емоционална и влюбена Имаш ли прякори?Не бих казала-всички ми викат просто Весе... А навик,който дразни другите?Ами аз ли трябва да кажа,предполагам,че вие можете и сами да си направите заключенията.Може би това,че правя много забележки,но мисля,че ги правя на място.... Какво има в момента по джбовете ти?Нямам джобове Без какво не оставаш в хладилника?Ами попринцип без шоколад или някакъв вид сладко (въпреки че не го държа в хладиълника,но да приемем) С какво се отличаваш от останалите?С увереността в себе си. Внимаваш да не...?кажа нещо не на място Добра ли си?Да мисля,че съм човек с добра душа.Аз съм много състрадателна и любвеобилна. Неща без които не можеш?Семейство,Приятели,Телефон,Интернет,Пари,Спокойствие Грешки които си правила?Правила съм много грешки,но се надявам,че всички са ми простени.Може би най-вече към семейството ми... Разочарования,които си изживяла?Мноого са... Какво е за теб изневярата?Предателство в много от случайте.Понякога обаче може и да е нещо като самоубеждение,че притежаваш нещо много по-добро отколкото можеш да имаш.. Има ли любов завинаги?ДА!Между приятели,семейство и партньори е възможна вечна любов Запомняща се случка от живота ти?Разждането на брат ми...,Пътвата целувка,първото влюбване и много такива първи моменти Какво те вдъхновява?Приятелите,но понякога може и да е нещо много тъжно и свирепо Къде търсиш тръпката?Във всяка секунда на денонощието Ако беше животно щеше да си..?Може би гълъб... В какво искаш да се преродиш?Незнам,не съм мислила Вземаш ли се насериозно?Не бих казала
| |
|
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Рики Съб Май 03 2008, 11:18 | |
| | |
|
*Rikki*Chadwick* ~Учител по Отвари~
Брой мнения : 421 Registration date : 22.01.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Рики Съб Май 03 2008, 11:27 | |
| Оффф тука станаха едни конци ,едни паяжини,кои лъжливи,кои не толкова...Веселина се казвам. | |
|
| Заглавие: Re: Рики Съб Май 03 2008, 11:39 | |
| - Гост написа:
ПП.И аз се казвам Ралица Питам заради тва...аре по скайпа ще ти кажа | |
|