Хогуортс Изживейте света на магията ! |
|
| Сти [Beautiful Mind] | |
|
+3FaTal_SeDucTeD Jane Undead Beautiful Mind 7 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
Герой Описание на героя ви::
| | | | Елфида ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 230 Age : 30 Местожителство : Летя из София..... Registration date : 30.10.2007
| Заглавие: Re: Сти [Beautiful Mind] Вто Апр 15 2008, 22:23 | |
| Чела съм "То" до полвината гледала съм някой филми и много ме кефят нямам много време да чета такава литература,че в училище са ме погнали(:
Иначе ще си дадеш ли скайпа? Хейви метъл ли слушаш? Ще ми дадеш ли някой песнички? | |
| | | Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Сти [Beautiful Mind] Вто Апр 15 2008, 22:34 | |
| Скайпа ми го има в профила, мисля... Хеви метъл слушам... ама предимно смийд, траш и квито са там подобните. Много не им разбирам. Пък песнички по скайпа ще ти дам =)
П.П. ама утре ме намери в скайп, щото ся ме мързи да го включвам... | |
| Заглавие: Re: Сти [Beautiful Mind] Чет Апр 24 2008, 20:20 | |
| | |
| | | Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: Сти [Beautiful Mind] Нед Апр 27 2008, 13:46 | |
| Какви езици си учила и знаеш поне малко ? Кое е любимото ти растение ?
| |
| | | | (= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Сти [Beautiful Mind] Пон Апр 28 2008, 08:25 | |
| Ако беше звезда щеше да си.... Ако беше път щеше да водиш... Ако беше чувството щеше да си... Ако беше друг човек щеше да си... Ако беше по-голяма щеше да си.. Ако беше спомен щеше да си... Ако беше мечта щеше да си... | |
| | | | (= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Сти [Beautiful Mind] Сря Апр 30 2008, 11:58 | |
| Сори ако се повтарят:
Как би се описала? Имаш ли прякори? А навик,който дразни другите? Какво има в момента по джбовете ти? Без какво не оставаш в хладилника? С какво се отличаваш от останалите? Внимаваш да не...? Добра ли си? Неща без които не можеш? Грешки които си правила? Разочарования,които си изживяла? Какво е за теб изневярата? Има ли любов завинаги? Запомняща се случка от живота ти? Какво те вдъхновява? Къде търсиш тръпката? Ако беше животно щеше да си..? В какво искаш да се преродиш? Вземаш ли се насериозно?
тея въпроси не съм ги мислиа аз :Д Пак ги копирах от един форум | |
| Заглавие: Re: Сти [Beautiful Mind] Пет Май 02 2008, 15:14 | |
| Само като видях на всички теми (= Smile =) и направо ми призля :D:D
Как би се описала? - момиче, на 14, с тъмна коса, сини очи, дъра-бъра... шматка, много луда и откачена =) Имаш ли прякори? - ами... Ърдъгъдъгел, шматка, клоши... А навик,който дразни другите? - мда, обикновено много бърборя, лигавя се... Какво има в момента по джбовете ти? - *преджобва се* 2,27 лв. джиесем-а ми, хартийка от ментов бонбон и билетче от маршрутка =) Без какво не оставаш в хладилника? - без прясно мляко, някъв натурален сок, шунка... С какво се отличаваш от останалите? - че де да знам... Внимаваш да не...? - изкарам още някоя четворка по физика, щото тогава ще умра... и нашите да не набарат бележника ми =) Добра ли си? - от време на време =) Неща без които не можеш? - без вода, храна, без компютър с интернет, Мер... Грешки които си правила? - хах, много са. Една от най-големите ми (уж), за които до четвърти клас съжалявах беше, че влязох един ден с няколко момичета през прозореца в даскало, хванаха ни, заедоха ни при простата Герасимова, наревах се едно хубаво :D:D... Разочарования, които си изживяла? - е, много са Какво е за теб изневярата? - нещо гадно, но пък винаги я има... Има ли любов завинаги? - мне... Запомняща се случка от живота ти? - хах, нного са Какво те вдъхновява? - някои готини песни, приятелите ми, книги... Къде търсиш тръпката? - навсякъде ^^ Ако беше животно щеше да си..? - тигър, пума или нещо такова В какво искаш да се преродиш? - в... хладилник :D:D Вземаш ли се насериозно? - изобщо | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Сти [Beautiful Mind] | |
| |
| | | | Сти [Beautiful Mind] | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|