| Търси е екип за Пророчески Вести ! | |
|
+7(= Smile =) Jane Undead *Rikki*Chadwick* stefity.1 Стаси Beautiful Mind Heru_EldA 11 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! Вто Апр 29 2008, 01:13 | |
| аз поне 3 пъти вече писах какво чакам... а щом си в невъведение - твой проблем. И все пак още не си написала въпроси за кръстословицата. Някого друг ли да помоля или още да чакам ?
| |
|
| |
Стаси Луда за връзване
Брой мнения : 290 Age : 31 Registration date : 19.01.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! Вто Апр 29 2008, 01:31 | |
| Ъхъъъ успех =)... Казах ти че се отказвам, за да не се изпокараме и тн =) | |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! Вто Апр 29 2008, 09:05 | |
| Само да питам...кръстословицата ХП ли е?или обикновена? Ако искате може да си направим кръстословица за потребителите от форума...например най-голям флуудър и да трябва да се напише Смайл Хах това е само идея...и тва трябва да се обмисли...бля Има още работаа. Значи аз в момента нищо не правя...аз съм помощник дизайнер ама тя Юлето се правя толкова добре,че аз съм излишна:) Може да взема интервютата ама помогнете малко..кви въпроси трябва да задавам и пр. Разяснете ми =) | |
|
| |
Princess_of_the_elfs... Smile in the darkness
Брой мнения : 787 Age : 28 Местожителство : .:in your dreams:. Дом : Рейвънклоу Галеони : виж в трезора ми ^-^ Registration date : 03.04.2008
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! Вто Апр 29 2008, 09:21 | |
| Като дойдеш на линия мога да се опитам да ти помогна с въпросите. И да. И аз се чудех кръстословицата каква да е. Но колкото повече мисля разбирам че трябва да е за ХП. Защото Аня, твоя ник е лесен - Смаил. Ами на Цвети например? А ако е с имената на форумците пак не става. Защото някои потребители още на знаят на всички имената. Та ако има още нещо ненаправено/кръстословицата и интервютата очевидно ги взима Яна/ мога да помогна. Но само до 1 май. После след 6 ще мога да влизам, освен ако в хотела има компютър с интернет до който да успе да се докопам. | |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! Вто Апр 29 2008, 09:25 | |
| Не неее Аз няма да взимам кръстословицата..просто попитах за нея че ми стана интересно | |
|
| |
Princess_of_the_elfs... Smile in the darkness
Брой мнения : 787 Age : 28 Местожителство : .:in your dreams:. Дом : Рейвънклоу Галеони : виж в трезора ми ^-^ Registration date : 03.04.2008
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! Вто Апр 29 2008, 09:27 | |
| Йей, тогава аз мога да я взема. Може ли? | |
|
| |
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! | |
| |
|
| |
| Търси е екип за Пророчески Вести ! | |
|