| Търси е екип за Пророчески Вести ! | |
|
+7(= Smile =) Jane Undead *Rikki*Chadwick* stefity.1 Стаси Beautiful Mind Heru_EldA 11 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! Чет Апр 10 2008, 12:30 | |
| Такам. Карам по ред. Това за празници и тем подобни, случили се рез Март, смятам да го няма, защото това все пак е форумен вестник за магическия свят. Това за РД-тата е добре. Може да направя 16-еста страница. Страницата "Накратко за Март" е много неразбрана и ще я преименувам на "Форумни новини". Май е по-разбрано. Натам... интервю.. да. Ще трябва да се вземе от някой победител и по-висшестоящ, защото май няма смисъл да се взима от някой нов регнат. Ама ние тука почти всички сме "висшестоящи" :)... Ще е екстра ако някой се добере до Вели и да й вземе интервю... Ъм... за хороскопа. Какво искаш да кажеш с това : "Готов ли е вече" ? Ми... нали решихме, че ти ще го пишеш. Ама той няма да е за Март, а за Април. Дмек за настоящия месец. За нещата дето ги мислихме - незнам. Може така просто да изглежда, но според мен повечето неща ще влязат в тези страници. И статия за ТТ, и всичко... ще се поберат. И още как. Интервютата по-принцип са доста интересна част от весника, обаче не трябва да го претрупаме с интервюта. И... да. Вчера забравих да кажа. Нека главния редактор си пише "думата", че във вестника на тази страница стои празно местенце. Сега ще погледна предните страници за да видя какъв е екипа И... дали ще има статия на някой... нов, който го няма в екипа ? | |
|
| |
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! Чет Апр 10 2008, 12:36 | |
| Екип: Главен дизайнер - Heru_EldA Помощник дизайнер - (= Smile =) Главен редактор - *Rikki*Chadwick* Журналист - Мери-Ан Стийл Журналист - Heru_EldA Журналист - Beautiful Mind Журналист - Стаси (предполагам този, който взима интервюта, също е журналист...) Ъ... кой друг ще пише нещо? | |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! Чет Апр 10 2008, 12:38 | |
| | |
|
| |
Хърмаяни Северно сияние
Брой мнения : 1608 Age : 27 Местожителство : Северно сияние Дом : Слидерин Registration date : 21.05.2007
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! Чет Апр 10 2008, 12:38 | |
| Аз бих искала да бъда журналист и да взимам интервюта или нещо подобно? | |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! Чет Апр 10 2008, 12:39 | |
| То нали стаси е тази?А кой е за хороскопите? | |
|
| |
| |
| |
stefity.1 Админче
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! Чет Апр 10 2008, 12:42 | |
| Аз мога да помагам с нещо ,но не ме бива със статийте. | |
|
| |
Хърмаяни Северно сияние
Брой мнения : 1608 Age : 27 Местожителство : Северно сияние Дом : Слидерин Registration date : 21.05.2007
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! Чет Апр 10 2008, 12:42 | |
| - stefity.1 написа:
- Аз мога да помагам с нещо ,но не ме бива със статийте.
Мен също,но пък мога да помогам за нещо. | |
|
| |
stefity.1 Админче
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! Чет Апр 10 2008, 12:47 | |
| Ако някой знае с какво мога да помогна,аз предложих ако им трябват картинки да търса имам фотоапарат мога да снимам ако има нещо с което да помогна ,но не да са статий не ме бива. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! Чет Апр 10 2008, 12:48 | |
| Че то всеки е готов за помощ, а никой не помага. Че то на мен няма какво да ми помагате. Можете да помогнете ако напомняте на другите по-бързо да пишат статиите. Ъм... ми може да помогнете с дизайна само с идеи за корицата. Нищичко не мога да се сетя за нея. Направих само фона - Хогуортс. За картинка реших да ползвам същия Хогуортс, който е използван за логото на форума, ама... ама незам какво друго да правя. И най-големия въпрос: Как ще се нарича вестника ? "Пророчески Вести" е много изтъркано... а пък "Вестника на HarryPotterFans" е много банално... Едит: Стеф, че то и аз имам фотоапарат. Но няма кво да се снима. Всичко се намира в нета за секунди. Това е елементарно, а пък и повечето картинки ги правя сама, а не ги намирам в нета. Мм... главния редактор да си даде "изображението". И другите също, защото в повечето вестници има снимка на автора на статията. Може и да не е снимка, а някакъв постоянен аватар за весника.Т.е примерно: Аватар на главния редактор и от дясно "думата на главния редактор". Ще е по... хубаво да има картинка, а не всичко да е текст, защото повечето картинки са текст.
Последната промяна е направена от Heru_EldA на Чет Апр 10 2008, 12:51; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
stefity.1 Админче
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! Чет Апр 10 2008, 12:49 | |
| Може да търса някакви къртинки към статиите или си има човек.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! Чет Апр 10 2008, 12:52 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! Чет Апр 10 2008, 13:12 | |
| Бай. Ставам. Няма да чакам цяла вечност някой да ми отговори. От сутринта се скитам из града и търся нормални интърнет клубове... пък и бях на тренировка... аз само за тва мисля. Как по-бързо да бъде весника готов, та като имам нет, весника да се пусне. Вие тука всички предлагат помощ, а никой нищо не прави. Помощ не значи, да ми търсите некви картинки, като, че ли сама не мога да си ги намеря. Кажете точно: кой какво ще пише за да направя един ВЕРЕН списък на екипа. Второ - пращайте статиите. Ако не са готови, побързайте. И не се оплаквайте че си имате ваши прблеми. Аз вече трябва да уча, имам куп други проблеми и пак успявам да мисля за форума, а вие ако не можете да напишете нещо, кажете. Ще се намери кой да ви замени. Довечера ще вляза пак и до тогава искам точно да знам списъка на екипа и да има идеи за корицата. Това сега е най-важното. Който има статии, да ги праща. Имам фопи и ще си ги кача за да ги имам у нас. Бай. | |
|
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! Чет Апр 10 2008, 17:22 | |
| Ами аз попитах за хороскопа, защото нали ти каза, че си имала вече хороскоп... та, ще го допиша и утре ще го пратя... на някой =)
П.П. трябва ли да пиша някви бележки? В смисъл нещо преди сами я хороскоп. Нещо от 'гадачката'? И това за снимката... | |
|
| |
*Rikki*Chadwick* ~Учител по Отвари~
Брой мнения : 421 Registration date : 22.01.2008
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! Чет Апр 10 2008, 18:33 | |
| Ще пратя на Юлето статийте,които имам.Малко ще ги променя ,за да станат актуални. А за корицата ви предлагам нещо от сорта-защо да не си стои някаква картина (може и всеки брой различна,дори е за предпочитане),а да има заглавията на темите във вестника...незнам разбрахте ли ме?А и не мислиш ли,че 4ма журналисти са много? Но все пак си държа на едно,когато статийте са готови да ми ги пращате да ги прочитам преди да ги поместите във вестника. Ако има нещо ще добавям... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! Чет Апр 10 2008, 22:36 | |
| Журналистите никога не са много. Може и милион да има, ама поне да си вършат работата. Който пише нещо, то той се счита като журналист. Всички статии трябва да се пратят на Рикки, защото тя е редактор и проверява за грешки и т.н,а после Рикки трябва да ги прати на мен за да ги публикувам. Както гледам, никой не си е направил труда да поразпита и да направи списък на екипа. Хороскопа... ми... както решиш, Сти. Мисля, че все пак ще е добре да има нещо преди "изброяване на зодиите". Корицата - пфф. Естествено, че фоновата картинка винаги ще е различна, НО весника ТРЯБВА да си има ЛОГО. Лого като всички списания. Много добре знаете, че всяко списание си има ЗАГЛАВИЕ, което е написано с особен шрифт и плюс някакви екстри към него. ЕТО това е НУЖНО за вестника, а НЯМА КАК да го направя като н НЕ ЗНАМ ЗАГЛАВИЕТООООООООООООО ! Как ще се нарича тоя весник ? Та да не кажа... скапан. Затова искам по-бързо да стане готов, че само се ядосвам. Хиляда пъти повтарям едно и също и си мисля, че никой не си е направил труда да прочете какво пиша. Аз съм такъв човек, който много бързо губи интерес към нещо и ако този весник не стане до 3 дни, просто ще го зарежа. Нямам нито един сайт точно поради тази причина - писва. Писва ми да правя едно и също. Дизайна е готов с изключение на логото и корицата. Това лого трябва да е на корицата, а също така и на всяка страница щще го има това лого, защото иначе е празно и грозно. Ето примерни, дет намерих в нета: Ест, за корицата някои неща ще бъдат изрязани. Думата на Редактора - редактора нищо не написа. И не знам как ще напише нещо за весника ако не знае какво ще има в него... утре ще вляза пак... и ако я няма думаа на редактора, то ще има дума на дизайнера. Картинките... трябва да се уточним дали това ще са наши реални снимки, снимки на героя ни или нещо съвсем друго. Друго, което ще трябва да уточним е какво ще пише след всяка статия. Дали ще пише ника на автора или ще пише името на героя, или истинското име. Дали освен името да пише и нещо друго... Примерно: "ник/име, професор по..." или "ник/име, ученик от дом еди-кой си". Такам... и ето, че ми е нужна помощ в търсене на картинки, защото в момента нямам време много. Та... нужни са ми картинки-заврънтулки. Т.е както е във вестника. Някакви орнаменти... такива за украса, защото страниците изглеждат доста празни. Нужни са ми картинки от този тип: | |
|
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! Чет Апр 10 2008, 22:42 | |
| Аз предлагам всеки да си има име специално име за вестника. Може и това на героя му, ама... да не скагаме снимки, ами снимки на самия 'репортер'... пък хороскопа Рикки ще го получи утре вечерта най-късно =) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! Чет Апр 10 2008, 22:46 | |
| Как така "снимки на самия репортер" ? | |
|
| |
*Rikki*Chadwick* ~Учител по Отвари~
Брой мнения : 421 Registration date : 22.01.2008
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! Чет Апр 10 2008, 22:46 | |
| Аз си държа на думата на редактора,но незнаех,че трябва да ти го пратя вече.Хайде утре да ти го пратя,че сега съм малко заета...И ще ти го пратя заедно с другите статии и хороскопа. | |
|
| |
stefity.1 Админче
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! Чет Апр 10 2008, 22:58 | |
| Мен за лого ми харесва | |
|
| |
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! Чет Апр 10 2008, 22:59 | |
| Добре. Извинете ме, че "съм толкова строга", но ако не се забързаме, тоя весник ще стане... никога. Затова се карам. Писна ми да стоим на едно място. И всъщнос, страниците ще са 17. Новите две са: Party Time! - това ще е за всички рожденни дни. На актьори и потребители. Там ще се пишат всички поздравления и дъра-бъра. А другата страница ще е "Тест на месеца". Тук ще има някое интересно тест-че, което не е свързано със света на ХП. Има две свободни страници в този брой за свои статии. Нека всеки си вземе нещо за писане, който иска. Страници: 1. Магически новини - мисля, че аз мога да намеря най-много, но все пак не мога сама. Някой друг също ще трябва да пише новини от света на ХП. 2. Форумни новини - кой желае да напише накратко какво се е сучило през Март ? От всеки подфорум о отделно по изречевние-две до... учебните предмети. ДА се напише, че всичко върви добре и дъра-бъра... има нови потребители. Най-активните новаци, регнали се през март са.. и бля-бля. 3. "Флууда помага" - аз ще водя тази рубрика4. Какво мислите за... (обсъждане на филми/потребители/герои) -ми... май Стаси е за това, защото тя е мод на обсъждалнята.5. Анкета на месеца - тук ще се коментира някоя анкета. и ще се стартира нова. Има ли желаещ ?6. Куидичът през вековете (свободна статия) - мое7. Игра на сенки или... ? (свободна статия) - мое8. Авторска статия - вашата статия ще бъде тук. Пращайте.9. Авторска статия - вашата статия ще бъде тук. Пращайте.10. Party Time! - търси се. По-горе обясних а какво е тази страница.11. Творчеството на... - избира се на някой творчеството, публикува се и се коментира. Кой ще води тази рубрика ?12. Конкурси и... победители - ВСИЧКО свързанио с конкурсите, конкурсите за профили, тримагическия, тестове и всииичко. - Може аз да го напиша, защото и аз водя конкурс и... мисля, че ще ми е най-лесно на мен аз да пиша за тях. Ако има друг желаещ - давам.13. Конкурси и... победители (продължение) 14. Интерво с победителите - някой да им вземе интервю . Интервю може да се вземе и от друг потребител, но ще е на някоя страница с авторски статии. - Ми... Стаси е по интервютата.15. Магическа Кръстословица. - Стаси и аз.Пропуснах нещо... нямам време да търся какво. Ставам, защото няма да ми стигнат парите... ПП. И кво като ти харесва логото? И на мен ми харесва, ама е на руски. Трябва да направя нещо подобно, но са ми нужни подобни картинки... | |
|
| |
stefity.1 Админче
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! Чет Апр 10 2008, 23:03 | |
| Не можели да се промени надписа някак или.....
ПС-да не го правиш на ново а ако е възможно да се промени надписа...
И името Пророчески вести ми харесва аз гласувам да остане! | |
|
| |
Jane Undead ~~Доцент по Вълшебство~~
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! Чет Апр 10 2008, 23:28 | |
| Така - аз бих поела рубриката за Творчеството, освен това статията ми за Диагона-али може да бъде пусната, както и интервюто ми със Стефи. Освен това обещах и ще напиша статия за сладкарничките - във форума. | |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! Пет Апр 11 2008, 14:41 | |
| еее радвам се че най-накрая си размърдахме задниците!(с извинение)Браво,Юле! Та ако имам повече време ще потърся картинки. Името нека си бъде Пророчески вести или името на форума. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! Пет Апр 11 2008, 14:58 | |
| мхм. Влязох на бързичко, защото майка ми няма клуч от нас и ако се прибере, ще стои под вратата... такам. Нека и други да гласуват как да се нарича весника. Това може мааалко да почака. И без това днес нямам време да правя логото. А..да. За него. Не, стеф. Има много надписи и те не могат да се махнат без да се повреди картинката... мога да я направя на нопво, но ми трябват три картинки на вестници като тези на онова лого и ми трябва една Рита Скийтър. Хубаво е за весника да имаме други имена, но никой няма да знае кое на кой е. За снимките така и не разбрах много... ми това е. Няма какво повече да кажа, пък и бързам. Утре ще вляза към обяд за по-дългичко, а вие мислете до тогава. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Търси е екип за Пророчески Вести ! | |
| |
|
| |
| Търси е екип за Пророчески Вести ! | |
|