| /имам една идейка... | |
|
+10Jane Undead Peyton (= Smile =) Бил Дейвис Ginny-Lunna Granger *Rikki*Chadwick* Princess_of_the_elfs... stefity.1 Beautiful Mind Heru_EldA 14 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| |
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Сря Апр 23 2008, 08:56 | |
| Я кажи първо каква ти е идейката =) | |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Сря Апр 23 2008, 09:11 | |
| Така сестрами е в англиско и може да пише перфектно без грешки,мога да поговора с нея и да я попитам да помогне. | |
|
| |
Princess_of_the_elfs... Smile in the darkness
Брой мнения : 787 Age : 28 Местожителство : .:in your dreams:. Дом : Рейвънклоу Галеони : виж в трезора ми ^-^ Registration date : 03.04.2008
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Сря Апр 23 2008, 18:46 | |
| Каква ти е идеята? Аз знам английски, до сега в даскалото съм имала само една петица по английски(тази година), миналата година се класирах за национален кръг на олимпяда по ае т.ест. 3кръг от общо 3, а сега чакам да излязат резултатите от 2 кръг. Та може би мога да помогна. Ама кажи си идеята. | |
|
| |
*Rikki*Chadwick* ~Учител по Отвари~
Брой мнения : 421 Registration date : 22.01.2008
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Сря Апр 23 2008, 19:21 | |
| Аз също съм отличничка и съм в Англииска гимназия... | |
|
| |
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Сря Апр 23 2008, 19:40 | |
| Е, то едно е да си отличник, съвсем друго е да можеш да пишеш и говориш перфектно английски. Иначе и аз съм отличничка по английски, ама... | |
|
| |
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Сря Апр 23 2008, 21:13 | |
| Супер! Та... идейката ми е всеки месец да пишем писмо на някой актьор от ХП филмите. Може и на Роулинг някой ден да напишем писмо. Трябва да се съберем в един общ чат, да напишем писмото на бг и който може, да го преведе и някой да го прати. Няма ли да е страхотно ? Адресите им може да се намерят в нета.
| |
|
| |
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Сря Апр 23 2008, 21:16 | |
| Йеееей, тва е сууупер =) После някой ще го сканира (нали по нормалната поща ще го пращаме) и ще му се радваме тука | |
|
| |
| |
| |
Брой мнения : 787 Age : 28 Местожителство : .:in your dreams:. Дом : Рейвънклоу Галеони : виж в трезора ми ^-^ Registration date : 03.04.2008
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Сря Апр 23 2008, 21:43 | |
| Aз писах на Ема и получих отговор. За повече инфо skype:mary_fizzy96 или ЛС. Смятам и на останалите да пиша. Тъкмо ще имам повод.А ако искате писмото пишете да ви го сканирам тука. | |
|
| |
| |
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Сря Апр 23 2008, 22:50 | |
| Да и ако е възможно да го сложиш тука. | |
|
| |
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Сря Апр 23 2008, 23:12 | |
| Уф... естествено, че ще го сложи тука, щом предлага. Няма да си го сложи за фон на десктопа, та само да се хвали с писмото. Ние всички искаме да го прочетем и ти няма какво да даваш ненужен съвет... както винаги ти правиш, де...
| |
|
| |
stefity.1 Админче
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Сря Апр 23 2008, 23:16 | |
| Добре де какво почнахте да се заяждате всички... | |
|
| |
| |
| |
Ginny-Lunna Granger Лечителка
Брой мнения : 496 Age : 29 Местожителство : Лондон Дом : Griffyndor Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Сря Апр 23 2008, 23:20 | |
| Незнам дали ще ги подпише, защото аз като чета в официалния и сайт, там казват, че и изпращат много писма. Та, незнам тя дали ще се заеме да ни разписва афтографи, макар че ще е много ЯКО! | |
|
| |
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Сря Апр 23 2008, 23:30 | |
| Ами... дали е трудно да се сложат няколко подписчета? Явно за нея - да, но всичко си зависи от това, как ще я помолим да ги подпише. Защото може да не повярва, че е написано от целия форум и оже да си помисли, че искаме толкова много автографи, за да ги продаваме. Т.е аз съм взимала автографи от бг звезди и съм искала да дадат автографи и за двете ми най-добри приятелки и в 90% от случаите, те винаги питат "ама нали няма да ги продаваш?". Предполагам всички мислят така... и за това много се надявам Ема да подпише няколко. Т.е не само Ема. Ще си съберем и от другите. Пък и да не е на листче, може да пратим най-хубавите им снимки, та да ги подпишат. Леле... не си представям ако заради тези писма форума се напълни с потребители и всеки да иска автограф... алеле... Горките ръчички на звездичките. | |
|
| |
stefity.1 Админче
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Чет Апр 24 2008, 09:15 | |
| татака аз имам подарък потписана картичка на рон от Роулинг беше в 5тата или 4тата книга.такаче май във всички егземпляри има,но въпроса ми е друг и на ваща снимка ли е рон?Аз си мислух че в другите книги ще има още!Но не... | |
|
| |
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Чет Апр 24 2008, 10:48 | |
| | |
|
| |
Бил Дейвис ~Професор по Аритмантика~
Брой мнения : 166 Registration date : 21.04.2008
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Чет Апр 24 2008, 12:30 | |
| Нещо немоа да фана.. значи искате да пратим писмо по мъгълската поща до някой от актьорите и да му искаме афтограф вътре? Така ли? | |
|
| |
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Чет Апр 24 2008, 13:12 | |
| Ми.. да. Що не. Т.е ние няма да пращаме писмо само за да си поискаме автограф. Можем да зададем различни въпроси, да го поздравим с нещо... ако има РД примерно.
| |
|
| |
Ginny-Lunna Granger Лечителка
Брой мнения : 496 Age : 29 Местожителство : Лондон Дом : Griffyndor Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Чет Апр 24 2008, 13:17 | |
| Наскоро минаха рожденните дни на Ема и Рупърт. | |
|
| |
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Чет Апр 24 2008, 13:38 | |
| Знам. Ние като за начало можем да напишем на не толкова главен герой, за когото сме сигурни, че не е претрупан с писма и, че е възможно да ни отговори. Вие на кого най-напред бихте искали да пишете ?
| |
|
| |
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Чет Апр 24 2008, 18:34 | |
| Та, след малко ще сканирам писмото и снимката с афтографа. За щастие имам скенер. Аз мога да се заема да превеждам на английски, ако измислим писмата на бг. И ще ги пращам. | |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Чет Апр 24 2008, 18:45 | |
| Йеееее.Идейката е супер! Не съм голяма маниачка но много бих се радвала ако имах автограф от Ема,или от някой друг =) А според мен няма да е проблем за нея да се подпише на 10 листчета...тя е подписвала мнооооооооого повече тъй че 10 ще й се сторят дори много малко Надявам се да стане :) | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: /имам една идейка... | |
| |
|
| |
| /имам една идейка... | |
|