| /имам една идейка... | |
|
+10Jane Undead Peyton (= Smile =) Бил Дейвис Ginny-Lunna Granger *Rikki*Chadwick* Princess_of_the_elfs... stefity.1 Beautiful Mind Heru_EldA 14 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Чет Апр 24 2008, 18:48 | |
| Ми... може да се редуваме за пращането на писмата, та да не се харчи все един. На еди кой си аз ще пратя, друго писмо ще прати друг...
| |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Чет Апр 24 2008, 18:52 | |
| Добре де,ама после като прати автографи за всички как ще сиоги раздадем :Д:Д Абе хора искате ли да си направим лятото една форумна среща в София или Пловдив!?Много ще е забавно =) | |
|
| |
Princess_of_the_elfs... Smile in the darkness
Брой мнения : 787 Age : 28 Местожителство : .:in your dreams:. Дом : Рейвънклоу Галеони : виж в трезора ми ^-^ Registration date : 03.04.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Чет Апр 24 2008, 18:58 | |
| Иеее, ще е супер. Особено ако е в Пловдив.
П.П. Няма проблем, и аз мога да пращам писмата т.ест. да се *охарчвам*. То не е толкова скъпо. | |
|
| |
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Чет Апр 24 2008, 19:01 | |
| За мен е все едно и в Пловдив и в София :) В Сф повече бих се оправила,но Плд ми е по-близо.
Ще изберем града които е удобен за всички..в смисъл не е мн далече. | |
|
| |
Брой мнения : 787 Age : 28 Местожителство : .:in your dreams:. Дом : Рейвънклоу Галеони : виж в трезора ми ^-^ Registration date : 03.04.2008
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Чет Апр 24 2008, 19:39 | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Чет Апр 24 2008, 20:23 | |
| | |
|
| |
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Чет Апр 24 2008, 21:48 | |
| хах. Ама ако приложим в писмото десет снимки и всеки напише по нещичко, ще излезе много тежко. Там... затова да пратим писмо на някой, който е по-вероятно да отговори, а на Ема можем да пратим лятото... когато няма да има "scoolwork" и ще е по-свободна. А може би, като свърши снимането на шести филм и тогава тя ще има отпуск, та може малко да отдели време за феновете. Ъм... не получих отговор на въпроса ми. Вие на кого най-напред бихте искали да пишете? А за срещите... на мен лично ми е най-удобно софия, защото мога да се съорентирам, но ще ми е много забавно да пътувам в някой друг град, стига да не е повече от 2-3 часа път... /само дето някой ще трябва да ме посрещне на гарата /. А за автографите... ми... хах. За да не праща "получилия писмото" по милион писма на всеки..., то може примерно да прати всички автографи без един на някой друг, този друг си запазва един автограф и праща всички останали на друг... хаха. Ще е много забавно. А последния, за когото ще остане един автограф, той ще бъде следващия, който ще праща писмо на актьора. Леле... и за какво се договаряме само... още не сме пратили писмо, а решаваме как ще си получим автографите. Това е наааай-малкия проблем. | |
|
| |
| |
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Чет Апр 24 2008, 22:28 | |
| Аз съм съгласна да пратя писмо... Предполагам, че няма да е повече от десет лева, така че е ок. Иначе щом няма да е на някой от главните герои... Може би на близнаците (даже не им знам имената) или на Хагрид... или на Макгонагъл или един от Дълбълдоровците...
П.П. тва за срещата е сууупер, ама къде... повечето сте от София, ама... | |
|
| |
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Чет Апр 24 2008, 22:30 | |
| Няма едит мамка му
А защо на първо време не пратим на Стъни Яневски? | |
|
| |
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Чет Апр 24 2008, 22:30 | |
| А колкото до съдържанието на писмото, то може да го измислим все едно сме група и и пишем всички заедно. Напр. We are.... и пр. Ние сме еди кои си от еди какво си. А не всеки да напише нещо от себе си. И трябва да е по - интересно. А не някакви 5 мизерни реда с възхищения. Така е тъпо и на актьора/актрисата може даже да не му/и се чете до край.
А, сетих се и друго. А може афтографите да ги раздадем и на форумската среща. Дам, това май е по - разумно.
И още нещо. Тук, смисъл в тази тема ли ще мислим писмата?
П.П. Виждам Сти е писала. Излезе ми от форума. И да ти кажа то и 5 лв. няма май. А и аз пращах писмото на Ема с писмото на Аня и ми беше общо. Нкъде към 2 и нещо или 1 и нещо. Не помня. | |
|
| |
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Чет Апр 24 2008, 22:31 | |
| - Beautiful Mind написа:
- Няма едит мамка му
А защо на първо време не пратим на Стъни Яневски? Мда, най - добре. Ня да чакаме толкоз дълго па да пристигне писмото, па да го прочете, да напише отговор па да дойде. | |
|
| |
Peyton Лунен Елф
Брой мнения : 197 Registration date : 24.03.2008
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Чет Апр 24 2008, 22:39 | |
| Аз съм съгласна!Тва е една мнго яка идея.А и Сти Яневски ме кефи.Аз съм за.Само кажете кога почваме! | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Чет Апр 24 2008, 23:28 | |
| Е да, ама аз виждам фенклубовете, а в неговия няма ни една тема. Та е по - добре да се направят невидими и да не ги види. Такам, само да се обърна към Пейтън, оф, ние тука обмисляме форумска среща, писма, афтографи, на кой да пишем, кога, как, какво и защо,а ти написа едно мизерно редче по тая тема развила се в три страници. Можеше малко повече да кажеш.Та, аз предлагам да се организираме 10 - 11 редовни и запалени фенове/потребители и само за нас/включвам се/ да си пишем там на актьорите, а тук за по - незапалените фенове да пускаме да кажем сканирано писмото. Ама ние ще имаме оригиналчето. Та, аз ще пиша списък и който иска да се включи да пише. Ще включа тези които са развили идеята подробно, без тяхно съгласие, защото съм сигурна че искат: 1. Мъри2. Аня3. Сти4. Юлето | |
|
| |
Jane Undead ~~Доцент по Вълшебство~~
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Пет Апр 25 2008, 06:34 | |
| Може да се включа, макар че вероятно ще е за някой от по-страничните герои - МакДжи, Хагрид, близнаците. Главните нещо ме ме кефят, но мога да превеждам. Доколкото не съм забравила вече. | |
|
| |
Хърмаяни Северно сияние
Брой мнения : 1608 Age : 27 Местожителство : Северно сияние Дом : Слидерин Registration date : 21.05.2007
| |
| |
*Rikki*Chadwick* ~Учител по Отвари~
Брой мнения : 421 Registration date : 22.01.2008
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Пет Апр 25 2008, 14:14 | |
| Кхъм-мене къде ме забравихте?! Аз не съм влизала скоро,ама нямам нет-на всеки се случва,както и да е. Аз имам едно предложение-примерно да се съберем ,да измислим писмото и аз мога да го преведа и да го дам на класната си да го провери-сигурна съм,че няма да ми откаже... Какво мислите? Един мой съученик ппреди 2-3 години беше писал на Даниел и получи отговор,може и нас да ни огрее... | |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Пет Апр 25 2008, 14:30 | |
| Ми добре.Аз съм сагласна. | |
|
| |
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Пет Апр 25 2008, 14:59 | |
| Ole kirilicata mi se e precakala a s kirilizator ne6to ne moga da rabotq ne namiram nqkoi bukvi... Kakto i da e Zna4i navita s1m da pi6em na qnevski...naistina 6te e na bg i 6te podpi6e...daje moga da go pokanim na forumnata sre6ta ne 4e ste doide... A na bliznacite s16to s1m mnogo navita 6toto mnoogo me kefqt.Az haresvam Uizli pove4e ot Pot1r t1i 4e...A i na Hagrid 6te e qko... Za sega mai e nai-dobre na Stanislav Qnevski 6toto 6te pristigne nai-b1rzo a posle na drugite... Uf nz A za forumnata sre6ta ako e v Plovdiv m1ri 6te ni 4aka vsi4ki na avtogarata | |
|
| |
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Пет Апр 25 2008, 17:43 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Пет Апр 25 2008, 17:48 | |
| - Princess_of_the_elfs... написа:
- Е да, ама аз виждам фенклубовете, а в неговия няма ни една тема. Та е по - добре да се направят невидими и да не ги види. Такам, само да се обърна към Пейтън, оф, ние тука обмисляме форумска среща, писма, афтографи, на кой да пишем, кога, как, какво и защо,а ти написа едно мизерно редче по тая тема развила се в три страници. Можеше малко повече да кажеш.
Та, аз предлагам да се организираме 10 - 11 редовни и запалени фенове/потребители и само за нас/включвам се/ да си пишем там на актьорите, а тук за по - незапалените фенове да пускаме да кажем сканирано писмото. Ама ние ще имаме оригиналчето. Та, аз ще пиша списък и който иска да се включи да пише. Ще включа тези които са развили идеята подробно, без тяхно съгласие, защото съм сигурна че искат:
1. Мъри 2. Аня 3. Сти 4. Юлето 5. *Rikki*Chadwick* 6. Джейн Ъндед 7. Нели | |
|
| |
Peyton Лунен Елф
Брой мнения : 197 Registration date : 24.03.2008
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Пет Апр 25 2008, 18:16 | |
| | |
|
| |
nati_fenche Грифиндор
Брой мнения : 453 Дом : Грифиндор Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: /имам една идейка... Пет Апр 25 2008, 18:41 | |
| ако имате нужда от помощ броете ме и мен, но иначе точно за английския не ми се рискува много. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: /имам една идейка... | |
| |
|
| |
| /имам една идейка... | |
|