Хогуортс Изживейте света на магията ! |
|
| Веселина Пламенова -(Емма) | |
|
+12stefity.1 Стаси Лора Made_in_paradise™ Хърмаяни Ерис Риддъл Belladora (* NaDэ7y *) fliper ~Bellatrix~ Аластор Муди emma 16 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
emma Админче
Брой мнения : 1090 Age : 31 Registration date : 03.06.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Чет Сеп 20 2007, 21:49 | |
| Ами какво да мисля.Незнам не съм живяла по времето когато са се усещали най-силно и не мога да кажа нищо.Незнам какво е било .Дали е имало смисъл ли?-Мисля,че не.Толкова много жертви мъки и изтезания само за да завлядееш света за някакви си 50 (примерно до края на живота ти) години света.Не си струва. | |
| | | Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Чет Сеп 20 2007, 21:53 | |
| |
| | | emma Админче
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Чет Сеп 20 2007, 22:06 | |
| Хах това е много интересна история,но сега това е друг въпрос(Сега остава да получа бан ,че съм пратила няколко ЛС със форум,който вече изтрих Ше е голям базик).Ами какво да мисля.Тогава може би беше много права,защото не разбирах какво е.А сега вече знам.Много пъти са мипращали ЛС с такова съобщение и аз съм реагирала почти по същия начин. Един делничен ден ли Тази година доста шантаво. 1.ставам в 6:45.До 7:00 се оправям и излизам.После или ходя пеша до училище и съм там в 7:40 или хващам маршрутка и съм там в 7:10.Почваме даскало в 7:45.В повечето случай програмата ни е нещо от сорта на
- Англ .ез.
- Англ.ез
- Англ.ез
- Музика
- Англ.ез
- Англ.ез
Свършваме към 2 часа и да речем че към 2:40 съм у нас.Обядвам,гледам ТВ,малко на компа и сядам да уча към 3:30.Към 5 съм готова(в най-лошия случай) и отивам да взема брат ми от градина.Към 6 вечеряме.После на компа,вън с приятели или гледам ТВ,чета или слушам музика.Вечер си лягам към 11:30 като слушам музика.Така е един мой ден... | |
| | | Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Чет Сеп 20 2007, 22:11 | |
| Ако ти кажа сега думата Приятел,каква ще е първата асоцияция? Всъщност има ли нещо,което те влече още от малка?Някаква дарба? Лесно ли учиш езици? |
| | | emma Админче
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Пет Сеп 21 2007, 14:39 | |
| Приятел ли? Първата ми асоциация е човек,който винаги ще те разбере,помогне и изслуша.Но ако ме питаш за кого се сещам -може би за братовчедка ми-тя е най-добрата ми приятелка. Още от малка ме влекат танците.Адски много обичам да танцувам.Ходих три години (почти) на модерен балето,но миналата година ми беше много натоварено покрай изпитите и пропуснах 1 година,но тази ще съм мажоредка.Обичам също и да рисувам,но не ходя на школа или нещо от сорта. Лесно уча езици-да.До сега съм учила руски и азнглииски но от докодина ще се запиша на немски и испански.Много искам да мога да говоря на испански. | |
| | | (* NaDэ7y *) (* SLyThErIn *)
Брой мнения : 1346 Age : 30 Дом : Слидерин Registration date : 20.06.2007
| | | | emma Админче
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Пет Сеп 21 2007, 15:11 | |
| Незнам какво разбираш под банални,но попринцип харесвам всякакъв вид историики,но не всички а само някой.Ако ми разкажеш или покажеш някоя ,която имаш в предвид може и да ти кажа дали ми харесва :) | |
| | | (* NaDэ7y *) (* SLyThErIn *)
Брой мнения : 1346 Age : 30 Дом : Слидерин Registration date : 20.06.2007
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Пет Сеп 21 2007, 15:24 | |
| ами примерно нещо като сапунките... | |
| | | emma Админче
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Пет Сеп 21 2007, 16:11 | |
| | |
| | | Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Пет Сеп 21 2007, 16:17 | |
| Коя е любимата ти песен? Какво мислиш ца хората,които носат очила? |
| | | emma Админче
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Пет Сеп 21 2007, 16:43 | |
| Коя е любимата ти песен?-Ами напоследък съм адски зарибена по Енрике Иглесиас.Do you know, Bilamos,Escape,Sad eyes,Dont turn of the light,To love a women,Tired of being sorry и мн други
Какво мислиш ца хората,които носат очила? Какво ли?Какво са очилата?-Нищо.Просто предмет,който ще ти помогне-те нито могат да те променят отвътре,нито пък(според мен) отвън.Хората,който носят очила могат да бъдат също толкова мили,умни,глупави,лигави и т.н. Дори мисля,че хората с очила (в повечето случай) са по мили и дружелюбни от другите.Това мисля... | |
| | | Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Пет Сеп 21 2007, 21:07 | |
| Мислиш ли,че хората с очила са един вид нещастни и това да носиш очила е нещо като да те бутне колата? Ти носиш ли очила? Какво ще кажеш за хората,които са с умствени овреждания? |
| | | emma Админче
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Пет Сеп 21 2007, 21:55 | |
| Мислиш ли,че хората с очила са един вид нещастни и това да носиш очила е нещо като да те бутне колата? -Мисля ,че не правиш подходящо сравнение,защото като те бутне кола (и мисля,че в днешно време е по добре да кажем блъсне) в повечето случай губиш живота си,а като носиш очила си помагаш на едно от най-важните неща-зрението.А дали са нещастни -не мисля.Може би само от началото е по трудно докато свикнат,но има толкова хубави очила вече с красиви рамки-тънки дебели,шарени с окраски. Ти носиш ли очила?-Не не ми се налага.И да си призная даже на очен лекар не съм ходила.
Какво ще кажеш за хората,които са с умствени овреждания? Ами какво да мисля-Жалко.Жалко за хората.Друго не мога да кажа... | |
| | | Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Пет Сеп 21 2007, 22:07 | |
| Имат ли превилегий според тебе Българките да раждат деца? И какво е становището ти за "Хайде си тръшнем детето при бабата"? |
| | | emma Админче
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Нед Сеп 23 2007, 12:31 | |
| Имат ли превилегий според тебе Българките да раждат деца?-Значи виж сега аз как разбиирам нещата.Мисля ,че относно детските няма никакви привилегии -с 20-30 лева е абсурдно да се отгледа едно дете.Но пък сега гоо погледни от другата страна-защо трябва да се раждат деца само заради привилегиите?А не се раждат защото те са хубаво нещо ,скрепяват още повече семейството,радват хората и още куп други причини...
И какво е становището ти за "Хайде си тръшнем детето при бабата"?Ами имаше един много хубав български филм- "Сиромашко лято" и там дядото ,който се играе от Георги Парцалев казваше "Не ги разбирам аз тези работи-мъж с количка...Който си има деца да си ги гледа" и мисля,че е много прав.Всеки и по цял ден една баба или един дядо да гледат внучетата си...Те са си изгледали децата и ако това,че са вече пенсионери не оправдава младите да ги оставят при тях...Айде за два-три часа един път в седмицата добре,ама ежедневно-за това са детските градини,а и мисля,че там децата научават много повече. | |
| | | Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Нед Сеп 23 2007, 13:52 | |
| Какво мислиш за бъдещите поколения? Дали ние наричаме баба си и дядо си кукуви стари хора примерн,а след време младите ще ни наричът така какво мислиш? Има ли нещо върху,което да се замисляш за пръв път? |
| | | Made_in_paradise™ ~~Директорка~~
Брой мнения : 1342 Age : 30 Местожителство : *where the dreams are real* Дом : Slytherin Registration date : 05.05.2007
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Нед Сеп 23 2007, 14:04 | |
| 1.Какво ще направиш,ако си завързана за ЖП линия,а влакът идва?!? 2.Би ли сменила пола си и защо?!? 3.Какво би предпочела-да излъжеш или да премълчиш? | |
| | | emma Админче
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Нед Сеп 23 2007, 14:15 | |
| Какво мислиш за бъдещите поколения?Ами за бъдещите поколения не мога да кажа нищо,но за по-малките от нас мога да кажа,че са по-отворени отколкото трябва (поне за повечето )
Дали ние наричаме баба си и дядо си кукуви стари хора примерн,а след време младите ще ни наричът така какво мислиш?Ами лично аз никога не съм се отнасяла така към баба си и дядо си,защото мисля,че не го заслужават и много ги уважавам.Надявам се след време и младите да се отнасят така към мен
Има ли нещо върху,което да се замисляш за пръв път?Ами да всеки ден се замислям по няколко пъти за нещо за което до сега никога не съм мислила. 1.Какво ще направиш,ако си завързана за ЖП линия,а влакът идва?!?Хах ами незнам-може би ще се моля да стане чудо,но тъй като има 0.000009% това да стане вероятно ще си затворя очите и ще чакам смърта
2.Би ли сменила пола си и защо?!? Никога!Мися,че да си момиче е 100 по-добре и има 100 повече предимства от това да си момче. Какво би предпочела-да излъжеш или да премълчиш?Ами зависи от много неща.Зависи от ситуацията,от настроението на човека до мен,от моето мислене за последствията... | |
| | | Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Нед Сеп 23 2007, 14:18 | |
| Често ли лъжеш? Коя е най-голямата лъжа в живота ти? Има ли нещо за,което съжеляваш в живота си? |
Брой мнения : 1342 Age : 30 Местожителство : *where the dreams are real* Дом : Slytherin Registration date : 05.05.2007
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Нед Сеп 23 2007, 14:23 | |
| Какво мислиш за противиположния пол?!? Как би постъпила,ако гаджето ти изневери?!? Винаги ли държиш на дадената дума?!? Смяташ ли мечтите си за изпълними?!? | |
| | | emma Админче
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Нед Сеп 23 2007, 14:48 | |
| Често ли лъжеш?Ами незнам!Така като ме гледате ччесто ли лъжа ? Ами случва ми се ама чак пък често Коя е най-голямата лъжа в живота ти?Най-голямата ми лъжа :) Още не съм я изживяла и се надявам да нямам такава.Лежа по малко Има ли нещо за,което съжеляваш в живота си?Съжелявам за много неща и то най-вече за направените а не за ненаправените.Важното е ,че повечето пъти получавам прошка за грешките си. Какво мислиш за противиположния пол?!?Мисля,че има много готини момчета,но има и някой ,който не се държат както подобава за възраста им-значи са по -големи лигавета от нас
Как би постъпила,ако гаджето ти изневери?!? Ами предполагам,че ще разговаряме като големи хора и ако той има основателно обиаснение ще го разбера,но ако не предполагам,че това ще е всичко между нас.
Винаги ли държиш на дадената дума?!?В повечето случай.Ако е нещо важно-да,но ако е нещо,което може да почака може и да не го изпълня в срок.
Смяташ ли мечтите си за изпълними?!?Повечето от тях-да,но нали мечтите са за това да не се изпълняват-имам и такива ,който едва ли някога ще се сбъднат... | |
| | | | emma Админче
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Нед Сеп 23 2007, 15:06 | |
| | |
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Нед Сеп 23 2007, 23:53 | |
| Какво харесваш и какво не у приятелите си? Какво мислиш за времето, в което живеем? Ако можеше да избираш в коя епоха би предпочел/а/ да живееш? | |
| | | emma Админче
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) | |
| |
| | | | Веселина Пламенова -(Емма) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |