| Веселина Пламенова -(Емма) | |
|
+12stefity.1 Стаси Лора Made_in_paradise™ Хърмаяни Ерис Риддъл Belladora (* NaDэ7y *) fliper ~Bellatrix~ Аластор Муди emma 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Пон Сеп 24 2007, 23:29 | |
| Интересно на кой си кръстена? Бъркат ли ти името? И как ти викат на галено?Имаш ли прякор? |
|
| |
emma Админче
Брой мнения : 1090 Age : 31 Registration date : 03.06.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Вто Сеп 25 2007, 12:31 | |
| Интересно на кой си кръстена?Кръстена съм на баба ми -Виолета .Щели са да ме кръстят Виктория ,но после са решили Веселина. Бъркат ли ти името?-Много често.Нйа-вече учителите.Всички ми викат Весела :x И как ти викат на галено?-Веси Имаш ли прякор? -Ами прякор не,но веднъж бях отишла в училище с една дълга черна кожена пола и пухено бяло яке и от тогава взеха да ми викат Емма.После отмина малко по малко,но все още има хора ,който ми викат Ема. | |
|
| |
Made_in_paradise™ ~~Директорка~~
Брой мнения : 1342 Age : 30 Местожителство : *where the dreams are real* Дом : Slytherin Registration date : 05.05.2007
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Вто Окт 09 2007, 18:10 | |
| Защо винаги се правиш на добричка и миличка,много рядко наказваш и се съгласяваш с всичко,което ти кажат потребителите?!? | |
|
| |
emma Админче
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Вто Окт 09 2007, 18:17 | |
| Защо ли?!?!Защото се мъча да им е удобно и хубаво...И да е ЧИСТО ,а не пълно с псувни!!!! | |
|
| |
emma Админче
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Съб Май 03 2008, 16:27 | |
| Тъй като отсъствах доста дълго време съм сигурна,че ще има множество въпроси ,отправени към мен.Готова съм да отговоря на всеки един въпрос от ваша страна.За да не уфлуудяваме целия форум питайте и ме коментирайте тук. | |
|
| |
Стаси Луда за връзване
Брой мнения : 290 Age : 31 Registration date : 19.01.2008
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Съб Май 03 2008, 17:08 | |
| - emma написа:
- Тъй като отсъствах доста дълго време съм сигурна,че ще има множество въпроси ,отправени към мен.Готова съм да отговоря на всеки един въпрос от ваша страна.За да не уфлуудяваме целия форум питайте и ме коментирайте тук.
Вече е сигурно кой кой е =)... Мацка сигната ти съкс... | |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Съб Май 03 2008, 17:13 | |
| Здравеи Веси ако мога така да ти казвам. Знам ,че след като са те изгонили са напуснали и много други хора,знам ,че е имало две групи и бих искала ако има някой и ако може да ми обясни ккво е станало зада съм наясно.нека това стане по ЛС.Благодаря предварително. | |
|
| |
emma Админче
| |
| |
Стаси Луда за връзване
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Съб Май 03 2008, 17:38 | |
| АРЕ СТИГА!!! МеждУ другото!!! ОтдолУУУ! Не знам!!!! И ок... | |
|
| |
Стаси Луда за връзване
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Съб Май 03 2008, 17:47 | |
| - stefity.1 написа:
- Здравеи Веси ако мога така да ти казвам.
Знам ,че след като са те изгонили са напуснали и много други хора,знам ,че е имало две групи и бих искала ако има някой и ако може да ми обясни ккво е станало зада съм наясно.нека това стане по ЛС.Благодаря предварително. Така би трянвало да звучи =):
Здравей Веси, ако мога така да те наричам. Знам, че след като са те изгонили, са напуснали много други хора, знам че е имало две групи и бих искала, ако има някой, ако може да ми обясни какво е станало, за да съм наясно. Нека стане по ЛС. Благодаря предварително.
=) =) =) | |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Съб Май 03 2008, 17:53 | |
| | |
|
| |
emma Админче
| |
| |
~Bellatrix~ Слидеринка
Брой мнения : 532 Age : 28 Местожителство : Света на летящите овце ^^ Дом : Slytherin Галеони : Достатъчни Registration date : 27.08.2007
| |
| |
emma Админче
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Съб Май 03 2008, 18:28 | |
| Ами честно казано стана доста неочаквано .Днес се заприказвахме с Юлето на съвсем друга тема,но по едно време стигнахме до форума и тя ми предложи,вика:" Вели и без това не влиза ,и без това аз имам изпити защо не се върнеш ?" И аз викам "Ми добре" и така.. | |
|
| |
Елфида ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 230 Age : 30 Местожителство : Летя из София..... Registration date : 30.10.2007
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Нед Май 04 2008, 00:36 | |
| Здрасти Емма! Какво става с живота? Как ще коментираш изнасянето на групичката от лиглите загуба ли е за форума какво ще кажеш? | |
|
| |
emma Админче
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Нед Май 04 2008, 00:51 | |
| Ами живота върви.Всико е ОК за сега.Надявам се,че и за напред ще е така. А за лигличките-не мога да коментирам,ти нали по едно време се движеше с тях -какво стана?Не казвам нищо по въпроса,защото те са се изнесли от тук след като ме баннаха,така че... | |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| |
| |
emma Админче
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Нед Май 04 2008, 11:04 | |
| Хех, Здрасти!
Prisila:a?a?a?a?a?hahahhaaah | |
|
| |
Елфида ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 230 Age : 30 Местожителство : Летя из София..... Registration date : 30.10.2007
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Пон Май 05 2008, 14:59 | |
| Тук ша флуудимуе да си видиме старата дружка,която се завърна остави ни да и се накефиме..(:Присилче..(: Мислиш ли,че флипар ще се завърне? Защо според теб Вели не влиза в форума? Като админа какво е първото нещо,което ще направиш? | |
|
| |
emma Админче
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Пон Май 05 2008, 17:43 | |
| Мислиш ли,че флипар ще се завърне?Заради мене ли .НЕ!В никакъв случай.Че той няма време...Сега не си мисли,че сме се скарали,не е така просто не поддържаме толкова голяма връзка.Защо според теб Вели не влиза в форума?Нямам много голямо обяснение,но тя и преди не влизаше...Мисля,че е 7ми клас и ходи по курсове,няпред-на задКато админа какво е първото нещо,което ще направиш?Отначало мислех да разпратя имейл на по-старите потребители,но после Юлето каза,че смята да разпраща "Пророчески вести" и да изчакам,а иначе ще правя обичайните неща за един админ.Ааа и още нещо-ще се опитам да обедя всички скептично настроени потребители към мен,че не съм толкова лоша. | |
|
| |
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| |
| |
emma Админче
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Пон Май 05 2008, 18:45 | |
| Ами май първото ми мнение беше това за масовия мейл. А Флип знам ,че е влизал скоро,но предполагам,че не е писал много. | |
|
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) Пон Май 05 2008, 19:08 | |
| Хах, той не писа много, ама си поиска предметите... | |
|
| |
emma Админче
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Веселина Пламенова -(Емма) | |